Zodiac

Redactia
Saptamana 11 - 18 decembrie. Favoritii soartei: Gemenii. Indiferent in ce semn zodiacal v-ati nascut, indiferent de aspectele dvs. individuale din cerul natal, primele doua zile ale acestei saptamani va vor aduce o mare bucurie datorita unui dublu aspect foarte frumos, care combina planete cat se poat...

Saptamana 11 - 18 decembrie
Favoritii soartei: Gemenii

Indiferent in ce semn zodiacal v-ati nascut, indiferent de aspectele dvs. individuale din cerul natal, primele doua zile ale acestei saptamani va vor aduce o mare bucurie datorita unui dublu aspect foarte frumos, care combina planete cat se poate de simpatice: micul benefic, Venus, in trigon (cel mai favorabil dintre aspecte) cu marele benefic, Jupiter. Cea de-a treia planeta implicata in aceasta combinatie simpatica este planeta viselor si-a emotiilor subtile: Neptun.
Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) au parte de o saptamana plina de activitate, pe un fond agitat, dar si plin de potentiale realizari. Cel mai greu va fi pentru "cardinalii" nascuti in ultimul decan al zodiei lor, deoarece, in cazul acestora, Marte isi va face simtita prezenta mai mult ca factor perturbator decat ca datator de energie.
Berbecii vor depune mult efort in relatiile cu partenerul de viata sau de afaceri. Nu fortati nota! Acum este momentul sa va bucurati de succesele proaspat dobandite, sa incercati sa obtineti cu tot dinadinsul si mai mult. Cea mai buna idee ar fi sa consolidati pozitia obisnuita si sa evoluati intr-un ritm constant.
Pentru Raci, avertismentul poate suna ciudat: "Luati-o mai domol la serviciu!". Da, Racii, care merg pe principiul ca e bine sa te grabesti incet si sa faci lucrurile ca lumea, sunt cuprinsi de o graba frenetica si au tendinta sa se consume excesiv pentru problemele profesionale. Sunteti in asemenea masura de preocupati, incat va neglijati pana si familia, care poate fi foarte socata.
Balantele pot castiga, pe 11 si 12, lozul cel mare, la propriu sau la figurat. Si va e, ca de obicei, greu sa decideti daca doriti mai degraba lozul banesc (pentru ca banii va atrag, nu-i asa?) ori cel "figurat", pentru ca poate fi vorba si despre dragoste care, la randul ei, joaca un rol deosebit de important in viata dvs. Ei bine, nici macar nu trebuie sa va hotarati, pentru ca e posibil sa trageti ambele lozuri. E bine?
In cazul Capricornilor este mai probabil ca sansa sa se concretizeze sub forma unui castig material, si acest lucru nu se va intampla "capricorneste", adica in urma unui efort sustinut, ci in urma unui concurs de imprejurari neasteptate. Momentele de stres pot aparea la serviciu. Este posibil sa va treziti coplesiti de sarcini de ultim moment si, pentru ca seful dvs., Saturn, merge in marsarier, sa fiti prea blocati pentru a refuza sa rezolvati sarcini care, in mod normal, nu va intra in atributii. Nu va pierdeti cumpatul.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) au parte de o saptamana tare ciudata, dar in acelasi timp extrem de interesanta. Lucrurile care incep intr-un fel normal, au un final neasteptat. Rasturnarile de situatie va ametesc, dar este, in majoritatea cazurilor, o ameteala placuta, ca dupa o cupa de sampanie. Dar s-o luam pe rand.
Taurii, inca suparati pe situatia apasatoare de la serviciu, care pare sa treneze la nesfarsit, pot avea surpriza ca dezavantajul sa se transforme, ca-n filme, intr-un mare avantaj (cam cum se intampla in filmele acelea in care victima se satura la un moment dat sa fie haituita si "intoarce armele"). Va place? Si mie. Nu ratati momentul. Pe 14 si 15 puteti fi insa capriciosi si botosi acasa. Aveti dorinta expresa de a dovedi cine-i seful, iar cei din jur nu prea sunt dispusi sa va faca jocul.
Pe Lei, atat primele, cat si ultimele doua zile ale saptamanii ii avantajeaza din punctul de vedere al vietii afective care, nu stiu cum se face, dar este legata si de un cadou (destul de substantial) sau de un "dar de bani", cum ar spune ghicitoarele. Romantismul dvs. atinge cote maxime, dar nici cu cel al partenerului nu mi-e rusine. La sfarsit de saptamana simtiti nevoia imperioasa de-a va dezvalui cele mai ascunse tainite ale sufletului si partenerul este gata sa va asculte si sa va inteleaga. Totusi, o recomandare: poate vrea si partenerul sa adauge, din cand in cand, cate ceva. N-ar fi rau sa-l ascultati un minut-doua. In fond, relatia este o chestiune in doi, nu-i asa?
Statul acasa le prieste Scorpionilor, pentru ca aici vor fi inconjurati de dovezi de afectiune, rasfatati in toate felurile si coplesiti cu atentii. Relatia de parteneriat este cam rece. Vineri veti fi cu capsa pusa la serviciu si vai de cine vi se pune in cale. Tineti-va nervii in frau, caci izbucnirile dvs. sunt subiective. Cel tarziu duminica va veti da singuri seama de asta, iar luni va va fi greu sa reparati situatia creata.
Cerul Varsatorilor este senin si insorit toata saptamana, indiferent cat de mohorata ar fi vremea de-afara. Singurul norisor poate fi provocat de nemultumirea unui barbat din casa, dar este o nemultumire cronica si, ca atare, nu va mai deranjeaza. Pentru ca dvs. personal va merge de minune.
Mutabilii (Gemeni, Fecioare, Sagetatori si Pesti) au in continuare probleme, mai ales daca sunt nascuti in cel de-al doilea decan al respectivelor zodii. Unele dintre problemele majore cu care va confruntati se pot rezolva neasteptat de usor, luni si marti.
Gemenii sunt in continuare favoritii nr. 1 ai soartei, putand conta pe noroc, in orice intreprinderi legate de calatorii sau studii. Este posibil sa va faceti remarcati, realizand ceva deosebit. Temeri si resentimente mai exista in viata de cuplu, iar marti (cand oricum sunt trei ceasuri rele) e de preferat sa va consumati necesarul de comunicare oriunde, dar nu fata de partener, pentru ca puteti comite gafe.
Fecioarele vor fi foarte morocanoase acasa, in ciuda succeselor pe linie profesionala. E cel mai bine sa le sarbatoriti cu colegii.
Sagetatorii au parte de saptamana cea mai tensionata dintre semnele mutabile, fiind chinuiti de griji exagerate si fiind lipsiti de vlaga. Sambata si duminica veti beneficia de o relaxare binevenita.
In fine, lucrurile se mai calmeaza pentru Pesti, carora incepe sa le functioneze din nou intuitia fina. O mare problema va fi inlaturata din viata dvs. ca prin farmec. Nu dati insa curs provocarilor de la serviciu. Dusmanul dvs. e si mai indarjit de cand va merge bine.Tana Rosca