Cititorii multumesc

Redactia
"Cu picaturi Activating, un medicament recomandat in revista, mi-am stopat cataracta".

Sunt iesean, cititor fidel al revistei dvs. Prin luna august anul trecut, am constatat ca nu mai vad normal. Am sperat ca o sa-mi revin, dar n-a fost asa. In urma unei consultatii la oftalmolog s-a constatat ca am un inceput de cataracta la ambii ochi. Mi s-a recomandat un tratament cu Vita iodurol care n-a dat insa rezultatele asteptate fiindca boala continua sa avanseze. Atunci am inceput sa urmaresc mai atent raspunsurile cititorilor de la paginile de sanatate. In nr. 379, d-nei Ileana Otel din Brasov i se recomanda medicamentul Activating - picaturi. Spre norocul meu, desi el este adus in tara de o firma americana care il vinde doar prin distribuitori, eu l-am gasit la un magazin naturist din Iasi (langa Hala Centrala, blocul in care se gaseste si Cec-ul). Mai exact, vanzatoarea mi l-a procurat de la Cluj cu 300.000 lei, plata anticipat. In circa 5 zile a venit medicamentul. Numele lui exact este Activator-Aloe si este produs in Arizona - Sua. Am inceput tratamentul pe data de 14 octombrie, iar pe 4 noiembrie - deci dupa mai putin de o luna - l-am intrerupt deoarece evolutia bolii incetase. Numele distribuitorului de la Cluj este Capraru Calin, tel. 092/84.90.44.
Zamfirescu Ioan - Str. Pacurari nr. 30, bl. 555, sc. A, et. 3, ap. 10, Iasi

"Prin sustinerea materiala si morala a revistei si cu ajutorul tratamentului Cozac m-am vindecat de un neoplasm la colon"

Sunt Serbanescu Florin, un cititor al revistei, care in urma cu aproape doi ani va rugam disperat sa ma ajutati in lupta cu cancerul. Suferisem recent o interventie chirurgicala pe colon pentru extirparea unei tumore (rezultatul biopsiei fiind foarte clar: neoplasm). Faptul ca d-na directoare a revistei m-a sunat personal, pentru a ma incuraja in lupta cu boala, a insemnat foarte mult pentru mine. La fel ca si ajutoarele in bani, pe care le-am primit si le primesc de atunci consecvent. Pentru toate acestea am multumit in scrisori care nu au fost publicate si mai multumesc inca o data, in speranta ca voi fi auzit. Acum, cand cazul meu a fost clasat de medici ca "rezolvat", imi vine sa sar in sus de fericire. Boala a fost pe deplin "stapanita" (totul a plecat de la o constipatie nenorocita, pe care am neglijat-o vreme de ani si ani), rezultatele constand in analize de laborator foarte bune. Lupta a fost lunga, iar biruinta - rezultatul unor tratamente inlantuite: regim strict, mestecare corecta, tratamentul naturist al d-lui Vasile Cozac (mi-a prezentat cazul la Antena 1) si, nu in ultimul rand, credinta in Dumnezeu. In aceasta clipa de echilibru a vietii mele, as dori ca prin intermediul acestei scrisori, sa-mi ingaduiti sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat si m-au sustinut: cumnatei mele, Sinpetru Vasilica din Braila, bunului meu prieten Gavrila Gabriel, d-nelor Petrescu si Vasilescu (cititoare ale revistei), d-lui director Doru de la cabinetul Vasile Cozac, d-nei dr. David Maria si, desigur, d-lui Vasile Cozac - creatorul tratamentului naturist. Fara acesti oameni minunati, pe care numai bunul Dumnezeu mi i-a scos in cale, eu nu m-as fi insanatosit. Nu in ultimul rand ii multumesc sotiei mele, Stefania, care mi-a fost sprijin in lupta cu aceasta boala cumplita, crezand in sansa mea de a ma vindeca, precum si baietelului meu Alexandru, al carui zambet m-a sustinut si m-a motivat. Ii iubesc mult si sper ca prin ajutorul bunului Dumnezeu sa fiu alaturi de ei multi ani de acum inainte.
Serbanescu Florin - Str. Liviu Rebreanu nr. 9, bl. 50, sc. 1, et. 3, ap. 14, sector 3, Bucuresti