Zodiac

Redactia
Zile bune si fericite. Saptamana Craciunului se anunta destul de bogata in aspecte astrologice, iar de beneficiat vor beneficia de asta data in special semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn). Surprize placute vor avea si semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator). Asta nu inseamna insa ca...

</b><b>Zile bune si fericite

Saptamana Craciunului se anunta destul de bogata in aspecte astrologice, iar de beneficiat vor beneficia de asta data in special semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn). Surprize placute vor avea si semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator). Asta nu inseamna insa ca pentru celelalte sase semne zodiacale Mos Craciun nu va avea in traista lucruri bune.
Pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn), Craciunul va fi un eveniment de luat foarte in serios. Veti sarbatori intr-un mod traditional, cu toata solemnitatea, aceste zile, simtindu-le pe deplin importanta simbolica.
Berbecii vor da mare importanta anul acesta felului in care se celebreaza Craciunul la serviciu. Multi dintre dvs. va veti implica in organizarea festivitatilor sau veti juca chiar rolul lui Mos Craciun. Pentru dvs., aceasta simbolizeaza nevoia ca in urmatorul an sa fiti rasplatiti pe plan profesional. Asa se explica de ce va dati atata silinta in organizarea acestui eveniment. Sperati ca implicarea dvs. personala sa va ajute in acest sens, iar sperantele dvs. nu sunt nejustificate.
Racii vor avea un comportament foarte conservator, dorindu-si sa-i stranga pe toti membrii familiei in jurul bradului de Craciun. In stilul clasic al sentimentalilor Racusori, asta include cumetri, veri, cumnate s.a.m.d. Nu stiu daca veti intruni tot neamul in jurul mesei, dar veti reusi cu siguranta sa conferiti festivitatii un aer de traditionalism si sa va dovediti o data in plus calitatile deosebite de gazda. Va purtati ca o figura patriarhala.
Balantele nu vor fi foarte tentate sa petreaca mai mult timp in familie decat e necesar, pentru a primi cadourile de rigoare. Va vine sa le insfacati si sa fugiti la o petrecere, mai ales daca printre cadouri gasiti niscaiva haine noi si elegante. Dorinta dvs. de a va distra in alta parte ii va face pe membrii mai varstnici ai familiei dvs. sa va cam dojeneasca. E greu sa impacati si capra si varza, dar incercati sa fiti Balante diplomate si sa nu raniti sentimentele celor mai in varsta.
Capricornii simt nevoia acuta de prezenta celor dragi si, invers decat Balantele, isi doresc sa-i aiba prin preajma pe seniori. Ii veti privi pe varstnicii familiei cu un respect mai mare ca de obicei, intelegand mai bine semnificatia si importanta experientei lor de viata. Va fi una dintre destul de rarele ocazii in care va veti manifesta pe fata sentimentalismul si nevoia de a-i rasfata pe cei mai varstnici membri ai familiei dvs., mai ales pe cei care sunt barbati.
Pentru multi dintre nativii semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator), sarbatoarea Craciunului nu se asociaza, din pacate, numai cu frumoasele pregatiri si crearea atmosferei, ci este putin umbrita de griji financiare. Nu incercati sa va incapatanati sa faceti "cadouri pe masura", ganditi-va ca un cadou simbolic, frumos personalizat, este adesea mult mai valoros decat unul scump, dar impersonal.
Taurii vor avea poate cele mai mari frustrari din cauza lipsei de fonduri, fiind si obisnuiti sa-si permita o anumita larghete, mai ales cand e vorba de mancare si bautura. Ei bine, anul acesta nu va veti satisface atat placerile de gurmanzi, cat cele de oameni iubiti. Veti primi dovezi foarte frumoase de dragoste din partea persoanei iubite, iar unele dintre acestea vor fi absolut surprinzatoare. Nu le priviti cu suspiciune, ci bucurati-va de acest dar de dragoste.
Leii traiesc Craciunul cu sentimente contradictorii. Parca, parca v-ati simti mai bine cu prietenii sau colegii decat in familie, unde, din anumite motive, atmosfera vi se pare putin claustrofoba. Va doriti sa petreceti mai altfel, in general va doriti ceva nou. Nu lasati problemele de la serviciu sa va umbreasca sarbatorile, dar daca se intampla totusi o urgenta si sunteti convocati de sefi, ar fi mai bine sa dati curs solicitarii, decat sa izbucniti. Amanati o discutie lamuritoare la serviciu pana dupa sarbatori.
Scorpionii incep saptamana in nervi, cauzati probabil de partener si, de asemenea, de o anumita stare de penurie. Aveti impresia ca vi se cere mai mult decat e cazul, si nu ca vi se cere, ci vi se revendica. Scorpionii nu tolereaza asa ceva, asa ca sentimentele dvs. fata de partenerul de cuplu sunt de respingere. Din fericire, Marte intra in seara zilei de 23 in Scorpion, si astfel veti putea manifesta si risipi emotiile negative acumulate. Craciunul se anunta placut.
Varsatorul, singurul dintre semnele fixe care nu va avea probleme financiare - in cel mai rau caz doar probleme minore - se poate bizui pe sprijinul lui Venus. Daruri neasteptate, chiar sume destul de importante de bani ii asteapta pe Varsatori chiar in seara de Craciun. Oricat de Varsatori ati fi, tot veti fi surprinsi de anumite daruri primite... unele cu o importanta conotatie emotionala. Si pentru ca veni vorba de emotional - acesta va fi un punct forte al acestei saptamani pentru toti dintre dvs.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioare, Sagetatori si Pesti) vor trai, in fine, o saptamana mai putin tensionata. Viata pare sa se stabilizeze in jurul dvs., si nesigurantele de care ati suferit acut in ultimele luni incep sa se diminueze.
Gemenii ar face cel mai bine sa plece de Craciun intr-o calatorie - este posibila o plecare neasteptata sau chiar sa primiti o excursie cadou. E, de asemenea, posibil sa primiti pe neasteptate bani de la o persoana din strainatate.
Fecioarele isi doresc un Craciun linistit alaturi de persoana iubita si, astrologic vorbind, exact de asta au parte. Va simtiti ocrotiti si in siguranta alaturi de partener, chiar daca pe parcursul saptamanii ati cam cochetat cu cineva la serviciu.
Sagetatorii pot porni la drum inca de pe 19, nu este vorba despre o calatorie lunga, mai mult ceva legat de schimbarea de mediu. Aceasta va face foarte bine, mai ales daca va inconjurati de prieteni apropiati. Va doriti sa stati de vorba, sa radeti si sa va destindeti intr-un cerc mai mare.
Pestii isi doresc de Craciun prezenta unui cerc restrans de vechi prieteni. Simtiti nevoia sa va ancorati in siguranta pe care v-o ofera prieteniile trainice, care au rezistat testului timpului. Va simtiti putin nostalgici si nu prea dispusi sa iesiti pentru a va distra. Preferati sa primiti dvs. sau sa vizitati prieteni la care stiti sigur ca va veti simti bine.Tana Rosca