Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Va rog, ajutati-o pe mama: are leucemie si un stafilococ alb". Va rog frumos ajutati-o pe mama mea, care se chinuie zi si noapte, nu doarme nici macar o ora din 24 de ore. Tot corpul ii este acoperit de bube, unele mai mici, altele mai mari si care se intaresc, umflandu-se cu lich...

Cititorii Intreaba

"Va rog, ajutati-o pe mama: are leucemie si un stafilococ alb"
Va rog frumos ajutati-o pe mama mea, care se chinuie zi si noapte, nu doarme nici macar o ora din 24 de ore. Tot corpul ii este acoperit de bube, unele mai mici, altele mai mari si care se intaresc, umflandu-se cu lichid, dandu-i dureri ingrozitoare si mancarimi. Mama are si leucemie acuta, fiind internata de sute de ori in diferite spitale, face chimioterapie, ia Leukeran, urmeaza si o cura cu diferite ceaiuri. Dar de doi ani de zile se chinuie cu aceste bube (stafilococ alb), fiind internata de mai multe ori la Bucuresti si la Piatra Neamt. A urmat tratament cu Ampicilina si Gentamicina injectabile, s-a uns cu fel de fel de unguente, a facut vaccinuri (Histaminoglobulina), dar bubele apar si mai multe, si mai dureroase, iar medicii ridica din umeri. Am cheltuit o groaza de bani cu ea prin spitale (ea avand de la C.A.P. o pensie de 80.000 lei pe luna). Suferinta ei ne-a epuizat sufleteste si financiar, eu avand un salariu de 519.000 lei/luna impozabil, cu doi copii de crescut. Va rog din suflet, ajutati-ma! Poate careva dintre cititorii revistei s-a confruntat cu aceeasi crancena boala, reusind sa se vindece. Mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie zi si noapte, si ma rog lui Dumnezeu sa ma lumineze si sa-mi arate o cale pentru vindecarea ei. Tot corpul ii este o rana vie. Sa va dea Dumnezeu tuturor tot binele din lume.
Adriana Cucos - Str. Iriceanu Ion nr. 18, Bl. 160, Sc. 2, Et. 3, Ap. 70, sector 4, cod 72644, Bucuresti

"Tatal meu este bolnav de leucemie limfatica"
De putin timp am aflat ca tatal meu este bolnav de leucemie limfatica cronica gr. Iv. Trecem prin niste momente dificile si suntem disperati. Rugamintea noastra este sa ne dati cat mai multe informatii despre aceasta boala si ce se poate face pentru a lupta cu ea. Cu multumiri anticipate,
Carmen A. - Bucuresti

"Fiica mea are cancer la cotul drept"
Sunt o mama disperata. Fiica mea, in varsta de 28 de ani, este foarte bolnava. I s-a pus diagnosticul de Sarcom cu celule gigant maligne gr. Iii cot drept. Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat, il rog sa o faca repede. Va multumesc din suflet si va doresc sanatate.
Stanciulescu Ionela - com. Stefanesti, jud. Arges
.

"Am cancer de col uterin stadiul Iv"
Din neglijenta unui medic, sansa mea de a ma vindeca a disparut. Nu stiu cati ani mai am de trait alaturi de copiii mei, dintre care unul e foarte bolnav. Acest doctor m-a operat de doua ori de cancer la colul uterin, prima data facandu-mi o histerectomie sub-totala, din care cauza tumoarea s-a dezvoltat foarte mult si la a doua operatie nu a mai putut fi scoasa. Am fost trimisa la oncologie si mi s-au facut raze cu cobalt si doua serii de citostatice. Cred ca sunt in stadiul Iv al bolii. Am ajuns la disperare. Medicii nu-mi mai dau nici un fel de detalii. Ma intreb ce vor face cei doi copii fara mine, cand nu voi mai fi. Mai ales cel bolnav. Va rog frumos, daca stie cineva vreun tratament - fie naturist, fie pe baza de medicamente - sa ma ajute. Va multumesc foarte mult.
T.R.L. - Dambovita

"Doresc un tratament pentru exfolierea unghiilor si descuamarea epidermei"
In mod sistematic, mi se exfoliaza unghiile si mi se descuameaza epiderma din zonele laterale si externe ale nasului si din pavilionul urechii. Manifestarile se repeta periodic, iar disparitia lor este de scurta durata. Tratamentele (tamponari) cu ceai de musetel, galbenele sau miere de albine nu au avut nici un efect, de aceea as dori sa cunosc un alt tratament naturist, benefic insa. V-as multumi din suflet daca m-ati putea ajuta.
Delia - Bacau