Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund\. Baietelul nostru are reticulosarcom osos Ewing". (Raspuns pentru B.F. - Bucuresti, F. As nr. 332). Tot in "Formula As" am dat si eu un anunt pentru aceeasi boala, de care sufera fiica mea. Ca urmare, am primit mai multe raspunsuri, dintre care unul m-a indrumat in c...

Cititorii Raspund</b>\
Baietelul nostru are reticulosarcom osos Ewing"
(Raspuns pentru B.F. - Bucuresti, F. As nr. 332)

Tot in "Formula As" am dat si eu un anunt pentru aceeasi boala, de care sufera fiica mea. Ca urmare, am primit mai multe raspunsuri, dintre care unul m-a indrumat in comuna Popesti Leordeni, langa Bucuresti, la dl. Vranceanu Ionut, bl. T14, sc. 3, et. 3, ap. 10, care lucreaza cu laser si gaze nobile. De asemenea, face injectii cu extract de catina. Fiica mea a fost diagnosticata cu osteosarcom gr. Iii malign si a facut trei sedinte cu citostatice, dar boala nu a cedat deloc. Dupa prima sedinta facuta la Popesti-Leordeni, tumora a cedat vizibil, iar dupa a treia sedinta, s-a redus la jumatate. De asemenea, dl Vranceanu i-a facut si 4 injectii cu extract de catina. Fiica mea este programata pentru operatie la Spitalul Municipal din Bucuresti. Dupa aceea, vom merge din nou la dl. Vranceanu, pentru continuarea tratamentului, fara a mai face citostatice. Doamna, va rog luati urgent legatura cu acest Om, deoarece poate fi sansa de viata a copiilor nostri. Este un om minunat. Va va spune clar daca va poate ajuta sau nu. Noua, medicii nu ne-au dat sanse prea mari, spunand ca boala va recidiva la plamani, dar dansul ne-a asigurat ca poate vindeca fetita. Trebuie urmat in paralel un regim alimentar nu foarte strict, dar care conteaza foarte mult. Va doresc mult succes si multa sanatate. Daca aveti rezultate, va rog tineti-ma si pe mine la curent. Poate imi comunicati adresa dv. exacta, pentru a coresponda. Trecem amandoua prin aceleasi grele incercari, si parca alaturi, e mai usoara lupta.
Stanculescu Ioana - loc. Stefanesti-Arges, bl. 8, ap. 4, tel. 048/26.63.10

"Am dureri in zona testiculului drept"
(Raspuns pentru Theodor - Craiova, F. As nr. 335)

Problema dv. se poate rezolva cu un remediu constitutional homeopatic, ce are avantajul ca trateaza organismul in intregime - fizic, psihic, emotional - rezolvand si alte probleme de sanatate mai noi sau mai vechi, in caz ca acestea exista. Adresati-va cabinetului nostru de homeopatie din Craiova, Calea Bucuresti, cu o programare prealabila la telefon: 051/13.32.95.
Dr. Carmen si Dragos Negoescu
Felicitari si ganduri bune colectivului de redactie.

"Am toxoplasmoza si nu stiu ce sa fac?"
(Raspuns pentru Doina Cristescu - Bucuresti, F. As nr. 335)

Sunt Corina Mocanu, medic veterinar. In anul al V-lea de facultate am avut ganglionii axilari si cervicali inflamati, dar si complicatii oculare. Mi-a dat Dumnezeu norocul de a-l intalni pe prof. dr. Ion Panaitescu, care a reusit printr-un tratament foarte simplu si gratuit, sa reduca anticorpii la toxoplasma de la 1/200 la 1/10. Va indemn si va rog, stimata doamna, sa apelati la dl. dr., care lucreaza la "Institutul Ion Cantacuzino", de pe Splaiul Independentei din Bucuresti (langa Facultatea de medicina veterinara), in zilele de luni, miercuri si vineri, de la 8 la 10. Numarul meu de telefon: 221.47.23, dupa orele 22.

"Baietelul meu, in varsta de 11 luni, sufera de encefalopatie sechelara infantila"
(Raspuns pentru Cristina Stirbu - Brasov, F. As nr. 335)

E bine ca aveti speranta! In privinta hotararii dv. de a recurge pentru copilul bolnav la descantece, eu va sfatuiesc sa renuntati la acest gand periculos. Nu mergeti la descantatori. Adresati-va unui preot. Exista rugaciuni speciale pentru dezlegari. Rugati-va la o icoana facatoare de minuni (au fost publicate in F. As, Icoanele Maicii Domnului care plange), impartasiti-va si impartasiti si copilul, nu va luati nici o clipa nadejdea de la Dumnezeu.
Doina - Braila

"Doresc un tratament contra exfolierii unghiilor si descuamarea pielii"
(Raspuns pentru Delia - Bacau, F. As nr. 328)

Va sfatuiesc sa apelati cu toata increderea la crema Radex, produsa de "Plantavorel" Piatra Neamt. Este o alifie preparata din catina, tataneasa si galbenele, cu care eu mi-am vindecat in trei zile o iritatie cu exfoliere a pielii, cu care ma luptam de sase ani. In privinta unghiilor, ungeti-le si masati-le zilnic cu suc de lamaie, apoi aplicati si pe ele Radex.
Lavinia Croitoru - Pitesti

"Am o ciuperca la incheietura picioarelor"
(Noi raspunsuri pentru Elena - Motru, F. As nr. 321)

Si sotul meu a suferit ani de zile de aceasta ciuperca cumplita, localizata in zona inghinala, anala, axiala. Produce niste mancarimi groaznice. Dupa mai multe peregrinari zadarnice pe la doctori, am dat peste un medic batran, care din pacate a decedat! Am dat reteta mai multor oameni si ea a produs vindecari de suta la suta. Cei suferinzi nu stiau cum sa-mi multumeasca, dar eu am fost fericita ca am putut sa-i ajut. Iata reteta: Nipogin - 1 g, Acid boric - 2 g, Sulfat de zinc - 0,20 g, Glicerina - 10 g, Alcool de 70 - 90 g. 1. Cu alifia de mai sus se tamponeaza locul bolnav, de doua ori pe zi, dimineata si seara. 2. Seara, dupa primul unguent se aplica Nidoflor sau Clotrimazol. 3. Dimineata, dupa primul unguent se aplica acid boric 1 g + acid salicilic 0,5 g + talc 20 g. Tot timpul trebuie mentinuta o igiena riguroasa a locului, folosindu-se numai prosoape personale, foarte curate. Se repeta reteta dupa terminare, pana la vindecare.
E. Riemschneider - Timisoara

(Stimata d-na E.R., daca aveti posibilitatea, duceti-o pe mama dv. - sau un diagnostic precis al bolii pe care o are - la maica-farmacista Violeta Mocanu de la Barsesti, jud. Vrancea, despre care s-a scris pe larg in revista noastra. Scrisorile cititorilor ne certifica faptul ca leacurile ei fac efectiv minuni).

"Fetitei mele i s-au innegrit toti dintii"
(Raspuns pentru Daniela - Ploiesti, F. As nr. 321)

Si fetitei mele, Gabriela, acum in varsta de 8 ani, la doi anisori i s-au innegrit toti dintii. Credeam ca este o boala grava si am mers la medic cu ea. Dar medicul ne-a linistit si ne-a spus ca are o mare lipsa de calciu, si dupa ce i-am administrat o doza destul de mare de calciu + lapte + branza si oua, n-a mai avut nici macar un punctulet negru pe dintisori. Cu speranta ca v-am fost de folos, multumesc revistei ca mi-a oferit prilejul de a da o mana de ajutor.
Ana Vasile - Gaesti, jud. Dambovita

"Nepotica noastra s-a nascut cu hidrocefalee"
(Raspuns pentru R. P. - Cernavoda, F. As nr. 322)

Fratiorul meu, Alexandru, care acum este in varsta de 10 ani si care este un copil normal dezvoltat, atat fizic, cat si psihic, s-a confruntat si el cu o encefalita in primele luni de viata. A fost nevoie de mai multe interventii chirurgicale, de substituire a celor doua canale care dreneaza lichidul cefalo-rahidian, care erau infundate (acumulandu-se lichid si rezultand hidrocefaleea), cu alte doua canale, artificiale, numite "sunt". Va rog, pentru mai multe amanunte legate de boala si de medicul neurochirurg care poate rezolva aceasta problema, adresati-va tatalui meu: dr. Gurtavenco Alexandru, str. Eminescu nr. 18, Arad, tel. 057/38.29.10. Nu va pierdeti speranta! Exista fosti copii care au suferit de aceeasi boala si care astazi sunt oameni maturi, cu o dezvoltare normala din toate punctele de vedere.
Simona Gurtavenco - str. Mestecanis nr. 2, bl. A38, sc. E, ap. 19, Brasov

"Cancerul i-a mancat mamei mele obrazul"
(Raspuns pentru Iuliana Pasol - Bucuresti, F. As nr. 322) si
"Am un cancer de piele care recidiveaza"
(Raspuns pentru Rodica RŒDulescu - Pitesti, F. As nr. 322)

Pentru vindecarea afectiunilor de mai sus, va pot oferi un tratament naturist, constand in lotiuni si unguente obtinute din plante medicinale. Metodele mele au fost pe larg prezentate intr-un numar anterior al revistei, in interviul pe care l-am acordat d-lui Florentin Popa.
Popescu Octavian - str. Gornistilor nr. 8,, bl. 137 G, sc. A, ap. 3, Ploiesti, tel. 044/11.26.38

"Doresc sa-mi operez glanda timica si nu stiu unde"
(Raspuns pentru Loredana - Brasov, F. As nr. 337)

Si eu am facut o astfel de operatie - reusita - la spitalul Fundeni, sub indrumarea conf. dr. Irinel Popescu. Daca doriti mai multe informatii, va stau la dispozitie.
Dinache Lucica - Bucuresti, tel. 653.62.97