Traseele vacantei

Redactia
Revista "Formula As" are numeroase temeiuri sa le multumeasca dragilor ei cititori din Sibiu. Mai intai, pentru fervoarea cu care au celebrat-o. In al doilea rand, pentru sugestiile pline de intelepciune si de cumpanire ardeleneasca pe care le-au formulat.

Revista "Formula As" are numeroase temeiuri sa le multumeasca dragilor ei cititori din Sibiu. Mai intai, pentru fervoarea cu care au celebrat-o. In al doilea rand, pentru sugestiile pline de intelepciune si de cumpanire ardeleneasca pe care le-au formulat. In al treilea rand, pentru declaratiile de iubire, pe care redactorii ei nu le vor uita niciodata. Prezenta in Sibiu si in judetul Sibiu (Jina, Gura Raului, Sibiel, Saliste, Orlat, Rasinari) reconfirma atat programul revistei, cat si calitatea cititorilor ei; doua realitati imposibil de despartit si fara de care "Formula As" si-ar inceta existenta. Fermecati de magia peisajului sibian si intariti sufleteste de vigoarea satelor romanesti, avem - pentru multa vreme de acum inainte - incredere in zilele care vin. Pe plaiurile Sibiului tara traieste.

Intr-o lista cu destule omisiuni, redactia revistei "Formula As" tine sa multumeasca in mod special unor persoane care s-au intrecut in calitate de gazde: dl Ion Bica - directorul Teatrului "Radu Stanca" din Sibiu, d-na Lucretia Cruciat - directoarea adjuncta a teatrului, d-na Beatrice Ungar - redactor la Hermannstadter Zeitung, scriitorii Rodica si Mircea Braga, dl D. Dinulescu de la Inspectoratul pentru cultura Sibiu, primarul Ion Vingarzan din Jina, primarul Mihai Cazan si d-na Maria Hanzu - directoarea Liceului "Ioan Lupas" din Saliste, familia preotului Petru Mitrea din Gura Raului si d-na Valerica Nitescu - neintrecuta muzeografa si calauza de la biserica din Sibiel.

In mod special, multumim conducerii si personalului hotelului "Imparatul Romanilor" din Sibiu (fideli cititori ai revistei "Formula As"), care prin inaltul lor profesionalism si prin solicitudinea dovedita ne-au facut sa ne simtim si ca acasa si ca in... rai. (Nota 10 pentru superba arhitectura de interior a hotelului si pentru marele maestru in stiinta artelor culinare, dl Dorel Turlui.)