Asii adolescentilor

Redactia
Asia. Anca Neacsu. E blonda formatiei, iar numele ei e reprezentat de primul "A" din numele trupei. A fost cucerita de muzica de cand era mica. Pana in clasa a 8-a a facut Scoala de Muzica, studiind violoncelul si pianul, apoi a urmat Scoala Populara de Arta (la sectia canto-muzica usoara). Anca e o...

Asia

Anca Neacsu
E blonda formatiei, iar numele ei e reprezentat de primul "A" din numele trupei. A fost cucerita de muzica de cand era mica. Pana in clasa a 8-a a facut Scoala de Muzica, studiind violoncelul si pianul, apoi a urmat Scoala Populara de Arta (la sectia canto-muzica usoara). Anca e o leoaica foarte incapatanata si ambitioasa si nu-i de mirare ca atunci cand intervine vreo problema nu se lasa pana nu o rezolva. In prezent, e studenta in anul I la Management. Cand vine obosita din turnee ii place sa asculte Kenny G., Mariah Carey sau Jennifer Lopez. E foarte prietenoasa si se intelege bine cu colegele ei de trupa. Desi multa lume o intreaba cat vor mai canta impreuna, Anca ne asigura ca n-are de gand sa se desparta de ele. Fiindca e blonda si e frumoasa, barbatii roiesc in jurul ei, dar Ancai nu-i plac decat cei pe care ii alege ea. Sorana Darclee Mohamad
Este mezina trupei: a implinit 17 ani pe 13 februarie. Timp de 9 ani si jumatate, Sorana a facut germana intensiv la Liceul"Hermann Obert". O data ce a devenit mai cunoscuta, insa, profesorii si-au schimbat atitudinea si au inceput sa aiba replici acide pentru ca devenisevedeta si mai lipsea de la scoala. "Credeau ca daca eu nu vin la ora lor inseamna ca stau acasa, ma joc cu ursuletul si ca mi s-a urcat aerul de vedeta la cap. Erau chiar obsedati de lucrul asta, fara sa se gandeasca la faptul ca am si o cariera care implica multa munca in studio. Tocmai de aceea, am preferat sa ma mut din liceu, in prezent fiind eleva la <<Iulia Hasdeu>>." A ramas insa foarte apropiata de liceul german. Are foarte multi prieteni acolo, la care tine la fel de mult ca inainte. Cu putin timp in urma, directoarea liceului german, Rose-Marie Ionescu, s-a stins din viata si asta a indurerat-o mult pe Sorana. Cu atat mai mult, cu cat primul album ii era dedicat. Faptul ca a devenit vedeta, n-a schimbat-o prea mult pe Sorana. Are un prieten pe care il cheama Adrian Stefan si care e basist. Pe 2 mai vor implini un an de cand sunt impreuna.
Irina Nicolae
Fecioara cu ascendent in Balanta, Irina a luat de la cele doua zodii numai lucrurile bune: e diplomata, foarte echilibrata, independenta si comunicativa. In cazul Irinei, zicala "Vorba multa, saracia omului" nu se verifica. Faptul ca e vorbareata e pentru ea o calitate care i-a adus multe lucruri bune. Irina e studenta in anul Iii la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii Romano-Americane. Asculta cu placere Anouk, Whitney Houston, Sting si Schimbul 3, o formatie alaturi de care a si cantat. Pana sa ajunga sa cante cu Asia, a colindat tara-n lung si-n lat, pe la festivaluri, fiind o figura destul de cunoscuta in lumea muzicala.

Anemona Niculescu
Studiaza actoria la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Hyperion, la clasa profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu, avand-o ca profesoara de vorbire scenica pe indragita Adela Marculescu. Cu toate acestea, nu o intereseaza atat teatrul, cat arta cinematografica. Nascuta in zodia Racului, e indragostita de caini si de cai. A facut echitatie, a facut si parasutism sportiv, fiind innebunita dupa sporturile extreme. Baiatul ideal e in viziunea ei cult, manierat, elegant (dar nu neaparat!), tandru, cu simtulumorului si macar putin dragut. Pe langa faptul ca e frumoasa si are o voce de invidiat, Anemona mai are multe alte talente: picteaza, sculpteaza si... mananca orezul cu betisoare. Daca ar fi fost sa asculte dorinta mamei ei, acum ar fi fost studenta la Limbi Straine, la japoneza-engleza. Din teribilism, dar si fiindca ii place actoria, a renuntat la gandul acesta, dupa patru ani de cursuri de limba japoneza. Ii plac arta si religia japonezilor si, mai ales, respectul lor pentru natura, oameni si animale. Un vis implinit
- V-ati dorit de cand erati mici sa aveti o cariera muzicala sau a fost mai mult o intorsatura a destinului?
Sorana: Imi doream foarte mult sa cant, dar nu singura, ci cu o trupa. Acum sunt fericita ca visul mi s-a implinit.
Anemona: Cand eram mica, ma asezam in fata oglinzii si cantam cu deodorantul in mana sau cu peria de par a mamei. Imi compuneam eu diverse melodii. Bucuria cea mare a fost cand mi-a cumparat mama un microfon si am inceput sa ma inregistrez. Se poate spune ca a fost un vis pe care acum il vad implinit.
- Ce program aveti in primavara aceasta?
Irina: Tocmai am terminat turneul "damential" care a cuprins 11 orase. De pe 25 martie, am inceput iar programul la studio. Vom inregistra noi piese, ne vom schimba putin infatisarea, machiajul, si vom veni cu idei noi pentru hainele de scena.
- Cat de mult credeti ca a contribuit la succesul vostru felul in care aratati?
Anemona: In general, publicul se uita intai la cum arati si apoi te asculta.
Sorana: Lucrul asta nu se verifica insa in cazul radioului. Daca oamenilor le place vocea, abia apoi incep sa se intereseze cine esti si cum arati.
Irina: Pentru a obtine succesul e nevoie de imagine, de talent, de munca si de un sprijin, cum il avem noi pe Adrian Ordean (compozitorul si managerul nostru), pe Florin Ionescu (impresarul) si pe Dinu Olarasu (textierul).
- In ce masura credeti ca va reprezinta melodiile pe care le cantati, daca nici muzica si nici textele nu va apartin?
Irina: Inainte de a se compune o melodie, noi o discutam. Atat Adrian Ordean, cat si Dinu Olarasu tin cont de personalitatea si parerile noastre. Iar ideea textului o discutam totdeauna inainte.
- Cu ce impresii v-ati intors din recentul turneu care a fost un succes real?
Irina: Ne-am simtit extraordinar. A fost un turneu bine organizat, care ne-a placut si ne-a prins foarte bine. Am avut intr-adevar succes. Cred ca aceleasi impresii le au si celelalte trupe de fete care au cantat cu noi. Dia Radu