Sanatate

Redactia
Ecouri la articole aparute in revista "Formula As". Din nou despre Vasile Ierima din Carei. In "Formula As" nr. 267 (iunie 1997), scriam despre dl Vasile Ierima din Carei, omul pentru care plantele nu mai au nici un secret. El insusi, grav bolnav de tuberculoza, si-a stapanit boala in urma unui tratam...

Ecouri la articole aparute in revista "Formula As"
Din nou despre Vasile Ierima din Carei
In "Formula As" nr. 267 (iunie 1997), scriam despre dl Vasile Ierima din Carei, omul pentru care plantele nu mai au nici un secret. El insusi, grav bolnav de tuberculoza, si-a stapanit boala in urma unui tratament naturist, care l-a vindecat. Astfel a aparut pasiunea pentru plante. Ajutat foarte mult de sotia domniei sale (de profesie biolog), a ajuns la performante notabile. In urma interviului publicat in "Formula As", a fost realmente asaltat de oameni, impinsi la disperare de boala, iar vindecarile nu s-au lasat asteptate. "Dupa interviul pe care mi l-ati luat, am fost cautat de peste 5000 de persoane (fara sa mai pun la socoteala sacii de scrisori primite - carora, din pacate, nu am avut timp sa le raspund). Afectiunile cele mai intalnite au fost: dischinezie biliara, boli de stomac, inima, rinichi, afectiuni digestive, dismenoree, fibroame, chisturi, tumori intestinale, flebite, tromboflebite, paralizii, pe care, in cele mai multe cazuri le-am rezolvat. Cei care au respectat cu exactitate recomandarile mele au avut rezultate foarte bune. Din pacate, exista si multi bolnavi care sosesc la mine prea tarziu".
Din dorinta de a ne indruma cititorii bolnavi catre o noua portita de vindecare, publicam cateva din cazurile mai deosebite, rezolvate de dl Ierima, recent.
1. Caje Nicolae, pensionar din Tautii de Sus - Baia Mare. S-a trezit intr-o buna zi cu sute de noduli durerosi pe tot corpul. A fost internat la spitalele bucurestene Gheorghe Marinescu si Fundeni, si ajunsese la 15 pastile de Fortral pe zi (de 4 ori doza mortala). A intrat de cateva ori in coma. Disperat, strange 200 milioane lei (si-a vandut casa, paralel cu un anunt umanitar la televizor), cu care ajunge la Paris - ultima lui sansa. In zadar, insa. Acolo s-a ales, totusi, cu un diagnostic: Reklin-Hausen, o boala foarte rara in lume. De la Paris, a revenit fara bani si fara vreo imbunatatire a starii de sanatate. Dl Ierima l-a primit in ultima faza. I-a dat ceaiuri, preparate pentru nervi, pentru fixarea calciului, un unguent, si i-a spus sa revina dupa trei saptamani. Dl Caje nu mai schiopata, nodulii se micsorasera, disparusera durerile si insomnia, si nu mai lua Fortral. In aceasta perioada, eliminase niste cristale albe si mucozitati, adica toxinele - i-au spus medicii. Acum se comporta ca un om sanatos. Trei luni a durat tratamentul, iar nodulii sunt pe cale de disparitie.
2. Rodica Costea, 29 de ani, din satul Casa de Piatra, comuna Arieseni, jud. Alba. La medici ajunsese cu hemoragie pe anus, constipatie cronica si stari de voma; era galbena la fata, avea un ciclu de 7 zile si abia se mai tinea pe picioare. I s-a spus ca are intestinul gros putred pe o distanta de 40 de cm. Despre dl Ierima a auzit de la un calugar renumit, la care se dusese ca s-o salveze. Dl Ierima i-a pregatit un preparat pe care-l da de obicei bolnavilor cu ulcer, ca sa poata manca, infuzii ce trebuiau introduse pe anus, clisme, si i-a mai dat si ceva pentru intarirea sistemului imunitar (ceaiuri de catina si macese). Dupa trei saptamani, Rodica Costea se mai intremase, nu mai vomita, iar hemoragia pe anus disparuse. Dupa 2 luni, la controlul medical, i s-a relevat ca pe acea portiune unde ajunsese infuzia, intestinul se vindecase complet.
3. Prof. Gh. Atanasiu, seful catedrei de geometrie de la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Stiinte. Acesta mi-a marturisit telefonic: "...Acum catva timp, mi se descoperisera polipi pe intestinul gros, cam la 40 cm de rect. Radiologul - prieten bun - mi-a sugerat sa ma operez neaparat. Atunci i-am scris d-lui Ierima, care m-a primit imediat. Mi-a dat ceaiurile lui speciale si o solutie, pe care trebuia s-o introduc in rect de 2-3 ori/zi. Credinta in Dumnezeu, linistea de sub Tampa si terapia d-lui Ierima m-au pus pe picioare. Adevarul este ca - paralel cu tratamentul urmat - i-am citit si pe Virginia Faur, Gnter si Manecuta. Si-am vazut ca ideile lor converg. Ba mai mult, intr-una din cartile d-lui Manecuta am gasit postul lui Iisus Hristos, pe care l-am repetat de cateva ori deja, cu rezultate deosebit de bune: o saptamana se mananca doar cruditati (un mar, supa de zarzavat, varza cruda, mestecata bine, cartof copt - pentru barbati aceasta "cura" are un rol deosebit, caci se micsoreaza prostata si se elimina toxinele), urmata de 2-3 saptamani post cu apa (eu am ales fie Postul Pastelui, fie al Sfintei Marii), cu doar 2-3 litri/zi apa si ceaiuri. Revenirea se face tot cu o saptamana de cruditati. Dupa cateva zile, am eliminat bucati grase si mucozitati - adica tot raul care-mi afectase intestinul gros. De-atunci, n-am mai fost la control, caci am foarte mult de lucru si, daca ma simt bine, ce rost mai are sa merg la doctor? Domnul Ierima este un om foarte cald si pasionat de ceea ce face. Marele lui noroc este insa ca are o sotie care i-a stimulat pasiunea pentru plante.
Reamintim pentru cei interesati adresa domnului Vasile Ierima: Carei - Str. N. Iorga nr. 15, tel: 061/86.14.04. Ruxandra Constantinescu