Sanatate

Redactia
Precizari in legatura cu administrarea medicamentului Alflutop. Ca urmare a solicitarii doamnei Elvira Jianu din Craiova (F. As nr. 358), revenim cu detalii privind modul de administrare a medicamentului Alflutop, detalii pe care le consideram necesare tuturor cititorilor care ne-au scris din ianuar...

Precizari in legatura cu administrarea medicamentului Alflutop
Ca urmare a solicitarii doamnei Elvira Jianu din Craiova (F. As nr. 358), revenim cu detalii privind modul de administrare a medicamentului Alflutop, detalii pe care le consideram necesare tuturor cititorilor care ne-au scris din ianuarie si pana in prezent.

Alflutop este recomandat in toate formele de reumatism degenerativ, nu doar in coxartroza.
Tratamentul se administreaza in felul urmator: 20 fiole - 1/zi profund intramuscular, pauza 3 luni, alte 20 de fiole, apoi cate 20 de fiole din 6 in 6 luni, pana la vindecare.


Este un tratament de durata, deoarece actioneaza asupra cauzei bolii, nu doar asupra efectului.

Am primit sute de telefoane de la bolnavii care au folosit Alflutop. Ei ne-au confirmat ameliorarea si apoi disparitia durerilor dupa tratament.

Atragem atentia cititorilor ca administrarea a mai putin de 20 de fiole nu produce efectele asteptate. Alflutop este antiinflamator, dar nu analgezic. Mentionam acest lucru deoarece am aflat ca in unele farmacii fiolele se vand la bucata.

Le dorim tuturor pacientilor nostri insanatosire grabnica!
Ioana Spirescu, tel. 210.20.15/ 210.88.71