Horoscop

Redactia
Zodiacul Lunii Decembrie. Planetele se pregatesc, si ele, sa-l astepte pe Mos Craciun. Ca urmare, pamantenii vor fi lasati sa traiasca in pace, cu mai putine tensiuni si probleme ca de obicei. . Berbec. Mizati pe cartea profesiei. Principala dvs. preocupare este legata de viata profesionala: nu vreti doa...

Zodiacul Lunii Decembrie
Planetele se pregatesc, si ele, sa-l astepte pe Mos Craciun. Ca urmare, pamantenii vor fi lasati sa traiasca in pace, cu mai putine tensiuni si probleme ca de obicei
</b>
<b>Berbec

Mizati pe cartea profesiei

Principala dvs. preocupare este legata de viata profesionala: nu vreti doar sa progresati in meseria pe care v-ati ales-o, ci doriti sa excelati. Multi dintre dvs. ati inceput un proiect profesional nou, asteptandu-va ca acesta sa va aduca mai multa libertate de exprimare. Aveti multa energie pozitiva, dar este posibil "sa nu vedeAti copacii din cauza padurii". Nu pierdeti din vedere detaliile. Instinctul care va spune ca trebuie sa va consolidati pozitia nou obtinuta este corect, ar trebui sa-l urmati.
Banii: Continuati sa va simtiti frustrati de anumite restrictii financiare, impuse de circumstante pe care nu le puteti influenta cu nici un chip. Trebuie sa va gospodariti cu ceea ce aveti. Nu cadeti in capcana preturilor promotionale pe perioada sarbatorilor de iarna, orice exces va fi urgent penalizat de necrutatorul Saturn in Casa banilor. Dupa 23, puteti negocia o marire de salariu, cu sanse rezonabile de succes, daca nu va aruncati la o suma prea mare.
Dragoste Legatura emotionala cu partenerul este deosebit de intensa pana pe 23, din doua motive: fie sunteti puternic atrasi fizic de partenerul dvs., fie va purtati ca niste cuceritori agresivi. Prima varianta este mai probabila la femeile din Berbec, cea de-a doua, la "berbecii masculini". In jurul datei de 12, va puteti simti brusc irezistibil atrasi de cineva din cercul dvs. de prieteni, iar lucrurile ar putea lua o turnura periculoasa...
Sanatate Pana pe 27, efortul fizic se face resimtit sub forma cefaleelor si a starilor scurte, dar acute, de ameteala. Cu durerile de cap sunteti obisnuiti, ameteala s-ar putea sa va sperie. Ametelile apar atunci cand va aruncati in lupta la modul hei-rupist, concentrandu-va la maximum. Nu va suprasolicitati energia mentala.Taur
Succes la bani

Continuati sa va simtiti incorsetati de destin. Desi starea dvs. este neplacuta, ea va obliga sa va intoarceti catre greselile savarsite in trecutul dvs. profesional, pentru a va rasplati ulterior. Nu degeaba Saturn, "tortionarul" dvs. pe timpul ultimilor doi ani, mai poarta si denumirea de mare "disciplinator". Ca sa va convinga ca nu e chiar atat de afurisit cum pare, va va oferi o sansa solida in jurul datei de 5. Un sfat: nu incercati sa castigati teren, folosindu-va de defectele unui coleg - oricat de reale ar fi acestea. Comentariile de acest gen se vor intoarce impotriva dvs. Puteti primi vesti foarte bune de la un barbat cu multa autoritate sau de la cineva din strainatate.
Banii: Chiar daca nu sunteti multumiti deloc de actuala dvs. cariera, aveti multe ocazii de-a castiga, cu relativa usurinta, sume serioase. Intre 6 si 13 aveti parte de cateva deschideri spectaculoase in ceea ce priveste castigul financiar. Cea mai grozava sansa de castig va va surade pe 12, ceea ce ar fi bine sa retineti, pentru ca e cat se poate de posibil sa aveti de ales. Dupa 22, puteti face anumite investitii cu ajutorul unui barbat.
Dragoste: E bine ca pana pe data de 4 sa va abtineti de la comentarii rautacioase, provocate de gelozie sau de posesivitate. Nu vor fi uitate repede de partener. A va razbuna, flirtand cu cineva de la serviciu, ar fi o idee la fel de neinspirata, care ar putea provoca o serie de conflicte cu partenerul dupa 24, cand va puteti astepta la replici dure.
Sanatate: Pana pe 23, gatul si capul sunt zonele cele mai vulnerabile. Inflamatiile nasului si ochiului pot provoca puseuri de febra. Prin "cap" se pot intelege si "batai de cap" ce pot duce la agresivitati tipice Taurilor, atunci cand vad rosu. Partea lombara a coloanei dvs. are tendinta sa scartaie, daca nu-i administrati o portie de calciu.Gemeni
Toate visele se-mplinesc

Va atrage foarte mult o calatorie sau inceperea unui studiu care, pana una-alta, pare sa va scape printre degete. Daca ati intreprins eforturile preliminare si lucrurile s-au blocat dintr-o data, fara vreo cauza aparenta, in luna decembrie exista posibilitatea de-a va vedea visul cu ochii. Categoric insa, intre 6-13, iar apoi pe 21-22, veti inregistra mari reusite pe plan personal. Va puteti permite luxul de-a va pune in minte ganduri oricat de indraznete, realitatea va reusi sa va depaseasca asteptarile. Asa ca: fiti ambitiosi, tintiti sus si mizati pe faptul ca zeita Fortuna va copleseste cu atentiile ei.
Banii: Daca urmati sfaturile unui barbat, aveti posibilitatea sa castigati bani pana pe data de 8. Mai este posibil ca cineva sa va dea niste bani pe mana pentru a-i administra sau sa castigati financiar de pe urma administrarii banilor altcuiva. Pana pe 23, aveti posibilitatea sa va impuneti ca negociator, lucru valabil mai ales pentru Gemenii care lucreaza, sub o forma sau alta, in comert.
Dragoste Si aici, soarta va zambeste, iar inima va da ghes. Furia amoroasa se mai potoleste intrucatva dupa 23. Este vorba de o pasiune, nu de relatia de cuplu, unde, pare-se, situatia degenereaza. Femeile din Gemeni trebuie sa fie deosebit de atente sa nu accentueze starea negativa, in virtutea faptului ca au pe altcineva pe care se pot baza. Rezistati tentatiei de-a juca dublu sau macar aveti intelepciunea de-a examina mai intai seriozitatea implicarii "celuilalt".
Sanatate: Nu aveti o structura prea rezistenta, dar, de cele mai multe ori, nici nu faceti boli sub forme grave. Luna aceasta poate fi, din acest punct de vedere, o exceptie. Infectiile cailor respiratorii pot capata forme acute si, incorect tratate, pot ramane ascunse, insidios, in organism.Rac
Obsesia suprema: casa

Toate se invartesc, in continuare, inevitabil, in jurul casei, familiei, caminului si coeziunii dintre membrii acestuia. Si din punctul de vedere al locuintei puteti fi preocupati de o mai buna amenajare a interiorului, de o mutare la "mai bine", care ar putea ajunge chiar sa va obsedeze. Aveti mare nevoie de acea oaza de intimitate si de confort, care este pentru dvs. casa familiala, mai multa, poate, ca niciodata, si veti depune multa energie in acest sens pana pe 23. Probabil ca doriti sa terminati tot ce v-ati propus inainte de Craciun si puteti reusi, daca sunteti dispusi sa depuneti eforturi considerabile. Satisfactiile vor fi, insa, pe masura.
Banii: Pana pe 8, norocul va surade, umplandu-va buzunarele. Dupa 8, e bine sa nu recurgeti la speculatii, bazandu-va pe noroc, pentru ca puteti avea surprize nu tocmai placute. Continuati sa va rotunjiti veniturile prin metodele dvs. conservatoare, bazati-va mai putin pe fler, pentru ca dupa 8, acesta nu mai functioneaza cum trebuie. Aveti grija sa va achitati la timp obligatiile financiare, problemele ramase nerezolvate va pot crea incurcaturi in ultimele patru zile ale lunii.
Dragoste: Incepand cu zilele de Craciun, va veti simti foarte iubiti si va veti manifesta propriile sentimente cu o intensitate surprinzatoare - in sensul cel mai placut al cuvantului. Relatia de cuplu este stabila, exista o buna comunicare si o profunda incredere reciproca. Femeile din Rac ar putea primi o cerere in casatorie dupa 22.
Sanatate: Nu ar strica sa faceti un control ginecologic preventiv, daca cumva in ultimele saptamani ati avut stari usoare de disconfort. Oboseala mentala ar putea sa va provoace aritmii cardiace, mai ales dupa data de 5. Evitati certurile cu persoane mai tinere. Va afecteaza mai mult pe dvs., decat pe ele.Leu
Viata afectiva intensa

La inceputul lunii, aveti un teribil dor de duca, ati face orice, numai sa nu stati acasa. Cheltuiti multa energie la drumuri scurte, dar reusiti ca in acelasi timp sa faceti destula treaba, chiar fara sa intentionati neaparat. Desi dupa zilele de Craciun n-ati mai vrea sa va clintiti din casa, in schimb veti avea mare chef sa primiti musafiri. Veti fi o gazda superactiva. Poate ca aceste intense activitati sociale va ajuta sa nu va mai ganditi la stagnarea pe care o resimtiti in ascensiunea dvs. profesionala. Din pacate, socializarea intensa nu va deschide noi perspective in cariera, aici sansa se va ivi prin intermediul prietenilor, insa, din pacate, nu luna aceasta.
Banii: Nu va prea dau afara din casa, mai degraba dvs. pe ei. Luna cadourilor va gaseste cu portofelul pe linia de plutire, dar atata tot. Nu va puteti permite mari generozitati, nici macar pentru dvs., daramite pentru familie sau prieteni, pe care va place sa-i rasfatati. Se pare ca anul acesta e randul altora sa fie generosi in daruri cu dvs.
Dragoste: Daca sentimentele pe care le traiti alaturi de persoana iubita ar fi valuta forte, ati fi sigur considerati persoane foarte bogate, caci din punct de vedere afectiv aveti toata bogatia de care aveti nevoie. Leii, destul de oropsiti sentimental in ultimele luni, pot rasufla, in sfarsit, usurati. Multe neintelegeri cu partenerul pot fi inlaturate definitiv intre 5 si 22, datorita excelentei comunicari emotionale. Puteti aborda fara teama si subiecte delicate sau dureroase din trecut, caci intelegerea intre dvs. si partener este profunda.
Sanatate: Pana pe 7 si dupa 23 sunt perioadele in care va veti simti suficient de bine pentru a face fata usor indatoririlor dvs. curente. Intre 7 si 23, faceti insa tot posibilul sa va menajati. Aveti o oboseala acumulata, care-si poate spune cuvantul prin tahicardii si/sau dureri sacaietoare ale coloanei vertebrale, care pot deveni foarte stanjenitoare.Fecioara
La loc de frunte - prietenii si familia

V-ar face mare placere sa parasiti localitatea pe perioada Craciunului si a Anului Nou, iar semnele astrologice favorizeaza aceasta dorinta. Daca sperati insa ca, fugind, scapati de discutiile si problemele de-acasa, va inselati. Sub o forma sau alta, problemele familiale se vor tine scai de dvs. si se prefigureaza dispute serioase cu un barbat, care tine neaparat sa-si impuna autoritatea asupra dvs. In cariera, sunteti tinuti in loc in mod arbitrar de un sef sau un personaj autoritar, care nu este deloc incantat de perspectivele frumoase care vi se vor deschide. Daca respectati, cat de cat, "ordinea si disciplina la locul de munca", nu veti suferi consecinte serioase, iar planurile dvs. se vor infaptui, chiar daca cu o anumita intarziere. Compania prietenilor va este benefica si, cu ajutorul lor, veti reusi sa traversati cu bine perioada de asteptare.
Banii: Ca de obicei, va transpuneti agitatia intr-o activitate frenetica la serviciu. Pe dvs., serviciul are darul sa va calmeze. Bani nu prea au sa iasa acum, insa atitudinea dvs. activa si constiincioasa este remarcata. Puteti obtine o suma oarecare in plus, prin intermediul unui coleg, dupa data de 8.
Dragoste: Prima si ultima saptamana a lunii decembrie sunt promitatoare in ceea ce priveste dragostea. Fecioarele-barbati vor fi foarte indragostiti in prima saptamana a lunii, Fecioarele (ele) vor trage spuza pe turta lor, in ultima saptamana. Sunteti afectuosi si tandri, iar relatiile cu copiii sau/si cu rudele apropiate sunt de o caldura aparte.
Sanatate: Foarte buna pana pe 13, apoi normala. Nu va mai chinuie starile de insomnie sau somnul greu, din care va trezeati mai obositi decat inainte. Profitati de aceasta perioada buna pentru a va reface energia. Odihna activa, prin plimbari sau sporturi care sa nu va solicite prea mult, va va mentine in forma mult timp de-acum incolo.Balanta
Povesti de dragoste

Sunteti pe punctul de a stabili multe legaturi sociale noi, de aceea iesiti mult si cautati sa intalniti persoane care v-ar putea fi de folos in evolutia dvs. viitoare. Dorinta dvs. de afirmare creste tot mai mult, doriti sa aveti influenta asupra altora si incepeti sa fiti constienti de propriile dvs. forte. Aveti o calitate deosebita in comunicare, intre 5 si 22, cand argumentele dvs. au o stralucire si o forta iesite din comun, reusind sa impresioneze persoanele pe care le vizati. Reusiti sa atrageti interesul unui barbat influent, care este interesat de ideile dvs. si poate fi motivat cu usurinta sa va ajute.
Banii: Sansele unui castig financiar se intrevad in primele patru zile ale lunii, dar, pentru a reusi, este cazul sa convingeti pe cineva ca il meritati. Dupa 24, va mobilizati puternic pentru a va pune pe picioare situatia financiara din ultima vreme, care nu a fost tocmai precara, insa oscilanta.
Dragoste: In prima jumatate a lunii, mai precis pana pe 13, va asteapta o perioada deosebita din punct de vedere afectiv. E foarte posibil sa va descoperiti marea iubire intr-un context neasteptat si care pare sa intruchipeze tot ceea ce ati visat. Va fi greu sa nu idealizati persoana iubita; cu toate acestea este de preferat sa porniti de la premisa ca iubiti o persoana in carne si oase, nu o zana sau un semizeu.
Sanatate: Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Nu puteti sa spuneti ca suferiti de ceva anume, dar nici nu va simtiti cu adevarat in forma. E adevarat ca, pana pe 23, aveti un grad de energie fizica si mentala mai mare decat de obicei, dar acesta este insotit si de o strare de iritare si de nervozitate subterana. Aceasta tensiune se poate ameliora daca beti seara lapte cald sau ceai de tei cu multa miere.Scorpion
La gura sobei

Sunteti preocupat de casa si este bine sa va ocupati de infrumusetarea acesteia. Este, de asemenea, recomandabil sa primiti multi musafiri, mai ales pana pe 23, cand sunteti inca in faza entuziasta, simtind nevoia de-a impartasi cu altii ce-ati realizat. Multi Scorpioni sunt preocupati de casa si din alt punct de vedere, respectiv de posibilitatea de-a incepe sa munceasca acasa sau de-a inchiria. De sarbatorile de iarna, va apuca brusc dorul de duca, dar nu oriunde, ci la parinti sau la persoane la care va simtiti ca acasa. Sarbatorile petrecute intr-un cerc restrans va vor face mai bine decat petrecerile zgomotoase, cu multa lume.
Banii: Acum ca ati atins o anumita stabilitate a veniturilor si usor speriati de perioadele de penurie care v-au prins cam pe picior gresit, va dedicati cu multa tenacitate sporirii bazei dvs. materiale. Discutiile purtate pe aceasta tema intre 5 si 22 vor fi interesante si de perspectiva, dar si putin greoaie. Desfasurarea practica a evenimentelor menite sa va umple punga se va accelera o data cu aparitia unui barbat intreprinzator, in jurul datei de 22.
Dragoste: Nu va asteapta o luna prea pasionala, cu exceptia datei de 5 decembrie, cand veti putea da frau liber senzualitatii. In rest, in ciuda erotismului dvs. intens, nu prea va simtiti preocupati de viata emotionala, decat dintr-un singur punct de vedere: cel al stabilitatii cuplului. Aici sunt posibile doua variante: fie restrangeti dvs. mult libertatea partenerului, pentru ca va temeti sa nu-l pierdeti (pare mai inchis si mai distant decat de obicei), fie partenerul este cel care va impune limitari nedorite. Atmosfera din cuplu este rece si precauta.
Sanatate: Intre buna si foarte buna. Ati trecut peste starea de devitalizare care va cuprinsese la inceputul lunii noiembrie si nu e cazul sa va temeti ca va reveni. Aveti energie egala, fara fluctuatii.Sagetator
Pofta de viata si optimism

Tonusul dvs. creste pe masura ce luna inainteaza, iar in pragul sarbatorilor veti constata cu bucurie ca v-a revenit pofta de viata, umorul si optimismul, care este, de altfel, "marca fabricii". Intre 5 si 22, prietenii dvs., care se cam speriasera de cat de taciturni ati devenit, incep sa se linisteasca, pentru ca va regasiti placerea de-a comunica. Perioada de introvertire si-a spus cuvantul, pentru ca, dupa cum veti constata, ideile dvs. au castigat in profunzime, iar sensibilitatea dvs. fata de interlocutori este crescuta, nu mai abordati problemele omenesti cu atentie academica, ci le intampinati cu intelegere autentica. S-ar putea sa fiti ingrijorati pentru situatia dvs. de la serviciu, unde, s-o recunoastem sincer, prestatia dvs. a lasat mult de dorit in ultimul timp, si din cauza sanatatii, dar si din cauza dezinteresului. E recomandabil sa acceptati criticile sefilor, chiar daca acestea sunt destul de aspre.
Banii: Situatia dvs. materiala se imbunatateste simtitor dupa 23. Daca sunteti rugati sa faceti anumite drumuri in interes de serviciu in perioada sarbatorilor, nu refuzati, pentru ca s-ar putea dovedi lucrative. Redeveniti inventivi cu privire la castigarea banilor.
Dragoste: Intre 6 si 13 decembrie va simtiti minunat in cuplu, comunicarea cu partenerul se produce, practic, fara a mai avea nevoie de cuvinte. Bucurati-va de aceasta perioada caracterizata de multa sensibilitate si tandrete. Puteti avea impreuna cu partenerul o mare realizare; cert este ca veti fi foarte fericiti.
Sanatate: In primele zile ale lunii va simtiti foarte bine, apoi va apuca din nou oboseala cronica. Durerile surde va bantuie sistemul osos, dar nu este indicat sa luati calciu, mai degraba beti infuzie de tataneasa. Nici cu sistemul imunitar nu stati prea grozav. Mancati mult usturoi sau luati Imunostim sau Spirulina.Capricorn
Preocupari profesionale

Doriti foarte mult sa va extindeti sfera de activitate in domeniul vietii profesionale. Nu neaparat sa schimbati domeniul, ci sa-l largiti, pentru ca aveti senzatia ca ati invatat destul pentru a merge mai departe in cariera. Nu sunt excluse nici schimbari ale profesiei, dar acestea se bazeaza tot pe cunostintele pe care le-ati acumulat deja. Starea de vaga neliniste nu este o nemultumire propriu-zisa, pentru ca sunteti, in linii mari, satisfacuti de cariera dvs., ci fiindca sesizati, corect, nevoia de a trece la urmatoarea miscare. Si aceasta posibilitate vi se va oferi intr-adevar, pana pe data de 13. Nu va incredeti insa in bunele intentii ale unui barbat care va promite mult, dar va cere intai dvs. sa mergeti pe incredere. Personajul este cu doua fete.
Banii: Posibilitatea de castig suplimentar care se iveste in prima saptamana a lunii va confirma, de asemenea, statutul profesional. Situatia consolidata va da posibilitatea de-a tatona terenul pentru a transforma acest castig initial intr-unul durabil. Ocupati-va deocamdata doar de elaborarea strategiei, castigul va veni de la sine.
Dragoste: Sunteti destul de reci. Va purtati cu detasare, poate chiar cu o anumita asprime, de care nu sunteti nici macar constienti, ceea ce nu poate fi placut pentru partenerul dvs. Nu va arde de efuziuni sentimentale, cu toate ca sunteti perfect constienti ca sunteti intr-o relatie buna si stabila. Incercati sa-i explicati partenerului ca sentimentele dvs. nu s-au modificat si cereti-i sa aiba rabdare.
Sanatate: Singurul lucru care va poate da batai de cap este tendinta de ingrasare. Ar fi bine daca ati urma un regim preventiv inaintea sarbatorilor de iarna, pentru a evita o crestere brusca a greutatii.Varsator
Un Craciun fericit

Va veti simti ca si cand intreaga lume este a dvs., nu este chiar toata, pentru ca luna aceasta nu este deloc recomandabil sa faceti calatorii lungi, deci cele strainataturi nu va apartin. Dar in rest, totul va merge din plin, mai ales pe plan personal, mai ales dupa data de 8, cand micul benefic Venus intra in semnul dvs., pe care nu-l mai paraseste pana anul viitor. Puteti conta pe un Mos Craciun cu sacii plini de cadouri. Pentru multi dintre dvs. se pune insa problema de-a va vedea cu o persoana din strainatate, dupa 22, si acest lucru va agaseaza usor. Oricat de tentant ar fi sa plecati dvs., rezistati tentatiei si insistati ca acea persoana sa vina la dvs., pentru ca drumurile in strainatate nu va sunt favorabile in decembrie. Fiti siguri, in schimb, ca aici va va merge de minune.
Banii: Nici nu trebuie sa va bateti capul pentru bani. Puteti primi cadouri sau sume destul de substantiale in dar sau in schimbul unor servicii pe care le faceti in mod firesc. Puteti incasa comisioane grase pentru intermedieri, puteti fi platiti pentru una sau mai multe dintre ideile dvs. neobisnuite. Pe scurt, va este foarte la indemana sa castigati bani, si inca facand exact ce va place, fara a resimti vreun efort.
Dragoste: Cu toate ca la capitolul acesta lucrurile merg deja bine, nici nu va imaginati cat de multe momente minunate veti petrece alaturi de partener. Pentru Varsatorii care au fost singuri, perioada 6-13 poate insemna intalnirea persoanei potrivite si inceputul unei iubiri ca-n filme. Va fi o relatie dinamica, intensa, interesanta.
Sanatate: Daca nu porniti la drum lung, unde exista riscul sa contractati o afectiune pulmonara sau, pentru femeile din Varsator, sa aiba anumite probleme cu sanii, veti trece probabil doar printr-o usoara stare de disconfort in prima saptamana a lunii.Pesti
Tensiuni, dar vor fi depasite

La serviciu, continua lupta surda care incepe sa semene cu razboiul de o suta de ani. Nici nu mai conteaza cand si cum a izbucnit acest conflict surd, dus pe muteste si pe la spate. E bine sa fiti avertizati ca cei care va poarta sambetele vor primi intariri dupa data de 22, in persoana unui barbat, care-si va asuma pe fata rolul de dusman. Aproape ca va convine, pentru ca tensiunea v-a cam erodat rezistenta nervoasa. Intre 5 si 22 aveti posibilitatea de-a va face aliati intre colegii tineri, prin modul dvs. de comunicare. Cu ajutorul acestor aliati, puteti obtine un succes profesional spectaculos, intre 6 si 13, data deA 12 fiind deosebit de favorabila. Nu va feriti sa faceti putina parada de cunostintele dvs. - in definitiv, e meritul dvs. ca le aveti. Acest succes poate fi folosit pentru a obtine victoria finala intr-o lupta care, din pacate, va mai dura o vreme.
Banii: Trebuie sa ganditi ceva mai practic. Daca va risipiti energia doar pe idei despre cum ati putea sa faceti bani, veti castiga doar ideea banilor. Incercati sa selectati intre posibilitati si sa va concentrati asupra modalitatilor practice. Sanse exista.
Dragoste: Va simtiti destul de vulnerabili si aveti nevoie de caldura caminului. Notiunea de conjugalitate incepe sa va fie din ce in ce mai simpatica, dar nu sunteti inca foarte convinsi ca intimitatea gasita alaturi de partener ar trebui legiferata. Deocamdata va convine statu- quo-ul, desi are si aspecte care va irita. Mai aveti nevoie de timp.
Sanatate: Pe parcursul primelor doua saptamani ale lui decembrie sunteti mobili, rezonabil de bine dispusi si va simtiti in apele dvs. In a doua jumatate a lunii insa, starile de oboseala incep sa se accentueze din nou, probabil datorita nervozitatii pe care v-o provoaca situatia de la locul de munca. E important sa dormiti suficient de mult.