Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Octombrie. Planeta Saturn domina intreg zodiacul. El isi pune pecetea mai ales pe viata concreta, materiala si financiara. Indiferent de semnul sub care sunteti nascuti, acordati atentie acestor doua domenii. Planeta severa, Saturn ne ajuta totusi sa ne punem ordine in viata. Berbec. Pu...

Zodiacul Lunii Octombrie
Planeta Saturn domina intreg zodiacul. El isi pune pecetea mai ales pe viata concreta, materiala si financiara. Indiferent de semnul sub care sunteti nascuti, acordati atentie acestor doua domenii. Planeta severa, Saturn ne ajuta totusi sa ne punem ordine in viata
Berbec
Pusi pe harta

Va comunicati ideile cu multa energie si putere de convingere, cuvintele dvs. au o mare incarcatura emotionala. Folositi aceste insusiri pana pe data de 18, dupa care ar fi recomandabil sa va staviliti elanul, pentru ca puterea de convingere va fi inlocuita de un ton artagos, de natura sa genereze conflicte. Controlati-va mai ales fata de colegi, caci impulsurile certarete se vor manifesta in primul rand la locul de munca si va pot crea destule antipatii.
Bani: Dupa 15, anumite probleme financiare nerezolvate la timp pot deveni presante, asa ca nu este bine sa va lasati in voia impulsului de-a cheltui, pe care il veti resimti, destul de acut, in primele zile ale lunii.
Dragoste: Berbecii care doresc sa faca o cucerire sexuala (si multi vor avea aceasta preocupare pana pe 18) trebuie sa tina seama de baierile pungii. Generozitatea dvs. ar putea fi principalul motiv pentru care obiectul pasiunii dvs. va acorda atentie si, eventual, favoruri. Fiti atenti sa nu va prindeti prea tare in acest joc, pentru ca, desi relatia de cuplu ramane stabila si netulburata pana pe 23, ulterior ar putea sa fie in pericol. Daca nu stiti cum sa iesiti din starea de incertitudine, dupa 15 puteti sa cereti sfatul prietenilor.
Sanatate: Feriti-va de excese de orice fel. Excesul de efort depus intr-o zi va sleieste pentru a doua. Excesul de mancare intr-o zi va poate provoca rapid indigestie. Durerile de cap si de ochi sunt comune, la fel si cele reumatismale. Incercati sa le preveniti printr-un program de somn si de masa cat mai echilibrat.Taur
Prioritati profesionale

Continuati sa resimtiti fluctuatiile din viata dvs. profesionala si exista riscul sa va pierdeti increderea in calitatile dvs., deoarece sunteti obisnuiti sa le demonstrati in timp si intr-un cadru familiar si previzibil. Ei bine, in aceasta perioada, lucrurile nu se desfasoara deloc dupa acest tipic. In consecinta, va puteti simti debusolati, ca si cand ati evolua pe nisipuri miscatoare. Dupa 15, veti castiga mai multa claritate, iar dupa 25, starea dvs. profesionala, pana atunci destul de precara, se va stabiliza. Intre timp, e bine sa nu luati decizii pripite, legate de cariera.
Bani: Are partenerul mai multi decat dvs. si se va oferi sa va sprijine material. Nu este cazul sa fiti reticenti, acceptarea ajutorului va intari legatura dintre voi. Daca partenerul isi va manifesta intentia de-a va coopta intr-un proiect comun, nu ezitati sa va alaturati lui, pentru ca perspectivele de castig sunt cat se poate de bune.
Dragoste: Legatura afectiva cu partenerul este intensa pe parcursul intregii luni, descoperiti cu bucurie cat de profunde sunt sentimentele care va leaga. Comunicarea emotionala si erotica sunt intense. Feriti-va insa sa faceti reprosuri, mai ales intre 19 si 23, cand este posibil sa vi se para ca partenerul dvs. flirteaza cu cineva.
Sanatate: Din punct de vedere fizic, aveti un echilibru bun si beneficiati de un aport de energie constant, pana la data de 16, data la care Saturn retrograd intra in Taur si este probabil sa aveti probleme cu sistemul osos. Ceafa si genunchii sunt mai cu seama vulnerabile la fluctuatiile vremii si la solicitare fizica. Luati calciu.Gemeni
Instabilitate profesionala, in rest O.K.

Dorinta dvs. de dezvoltare pe plan profesional se inteteste pe masura ce simtiti, din ce in ce mai acut, ca acest lucru nu este posibil. Nu sunteti in relatii prea grozave cu sefii, iar dorinta dvs. de-a scapa din acest mediu este, deocamdata, o dulce himera. Va doriti mai multa putere, dar si aici evolutia va este blocata. Aveti grija ca starea dvs. de nemultumire sa nu se manifeste acasa sub forma agresivitatii. Cea mai constructiva solutie ar fi sa va revizuiti intreaga cariera, incercand sa intelegeti unde ati gresit, unde ati luat lucrurile prea usor.
Bani: Nu intrati in rezerve, pentru ca dupa 15 este foarte posibil sa va gasiti la stramtoare. Pana pe 19, va puteti baza insa pe un venit suplimentar la serviciu, eventual prin intermediul unei colege cu care puteti imparti o prima sau poate fi vorba de banii obtinuti pentru ore suplimentare. Nu ezitati sa munciti dupa program.
Dragoste: Relatia de cuplu se invioreaza si devine tot mai importanta dupa data de 19, iar daca nu sunteti intr-o relatie stabila pana atunci, nu este exclus sa va indragostiti de o persoana volubila, fermecatoare si plina de temperament. Din pacate, tocmai dvs., care sunteti excelenti comunicatori, veti putea gafa in abordarea verbala. Nu incercati sa recurgeti la tachinari sau mici intepaturi, efectul va fi altul decat cel dorit.
Sanatate: Pana pe 19, sunteti intr-o forma excelenta si, mai mult, aveti o rezistenta care nu va prea caracterizeaza. Starea dvs. mentala este, de asemenea, foarte buna, asa incat n-o sa cadeti cu usurinta prada sentimentelor de ingrijorare care va coplesesc de obicei. Dupa 20, tonusul va scade intrucatva. Energia va revine pe 23, mai putin insa starea de buna dispozitie.Rac
Impliniri sufletesti

Pana pe data de 23, majoritatea preocuparilor dvs. sunt legate de casa, dar intr-un mod destul de frustrant, in sensul ca nu prea reusiti sa duceti la bun sfarsit lucrurile de care v-ati apucat. Nici nu este cazul sa va mai chinuiti. Lasati-le balta, pentru ca deocamdata nu aveti cum sa finalizati nimic si nu reusiti decat sa va faceti nervi degeaba. Pe urma, riscati sa nu va mai puteti concentra la locul de munca, unde dezinteresul dvs. a devenit, deja, sesizabil. Dupa 23, e bine sa va mobilizati din nou, pentru ca de-acum contextul va ajuta sa rezolvati problemele casnice.
Bani: In octombrie aveti posibilitatea de-a rezolva probleme banesti de mare anvergura care, pana in prezent, pareau extraordinar de complicate. Dupa 15, va lamuriti in legatura cu o persoana care s-a ocupat de banii dvs. cu destula neseriozitate, iar dupa 25, puteti avea o surpriza deosebit de placuta: poate fi vorba de rezolvarea, ca prin farmec, a unei probleme majore.
Dragoste: Va asteapta o luna de impliniri emotionale, de trairi intense, placute, atat alaturi de partener, cat si in tovarasia prietenilor si in relatiile cu copiii. Sunteti plini de farmec si atrageti simpatia celor din jur ca un magnet. Aveti doar o mica perioada de "eclipsa" intre 19 si 23.
Sanatate: Starea de oboseala cronica de care sunteti cuprinsi inca de luna trecuta incepe sa cedeze incepand cu data de 19. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa va apucati de lucru in forta, daca nu vreti sa va treziti la loc, in starea de epuizare. Dozati-va efortul si veti vedea cum puterile incep sa va revina intr-o crestere lenta, dar sigura.Leu
In sfarsit, relaxare!

|n fine, in cea de-a doua jumatate a acestei luni veti incepe sa va relaxati cu adevarat, tensiunile acelea indistincte, dar foarte apasatoare, ca si momentele de maximum consum psihic se vor linisti. Detensionarea se va instala in doua etape: prima se va produce dupa 14 si va consta in risipirea anumitor nesigurante, iar cea de-a doua - dupa 26, cand nu veti mai fi cuprinsi de accese bruste de stres mental. La procesul de detensionare va contribui in mod semnificativ si atmosfera deosebit de placuta si reconfortanta de acasa. Recuperarea si reechilibrarea fortelor dvs. se vor petrece rapid.
Bani: Depuneti foarte multa energie pentru a castiga bani. Puteti ajunge chiar si la conflicte pe aceasta tema, atunci cand nu reusiti sa obtineti ceea ce v-ati propus. In prima saptamana a lunii nu este bine sa fortati nota. Pentru a ajunge la venitul care va intereseaza, este bine sa apelati la ajutorul altcuiva. Fiti cumpatati cu cheltuielile personale in cea de-a doua parte a lunii si nu va lasati impresionati de jelaniile unui barbat care pozeaza in victima.
Dragoste: Situatia evolueaza spre bine, cu toate ca in prima jumatate a lunii sunteti in continuare chinuiti de indoieli, iar reactiile partenerului va iau, de multe ori, prin surprindere. Insa surprizele care se petrec in ultima parte a lunii, mai precis in ultima saptamana, merita sa fie asteptate. O sa vedeti.
Sanatate: Aici nu prea aveti cu ce sa va laudati. Trageti de dvs. in toate directiile, dar fara nici un spor. Ar fi mult mai bine daca v-ati supune unui program ordonat. Dupa 15, trebuie sa va feriti de starile de agitatie care v-ar putea afecta inima. Nu va suprasolicitati nici coloana vertebrala, care cam scartaie.Fecioara
Apasati mai tare pe frana

Sunteti pusi pe treaba, nu gluma, si cei din jur pot fi usor surprinsi de energia aproape agresiva cu care va desfasurati. In prima saptamana a lunii sunteti atat de intempestivi, incat vreti ca tot ce initiati sa se intample pe loc. Luati-o mai incet. De-abia pe parcursul celei de-a doua saptamani, energia martiana care va anima se va regla si veti gasi ritmul ideal. Puteti rezolva o multime de lucruri in octombrie, pentru ca spiritul dvs. intreprinzator este sustinut si de o motivatie pe masura.
Bani: Si aici inregistrati progrese semnificative si este bine sa va concentrati asupra problemelor banesti pana pe data de 23, perioada in care va puteti baza pe ajutorul unui barbat foarte priceput. Nu-l bateti insa la cap daca vi se pare ca anumite etape nu se parcurg suficient de repede. Daca obtinerea banilor depinde de efectuarea unor deplasari, e bine sa le programati pana pe 18.
Dragoste: Preocuparile pentru bani ar putea interfera intr-un mod destul de neplacut cu viata dvs. sentimentala, pentru ca partenerul dvs. se va simti neglijat. Daca tinem seama si de faptul ca dupa 18 veti fi destul de repeziti, starea de spirit a cuplului nu se anunta prea armonioasa. O relaxare intervine dupa 23, dar si dupa aceea e bine sa va mai reprimati replicile usturatoare.
Sanatate: Nici prea grozav, nici prea rau n-o veti duce la acest capitol. Important e ca in a doua jumatate a lunii, consumul dvs. nervos va scadea simtitor si va veti bucura de recastigarea luciditatii mentale, care va caracterizeaza.Balanta
Sarm si seductie

Chiar daca lucrurile se mai impotmolesc pe ici, pe colo (dar nu in punctele esentiale), viata dvs. va decurge armonios, pentru ca micile tensiuni care mai apar nu vor avea darul sa va demobilizeze ci, dimpotriva, sa va motiveze si sa va trezeasca energiile latente. Anumite energii creatoare, care in ultimul timp au fost blocate, se vor debloca dupa 15 si vor incepe sa se manifeste in forta dupa 25. Aveti un dusman ascuns, un barbat, care incearca sa va strice atmosfera la serviciu, iar unii dintre colegii dvs. sunt destul de sensibili la influenta acestuia. N-ar fi rau, deci sa fiti retinuti cu privire la viata si problemele dvs. personale. Nu dati curs provocarilor.
Bani: Nu aveti nici o problema, puteti chiar sa va rasfatati, sa va cumparati, de exemplu, cateva lucrusoare frumoase si sexy sau un parfum scump. Dupa 15, o sa va dati seama cat de binevenita a fost investitia in frumusetea dvs. Este foarte posibil ca pana pe 18, veniturile dvs. sa creasca printr-o marire de salariu.
Dragoste: A doua jumatate a lunii va fi cat se poate de romantica, veti primi probabil cadouri, veti fi flatati de admiratia pe care o treziti, dar dupa 25, veti fi de-a dreptul de invidiat. Pentru a nu pierde momentele de dragoste ca-n filme, petreceti cat mai mult timp in compania persoanei iubite.
Sanatate: Nimic deosebit, aveti o stare cat se poate de normala, poate cu exceptia unei usoare nervozitati sau a unor dureri de cap trecatoare si nu prea suparatoare. Starea dvs. fizica parcurge o curba ascendenta pe tot parcursul lunii.Scorpion
O luna excelenta

Faptul ca va merge atat de bine poate atrage invidia unui barbat. Asta nu trebuie sa va deranjeze insa prea tare, caci nu va poate strica nici macar buna dispozitie. Mai ales dupa 23 va renunta singur la ideea de-a va mai aduce vreun prejudiciu. Este doar un invidios, nu un dusman autentic. Viata dvs. personala se desfasoara de minune pana in jurul datei de 19, dupa care lucrurile nu se vor inrautati pentru dvs., ci pentru cei din jur, pentru ca incepeti sa deveniti sarcastici la cele mai marunte provocari. Tendinta se poate accentua dupa 23, dar zau ca nu este cazul.
Bani: E o perioada in care ii puteti castiga repede si cu usurinta, iar dupa data de 19 vi se deschid perspective foarte bune de castig material; atat de bune, incat va pot modifica in mod semnificativ (si pozitiv) stilul de viata. Poate fi vorba despre o propunere venita de peste hotare sau de un drum in strainatate, pe care trebuie sa-l intreprindeti dvs.
Dragoste: Sunteti foarte intreprinzatori pe plan amoros. Aveti o mare placere in a va testa capacitatile de seductie, dar nu numai asupra partenerului, care este oricum "adjudecat". Ganditi-va la proverbul cu vrabia din mana. Dupa 19, va veti putea folosi farmecul pentru a rezolva mai usor si cu succes anumite probleme banesti. Dar nu veti mai fi tentati sa calcati pe de laturi.
Sanatate: Este in general buna, insa in prima saptamana a lunii s-ar putea sa aveti anumite probleme de digestie. Nu mancati prea mult seara si aveti grija ca ceea ce mancati sa fie si proaspat, si usor de digerat. Mancarurile grele va pot provoca o simpla indigestie, dar exista si pericolul unor toxiinfectii alimentare.Sagetator
Apatie si tensiuni

Octombrie nu este o luna prea buna pentru dvs. Opozitia dintre guvernatorul semnului dvs., Jupiter cu Pluto va afecteaza si moralul (oscilati intre un entuziasm nesabuit si perioade de introspectie morocanoasa), si temperamentul (in sensul ca, in loc sa va manifestati cu exuberanta si voiosia caracteristice zodiei, va inchideti intr-o stare de apatie). Tocmai datorita acestui lucru nu este bine sa fugiti de compania prietenilor - care oricum nu va vad prea des in ultima vreme - , ci sa le impartasiti starile. Luna aceasta, cel mai bun efect il au asupra dvs. prietenii, in mod special cei de parte masculina.
Bani: Acest articol va lipseste aproape cronic in primele saptamani ale lunii. Banii va curg printre degete in mod misterios, desi dvs. sunteti mult mai cumpatati decat de obicei. Situatia se va drege insa cu incepere de pe 20 intr-un mod neasteptat pentru dvs. Redresarea financiara se va produce mai intai lent, pentru a se accelera pe parcursul ultimelor trei zile ale lunii.
Dragoste: Distantarea care a inceput sa se produca intre dvs. si partener la sfarsitul lunii trecute se accentueaza incet, dar constant. Desi cuplul ramane stabil, comunicarea devine din ce in ce mai dificila si aveti impresia ca fiecare se cantoneaza tot mai mult in atitudinile pe care a apucat sa le ia la inceputul acestui conflict surd. Fortati-va sa iesiti din mutism. Este mai bine sa iesiti impreuna cu partenerul, decat sa petreceti timpul numai in doi.
Sanatate: Cu energia va simtiti putin mai bine, dar inca nu aveti suficiente resurse pentru a trece la treaba asa cum ati dori. De pe data de 17 incolo, e bine sa va protejati gatul si ceafa (zona cervicala).Capricorn
Stabilitate financiara

Concentrati-va asupra vietii profesionale in stilul dvs. metodic, pentru ca aveti posibilitatea sa fiti sustinuti de un barbat la fel de ambitios ca dvs., cu care puteti colabora excelent. Consolidati-va cooperarea pana pe 23, veti vedea ca stilul dvs. de munca se va roda foarte rapid (cam pana pe 15) si nu este exclus ca primul succes comun sa-l inregistratti deja pe 26. Alternativ, data de 26 ar putea reprezenta un succes al dvs. personal, dar care se datoreaza in mare masura colaborarii mentionate mai sus. Sunteti probabil nemultumiti de o organizare necorespunzatoare a lucrului la serviciu, dar cum circumstantele nu va permit sa interveniti luna aceasta, e de preferat sa va orientati energia catre alte probleme.
Bani: In fine, va castigati echilibrul si stabilitatea financiara de fond, care va permite sa va afisati potentialul intr-un mod creativ. Respectiv, castigand multi bani, caci aveti aceasta capacitate si munca nu va sperie. Dupa 25, o sa va simtiti siguri pe pozitie si veti ridica stacheta cu privire la veniturile personale.
Dragoste: Dupa data de 16, este posibil sa reintalniti o fosta iubire, ceea ce inseamna reinnodarea legaturii sau o clarificare necesara intre persoana respectiva si dvs., varianta care pare mai probabila. Pana pe 18, veti avea o activitate sociala destul de sustinuta. Veti intalni probabil o persoana care va va atrage deosebit de mult, asta daca sunteti Capricorni de sex masculin. Femeile pot trai o pasiune dupa aceasta data.
Sanatate: Veti avea o anumita rigiditate a sistemului osos si este posibil sa va supere genunchii mai mult decat de obicei. Ficatul este si el sensibil, asa ca feriti-l de grasimi si de alcool.Varsator
Benefica stare de echilibru

Veti face un salt neobisnuit, in sensul ca intreaga dvs. personalitate poate suferi o transformare profunda si benefica in cursul lunii octombrie. Tensiuni care s-au adunat timp de ani de zile au acum posibilitatea sa fie integrate armonios in structura personalitatii. Catre sfarsitul lunii, veti putea constata ca starea dvs. de fond este reechilibrata, ca ati castigat in claritate si in maturitate in privinta intelegerii experientelor traite. Procesul de transformare prin care treceti nu s-a incheiat inca, el continua, insa partea cea mai dificila si dureroasa a acestuia a fost deja parcursa si veti incepe, in fine, sa va dati seama de utilitatea drumului strabatut.
Bani: In prima jumatate a lunii este posibil sa intrati in gratiile sefilor in asa masura, incat sa obtineti o ridicare a statutului dvs. profesional, ceea ce inseamna, desigur, si bani mai multi. Unde mai puneti ca noile atributii va vor face mai multa placere decat ceea ce ati facut pana acum! E drept ca va trebui sa cheltuiti niste bani pentru noua dvs. imagine, dar merita!
Dragoste: Daca vreti sa deblocati o situatie stagnanta, faceti demersurile necesare pana pe 15, desi nu prea aveti mari sorti de izbanda. Ar fi insa intelept sa aratati ca, in continuare, va pasa. Dupa 15, si dvs., si partenerul veti deveni foarte incapatanati. E important ca dvs. sa va pastrati disponibilitatea, fiindca partenerul dvs. a avut destula rabdare cu dvs., daca nu cumva a dat bir cu fugitii pana acum.
Sanatate: Dupa 15, veti simti o imbunatatire a circulatiei periferice, iar dupa 25, tulburarile de somn se vor ameliora simtitor. Totusi, nu e cazul sa munciti noaptea.Pesti
Evitati razboiul in doi

Cu toate ca nu reusiti sa rezolvati decat o parte dintre problemele dvs. de fond, starea dvs. de spirit se imbunatateste considerabil datorita unor succese obtinute fie la drum lung, fie intr-un proces de invatare sau intr-o chestiune legala care se poate solutiona in favoarea dvs. Si cum dvs. functionati pe baza de incurajare, aceste succese va vor motiva si va vor da puterea necesara de-a continua si cu celelalte probleme. Nu lasati insa lucrurile sa "decurga de la sine", dupa cum aveti adesea obiceiul sa procedati. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera micul benefic, Venus, pana pe 18. Atat la serviciu, cat si acasa, traiti in tensiunea unei lupte surde pentru suprematie.
Bani: Banii vin, pana pe 18, de la drum lung sau in urma unor lucruri pe care le-ati invatat de curand ori sunteti inca in curs de-a le invata. Pana pe 18, puteti beneficia de venituri colaterale, nu substantiale, dar categoric binevenite. Dupa 18, concentrati-va asupra serviciului.
Dragoste: Cu partenerul, situatia este destul de tensionata, daca nu chiar conflictuala. Cele mai multe discutii pornesc de la fleacuri, carora le dati o amploare exagerata. Critica de dragul criticii nu va rezolva situatia, ci va inrautati lucrurile. Oricate alte probleme ati avea, nu este recomandabil sa le puneti in carca partenerului.
Sanatate: Catre sfarsitul lunii, starea dvs. mentala se va imbunatati simtitor, in sensul ca nu veti mai fi atat de zapaciti. Nici nu veti mai avea senzatia ca vi se cer prea multe lucruri deodata. Va recastigati, in mare masura, calmul.