Forma maxima

Redactia
Din nou despre Apa De Piramida. Despre apa de piramida am mai scris. Revenim asupra acestui subiect la cererea tot mai insistenta a cititorilor, sperand totodata ca lumea stiintei va lua cu adevarat in serios unul dintre cele mai bizare fenomene energetice: efectul de piramida. Fara a pretinde intaie...

Din nou despre Apa De Piramida

Despre apa de piramida am mai scris. Revenim asupra acestui subiect la cererea tot mai insistenta a cititorilor, sperand totodata ca lumea stiintei va lua cu adevarat in serios unul dintre cele mai bizare fenomene energetice: efectul de piramida. Fara a pretinde intaietatea in domeniu, economistul Mircea Mugurel Serban a ajuns la cateva descoperiri spectaculoase, drept pentru care a fost invitat sa sustina o comunicare pe aceasta tema la "Institutul de sinteze planetare", cu sediul la Geneva. Fara a ne imagina ca apa de piramida este un panaceu universal, e limpede ca ea reprezinta o sansa si un posibil medicament al viitorului. Apa inseamna viata. N-ar fi exclus ca aici sa gasim misterul bolii si al dezechilibrului biologic. Miza e uriasa. Ar fi pacat sa o pierdem, in indiferenta si amanare.

- Domnule Mircea Mugurel Serban, sa recapitulam: ce efecte curative are apa de piramida?

- Efectul principal este cel de curatire. L-am simtit personal, eu avand un emfizem pulmonar, rezistent la tratamentul medicamentos obisnuit. Exasperat, am inceput tratamentul cu apa de piramida si, dupa numai cateva zile, am eliminat in timpul somnului o substanta maronie. Chiar daca pe moment m-am speriat, a doua zi m-am trezit complet refacut, fara febra, fara dureri. Am oferit apoi aceasta apa rudelor si efectul a fost acelasi. Toxinele se elimina rapid si insanatosirea este brusca. Cel mai spectaculos caz l-am obtinut cu fata unor medici, fata aflata deja in metastaza. Dupa o cura de cateva zile, bolnava s-a ridicat din pat, a inceput sa manance, a castigat in greutate, desi verdictul medical era cumplit: doar cateva zile de viata. Nu vreau sa dau sperante desarte bolnavilor de cancer. Eu nu vorbesc decat despre niste constatari personale.

- De la ultima noastra discutie despre apa de piramida a trecut ceva timp. La ce concluzie ati ajuns? Semnalele primite de la cititorii "Formulei As", care au folosit metoda dvs., au adus elemente noi?

- Punand cap la cap propriile observatii si marturiile mai multor persoane care au folosit apa de piramida, pot spune ca acest tratament este eficient in multe afectiuni, dar trebuie urmat pe o perioada mare de timp. Studiile arata ca apa de piramida sporeste imunitatea organismului, stopeaza evolutia multor boli (inclusiv a celor grave), mareste efectul medicamentatiei, dar - lucru important de stiut - nu o inlocuieste. Pe scurt, in afectiunile grave recomand ca apa de piramida sa fie folosita tot timpul, fara pauza.

- Ce anume va nemultumeste?

- As vrea ca acest fenomen sa fie studiat serios, in institute de cercetare si laboratoare specializate. Posibilitatile mele sunt fatalmente reduse. De pilda, as vrea sa stiu ce se intampla in alte tipuri de piramida. Apoi, e necesara o largire majora a cazuisticii. Fara indoiala, apa de piramida provoaca curatirea organismului si, in mod constant, tratamentul e insotit de eliminarea de toxine, mucoase etc. E necesar, insa, a stabili cu precizie eficienta apei in anumite boli, modul concret in care stimuleaza imunitatea etc.

- Conteaza atat de mult forma piramidei?

- Desigur. Piramidele pot fi - in opinia mea - de mai multe feluri: eterice, pamantoase si apoase. Eu cred in cea apoasa, care e superior vibrata. De fapt, piramida e o armonizare a apei cu energiile cosmice. Acest fenomen produce modificari notabile la nivelul microelementelor din apa. De pilda, creste cantitatea de fosfor si oxigen, bacteriile sunt distruse substantial etc. Personal, am constatat ca cea mai eficienta piramida este cea care respecta numarul de aur. Am primit multe scrisori legate, mai ales, de detaliile tehnice de realizare a piramidei. Celor interesati le pot spune ca o abatere de 1-2 mm de la dimensiunile standard nu modifica principiile curative. In schimb, orientarea pe punctele cardinale e foarte importanta.

- De fapt, ce este acest numar de aur?

- E o discutie destul de complicata pentru un nespecialist. In orice caz, se cunoaste de mult numarul de aur sau "proportia divina", numita astfel de calugarul Luca Paccioli, prieten si colaborator al lui Leonardo da Vinci. In diferite moduri, acest numar ne introduce in complexitatea fenomenelor ce au loc in mediul inconjurator, aspect sesizat de Kepler si de alti savanti. Personal, am constatat ca saltul electronilor pe orbitele atomice ale unor substante (spre exemplu, butadiena) respecta acest numar. Indubitabil, aceasta lume nu e intamplatoare si numarul de aur dovedeste ca exista creatie primordiala. Exista Dumnezeu. Pe buna dreptate, Einstein spunea: "Stiinta fara religie e schioapa. Religia fara stiinta e oarba".

- In ce consta, deci, secretul apei de piramida?

- In general vorbind, apa e prea putin studiata. Apa are un potential extraordinar, inca neexploatat cum trebuie. Actualmente, ma preocupa posibilitatea de a obtine energie din apa in sistem inchis, fara electroliza sau alt procedeu agresiv. Prea putin, de asemenea, se cunosc influentele acumularilor de apa asupra biotopului. Efectele se vad in recentele alunecari de pamant din Retezat, Herculane si alte zone. Ne-am obisnuit sa tratam cu usurinta aceasta problema. Cu apa, insa, nu te joci. Ea intretine viata si tot ea poate sa o distruga. Daca vrem o apa vie, trebuie sa fim atenti la amanunte. Spre exemplu, in perioada cu luna plina, daca nu respectam proportia de 2/3 din inaltimea piramidei, apa creste in aciditate.

- Cat de mult conteaza materialul din care e facuta piramida?

- Conteaza in primul rand forma, orice corp-forma geometrica dezvoltand un anumit tip de energie (campuri de sinteza), de natura (sursa) biologica si cosmica, cu efecte multiple si surprinzatoare. De pilda, fotografiat in infrarosu, vortexul format in interiorul unei piramide are configuratia acidului dezoxiribonucleic (Adn). Conteaza, de asemenea, si materialul. Lemnul ecraneaza usor. Aluminiul este energofag. Aurul si argintul se apropie ca performanta de cupru, dar costurile sunt, evident, descurajatoare.

- De ce nu va luptati mai mult pentru a obtine un brevet?

- De unul singur e foarte greu. Am fost la Osim, pentru brevetare, dar am fost trimis politicos la Oficiul pentru Drepturile de Autor. Nu am nici laboratoare complexe si nici bani pentru o munca de cercetare sustinuta. M-am gandit la o fundatie, dar am renuntat de teama suspiciunilor care pot sa apara. Prefer, deci, sa spun si altora interesati despre concluziile la care am ajuns, incercand sa fac bine, fara nici un gand de recompensa materiala. Daca cineva, candva, o sa duca mai departe micile mele descoperiri, asta va fi o rasplata suficienta.

Elemente

de constructie

Se utilizeaza, ca material, sarma de cupru, intre 1,5 si 4 mm grosime, de regula neizolata. In cazul in care dispunem numai de sarma izolata, pentru a evita pierderea de timp, putem indeparta izolatia doar in zonele de contact, la cele cinci varfuri ale piramidei. Eu personal confectionez piramidele manual, prin indoirea la capete a celor noua bucati de sarma. Mentionez ca cel de-al noualea segment, respectiv stalpul central, trebuie sa fie coborat din varful piramidei pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei.

Cei care dispun de cele necesare, precum si de pricepere si indemanare tehnica, pot confectiona piramide prin sudare, alamire etc., obtinand forme cat mai apropiate de perfectiune.

Cum am mai afirmat, utilizez un volum de apa care reprezinta a zecea parte din volumul piramidei. Totusi, mai adaug ca nu se produc efecte negative in conditiile unor abateri de 10%, daca nu avem posibilitatea unor masuratori exacte.

Ca proportii, de pilda, pentru circa 1,350 litri de apa, am construit piramide avand laturile bazei de 40 cm si muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri, 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri, 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie sa fie orientate, pe cat posibil, cat mai exact pe punctele cardinale.

Pentru evitarea patrunderii prafului si altor impuritati, piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan, respectiv o alta piramida (husa), fara efecte negative. Mentionez ca am recurs la aceasta modalitate de protejare dupa cateva luni, cand obtinusem deja rezultate notabile.

Apa se pune sub piramida, in jurul stalpului, in vase din sticla sau din lut ars, cu deschidere larga (ex.: borcane). Inaltimea suprafetei apei trebuie sa fie cat mai sus posibil, in zona jumatatii superioare a inaltimii piramidei (in jumatatea inferioara, in unele faze ale lunii, se constata cresterea aciditatii).

Utilizarea apei

Apa se tine sub piramida timp de 24 de ore, ca regula generala. Nu am constatat efecte negative evidente daca, in unele imprejurari, am intarziat scoaterea vaselor de sub piramida. Este indicat ca acestea sa reprezinte insa exceptii, fara a se transforma in regula generala, pentru evitarea unei energizari exagerate.

Apa obtinuta in conditiile de mai sus poate fi pastrata in sticle cu dop o perioada mare, chiar si la frigider in timpul verii, consumandu-se dupa necesitati. In familia mea nu se consuma altfel de apa pentru baut. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

Sorin Preda