Cititorii intreaba

Redactia
Cititorii Intreaba. "Sufar de anevrism gigant de sifon carotidian stang". Sunt o sotie si o mama grav bolnava, si va scriu in speranta ca prin intermediul revistei cineva imi va putea da un sfat. In urma unui control medical, mi s-a pus diagnosticul de anevrism gigant de sifon carotidian stang, forma...

Cititorii Intreaba
"Sufar de anevrism gigant de sifon carotidian stang"
Sunt o sotie si o mama grav bolnava, si va scriu in speranta ca prin intermediul revistei cineva imi va putea da un sfat. In urma unui control medical, mi s-a pus diagnosticul de anevrism gigant de sifon carotidian stang, formatiune spontan hiperdensa (Ct) ovalara cu hiposemnal in T1 si T2, localizata paraselar stanga. Cazul meu e cu atat mai disperat, cu cat o eventuala operatie m-ar expune unor riscuri foarte mari: hemiplegie. Daca cineva cunoaste un remediu naturist, il rog sa ma ajute prin intermediul acestei reviste minunate. Va multumesc. Tapu Victoria - Buzau"Baiatul meu sufera de coarctatie aortica ismica"
Sunt o mama disperata, care are un baiat in varsta de 14 ani, suferind de coarctatie aortica ismica (grad 50.M.M.M.G.), stenoza de art subclavie stang, hipoplazie si kinking de arg aortic, insuficienta aortica gr. I, hipertensiune arteriala secundara - forma moderata. De aceea, ma adresez cititorilor acestei reviste sperand sa aflu niste informatii sau tratamente naturiste care mi-ar putea ajuta fiul. Desi e programat pentru operatie la Cluj, nu ma pot decide pentru ca imi este teama de eventualele repercusiuni. Cretu Doinita - Brasov"Sufar de compulsii pe un fond anxios"
Sunt o impatimita cititoare a acestei reviste, de care cred ca are nevoie toata lumea pentru ca imbina utilul cu placutul si frumosul. Increderea pe care o am in "Formula As", m-a determinat sa va rog sa ma ajutati si pe mine. La circa doua luni de la nasterea fiului meu (acum are 3 ani) a aparut o problema de natura psihica care persista inca: traiesc cu teama permanenta de a nu-i face vreun rau copilului cu sau fara intentie. Aceasta teama provine din faptul ca atunci cand vad sau aud ceva despre o crima sau sinucidere, am impresia ca as putea s-o fac si eu. Nu am chef de viata, totul ma deprima, ma framant necontenit. In momentele de luciditate ma intreb cum e posibil ca o mama sa se gandeasca sa-si omoare propriul copil ori sa se sinucida? Imi dau seama ca este absurd, dar asemenea ganduri imi vin destul de des. Am consultat un medic psihiatru care mi-a pus diagnosticul de compulsii pe un fond anxios, depresiv. Urmez un tratament, dar nu am constatat nici o ameliorare. Nu consum bauturi alcoolice, nu fumez, nu sunt o persoana agresiva si cu toate acestea... uneori am impresia ca sunt fie nebuna, fie posedata, fie blestemata. Nu mai stiu ce sa cred! Daca cineva a trecut prin astfel de stari sau cunoaste un tratament naturist, l-as ruga sa ma ajute si ii voi fi vesnic recunoscatoare. Cu dragoste si speranta, Elena - Braila"Mi s-a depistat o paradontopatie marginala ordnica superficiala"
In urma unui control de rutina la medicul stomatolog, mi s-a spus ca am paradontopatie marginala ordnica superficiala. Am auzit ca aceasta boala se poate trata la Spitalul Militar Central-Bucuresti. Solicit precizari, daca informatia este reala. Poate mai exista insa si alte centre stomatologice care fac asemenea tratamente sau chiar retete naturiste. Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor comunica informatiile de care am nevoie. Jan - Piatra-Neamt"Sufar de vulvita distrofica"
Apelez la cititorii revistei "Formula As" in speranta ca poate stie cineva vreun tratament naturist pentru vulvita distrofica. Precizez ca boala nu raspunde tratamentului medicamentos prescris de medic. Cu multumiri, Serbanescu Amalia - Constanta"In urma operatiei de apendicita, fetita mea sufera de bufeuri"
Am o fetita in varsta de 11 ani care a fost operata in urma cu cinci luni de apendicita, suferind ulterior complicatii. In fiecare zi are cate trei-patru bufeuri. Medicul endocrinolog a exclus la varsta ei o posibila dereglare hormonala cauzata de substanta cu care a fost anesteziata. Ma adresez dvs. in speranta ca poate s-a mai confruntat cineva cu astfel de efecte secundare ale operatiei sau ca poate exista un tratament naturist. Cu respect, Stoica Ecaterina - Husi, jud. Vaslui"Am ruptura de gingie"
Sunt o tanara de 27 de ani si am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema cu care ma confrunt de mai bine de zece ani. In copilarie nu am avut parte de o educatie in ceea ce priveste igiena bucala, mai bine zis a danturii. La stomatolog am inceput sa merg de-abia in liceu. Stomatologul mi-a zis ca problema mea e tartrul. Gingia unui dinte de jos mi s-a rupt, dezvelind radacina. Bineinteles ca nu se observa deloc, dar pentru mine este o problema. In rest, dantura mea e alba si sanatoasa. Am consultat trei medici stomatologi care, exceptand indepartarea tartrului, mi-au zis ca nu este nimic de facut. In disperare de cauza, as vrea sa stiu daca exista vreun tratament naturist care m-ar putea ajuta. Cu respect, Ginuta - Tulcea"Mi s-a pus diagnosticul de piodermita vegetanta"
Sufar de o boala de piele la piciorul stang, incepand de la baza si pana mai sus de glezna. Boala a debutat catre sfarsitul lunii septembrie, cand m-am internat la Spitalul Dermato-Venerice din Botosani cu diagnosticul erizipel. Dupa externare, in urma analizelor la o Clinica particulara din Iasi mi s-a pus diagnosticul de piodermita vegetanta. Mi s-a prescris o reteta pe care am urmat-o intocmai, fara nici un rezultat insa. Zona afectata a ramas tot dureroasa, cu umflaturi, avand o culoare visiniu-inchis si asa-zisul fenomen de "carne crescuta" persista. De aceea, va rog, daca cunoaste cineva un tratament naturist pentru aceasta boala sa ma anunte prin intermediul revistei. Cu toata stima si consideratia, Tupisca Silvia - Botosani"Sufar de distonie cenestopata"
Va scriu cu speranta ca prin intermediul minunatei reviste "Formula As" ma va ajuta cineva si pe mine sa scap de o boala care ma supara. In urma unui control medical, mi s-a pus diagnosticul de distonie cenestopata. Boala imi produce o senzatie de nod in gat si de inima rea tot timpul. Uneori acest nod ma stranguleaza, de la el transmitandu-mi-se prin partea stanga spre inima o gheara, incat am senzatia ca fac infarct. Acum urmez tratament cu Hidroxizin, Metenamin, Napoton si Vitamina Pp. Desi circulatia sangelui a iesit buna la oscilograma, mi-e foarte frig la picioare, chiar si cand stau in pat invelita. Mainile si nasul imi sunt, de asemenea, foarte reci. Medicii spun ca aceasta stare de frig este pe fond nervos si c-ar trebui sa-mi accelerez circulatia sangelui. Daca cunoaste cineva un remediu naturist, va rog sa ma ajutati. Va multumesc, Pod Marina - Ocna-Mures"Sotiei mele i s-a descoperit o tumora pe hipofiza"
Cu inima grea va scriu despre necazul care s-a abatut asupra mea la inceputul anului. Cu aproximativ o luna de zile in urma, sotiei mele i s-a descoperit o tumora pe hipofiza, tumora care afecteaza nervul optic si duce inevitabil la pierderea vederii. In prezent, nu mai vede cu un ochi si este afectat putin si celalalt. In cursul lunii ianuarie a fost internata in trei clinici: de oftalmologie, de neurochirurgie si de endocrinologie. In urma analizelor s-a ajuns la concluzia ca este necesara o interventie chirurgicala urgenta pentru a stopa orbirea. Eu cred in tratamentele naturiste, mai ales ca citesc aceasta revista de cativa ani, si in special pentru ca am experimentat eu insumi o reteta din ea, obtinand rezultate excelente. De aceea va rog ca prin intermediul revistei sa se faca un apel la cei care ar putea sa-i ofere un tratament naturist, un sfat, o idee, un ajutor fiintei pe care o iubesc cel mai mult pe aceasta lume. Va multumesc din inima, Comanescu Gheorghe - Bucuresti"Cum se trateaza chisturile de blastocistic hominus?"
Dupa doi ani de nenumarate analize de laborator (coproparazitologice), sotiei mele, in varsta de 45 de ani, i s-a stabilit in final diagnosticul: chisturi de blastocistic hominus. Problema mea e ca dupa ce am consultat mai multi medici si farmacisti, am ajuns la concluzia ca nu se cunoaste cu exactitate metoda de combatere a acestui parazit. Daca cineva cunoaste un tratament naturist, il rog respectuos sa ma ajute prin publicarea raspunsului in paginile revistei. Dobrea Atanase - Galati"Fiul meu are o arsura grava la corneea ochiului drept"
Va rog sa-mi facilitati prin intermediul revistei dvs. posibilitatea de a comunica cu o persoana care a suferit de arsura grava a corneei sau eventual sa-mi recomande cineva un medic specialist de renume. Fiului meu i-a explodat o petarda in ochi. Din tot sufletul fac apel la dvs. sa-mi ajutati si mie copilul, asa cum ati ajutat atata lume necajita. Cu stima, Burcioaga Valeria - Barlad, jud. Vaslui"Mi s-a pus diagnosticul de retractura a aponevrozelor palmare"
Din vara anului trecut mi-au aparut pe palme, in zona degetelor mici si a inelarelor niste umflaturi care ulterior s-au intarit, avand acum tendinta de a inchide degetele in palma. Deocamdata nu sunt dureroase. M-am prezentat la Spitalul Clinic de Recuperare nr. 1 din Iasi, unde mi s-a pus diagnosticul de retractura a aponevrozelor palmare. Am urmat tratamente cu parafina si cu ultrasunete la ambele palme, insa fara nici un rezultat. Din contra, umflaturile de pe inelare s-au inmultit, fiind-mi greu sa tin palma deschisa. Va rog foarte mult sa ma ajutati, poate stie cineva un remediu naturist pentru o asemenea boala. Cu mii de multumiri si recunostinta, Balmus Mihail - Iasi
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari"Datorita d-lui Leu Ion mi-am recastigat sanatatea"
Sa va binecuvanteze Dumnezeu pe toti cei ce faceti aceasta revista, pentru ca multora dintre noi le-ati sters de pe fata lacrimile de disperare, readucandu-le bucuria de a trai. Am fost grav bolnava, doi ani de zile, cu urmatoarele diagnostice: gusa cu noduli (tiroida), spasmofilie, cefalee migrenoasa, poliartrita, bronsita cronica, sinuzita cronica, spondiloza, tahicardie, anemie! Slabisem mult, de la 50 de kilograme ajungand la 30 kilograme. Citind revista "Formula As", am gasit intr-un colt de pe pagina o scrisoare de multumire a d-lui Leu Ion catre firma americana Golden Neo Life Diamite, cu produsele careia s-a vindecat complet de unele dintre bolile mele. Am luat legatura cu dumnealui, apoi cu firma, si mi-am procurat seria de integratori naturali 3+2+1. Sunt cam scumpe, ce-i drept, dar in doua luni mi-am recapatat kilogramele pierdute, iar analizele au iesit exceptional, in prezent fiind perfect sanatoasa. Deci, ii multumesc inca o data d-lui Leu, ca prin mijlocirea domniei sale m-am vindecat. Maria Varlam - Str. Brezoianu 26-32, sector 2, Bucuresti, tel. 313.60.87

"Mai exista pe lume si oameni adevarati"
Ma numesc Silvia Musat si prin intermediul ziarului dvs. am avut bucuria de a vedea publicat anuntul meu referitor la o alergie de netratat, aparut in "Formula As" nr. 356 din 5-12 aprilie 1999. As dori tot prin intermediul ziarului dvs. sa le multumesc din tot sufletul acelor persoane care au fost alaturi de mine si care mi-au raspuns. Iata ca mai exista si oameni adevarati, pe care sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu ii va rasplati pentru bunatatea lor.
Le doresc din tot sufletul multa sanatate urmatorilor: Doroftei M. - F. As nr. 358; Mirela Horumba - Bucuresti, F. As nr. 366; Szotyory Magda - Brasov, F. As nr. 366; Prof. Silvia Holotiuc - Bacau, F. As nr. 366; Livia Marcu - Iasi, F. As nr. 389. Si nu in ultimul rand dvs., minunata d-na Sanziana Pop.
Va multumeste ca existati, Silvia Musat"Datorita apei de piramida, am reusit sa ma vindec de toate relele"
In februarie Ô97, am citit pentru prima data despre apa de piramida in revista "Formula As" (desi era a doua oara cand se scria despre ea). Pentru ca cel care o recomanda, d-l Mugurel Serban, spunea ca e buna si impotriva racelilor de sezon, in calitatea mea de recidivista (raceam foarte des si nici un vaccin sau antibiotic nu-si facea efectul), m-am hotarat sa beau apa de piramida (la vremea aceea sufeream si de o sinuzita maxilo-faciala). Exact la trei zile dupa ce am inceput tratamentul, am facut o raceala extrem de puternica cu eliminarea puroiului din sinusuri, care a tinut cam trei zile. De atunci - multumesc Bunului Dumnezeu si d-lui Mugurel Serban (tel. 683.91.49) - am scapat de sinuzita, nu mai racesc si totul e bine. Continuu sa beau si astazi apa de piramida, pe care le-o recomand si cititorilor acestei reviste, ca pe un veritabil miracol. Prof. Silvia Holotiuc - Bacau, tel. 034/18.59.27