Mesaje prin internet

Redactia
Mesaje Pe Internet. "Am avut lacrimi "n ochi, citind paginile de spiritualitate". Stimata d-na Sanziana Pop,. Am descoperit de curand pe Internet revista dv. si vreau sa stiti ca am avut lacrimi in ochi, citind paginile de spiritualitate. Pentru noi, cei departe de tara, e mare lucru sa...

Mesaje Pe Internet

"Am avut lacrimi "n ochi, citind paginile de spiritualitate"

Stimata d-na Sanziana Pop,
Am descoperit de curand pe Internet revista dv. si vreau sa stiti ca am avut lacrimi in ochi, citind paginile de spiritualitate. Pentru noi, cei departe de tara, e mare lucru sa parcurgem spiritual sfintele locuri ale Romaniei si sa sorbim din dulceata credintei. Cu siguranta, Dumnezeu va va rasplati pentru aceasta munca apostolica.
Nu stiu daca primiti sugestii pentru articole, sau daca primiti articole din strainatate, pentru a le publica. Subiectele pe care le pot atinge privesc religia si sanatatea. Am, de asemenea, si comentarii la articolele citite, dar astept raspunsul dv. mai intai.
Alexandra Botezatu - Canada

P.S. Cred ca mai potrivit pentru dv. ar fi numele de Angel in loc de Isis. Dumnezeu e cel care va inspira la asa lucrari.

Stimata doamna Alexandra,
Viata diasporei romanesti are traditie in paginile revistei "Formula As", fiind o tema foarte apreciata de cititori. Experienta si sentimentele conationalilor lor plecati asa de departe ii intereseaza nespus. Oare cei care au izbutit sa se rupa de tara sunt niste invingatori? Le mai spune ceva patria lor de origine? Au izbutit sa-si taie legaturile afective care, adesea, se transforma in lanturi? Le-o fi dor de cei ramasi aici, in iubita, dar napastuita de tara, pe care nimeni nu mai pare s-o poata trage la mal?
Bineinteles ca scrisorile dv., articolele pe care intentionati sa le scrieti, opiniile legate de munca noastra, ne intereseaza nespus de mult. Prezenta cititorilor nostri romani din lume, in paginile revistei, ne-ar da un sentiment nesperat de solidaritate, peste vamile tarii si ale vremii, bucuria ca suntem purtatori de suflete vii, in care originea noastra comuna traieste. Avem nevoie de aceasta certitudine de fratie, de siguranta ca nu suntem singuri pe lume, nici dincoace, nici dincolo de ocean. Oriunde am pleca si orice am face, sangele n-o sa se prefaca niciodata in apa, ci doar in dor.
Va multumim pentru vorbele dv. atat de generoase si calde si va asteptam - la un loc cu toti cititorii nostri de pe Internet - sa deveniti colaboratori ai revistei "Formula As".
Va doresc din suflet o vara plina de implinire si bucurii.

Sanziana Pop