Retete de la cititori

Redactia
Tratament naturist contra impotentei sexuale (precum si a vitaminizarii si revigorarii organismului)

Reteta-unicat, experimentata pe mai multe persoane de diferite varste, care a dat rezultate de-a dreptul miraculoase. Reteta consta din urmatoarele fructe si legume la indemana tuturor celor interesati: 3 bucati telina cat pumnul (circa 1,5 kg), 1 kg morcovi spalati bine cu o perie (pentru a nu se elimina coaja), 1 kg mere ionatane cu o aroma mai deosebita, 1/2 kg miez de nuca, 2-3 bucati lamai, 2-3 bucati portocale, 1/2 kg miere de albine, o sticla vin alb (Tamaioasa Romaneasca de Cotnari). Toate aceste fructe si legume se spala, se curata si se dau prin masina de tocat, se amesteca intr-un vas de plastic sau emailat pana ce toata aceasta compozitie se omogenizeaza, apoi se pune la borcane tinute la frigider timp de o saptamana, pentru macerare. Se folosesc cate doua linguri de trei ori pe zi inainte de mesele principale cu o jumatate de ora. Timp de 20 de zile, concomitent, se folosesc circa 60-80 g grau/zi incoltit, care se poate consuma cu compot sau fructe de sezon, aceasta timp de 30 de zile, cu o pauza de o luna, dupa care se reia aceasta cura naturala pana ce organismul este complet revigorat.
Pregatirea graului: se spala si se pune intr-un borcan plin cu apa calduta. Il vom lasa acolo 24 de ore, il vom clati, il vom pune intr-o farfurie adanca, avand grija sa-l mentinem mereu umed. Il vom clati in fiecare zi. Graul va germina - aparitia unui punct mic alb - in doua zile (vara) si cel mult patru zile (iarna). Apoi se spala bine de fermenti, dupa care se consuma la masa de pranz.
Rusalin Todor - Bucuresti, tel. 01/647.22.08

Cum se vindeca tumora canceroasa la gat prin metoda Valeriu Popa

Se pun comprese cu ulei de ricin incalzit la 40C pe un material din lana subtire (pura, nu amestecuri), acoperita cu un plastic. Compresa se va aplica cate doua ore dimineata si doua ore seara. Peste noapte, se pun comprese cu coada calului oparita (50 g planta), care se tin pana dimineata. Dupa compresele cu ulei de ricin, locul se spala cu apa calduta si cu sapun pentru copii (locul ramane acid in urma compresei). Se va face gargara cu ceai de obligeana macerat la rece (se pun seara la macerat doua lingurite de radacina de planta la 250-300 ml apa distilata, dimineata se filtreaza, se incalzeste putin, apoi se face gargara, minimum de trei ori pe zi, cate 5 minute). Daca gustul ceaiului este greu de suportat, se poate pune putina miere pura. Regim alimentar foarte sever: se beau pana la doi litri suc de morcovi pe zi, la care se vor adauga 400-500 ml suc de sfecla rosie. Se consuma circa 300 g germeni de grau incoltit. Durata regimului este de minimum 21 de zile. Se fac clisme seara si dimineata cu infuzie de galbenele, rostopasca, alternativ. Spalaturi vaginale (la femei) cu o infuzie usoara de galbenele, numai seara. Cantitatea de apa pentru clisme este de doi litri, numai apa distilata. De asemenea, daca bolnavului ii e sete si doreste apa, poate bea numai apa distilata. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Sergiu Bob - Bucuresti, tel. 01/610.71.46

Reteta contra transpiratiei picioarelor

Tratament garantat impotriva transpiratiei excesive a picioarelor, fara nici un fel de reactii adverse. Dimineata, se pune in fiecare ciorap in zona degetelor picioarelor cate o lingurita de acid boric (H3Bo3) si se merge asa toata ziua, iar seara cand ne intoarcem de la serviciu se spala picioarele si se schimba ciorapii. Transpiratia poate sa mai apara dupa circa trei luni, cand se poate repeta tratamentul, scapand astfel definitiv de aceasta problema. Cu acest tratament, eu personal am scapat de transpiratie. L-am recomandat si unor colegi care imi multumesc ori de cate ori ma intalnesc.
Nicolae Petre - Str. Arinului nr. 1, bl. 46, sc. D, et. 1, ap. 67, Ploiesti, cod 2000, jud. Prahova