Mesaje prin internet

Redactia
Mesaje Prin Internet. Sua. "Dusan Baiski are dreptate! Se vede de aici, din America!". Va felicit pentru publicarea scrisorii deschise, adresata presedintelui tarii de catre dl Dusan Baiski. Daca ar face si alte publicatii asemenea acte de curaj, politicienii de la carma Romaniei ar putea afl...

Mesaje Prin Internet

Sua

"Dusan Baiski are dreptate! Se vede de aici, din America!"

Va felicit pentru publicarea scrisorii deschise, adresata presedintelui tarii de catre dl Dusan Baiski. Daca ar face si alte publicatii asemenea acte de curaj, politicienii de la carma Romaniei ar putea afla ca trebuie sa-si faca bagajele si sa-si caute un nou loc de munca, asa cum se intampla aici, in America... Nato are abia 50 de ani de viata, pe cand vecinatatea romanilor cu sarbii dureaza de sute de ani si numai Cel-de-Sus stie cate alte sute de ani vor mai fi vecini. Si atunci, cum se poate explica naivitatea parlamentarilor romani, care nu vad interesul national? Inclin sa-i dau dreptate d-lui Baiski, ca exista un primat economic in spatele acestui macel din Iugoslavia (arme, cotatii bursiere pentru fabricantii de rachete etc.). Daca Milosevici era problema reala, atunci s-ar fi debarasat de el cum au facut cu Salvador Allende in Chile sau cu Leopoldo Galtieri in Argetina (in criza razboiului Falkland). Intre timp, in fiecare ora mor mii de suflete nevinovate, la cateva sute de kilometri de granita Romaniei...

Michael Nicholas - Mount Vernon

*

Sunteti niste oameni superbi! Cu respect,
Cristina Alexandrescu - Atlanta, G.A.
(P.S. Daca aveti nevoie de ceva, spuneti-ne!)

"Apreciem in mod special rubricile medicale si naturiste"

Va uram toate cele bune tuturor celor care realizati aceasta revista, in frunte cu d-na Sanziana Pop. Apreciem foarte mult rubricile prezentate de dumneavoastra, in special cele medicale si naturiste. Recunosc, sunteti extraordinari! Va dorim succes in continuare!

Augustin si Violeta - New York

Canada

"Am obosit sa-mi fie dor de casa"

Nu stiu, dar de fiecare data cand va citesc, plang! Am obosit sa-mi fie dor de casa, de spiritul romanesc, iar voi mi le aduceti saptamana de saptamana aici, in Canada, si simt ca ma mai incarc pentru inca o perioada scurta de timp. Nu vreau sa sune deloc patriotic, sa nu radeti, dar aici este o "goliciune" care nu se poate explica; trebuie traita, ca sa poata fi inteleasa. Si eu va multumesc ca existati! Oare n-ati putea aparea in fiecare zi?!

Raluca S.

"Apreciez limbajul revistei si caldura umana"

Stimata d-na Pop,
In anul 1996 am fost in vizita in Romania si am facut cunostinta cu "Formula As". Am fost impresionata de continutul si stilul revistei si am citit-o cu deosebita placere. Am apreciat in special limbajul folosit si caldura umana care se resimte in multe din articolele publicate in aceasta revista (spre deosebire de regretabila vulgaritate a altor numeroase publicatii romanesti...). Am rugat chiar rudele din tara sa pastreze numerele saptamanale si sa mi le trimita ocazional aici, in Canada.

Prin Internet, sotul meu citeste cu religiozitate - zilnic - presa romaneasca. Cu reala bucurie am remarcat recent aparitia pe Internet a "Formulei As". "You made my day!", cum am zice noi in engleza. Tin sa va felicit pentru calitatea publicatiei dvs. Era categoric nevoie de una de acest gen, cu tot felul de informatii utile si interesante si intr-un format atat de placut si usor de citit.
Va doresc numai bine si succes in continuare cu "Formula As"!

Raia Enache

Liban

"Sa domine pacea in toata lumea"

Cele mai bune urari pentru dumneavoastra si intreaga echipa de redactie. Mult succes, sanatate si sa domine pacea in toata lumea. Sunt o admiratoare prin Internet a revistei "Formula As". Sarbatori fericite cu prilejul Sfintelor Pasti.

Mariana Suaib