Mesaje prin internet

Redactia
Mesaje. "Sa traiti, sa infloriti, ca merii si perii, la venitul primaverii!". Stimata d-na Sanziana Pop,. Desi citesc revista dvs. de sase ani, in fiecare luni, cand eram in tara, si in fiece saptamana, de cand sunt in Canada, astept cu aceeasi nerabdare sa citesc "de-a fir a par" f...

Mesaje

"Sa traiti, sa infloriti, ca merii si perii, la venitul primaverii!"

Stimata d-na Sanziana Pop,

Desi citesc revista dvs. de sase ani, in fiecare luni, cand eram in tara, si in fiece saptamana, de cand sunt in Canada, astept cu aceeasi nerabdare sa citesc "de-a fir a par" fiecare rand al ei!

Va multumesc si eu ca existati! Imi umpleti sufletul de bucurie mereu. Am vorbit de "As" tuturor celor care nu va cunosteau! Pot sa spun ca am transmis pasiunea mea pentru "As" multor prieteni, cunostinte, rude! Vorbesc despre "As" ca despre un prieten drag si, de fapt, asa si sunteti! N-am indraznit sa va deranjez pana acum, dar articolul de la Spiritualitate, cu "Sfantulita Filofteia", m-a determinat sa va scriu si sa va multumesc inca o data pentru ca scoateti la lumina intamplari, fapte si tot ce-i mai bun si mai frumos pentru poporul roman... de pretutindeni! Parintii mei sunt dintr-un sat de langa Curtea de Arges, iar bunica imi povestea iar si iar "Povestea Sfantulitei" cand mergeam in vacante, la tara, si stateam langa ea cand tesea la razboi minunatele ii! Bunica nu mai e de mult, dar povestea spusa de ea o port in suflet oriunde m-as afla si am s-o spun si fetitei mele. Iar ia si fotita facuta de bunica pentru mine, pentru serbarile scolare, le poarta acum si micuta mea Miruna, la serbarile de la gradinita, in tara, sau aici, "peste mari si tari", cand se iveste ocazia! Sa va mai spun cat de admirate am fost si eu si este si Miruna? Nu cred ca e nevoie! Costumul popular romanesc (si fara fals patriotism local), costumul din Arges, e cel mai frumos din lume!!! Am simtit de multe ori nevoia sa va scriu, dar mereu mi se parea ca ce va spun eu e prea obisnuit... Dar acum am indraznit si ma simt bine ca am facut-o! Abia astept numerele viitoare si sper sa vina vremea cand voi putea face si eu ceva pentru "As". Deocamdata, nu stiu ce, dar am incredere ca Dumnezeu imi va arata calea!

La inceput de primavara, va doresc numai bine, sa aveti putere si bani sa puteti rezista "uraganelor" din viata economica romaneasca! Inca o data, va doresc toate cele bune si va astept cu nerabdare mare pe Internet! Urarile mele cele mai calde si mai bune sunt Martisorul pe care vi-l trimit, de pe cealalta parte a Pamantului, unde mi-a purtat si indreptat pasii Dumnezeu!

Cu respect pentru tot ce faceti pentru romani, va saluta

Liliana Chitoi - Canada

"Bine ati venit pe Internet!"

Am descoperit de curand ca va pot citi pe Internet... si m-am bucurat enorm. Sunt din Oradea, dar de trei ani locuiesc in Palestina... Revista dvs. era (si este) una dintre preferatele mele... Asa ca-mi puteti intelege bucuria de a va "intalni" pe net... Va doresc tot binele din lume.

Carmen Popescu - Palestina

"Mi-as dori sa pot fi prietenul vostru din Anglia"

Draga redactie,
Ma numesc Alina Lloyd si mi-as dori sa pot fi prietenul vostru din Anglia, unde - desi locuiesc de un timp - nu am uitat cu cat drag citeam revista voastra in tara. M-am intors de curand acasa pentru un timp si am gasit o intreaga colectie a revistei voastre. (Mama mea este un cititor fidel). Am constatat din nou profesionalismul si seriozitatea cu care abordati subiectele cele mai importante, cat si diversitatea articolelor din revista, felul in care reusiti sa atingeti inimile cititorilor si pentru asta va felicit si va doresc succes in continuare. Stiu ca acolo, acasa, ca si aici, sunt multi oameni recunoscatori faptului ca existati. Eu sunt unul dintre ei. Multumesc. Cu mult respect,

Alina Lloyd - Anglia