Sanatate

Redactia
Oferte De Medicamente. "Posed doua flacoane de Mastodyon". Sunt o cititoare pasionata a revistei dvs. si am fost deseori impresionata de cazurile pe care le-ati semnat. In speranta ca as putea ajuta pe cineva, va comunic ca posed doua flacoane de Mastodyon (picaturi), medicament german indicat in tra...

Oferte De Medicamente
"Posed doua flacoane de Mastodyon"


Sunt o cititoare pasionata a revistei dvs. si am fost deseori impresionata de cazurile pe care le-ati semnat. In speranta ca as putea ajuta pe cineva, va comunic ca posed doua flacoane de Mastodyon (picaturi), medicament german indicat in tratarea mastozei chistice a glandelor mamare, a nefertilitatii cauzate de slabirea corpurilor galbene si in dereglari menstruale.
Relatii la telefon: 044/24.42.25, familia Opris.

"Ofer patru medicamente"
Prin intermediul revistei dvs. as vrea sa ofer gratuit celor in suferinta urmatoarele medicamente: 10 cutii x 60 capsule Prostagut, expira in 2000; 1 cutie x 50 de tablete Brufen, expira in 2000; 1 solutie Coldargan 10 ml, expira in 2002 si un dozator aerosol, care expira in iunie "99. As fi bucuroasa daca redactia s-ar implica in distribuirea lor, fiind astfel sigura ca medicamentele nu ajung la bisnitari.
Cu mult respect,
Ana Ghita - Str. W.A. Mozart nr. 6, sc. A, ap. 10, cod 71457, sector 2, Bucuresti, tel. 679.43.68

"Vand aparat auditiv absolut nou, la jumatate de pret"
Am fost in excursie in Grecia, de unde am cumparat un aparat auditiv pentru bunica mea suferinda. La intoarcerea in tara, am avut surpriza neplacuta sa constat ca intre timp bunica decedase. Pe aceasta cale, apelez la bunavointa dvs. de a va informa cititorii ca vand la jumatate de pret un aparat auditiv nou, complet, cu doua baterii si redresor pentru incarcare, telefon 725.28.92.
Va doresc multa putere de munca si multumiri anticipate.
A. Bucur - Bucuresti