Forma maxima

Redactia
O arma secreta in lupta cu kilogramele:. Herbalife"Cum am slabit 18 kg in doua luni". Intelepciunea populara spune ca omul gras e si frumos. Nu de aceeasi parere sunt insa doamnele, care se uita critic la orice centimetru in plus aparut pe coapse sau pe popou. Curele de slabire au devenit o adevarata...

O arma secreta in lupta cu kilogramele:

Herbalife"Cum am slabit 18 kg in doua luni"

Intelepciunea populara spune ca omul gras e si frumos. Nu de aceeasi parere sunt insa doamnele, care se uita critic la orice centimetru in plus aparut pe coapse sau pe popou. Curele de slabire au devenit o adevarata obsesie a femeilor contemporane. Este usor de vazut acest lucru, chiar si numai urmarind rubrica noastra intitulata "Clubul dietelor de slabit". Dar nu toate reprezentantele sexului frumos reusesc sa se mentina in parametrii impusi de standardele frumusetii, oricate sacrificii ar face. Totusi, exista solutii.
Interlocutoarea noastra de astazi se numeste Anamaria Popescu, are 46 de ani, este doctor in chimie si lucreaza la un institut de cercetare al Academiei Romane. In plus, este o cititoare impatimita a "Formulei As". O lunga scrisoare, in care ne-a spus povestea luptei sale cu kilogramele si cum a reusit sa revina la o viata normala, dupa 20 de ani de cure si diete de slabire, ne-a determinat sa o cautam.
"Problema mea a inceput in jurul varstei de 20 de ani. Dupa terminarea primului an de facultate, am facut un soc pe fond nervos, care mi-a dezechilibrat sistemul endocrin. Complicatiile au aparut <<in lant>>, dar cel mai mult ma afecta felul in care aratam. Toata viata m-am luptat cu greutatea corporala siam incercat nenumarate diete. Am un caiet in care am adunat peste 50 de regimuri de slabit. Cum citeam undeva un regim nou, cum il incercam. Ceea ce am realizat a fost sa slabesc de fiecare data cate 2 pana la 10 kg si sa le pun apoi la loc, ba si ceva pe deasupra. Organismul meu se incapatana sa reziste la orice regim. Cunoasteti probabil principiul Yo-Yo in regimurile de slabire: se slabeste un numar de kilograme, dupa care se depun mai multe kilograme decat cele date jos. Am constatat ca unele cure de slabire actionau perfect asupra altor femei, dar la mine efectele erau contrare: orice intrerupere a unui astfel de regim imi aducea kilograme in plus. Dupa o perioada lunga, in care am incercat multiple regimuri, ajunsesem in impas. Nu stiam ce sa mai fac. Atinsesem 118 kg si eram disperata. Atunci, am intalnit produsele Herbalife, care mi-au schimbat viata. Auzisem de multa vreme de Herbalife, dar numai acum un an le-am testat pe propria-mi "greutate". Am inceput regimul si rezultatele au fost vizibile imediat. Fara dureri de cap, fara eforturi, fara foame... Totul contrar obiceiurilor regimurilor clasice de slabire. Am tinut cura timp de doua luni si am slabit 18 kg. Am urmat si o cura de stabilizare, iar efectul s-a pastrat, de atunci trecand circa un an. Fiind o adepta a produselor naturiste, am fost de la inceput incantata de acest program.Un program integral naturist

- Care sunt avantajele acestui program?
- In cadrul programului Herbalife, compozitia substantelor nutritive este stabilita cu rigoare stiintifica, astfel incat organismul sa le poata prelucra integral. Problema dietei obisnuite este ca organismul pierde din tesutul muscular, conjunctiv si adipos. In schimb, cei ce urmeaza dieta Herbalife isi pastreaza silueta, fiindca, prin asigurarea vitaminelor si microelementelor nutritive, se descompune numai tesutul adipos, nu si tesutul muscular.
Gama Herbalife contine produse integral naturiste, de fabricatie americana, realizate din ierburi originale din Tibet si Arizona, selectate stiintific, comprimate la rece si dozate special pentru uz intern, care satisfac necesitatile nutritionale zilnice. Plantele utilizate pentru aceste comprimate provin din zone nepoluate si sunt prelucrate dupa metodele tibetane de acum 4000 ani. Nu sunt medicamente, ci suplimenti nutritionali, cu efecte benefice pentru organism. Aceste plante hranesc corect celulele organismului, in acest fel reglandu-se metabolismul. Intr-un mod total lipsit de riscuri, sub supravegherea specialistilor, fara efort si fara diete sofisticate, timp de o luna, se poate slabi de la 5 pana la 15 kilograme. Cu aceste produse s-a slabit si peste 100 kg! Pentru a vedea aceste incredibile rezultate, va sfatuiesc sa vedeti pe Internet site-ul www.herbalife.com/personal stories.
Regimuri de slabire se cunosc foarte multe, dar o cura care sa determine o greutate stabila nu este decat Herbalife, care este un program de reabilitare a sanatatii, fiind individualizat pentru fiecare caz in parte. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania cu avizul nr. 14754/1997, nu au efecte secundare, nu interactioneaza cu alte medicamente si nu dau dependenta.
Avantajele programului Herbalife sunt urmatoarele: - regleaza pofta de mancare si normalizeaza senzatia de foame; - combinatia de proteine, vitamine, substante minerale si microelemente aprovizioneaza organismul cu substante de importanta vitala; - intareste sistemul imunitar; - reduce in mod continuu kilogramele si centimetrii din talie; - dezintoxica organismul in mod natural; - da energie si dorinta de viata; - da posibilitatea pregatirii si dozarii fara un calcul caloric obositor; - folosirea este comoda, practica si placuta; - programul Herbalife de nutritie celulara este indicat de catre medicii din lumea intreaga.
- Ce produse ati folosit in programul dvs. de slabire?
- In cadrul acestor programe se consuma: - de trei ori pe zi pastile (ierburi alimentare, ce nu interactioneaza cu alte medicamente); - de doua ori pe zi un cocktail delicios (F1); - o data pe zi se mananca dupa preferinte (fara grasimi si dulciuri). Obligatoriu, se beau opt pahare de apa zilnic. Fara apa, programul nu-si face efectul. Nu se mananca nimic intre mese (dar cu acest program nici nu veti simti nevoia).
- Ati avut vreun moment de ezitare in timpul curei cu Herbalife?
- La inceput da, ca in fata oricarui lucru nou. In primul rand, credeam ca produsele Herbalife sunt un fel de medicamente. Apoi am aflat ca, de fapt, sunt substituenti nutritionali naturali si m-am linistit. Sunt o adepta a terapiilor naturiste. Daca sufar de o raceala banala, prefer sa iau pastile de usturoi. Daca ma doare gatul, mai bine apelez la sucul de muguri de pin, decat sa iau medicamente chimice. Sunt chimist si stiu de ce fac acest lucru...
- Cat costa o astfel de cura?
- Din pacate, produsele Herbalife nu sunt ieftine pentru romani. Produsele costa peste 100 de dolari pe luna. Pentru veniturile noastre este foarte mult. Dar merita... Cine si le poate permite ajunge la rezultate uimitoare.
- Dintre toate curele de slabire pe care le-ati tinut, care au fost cele mai eficiente?
- In primul rand, regimul disociat, care are un efect spectaculos. Din pacate, eu am recuperat rapid toate kilogramele pierdute... Alt regim, pe care l-am copiat chiar din "Formula As", este regimul de 9 zile (3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile mere), cu ajutorul caruia am slabit sase kilograme. In plus, este ieftin si la indemana oricui.
- In incheiere, ce sfaturi dati persoanelor supraponderale?
- Ii invit pe toti cititorii dvs. sa descopere de ce Herbalife este un mod de viata. Pentru orice informatii suplimentare, le stau la dispozitie la telefonul 094/80.07.46. Sper sa-i conving, prin acest program, ca Herbalife este "arma secreta in lupta cu kilogramele".Florentin Popa