Traseele vacantei

Redactia
Revista "Formula As" in judetul Alba. Venirea toamnei ne poarta pasii catre Muntii Apuseni. La Alba Iulia, la Blaj, la Aiud, dar si la Brad si Abrud avem cititori de nadejde, pe care asteptam cu dragoste sa ii intalnim. Ne bucuram si de incursiunile pe care le vom face spre lacasurile motesti, ascuns...

Revista "Formula As" in judetul Alba

Venirea toamnei ne poarta pasii catre Muntii Apuseni. La Alba Iulia, la Blaj, la Aiud, dar si la Brad si Abrud avem cititori de nadejde, pe care asteptam cu dragoste sa ii intalnim. Ne bucuram si de incursiunile pe care le vom face spre lacasurile motesti, ascunse pe Valea Bistrei si Aries. Din toate calatoriile noastre prin tara ne intoarcem acasa intremati sufleteste, fericiti ca nu ne-a furat nimeni privelistile dupa care tanjim.

Intalnirile noastre cu cititorii se vor petrece pe 18, 19 si 20 septembrie. In numarul viitor al revistei, vom reveni cu amanunte legate de desfasurarea exacta a intalnirilor.

Solicitari Pentru Locuri De Munca

"Am terminat recent sectia de Ecologie si protectie a mediului din cadrul Facultatii de Biologie din Bucuresti"

Prin intermediul revistei dvs. multi oameni si-au gasit alinarea, multi si-au dat seama ca nu sunt singuri, ca mai exista oameni dornici sa-i ajute pe altii, mai putin avantajati de soarta. Sper sa ma numar si eu printre cei carora li se va intinde, cu sprijinul dvs., o mana de ajutor.

Am terminat recent sectia de Ecologie si protectie a mediului din cadrul Facultatii de Biologie a Universitatii din Bucuresti dar, ca multi alti tineri din tara noastra, sunt somera si fara nici o perspectiva. Nu am decat 22 de ani si, sincera sa fiu, sunt disperata. Nu stiu ce sa fac ca sa-mi pot gasi un loc de munca. In ultimele sase luni, ca sa pot face rost de bani, am avut grija de o fetita, dar nu mai pot continua asa, am nevoie de un serviciu stabil ca sa ma pot intretine, ca sa pot sa fiu si eu un om in rand cu ceilalti. Sa am o identitate.

Nu doresc neaparat sa lucrez in domeniu, desi am facut o facultate care in strainatate e de mare viitor. La noi nu sunt perspective, nu sunt posibilitati de angajare in acest sector, chiar daca in ultima vreme se vorbeste asa de mult despre poluare, despre protectia mediului... Doresc, deci, sa lucrez orice altceva. Am o capacitate mare de munca, abilitati de comunicare, ma adaptez usor la situatii noi, de stres. Va rog din suflet sa-mi publicati si mie acest anunt in paginile revistei. Poate va fi cineva interesat. Dumnezeu sa se indure de mine!

Alexe Daniela - Bucuresti

"Exista cineva care are nevoie de un contabil incepator?"

Am terminat o facultate economica si am lucrat cateva luni la o firma de contabilitate, dar un patron binevoitor m-a dat afara fara nici un preaviz, fiindca mi-am luat concediu pentru sustinerea licentei. In prezent lucrez la o alta firma, dar nu prea imi place, fiindca ma ocup de altceva decat de contabilitate (ce sa fac daca asta am terminat?). Rugamintea mea este: daca exista cineva care are nevoie de un contabil incepator, dornic sa progreseze si sa invete, nu atat de mult interesat de partea materiala, cat de perfectionarea in meserie, il rog sa ma contacteze prin intermediul revistei "Formula As". Multumesc anticipat pentru incredere.

Ioana Mirela - Bucuresti