Sanatate

Redactia
Cititorii multumesc pentru vindecari. "Prin tratamentul cu magnetoterapie al d-nei Lili Colotin din Galati, sotul meu s-a vindecat de paralizie". Stimata dna Sanziana Pop, . Sunt convinsa ca primiti mii de scrisori de apreciere si de multumire pentru ajutorul ce-l acordati prin ziarul dv. celor ajunsi...

Cititorii multumesc pentru vindecari

"Prin tratamentul cu magnetoterapie al d-nei Lili Colotin din Galati, sotul meu s-a vindecat de paralizie"

<em>Stimata dna Sanziana Pop, </em>
Sunt convinsa ca primiti mii de scrisori de apreciere si de multumire pentru ajutorul ce-l acordati prin ziarul dv. celor ajunsi in pragul disperarii din cauza saraciei, a bolilor si a altor traume psihice. Ca sa nu va plictisesc si sa nu va rapesc din timpul pretios, vreau sa fiu cat mai concisa si sa va rog sa-mi ingaduiti ca prin intermediul revistei sa aduc multumirile mele d-nei Lili Colotin din Galati, prezentata in "Formula As" printr-un interviu si care, prin procedeul de magnetoterapie pe care il practica, vindeca aproape toate bolile.

Acum sase luni, sotul meu a avut un accident vascular in urma caruia a ramas paralizat de o mana si un picior, fiind dependent de baston. Avea ameteli mari si nu avea control asupra urinei. Din "Formula As" (nr. 264 din 2-9 iunie 1997) am aflat de existenta d-nei Lili Colotin din Galati, care trateaza tot felul de boli prin magnetoterapie. De asemenea, in "Formula As" nr. 302 din 9-16 martie, o doamna - Marcu Tinca - ii aducea multumiri pentru rezolvarea parezei tatalui sau, de 73 de ani, caz asemanator cu al sotului meu. Am luat legatura cu dna Colotin si sotul meu a inceput cu incredere tratamentul. La cateva zile, a aruncat bastonul! A scapat de ameteli, i s-au limpezit ochii, si-a recapatat controlul urinei, doarme normal, se scoala odihnit. Prin acest tratament, se lucreaza la echilibrarea sistemului energetic celular. Tratamentul se face comod, acasa, fara dureri, dupa indicatiile pe care vi le da personal, printr-un delegat sau prin posta, eliminand sedintele de tratament ce implica oboseala, cheltuieli pe drum, gazde. Se poate trata sot si sotie cu acelasi dispozitiv, care nu are termen de valabilitate, putandu-l folosi toata viata. Este indicat si la tratarea animalelor, in irigarea plantelor cu apa magnetizata, care le asigura o buna dezvoltare. Apelati cu toata increderea la miraculosul tratament magnetoterapeutic practicat de d-na Lili Colotin din Galati. Telefonul la care raspunde este 036/43.58.88.
Cu respect,
Caldas Mihai si Caldas Sanda - Str. Libertatii, bl. A6/5, Moinesti, jud. Bacau, tel. 034/36.26.78

"Dumnezeu m-a ajutat sa ajung la dl Vasile Popa"

<em>Stimata dna directoare Sanziana Pop, </em>
Ma numesc Batincu Maria si locuiesc in Bucuresti. Va scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi, lacrimi de bucurie si de multumire pentru dl Vasile Popa, de la Cabinetul Natura Medica din Bucuresti (str. Almasul Mare nr. 5, bl. 16, sc. 3, et. 1, ap. 34, sector 4, tel. 629.84.47, 629.73.28).

Si acum sa va descriu istoricul bolii mele: ulcer varicos gigant si elefantiazis, boala care m-a chinuit groaznic. Din februarie 1998 mi s-a facut o mica rana pe gamba piciorului, rana care se marea pe zi ce trecea si curgea din ea limfa. Chiar pansata, nu puteam sa merg prin casa. Am consultat medici de specialitate, am luat tot felul de antibiotice, am fost internata la spitalul Colentina, sectia dermatologie, dar nu am avut nici un rezultat. Am vrut sa ma internez la spitalul Colentina, la boli contagioase, dar nu m-au primit, spunand ca asa o sa traiesc toata viata. Disperata fiind, Dumnezeu m-a ajutat si l-am cunoscut pe dl Vasile Popa, prezentat pe larg in revista "Formula As", care mi-a dat tratament incepand cu luna iulie 1998 (specific ca la aceasta data rana mea era cat o palma). Am urmat tratamentul si astazi nu-mi vine sa cred ca rana s-a inchis. De aceea, va rog din tot sufletul sa dati acest caz la ziarul ce cu onoare il conduceti, ca poate mai sunt persoane suferinde de aceasta boala, pe care dl Vasile Popa le va salva.
Cu mii de multumiri,
Batincu Maria - Str. Aleea Pravat nr. 1, bl. M3, sc. A, et. 8, ap. 33, sector 6, Bucuresti