Strabunica stie tot

Redactia
Bunica Stie Tot . * Calcarul aflat in exces in apa se neutralizeaza adaugand in pahar sau in oala cateva picaturi de suc de lamaie. Procedati la fel si cand va spalati parul, adaugand picaturile in apa de clatit.. * Apa este un preventiv excelent pentru formarea calculilor renali, care-i ameninta mai...

Bunica Stie Tot

* Calcarul aflat in exces in apa se neutralizeaza adaugand in pahar sau in oala cateva picaturi de suc de lamaie. Procedati la fel si cand va spalati parul, adaugand picaturile in apa de clatit.

* Apa este un preventiv excelent pentru formarea calculilor renali, care-i ameninta mai ales pe conducatorii de automobile, care sofeaza mult (pozitia asezata le favorizeaza aparitia). Un litru de apa intre fiecare din mesele principale este un antidot eficient.

* Apa cu nicotina este un leac minunat contra purecilor de plante, a paianjenilor pitici, a melcilor si a viermilor albi. Puneti in 10 litri de apa (daca aveti gradina) sau doar in 5 litri (daca plantele cresc pe balcon) 2 pumni (respectiv unul) de tutun. Lasati-l sa se infuzeze bine, pana ce apa capata culoarea ceaiului chinezesc. Modul ideal de intrebuintare este pulverizarea.

* Tandarile de lemn patrunse adanc in piele se scot cu ajutorul unei petale de crin inmuiate in alcool de 90. Prindeti-o cu un leucoplast si repetati operatia pana cand tandara se va lipi de petala.

Atentie la curentul electric!

* Nu raspundeti niciodata la telefon cand sunteti in baie, nici cand aveti parul ud.

* Nu folositi niciodata in baie aparatul de ras electric sau fonul. Riscati o electrocutare rapida.

* Nu manevrati niciodata aparatura electrica avand mainile sau picioarele ude sau cand va aflati pe o podea umeda.

* Pentru ca vesmintele din plastic sa nu se mai lipeasca de picioare si maini (electricitate statica), puneti in apa de clatit un dop de otet.