Medicina naturista

Redactia
Un nou remediu impotriva cancerului. Biostimulatorul celular. Celulact H. D-l Ioan Istrate este un om atat de modest, incat pare musafir in propria-i casa. Varsta i-a dat o aura de intelepciune pe care e greu sa n-o bagi in seama. Multi dintre dvs. l-au vazut deja pe unele posturi de televiziune, preze...

Un nou remediu impotriva cancerului
Biostimulatorul celular
Celulact H

D-l Ioan Istrate este un om atat de modest, incat pare musafir in propria-i casa. Varsta i-a dat o aura de intelepciune pe care e greu sa n-o bagi in seama. Multi dintre dvs. l-au vazut deja pe unele posturi de televiziune, prezentandu-si inventia: produsul natural Celulact H, care este capabil sa stopeze cancerul si sa vindece alte boli deosebit de grave. In ciuda faimei create peste noapte, atentia publica il deranjeaza pe d-l Istrate. Cand l-am contactat telefonic pentru a-i propune acest interviu, cu greu a acceptat sa ne intalnim. "Nu vorbele conteaza, ci faptele" - mi-a spus. "Si-apoi, cand mai am eu timp sa-mi vad de treburi, daca ma tot tin de interviuri si filmari?" Vazandu-ma interesat in primul rand de fapte, mai exact de rezultatele concrete ale tratamentului pe care-l aplica si sub promisiunea ca nu-l tin prea mult din treaba, d-l Istrate mi-a acordat o jumatate de ora din timpul sau. Imi cer scuze daca n-am stiut sa-l fructific la maximum.Carte de vizita

D-l Ioan Istrate este inginer chimist, specializat in producerea medicamentelor si in meseria pe care a practicat-o intreaga viata a pasit cu dreptul, urmandu-si pasiunea pentru chimie, o pasiune dobandita in anii de liceu.
"Voiam sa aflu secretele din spatele formulelor chimice, sa-mi pot explica marea minune ce se intampla in fiece clipa in natura si in interiorul fiintei umane. E fascinant sa descoperi universul unei picaturi de apa... Cine stie chimie, intelege mai bine viata, dar si fenomenele care o intretin."
Absolvent al Facultatii de Chimie Industriala din Bucuresti, sectia Sinteze fine, Medicamente si Coloranti, el s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni studenti din generatia sa, devenind preferatul profesorilor C.D. Nenitescu si E. Cioranescu, nume de marca in invatamantul universitar romanesc.
Mai tarziu, ca specialist in medicamente, a ocupat, pe rand, functii de conducere in industria farmaceutica: seful Serviciului tehnic la Centrala Industriala de Medicamente, seful Serviciului indici tehnico-economici si documentare tehnico-stiintifica la Institutul de cercetari chimico-farmaceutice Bucuresti, seful Serviciului C.T.C. la Intreprinderea de Medicamente Bucuresti etc.O idee venita din cer

- D-le Ioan Istrate, care este povestea preparatului Celulact H? Cum l-ati descoperit?
- Eu posed o serie de puteri parapsihologice. Am scris si o carte pe tema viziunilor pe care le am: "Romania si lumea in timp - trecut, prezent si viitor". In 24 aprilie 1971 am primit niste mesaje referitoare la viitorul omenirii. Printre ele, unele despre cancer si despre ce anume trebuie sa faca un bolnav de cancer pentru a supravietui. Doua evenimente deosebite, petrecute in familie, m-au determinat sa-mi indrept atentia spre un posibil remediu al cancerului. Socrul meu s-a imbolnavit de cancer si a decedat datorita acestei boli in 1981. Mult mai tarziu aveam sa aflu formula de structura a substantei active din produsul pe care l-am realizat. Ca specialist, am cautat sa vad de unde pot scoate aceasta substanta. Mi-au trebuit cativa ani de cercetari, dar, in final, am gasit-o. In 1995, sora mea a fost diagnosticata cu neoplasm, a fost operata la Spitalul Coltea, iar doctorii nu i-au dat sanse pentru mai mult de doua-trei luni de viata. Am reusit s-o tratez. Din pacate, anul acesta a murit in urma unui infarct. Aplicand tratamentul in familie si cunoscutilor, am inceput sa inregistrez toate rezultatele si, entuziasmat de efectul sau curativ, i-am facut documentatia pentru inregistrare la Osim.
Celulact H este realizat din extracte animaliere si plante, sub forma de capsule gelatinoase, fiind foarte usor de administrat. Este lipsit de toxicitate. In lupta cu cancerul, da rezultate mult mai bune decat tratamentul oncologic clasic. Ganditi-va cat rau produce o iradiere organismului: pe langa celulele bolnave, sunt distruse si celulele sanatoase din zona iradiata. De citostatice, ce sa mai vorbim? Stiti, desigur, cate efecte secundare da acest tratament...
- Pastrati cu strasnicie secretul preparatului dvs. Totusi, ne-ati putea explica, intr-un mod cat mai simplu, cum actioneaza el asupra celulelor canceroase?
- Numele produsului - Celulact H - spune, practic, si modul cum actioneaza asupra organismului la nivel celular: activeaza celulele prin radicali liberi de hidrogen. In celula, mai exact in nucleu, exista - sa-i spunem asa - un fel de "maioneza" care, la un moment dat, se taie. Ei bine, atunci toate reactiile biochimice o iau razna: celulele se dezvolta haotic, se desprind si se imprastie in tot organismul, fiind transportate de fluxul sangvin. Asa cum gospodinele refac maioneza "taiata", la fel actioneaza si Celulact H, care reface structura celulara afectata, aducand-o la starea normala, functionala. Substantele componente elibereaza prin procese biochimice specifice radicali liberi de hidrogen, care regenereaza celulele bolnave, iar pe cele moarte le elimina din organism sub forma de flegma in cazul cancerului pulmonar si prin hemoragii in cazul cancerului uterin, rectal, stomacal si Orl.
- Produsul dvs., Celulact H, si-a dovedit eficienta numai in cancer?
- Cele mai bune rezultate sunt, indiscutabil, in prevenirea si tratamentul bolilor celulare si al cancerului (cancer pulmonar, cancer renal, cancer de prostata, cancer de san, mielom multiplu), dar experienta timpului il recomanda si in tratamentul altor boli: leucemii, ciroze, scleroza in placi, osteoporoza, Parkinson, diabet, hepatite cronice, ulcer gastric si duodenal, mastoze chistice, psoriazis, toate tipurile de anemii, bronsita astmatica, crize comitiale (epilepsie). De asemenea, stimuleaza cresterea la copii si intinereste celulele imbatranite.
- Vorbind strict de cancer, in ce tipuri si stadii de evolutie ati observat cele mai bune rezultate?
- Vindecarea sau imbunatatirile aduse in urma tratamentului cu Celulact H s-au observat, in ordine, la cancerul cu urmatoarele localizari: ficat, stomac, plamani, pancreas, sani etc., cel mai greu de tratat (cu durata cea mai lunga de tratament) fiind cancerul osos. Pacat ca bolnavii nu apeleaza la remediile si tratamentele naturiste decat atunci cand medicii si medicina clasica nu le mai acorda nici o sansa. De regula, la mine vin, in cea mai mare parte, pacienti cu cancer in stadiul Iii sau Iv, cu organismul deja foarte slabit, externati pentru a muri acasa. Dar si ei pot fi ajutati.
- Cat dureaza tratamentul?
- Tratamentul este de lunga durata. Este esential ca bolnavii sa se alimenteze foarte bine. Este punctul forte al reusitei acestui tratament. Am observat efectul biostimulatorului celular asupra organismului bolnav si va pot spune si etapele tratamentului: in prima luna boala evolueaza, dar din ce in ce mai lent. In a doua luna boala rabufneste, dand pacientului diferite simptome: dureri, greata etc. Din luna a treia, orice tip de cancer este oprit din evolutie, urmand ca din acel moment tumora sa se resoarba, iar metastazele sa-si stopeze evolutia si apoi sa dispara. Rezultate palpabile se observa cel mai devreme dupa trei, cinci sau noua luni de tratament, in functie de localizarea cancerului, de organele afectate si de varsta pacientului. Este important sa mentionez ca tumorile mai mari de cinci centimetri nu se resorb. Leucemiile se trateaza in doi sau trei ani, iar ulcerele in doar trei-sase luni.
- Tratamentul se poate face in paralel cu medicatia alopata?
- Celulact H poate fi asociat cu orice medicament alopat recomandat de medic. In cazul cancerului, insa, nu recomand tratamentele cu citostatice si nici iradierile, deoarece, in unele cazuri, anuleaza actiunea produsului.
- In timpul tratamentului, trebuie urmat un anumit regim alimentar?
- Pacientii trebuie sa fie foarte bine alimentati, dar sa evite carnea de porc si de oaie, grasimile animale in general si sa consume 2-3 litri de lichide zilnic, pentru eliminarea toxinelor. Pacientele cu chisturi mamare sau cu cancer de san vor elimina din alimentatie laptele. In timpul tratamentului se va consuma cat mai mult ceai de galbenele, macese si catina galbena.
- Exista vreo contraindicatie in administrarea preparatului dvs.?
- Absolut nici una. Tratamentul poate fi urmat de oricine, chiar si de catre copii, la care incidenta cazurilor de leucemie a devenit alarmanta.
- Cu ce acte medicale trebuie sa se prezinte pacientii?
- Bolnavii trebuie sa aiba asupra lor foaia de iesire din spital, diagnostic precizat de medicul specialist, analize de laborator specifice bolii, radiografii, tomografii, scintigrame, mamografii sau alte documente care atesta gradul de evolutie al bolii.Cazuri

- D.N. (34 ani) - Bucuresti: "In urma unei biopsii, am fost diagnosticata cu carcinom epidermoid spino-celular, stadiul Ii B si am fost propusa pentru o operatie pe care n-am avut curajul s-o fac. Am aflat de d-l Istrate de la o prietena si am inceput tratamentul cu Celulact H in luna februarie a.c. Rezultatul, va spun sincer, este uimitor. De curand mi-am facut o analiza Rmn, la care nu s-a depistat nici macar o urma a carcinomului. Urmez tratamentul in continuare si ma simt foarte bine. Vreau ca pe aceasta cale sa-i multumesc d-lui Istrate pentru tratament. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa poata ajuta si alti bolnavi disperati!".
- O.F. (64 ani) - Campulung Muscel: "In urma unui control la spitalul din localitate, mi s-a depistat o tumora pulmonara maligna. Am inceput tratamentul d-lui Ioan Istrate dupa ce doctorii mi-au spus ca nu mai au ce sa-mi faca si ca mai am trei luni de trait. Trei luni, auziti? Numai ca eu am inceput tratamentul in septembrie 1999! Acum, ma simt mult mai bine. Am facut analize, iar rezultatele au evidentiat o ameliorare considerabila a bolii. Continuu tratamentul cu mari sperante. Dumnezeu mi-a indreptat pasii catre acest om".
- F.B. (54 ani) - Bucuresti: "Eu sufar de adenocarcerom la colon. Doctorii mi-au mai dat cateva luni de trait anul trecut, cand am refuzat operatia. Am urmat tratamentul cu ceaiuri al d-lui Vasile Cozac, dar n-a dat rezultate. Apoi am inceput tratamentul d-lui Istrate, fara sa am mari sperante... Totusi, rezultatul ecografiei pe care am facut-o pe 25 iulie evidentiaza faptul ca toate organele sunt perfecte, nu exista nici o adenopatie, tumora este bine localizata si delimitata. Doctorul pe care l-am consultat m-a sfatuit sa fac tratamentul in continuare, deoarece boala mea - care este evolutiva - a ramas in acelasi stadiu".Florentin Popa

Pentru programari, d-l Ioan Istrate poate fi contactat telefonic, numai intre orele 17.00-20.00, la tel. 01/630.45.72 sau 092/67.29.41