Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "O tumora la ochi recidiveaza a treia oara". Ma adresez dv. cu rugamintea de a ma ajuta, alaturi de Dumnezeu, sa salvez o persoana draga sufletului meu. Acum trei ani, a suferit o operatie de indepartare a unei tumori intraorbitale drepte. Dupa operatie s-a simtit ceva mai...

Cititorii Intreaba

"O tumora la ochi recidiveaza a treia oara"
Ma adresez dv. cu rugamintea de a ma ajuta, alaturi de Dumnezeu, sa salvez o persoana draga sufletului meu. Acum trei ani, a suferit o operatie de indepartare a unei tumori intraorbitale drepte. Dupa operatie s-a simtit ceva mai bine, dar in anul urmator, tumora a recidivat in acelasi loc. (Mentionez ca tumora este de natura maligna). A fost operat a doua oara, dar tumora a revenit si acum se afla in fata celei de-a treia interventii chirurgicale, pe care nu stim cum o va suporta (are doar 48 de ani!). Va rog in numele Domnului nostru, poate este cineva care stie vreun tratament naturist care il poate ajuta sa-si gaseasca alinarea. Va multumim din tot sufletul.
Cristina D. - Suceava
P.S.: Stie cineva unde putem gasi planta Aloe?

"Diagnosticul meu: tumora testiculara"
Va rog respectuos ca prin intermediul revistei sa ma ajute cineva sa scap de boala de care sufar. Am o tumora in testiculul stang. Dati-mi un sfat, ce pot face mai bine ca sa ma vindec.
Ionescu Marin - com. Cotmeana, jud. Arges

"Fratele meu are tumora de sinus maxilar stang"
In urma unui examen de tomografie computerizata realizat la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, fratelui meu i s-a pus diagnosticul numit mai sus. Intrucat razele cobalt pe care a inceput sa le faca nu par sa fie chiar asa de eficiente, ii rugam pe cititorii revistei care s-au confruntat cu o suferinta similara sa ne dea sugestii pentru un alt tratament. Va multumesc foarte mult.
Popovici Teodora - loc. Pascani, jud. Iasi

"Se poate vindeca miopatia?"
Daca exista vreun cititor al revistei care s-a vindecat personal sau care cunoaste vreo reteta de vindecare a acestei cumplite boli, il rog in numele lui Dumnezeu sa ma ajute. Cu profunda recunostinta,
Bidian Elena - Braila

"De trei ani am o boala cumplita: schizofrenie"
Am doar 25 de ani, si de trei ani sufar de o boala insuportabila: schizofrenie. In tot acest timp am urmat tratament medicamentos (Clordelazin, Romparkin, Clopisol), dar n-a intervenit nici o ameliorare. Am ajuns sa cred ca nu ma voi mai vindeca niciodata. De aceea, va rog din suflet, ajutati-ma! Simptomele sunt urmatoarele: stare de teama, vid interior, neliniste, lipsa de speranta, uneori insomnie. Nu pot descrie exact ce simt in interior, dar starea mea nu e normala, nu e propice desfasurarii unei activitati. De aceea, am fost nevoita sa ma pensionez de boala, cu o pensie de 320.000 lei, insuficienta pentru ducerea unui trai decent. Fara ajutorul parintilor mei, probabil ca as ajunge in strada. Din acest motiv mai ales, as vrea foarte mult sa ma vindec, sa pot lucra din nou. Va rog mult sa-mi publicati integral scrisoarea la rubrica dv. de sanatate, pentru ca cineva care a trecut printr-o asemenea experienta s-o citeasca si sa-mi redea speranta, dandu-mi sfaturi, astfel incat sa ma pot vindeca. Pe dv., draga redactie, as vrea sa va rog sa scrieti mai mult despre bolile psihice, care fac adevarate ravagii in randul tineretului de astazi. Se scrie prea putin despre acest lucru si este regretabil. Publicati tratamente care si-au dovedit eficacitatea. Am auzit ca aceste boli sunt greu de vindecat, dar refuz sa cred ca sunt incurabile. Va rog, ajutati-ma!
Loredana - Zalau

Draga Loredana, pana ce vei primi raspunsurile solicitate, redactia noastra iti recomanda o adresa verificata prin mai multi cititori: Dr. psihiatru Adrian Ionescu, directorul Spitalului de la Magura Buzaului (tel. 038/71.00.99). Este un specialist eminent, cu cazuri spectaculoase de vindecare a schizofreniei. Daca te hotarasti sa te internezi, dar ai probleme materiale, legate de plata spitalizarii sau a medicamentelor, revista noastra iti va oferi ajutor. Informeaza-ne telefonic despre decizia ta.

"Am un polip glandular in uter"
Va rog mult sa ma ajutati sa gasesc un tratament prin intermediul revistei dv. Am un polip glandular in uter. Diagnosticul este "Polip glandular cu metaplazie matura si imatura", si mi se sugereaza de catre un medic ginecolog sa-mi scot uterul, ceea ce, sincera sa fiu, ma sperie. Am 44 de ani. V-as ruga sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare a problemei mele, daca este posibil, printr-un tratament naturist.
Elena B. - Bucuresti

(Pana veti primi raspunsul solicitat, va sugeram sa va adresati d-lui Vasile Popa, de la cabinetul "Natura Medica" din Bucuresti. Tel: 01/629.84.47 si 629.73.28). Aceeasi recomandare si pentru Adina - Slatina.

"Mama mea sufera de fibrilatie atriala"
Scriu in numele mamei mele, in varsta de 66 de ani, care sufera de o "Fibrilatie atriala" instalata acum 2 ani, dar convertita medicamentos, intrand in ritm sinusal cu ajutorul medicamentelor Cordarone, Digoxin, iar ultima data cu Chinidina, fara a fi nevoie de conversie electrica (soc electric), asa cum i s-a propus. Problema este ca episoadele de fibrilatie sunt tot mai dese si le suporta destul de greu, aceste crize fiind insotite aproape mereu de oscilatii de tensiune, iar Chinidina se pare ca nu-si va mai face efectul in curand. Mentionez ca pe langa aceasta fibrilatie, mama mea mai sufera si de o stenoza mitrala reumatismala medie, insuficienta aorta I/Ii, cardiopatie ischemica si o usoara angina pectorala de efort, la care se adauga si o cataracta avansata care nu poate fi operata din cauza intregului sir de boli care i-au acaparat inima. Deoarece boala se pare ca incepe sa se cronicizeze, aceasta fibrilatie putand deveni permanenta oricand, chiar si cu conversie electrica, rog din tot sufletul pe oricine a suferit de aceasta boala si a reusit sa se trateze cu ajutorul vreunui tratament naturist, sa ni-l comunice prin intermediul revistei.
Va multumesc,
Gratiela - Alba Iulia