Cititorii raspund

Redactia
Cititorii Raspund. "Nu pot sa scap de un herpes genital". (Raspuns pentru Radu L. - Cluj, F. As nr. 360). 1. Revin intr-o a doua scrisoare (din pacate, e prima pe care-o primim - n.r.), pentru a-i oferi o solutie d-nei (d-lui?) Radu din Cluj. E un tratament extrem de simplu si eficace, pe ca...

Cititorii Raspund

"Nu pot sa scap de un herpes genital"
(Raspuns pentru Radu L. - Cluj, F. As nr. 360)
1. Revin intr-o a doua scrisoare (din pacate, e prima pe care-o primim - n.r.), pentru a-i oferi o solutie d-nei (d-lui?) Radu din Cluj. E un tratament extrem de simplu si eficace, pe care l-am experimentat personal, cu rezultate optime: uleiul de catina (in Bucuresti se gaseste la Plafarul de langa fostul Magazin al Tineretului de pe Dorobanti). Fiul meu a avut herpes de cornee. D-l prof. Olteanu l-a vindecat cu ulei de catina, in doua saptamani, si fara recidiva. Eu nu stau acasa fara ulei de catina si tinctura de propolis, care - de asemenea - face minuni. Mi-am vindecat cu ea o micoza la unghii, in timp foarte scurt (o cititoare solicita, in sensul acesta, un leac). Va rog, recomandati propolisul chiar si in cazul vindecarii alunitelor (din nenorocire, doi membri ai familiei le-au cauterizat cu zapada carbonica si au degenerat in cancer). Am experimentat reteta cu mult succes. Va rog sa-mi scuzati scrisul dezordonat, dar am cataracta la ambii ochi si nu ma pot opera, fiindca sufar de pericardita, dar in revista "Formula As" am gasit o solutie: sa ma tratez cu urina (imi citeste cineva din familie). Am inceput tratamentul cu urina si in trei saptamani mi-am recuperat 30% din vedere. Cu multa stima si aprecieri,
Popescu Ioana - Str. Aleea Resita nr. 8, bl. A1, ap. 56, sector 4, Bucuresti

2. Tratamentul cu Rodilemid (medicament romanesc) a facut minuni in eradicarea herpesului, vindecand mii de oameni ce au suferit ani de-a randul de herpes, chiar si generalizat. Personal, am avut herpes genital generalizat si, dupa multi ani de chin si tratamente diverse, m-am vindecat complet cu Rodilemid, nemaifacand nici o recidiva. Medicamentul e foarte ieftin (costa 11.000 lei cutia), se fac injectii intramusculare adanci (10 ml o data), timp de 6 zile, sau se bea cate o fila pe zi, timp de 10 zile, cat mai aproape de debutul eruptiei. In aceasta perioada de tratament nu se consuma nici un aliment ce contine calciu (lapte, iaurt, branza, smantana).
Dr. chimist Ana Maria Popescu - Bucuresti, tel. 094/80.07.46

"Am scaune cu sangerari"
(Raspuns pentru D. Christian - Pitesti, F. As nr. 360)
Am avut si eu aceasta neplacere si m-am vindecat singura, analizandu-mi si controlandu-mi tabieturile si excesele. Prin simpla reducere a consumului de cafea, de la 3-4 cesti la 1-2 pe zi, sangerarile au disparut complet. Cafeaua este purgativa si provoaca suprasolicitarea organelor respective, prin scaune succesive. Analizati-va obiceiurile alimentare, faceti schimbari si asteptati efectele. Satisfactia de a gasi singur solutia este foarte mare. Poate fi un caz similar cu al meu.
Rodica M. - Sibiu

"Imi ard talpile"
(Raspuns pentru Cristea Cornelia - Tokyo, F. As nr. 360)
1. Acum doi ani, sotul meu suferea seara - si mai ales in timpul noptii - din cauza talpilor, care-l ardeau cumplit. Am incercat un tratament naturist care a dat rezultate spectaculoase. Pe aceasta cale, ii doresc cititoarei dvs., Cristea Cornelia din Japonia, multa sanatate si sper sa ii fie de folos. Se iau cantitati egale de pelin si de menta (sa contina impreuna 40 de grame). Se pun doi litri de apa pe foc si cand clocoteste se toarna peste amestecul de plante. Peste 15 minute se strecoara, se pune intr-un lighean si se tin picioarele in aceasta infuzie cate o ora pe seara, vreme de cinci seri la rand. Sotul meu, dupa trei sedinte consecutive, s-a vindecat. Cu stima si respect,
Sandu Georgeta - Str. Ulmetului nr. 18, sector 4, Bucuresti

2. Procurati-va remediul homeopatic Sulphur si nu veti mai avea probleme de acest gen. Si mai corect ar fi sa solicitati o consultatie de specialitate, in vederea prescrierii unui remediu constitutional, care va ameliora starea dvs. generala de sanatate. Ganduri bune si noi succese colectivului de redactie!
Dr. Carmen Negoescu, medic homeopat - Craiova, tel. cabinet: 051/16.36.35, tel. domiciliu: 051/13.32.95

"Sunt mancata de Candida"
(Raspuns pentru Dobre Maria - Navodari, jud. Constanta, F. As nr. 366 si Monica B. - Timisoara, F. As nr. 370)
Indiferent de localizare, Candida se vindeca cu Diflucan. M-am confruntat si eu cu aceeasi suferinta ca si dvs. si, dupa incercari nereusite cu tot felul de medicamente, am gasit un doctor care mi-a recomandat acest medicament exceptional. Primul tratament l-am facut prin perfuzie si m-am vindecat in trei zile, cu o singura doza. Peste doi ani, am facut din nou candidoza vaginala, in urma tratamentelor cu antibiotice. De data aceasta, m-am vindecat cu patru tablete de Diflucan, in cateva zile. Folositi-l cu incredere, pentru ca este miraculos.
Toma Maria - Bucuresti

"Imi pierd cunostinta in anumite perioade ale lunii"
(Raspuns pentru Jeanine - Bucuresti, F. As nr. 367)
Va recomand cu mare incredere Centrul de recuperare neuromotorie din Dezna, jud. Arad, langa Moneasa (d-l dr. Corneliu Barsan), o unitate dotata cu aparatura moderna de investigare a bolilor neurologice. Dupa o nastere grea, eu am ramas cu o iritatie corticala. Imi pierdeam cunostinta fara sa simt nimic inainte, faceam convulsii si aveam spasme. Am urmat timp de un an tratamente cu tot felul de medicamente, dar n-au dat nici un rezultat. Dupa ce am ajuns la Dezna, d-l dr. Barsan (el insusi fost suferind de meningita) mi-a recomandat, dupa cateva investigatii, un tratament cu Finlepsin, in doze descrescande, pana la eliminare. Efectul a fost imediat. Nu sunt sigura daca d-l dr. Barsan mai lucreaza la Dezna, dar acolo exista si alti medici la fel de bine pregatiti. Nu fiti derutata de faptul ca este un Centru pentru copii, deoarece sunt tratati si multi pacienti maturi. Imi pare rau ca nu stiu telefonul de la Dezna, dar il puteti afla la informatii interurbane Arad.
Sorina Croitoru - Timisoara

"Sotul meu are o tumora in cerul gurii"
(Raspuns pentru P. A. - Bucuresti, F. As nr. 368)
"Imi creste o bucata de carne intre dintii din fata"
(Raspuns pentru Cristina - Craiova, F. As nr. 369)
Sotia mea a avut o asemenea excrescenta de carne, care dupa parerea medicilor trebuia operata. Nu s-a operat, dar s-a vindecat folosind urmatorul tratament: in fiecare dimineata, pe stomacul gol, lua cate o lingura de ulei de floarea-soarelui, pe care il sugea ca pe o bomboana, fara sa fie inghitit, pana ce devenea subtire si de culoare laptoasa. Il scuipa, apoi isi clatea gura cu apa. Tratamentul poate fi repetat si seara, dupa masa.
O. Ion - loc. Zarnesti, jud. Brasov, tel. 068/22.04.83

"Sufar de supuratie cronica pulmonara"
(Raspuns pentru Bosneaga Gheorghe - Galati, F. As nr. 369)
Pentru bronsiectazie, M. Messegue recomanda urmatoarea infuzie: 80 g catei de usturoi pisati se oparesc cu o cana de apa clocotita (250 ml). Vasul se lasa acoperit 30 de minute, se strecoara si se iau opt linguri, repartizate egal pe parcursul unei zile. La preparare, este de dorit sa se foloseasca ustensile si vase emailate neciobite sau din ceramica, sticla, inclusiv sita pentru strecurat (nu plastic sau aluminiu). Desi simple, tratamentele propuse de renumitul fitoterapeut francez dau rezultate deosebite. Cu putina rabdare si multa credinta, am convingerea ca va puteti vindeca. Multa sanatate!
Mihaela Dimitriu - Str. Dezrobirii nr. 14, bl. 24, sc. C, ap. 53, sector 6, Bucuresti, cod 77582

"Fetita mea e bolnava de scolioza"
(Raspuns pentru O Mama Necajita Din Caransebes, F. As nr. 370)
Avand in vedere ca fetita dvs. are o varsta destul de frageda, sansele de vindecare sunt maxime. Va recomand sa-l consultati urgent pe d-l dr. Dinu Antonescu, cel mai mare specialist din tara in aceasta problema, pe care-l veti gasi la Spitalul de Ortopedie "Foisorul de foc" din Bucuresti. Pentru aceasta, va trebui sa faceti o programare cu 2-3 luni inainte si sa aveti cu dvs. si radiografia coloanei vertebrale, facuta in pozitie ortostatica (fata + profil).
Maria - Buhusi, tel. 034/26.50.87

Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Cu ajutorul tratamentului prescris de Maica Violeta Mocanu din Barsesti, starea sanatatii sotului meu s-a schimbat mult in bine"
Cum sa nu fii "Cel mai fidel cititor" al revistei "Formula As", cand ea este o revista a tuturor, revista prin care oamenii disperati de boli si necazuri isi gasesc alinarea totala? Ma numar si eu printre ei. In urma publicarii in paginile revistei a interviului cu maicuta Violeta Mocanu din comuna Barsesti, judetul Vrancea, am mers si eu, impreuna cu sotul meu, care este bolnav de Boala Hodgkin stadiul Iv si parapareza spastica, rugand-o sa ne ajute. Prin administrarea ceaiurilor prescrise de ea, starea sanatatii sotului meu s-a schimbat mult in bine. Ii multumim din suflet pentru aceasta indreptare si ii sfatuim pe cei ce se confrunta cu aceasta cumplita boala sa i se adreseze cu toata increderea.
Jigman Margareta - Loc. Sacele, jud. Brasov