Cititorii multumesc

Redactia
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari. "Tratamentele d-lui Vasile Popa fac minuni". Sunt un cititor fidel al acestei reviste, inca de la aparitia ei. As vrea sa va multumesc pentru grija pe care le-o purtati cititorilor dv., prin sfaturile si ajutoarele pe care le oferiti. Ma numar si eu prin...

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Tratamentele d-lui Vasile Popa fac minuni"

Sunt un cititor fidel al acestei reviste, inca de la aparitia ei. As vrea sa va multumesc pentru grija pe care le-o purtati cititorilor dv., prin sfaturile si ajutoarele pe care le oferiti. Ma numar si eu printre beneficiarii lor. Prin intermediul revistei "Formula As" am aflat, de pilda, de tratamentele naturiste ale d-lui Vasile Popa, la care am apelat si cu ajutorul caruia m-am vindecat de fibrom uterin, chist ovarian si fibroza masto-chistica, fara sa ajung la operatie. Ii multumesc pe aceasta cale si ii doresc sa fie sanatos si puternic, pentru a vindeca pe toti cei care ii solicita ajutorul.
Dumitrache Teodora - Str. Costila nr. 4, bl. P1, sc. 1, ap. 63, sector 4, Bucuresti

Oferta De Carucioare
Pentru d-na Popa Lucretia din Braila, autoarea scrisorii
"Am doi baieti cu atrofie musculara generalizata"

(F. As nr. 374)

Generozitatea cititorilor nostri este, din nou, exemplara. Doar dupa cateva zile de la publicarea in revista a solicitarii d-nei Popa Lucretia din Braila, mama unor baieti (maturi) loviti de o boala care le-a provocat o infirmitate totala, au si inceput sa soseasca oferte de carucioare pentru handicapati. Ca-ntotdeauna, gesturile de solidaritate umana ale cititorilor nostri sunt exemplare. Le multumim.

D-na Popa Lucretia, aveti de unde alege...

Centrul de ortopedie "Biangi" (Dl Badaran), tel. 01/642.48.82.
Familia Neagoe - tel. 01/323.35.89.
Familia Vasile Sogorean, tel. 092/33.97.08.
D-na Leu, tel. 01/644.23.93.
Familia Bires (Mangalia), tel. 041/75.74.60