Zodiacul anului 2001

Tana Rosca
In general, anul 2001 ne va aduce mai putine framantari decat anul precedent si ceva mai multa stabilitate. Nu este insa cazul sa ne asteptam la evolutii spectaculoase inspre bine. Exista o perioada critica, cuprinsa intre 12 mai si 20 iulie, in care putem asista la izbucnirea unor nemultumiri sociale mocnite. Ne putem astepta ca ele sa fie declansate de studentime, de inalte fete bisericesti sau de cadre superioare din justitie. Oricare ar fi insa factorul declansator, rezultatul va fi o schimbare profunda a felului in care percepem societatea

Berbec
21 martie - 20 aprilie

Prioritati profesionale De la sfarsitul lui ianuarie, incepeti sa discerneti mult mai clar directia in care doriti s-o apucati in viata. Este vorba de planurile dvs. de perspectiva, care vor prinde viata dupa 3 februarie. Scopurile personale pe care doriti sa le atingeti devin tangibile, iar anumite oprelisti dispar ca prin farmec. Mai traversati o perioada de stagnare intre 10 martie si 21 aprilie, iar dupa aceea puteti considera reusita dvs. ca fiind stabila. Luna mai este o luna mai putin fasta, in care trebuie sa evitati deplasarile lungi sau mai scurte. Cel mai bine este sa va faceti planurile de asa maniera, incat sa nu trebuiasca sa va deplasati. In septembrie, va pandesc anumite conflicte pe plan profesional.
Bani: Perioadele favorabile sunt primele zece zile ale lui martie si, ulterior, perioada 21 martie - 7 iunie. De pe 11 mai incolo ar fi insa recomandabil sa nu dati imprumuturi pe incredere. Din a doua saptamana a lunii iunie si pana pe 6 iulie, puteti castiga mai multi bani la serviciu. In august, cheltuielile legate de casa pot deveni periculos de mari.
Dragoste: La inceput de an, sunteti intr-un echilibru emotional, in general bun, dar in septembrie si octombrie (pana pe 17), relatia de cuplu este supusa unor tensiuni care se pot solda cu confruntari destul de dure. Dvs. sunteti cei agresivi, desi probabil nici nu va dati seama. Aveti mare grija cum comunicati cu partenerul in aceasta perioada destul de critica, pentru ca e mai sensibil la critici si scandaluri ca oricand.
Sanatate: Perioada in care trebuie sa va ingrijiti sanatatea in mod special este cuprinsa intre 12 mai si 20 iulie. In acest rastimp, este bine sa evitati calatoriile si efortul excesiv. Asigurati-va de un aport suficient de fier in alimentatie. Menajati-va coloana (mai ales partea lombara) si nu umblati fara pastile de Algocalmin, pentru ca durerile de cap isi fac de cap.
Taur
21 aprilie - 20 mai

In sfarsit, liberi! Dupa 21 aprilie scapati de spectrul lui Saturn care v-a obstructionat, pe plan personal si profesional, vreo doi ani si jumatate. Probabil ca nu va vine sa credeti (pentru ca ultimii ani au fost foarte grei) ca, in fine, ati scapat. Din aprilie incolo, cu toate ca luna mai este cea mai dificila a anului 2001, sentimentul de usurare va permite sa abordati altfel lucrurile. Ceea ce va da incredere este faptul ca, la sfarsitul lunii lui Martisor, va puteti bizui pe un statut profesional cert, ceea ce nu vi s-a mai intamplat de mult. Iunie este o luna foarte propice echilibrarii emotionale si relationale, ceea ce include si relatiile de prietenie. De la finele lui august incepe o situatie destul de tensionata pe plan familial, datorita unor confuzii si neintelegeri.
Bani: Puteti suferi oarece pierderi financiare in martie si aprilie, dar in iunie aveti toate sansele sa va recuperati pagubele cu pe deasupra. Si luna septembrie este buna pentru realizarea unor proiecte cu caracter creativ sau artistic, care va pot aduce un castig banesc.
Dragoste: La acest capitol, domneste linistea si pacea in prima jumatate de an. In jurul datei de 15 iunie, drumul lin al relatiei de cuplu se poate insa poticni, iar daca situatia nu se rezolva cu mare onestitate, repercusiunile ar putea dura pana in luna septembrie. In acest rastimp, sentimentele dvs., de obicei constante, pot oscila de la un pol la altul, ceea ce il face pe partenerul dvs. sa nu mai inteleaga nimic, eventual chiar sa se distanteze. Nu este o idee buna sa va apuce geloziile intre 8 si 26 noiembrie.
Sanatate: Starea dvs. fizica se mentine intr-o forma intre buna si acceptabila in cea mai mare parte a anului. Starile de oboseala extrema au ramas in urma, la fel si stresul mental. In noiembrie este totusi recomandabil sa evitati excesele alimentare, iar femeile din Taur sa nu depuna efort in perioada ciclului, care poate deveni hemoragic.
Gemeni
21 mai - 21 iunie

Printre castigatori Anul ce incepe nu se anunta doar bun pentru dvs., ci chiar interesant. Veti avea parte de multe intamplari ciudate, neasteptate, dar majoritatea acestora va vor face mare placere. Intrarea marelui benefic Jupiter in zodia dvs. isi va face simtita prezenta dupa 26 ianuarie, iar intre aceasta data si 19 aprilie, toti Gemenii nascuti in primul decan se vor bucura de sprijinul sansei. Dupa aceasta data e randul nativilor celui de-al doilea decan sa primeasca binefacerile unei soarte zambitoare pana pe 4 iunie, dar nu in aceeasi masura cu confratii lor de zodie din primul decan, pentru ca, intre timp, si marele malefic, Saturn, intra in zodia dvs. Noroc cu moderatie, dar realizari solide si consistente ii asteapta intre 4 iunie si 13 iulie pe nativii celui de-al treilea decan.
Bani: In aprilie va poate reusi o speculatie financiara, si anume intre 4 si 8. Nu ezitati sa cumparati bilete Loto, Robingo sau de ce fel doriti dvs. Pe 24-25 mai, prietenii va pot ajuta sa castigati niste bani in plus, apoi aveti de asteptat pana pe 6 iulie, cand castigurile dvs. incep sa creasca constant, atingand maximumul din acest an intre 2 si 28 august. In toamna, este bine sa fiti mai precauti in speculatii, mai ales Gemenii care lucreaza in comert, iar in decembrie, foarte precauti.
Dragoste: Aprilie este o luna benefica pentru toate tipurile de relatii. Intrati in rezonanta cu sentimentele celor din jur si deveniti o prezenta foarte placuta pentru compania in care va aflati. Farmecul dvs. personal este, de asemenea, intensificat in iulie. In august, s-ar putea ca relatia de cuplu sa fie tulburata de probleme destul de meschine, pe care ar trebui sa aveti intelepciunea sa le depasiti. Dupa 17 octombrie si pana pe 10 noiembrie dragostea trece pe primul plan. Decembrie consolideaza armonia cuplului.
Sanatate: Intre bine si foarte bine, cu exceptia lunii noiembrie, cand se instaleaza o oboseala pe fond nervos.
Rac
22 iunie - 22 iulie

Din vara, va rasari soarele In primele sapte luni ale anului aveti o evolutie fluctuanta: mici reusite si nereusite, care se succed fara vreo cauza imediat aparenta. Astfel, cand va merge bine profesional, comunicarea merge prost. Cand se repara comunicarea, cheltuiti excesiv. In martie va apuca crizele de sefie, in aprilie deveniti excesiv de precauti. In mai, puteti s-o dati in bara in mai toate domeniile, putand pierde din avantajele castigate in lunile anterioare fata de un competitor. In iunie, va dregeti financiar, dar un dusman va lucreaza pe la spate. Ati inteles cam cum vine socoteala. Dar o data cu luna iulie, marele benefic Jupiter intra in zodia dvs., unde va stationa vreo noua luni. Cea de-a doua parte a anului, dar mai ales luna august, va aduce remarcabile succese personale.
Bani: Daca in luna februarie lasati frau liber "cheltuielilor de reprezentare", de altfel nu tocmai necesare, veti avea de tras ponoasele toata primavara. Va puteti reechilibra usor balanta financiara in iunie, dar mai ales in septembrie dati dovada de o creativitate deosebita in a face rost de bani. In octombrie puteti insa suferi pagube severe, mai ales daca incercati sa va impuneti printr-un comportament agresiv. Dupa 10 noiembrie, puteti atrage increderea unor investitori.
Dragoste; In centrul preocuparilor dvs. este caminul. Pentru foarte multi Raci, se poate realiza dorinta de a reamenaja casa sau de a se muta intr-o locuinta mai mare si mai eleganta. Doriti sa aveti un cuib cat mai intim. Chiar daca tonusul dvs. emotional este scazut pana in luna iulie, in cea de-a doua parte a anului, emotionalitatea este crescuta, iar in noiembrie, redescoperiti definitia pasiunii, alaturi de partenerul de viata.
Sanatate: Starea de nervozitate de care suferiti in februarie si in mai va va afecta, ca de obicei, canalul digestiv. Metabolismul dvs. este destul de lent si puteti face "colectie de toxine". Starea dvs. fizica devine excelenta, dar incepeti sa castigati proportii in a doua jumatate a lui iulie.
Leu
23 iulie - 22 augustUn sprijin de nadejde: energia vitala

Puteti rezolva probleme importante in 2001, dar nu cu usurinta. Va trebui sa luati decizii importante si sa va luptati cu obstacole serioase, insa aveti energia si curajul de a va confrunta cu ele. Din acest punct de vedere, veti avea de invatat poate chiar mai mult din esecuri, pentru ca acestea ne invata care sunt limitele noastre reale si ne fac mai intelepti. In mai, nu este indicat sa dati curs luptei pentru putere impotriva unui barbat, pentru ca aveti foarte putin de castigat si enorm de mult de pierdut. Alta luna dificila din punctul de vedere al comunicarii cu prietenii este iunie, cand veti fi in impas si din punct de vedere profesional. Important este ca tonusul dvs. moral si energia mobilizatoare nu va parasesc. August este o luna excelenta, in care creativitatea dvs. infloreste. In octombrie va simtiti intrucatva izolati, ceea ce v-ar putea face agresivi la serviciu.
Bani: Intre 21 aprilie si 6 iunie este perioada in care puteti obtine cele mai mari succese de ordin banesc. Un rol important in infaptuirea lor il joaca prietenii. Sistemul dvs. de relatii e bine pus la punct si se dovedeste profitabil. Castigati banii cu pofta, fara a avea impresia ca truditi pentru ei. Singura luna in care puteti suferi pierderi este luna iunie.
Dragoste: In ianuarie si februarie, comunicarea cu partenerul decurge in mod ciudat, dar acest lucru face parte dintr-un proces de apropiere psihologica. Intelegerea in cuplu ajunge profunda in aprilie, datorita usurintei instalate in comunicare. Nu plecati urechile la intrigi in iulie, pentru a savura din plin deliciile lunii august.
Sanatate: Intre 12 mai si 20 iulie, cu toate ca va simtiti plini de energie, este bine sa va dozati efortul. Altfel, puteti suferi urmari neplacute, manifestate prin puseuri de hipertensiune sau probleme cardiace. Se recomanda un regim alimentar din care sa eliminati substantele excitante, cum ar fi cafeaua sau alcoolul.
Fecioara
23 august - 22 septembrie

Pe locul unu: profesia Luna aprilie a anului 2001 va fi o luna decisiva in viata multor Fecioare. Ajungeti catre sfarsitul acestei luni la concluzia ca trebuie sa va reevaluati intreaga cariera. Simtiti nevoia acuta a unei reorientari profesionale, care va poate schimba intreaga viata in bine, daca va folositi corect finul dvs. simt critic. Planurile si preocuparile profesionale sunt pe locul intai pe tot parcursul anului. Evolutia dvs. va fi precumpanitor favorabila, cu conditia sa rezistati la sfarsitul lui mai, puternicei tentatii de a va da demisia si de a lasa totul balta. A doua jumatate a lunii septembrie, va ofera o deschidere profesionala pe care ar fi bine sa o acceptati, chiar daca v-ati fi asteptat la mai mult.
Bani: In primele trei luni ale anului situatia dvs. financiara, desi usor precara, este, totusi, stabila. Dificultatile pecuniare incep catre sfarsitul lunii aprilie si pot deveni grave in mai. Din 7 iunie, va puteti asigura un venit sigur prin calitatile profesionale de care dati dovada, iar in prima jumatate a lui septembrie obtineti statutul pe care vi-l doreati cu un an inainte.
Dragoste: Anul incepe bine, dar in februarie comunicarea de acasa incepe sa se deterioreze si, daca sunteti prea duri cu partenerul, riscati o ruptura in martie. De-abia in iulie va recastigati intrucatva echilibrul afectiv, dar in august rabufnesc din nou resentimentele. Septembrie si octombrie sunt luni de implinire in dragoste, iar ultima jumatate a lui decembrie va gaseste intr-o stare in care comunicarea sufleteasca cu partenerul este profunda si plina de sensibilitate.
Sanatate: Mai buna la inceputul anului, respectiv pana la finele lui aprilie, dupa care incep problemele legate de sistemul osos, dinti, ten si oboseala nervoasa. Aveti nevoie de multa miscare in aer liber si/sau de un sport usor, relaxant.
Balanta
23 septembrie - 22 octombrie

Incredere si stabilitate Va asteapta un an mai mult bun decat rau, un an in care eforturile depuse cu un an in urma incep sa se concretizeze, oferindu-va stabilitate. Aveti mai multa incredere in dvs. si parca nu va mai vine atat de greu sa luati decizii. Ianuarie este o luna excelenta pentru a va proiecta reusitele urmatoare, iar de pe 7 mai si pana pe 5 iunie sunteti extrem de convingatori si va puteti gasi cu usurinta aliati, parteneri sau investitori pentru realizarea planurilor dvs. Intre 17 si 20 iunie, ideile elaborate in ianuarie se pot concretiza pe neasteptate si creste in progresie pana pe 14 iulie. Succesele personale continua in iulie, dar in august sunteti cuprinsi din nou de nesiguranta si temeri. Intre 16 septembrie si 9 noiembrie este posibila o noua reusita personala spectaculoasa.
Bani: Situatia dvs. financiara este destul de buna, fara a fi spectaculoasa pana pe 17 octombrie. Dupa aceasta data, veti obtine cu usurinta bani atat pentru dvs. personal, cat si pentru proiectele pe care vreti sa le intreprindeti. Dupa 10 noiembrie, va simtiti mai motivati ca oricand sa realizati castiguri financiare si pana pe 3 decembrie aveti toate sansele sa reusiti.
Dragoste: Pe aproape intreg parcursul anului sentimentele dvs. sunt senine si reactiile partenerului - sincere. Nu este un an al pasiunii, ci mai mult al reactiilor de sensibilitate si tandrete, care adancesc respectul fata de partener si cimenteaza intelegerea. In iunie, multe Balante se gandesc sa-si permanentizeze relatia, ceea ce nici macar n-ar fi o idee rea, considerand felul in care decurge comunicarea afectiva.
Sanatate: Starea dvs. este intre buna si excelenta. Doar catre sfarsitul primaverii pot interveni anumite fluctuatii ale nivelului energetic, care va dau o stare de ameteala si confuzie. E important sa mentineti o buna circulatie periferica.
Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrie

Demaraj greu, viteza maxima Prima jumatate a anului este destul de plata, presarata cu tensiuni in mediul familial, mai cu seama in luna martie si mai, dar fara evenimente majore. Pana la mijlocul lunii februarie, aveti un exces de energie, care va permite rezolvarea multor probleme restante ceea ce, ca semn fix, va da satisfactia lucrului bine dus la capat. In cariera inaintati cu pasi mici, insa vorba lui Buddha - "O calatorie de 1000 mile incepe cu un singur pas", iar dvs. l-ati facut deja si pe al doilea. Important de retinut: progresele realizate dupa 25 ianuarie nu vi le mai ia nimeni. De la mijlocul lunii iunie si pana pe 28 august puteti, in fine, contabiliza reusite personale semnificative, care acum vi s-ar parea irealizabile. Sfarsitul de an va gaseste celebrand succesul, improbabil la inceputul acestui ciclu.
Bani: Intre lunile mai si iunie nu e bine sa va incapatanati sa continuati sa investiti prosteste intr-un proiect care refuza sa devina profitabil, in pofida eforturilor dvs. incrancenate. Acest proiect se va dovedi un sac fara fund, iar daca aruncati bani in el, castigul din august de-abia va ajunge sa acopere pierderile. O data cu consolidarea succesului profesional, si veniturile dvs. cresc, iar dupa 10 noiembrie va veti simti in siguranta.
Dragoste: De pe 2 august, lumea (dragostei) este la picioarele dvs. In septembrie sentimentele dvs. se consolideaza, iar daca depasiti momentele ceva mai tensionate de la sfarsitul lui octombrie si inceputul lui noiembrie, sfarsitul de an va va implini atat asteptarile pasionale, cat si pe cele sufletesti.
Sanatate: Rezistenta dvs. la suprasolicitare este arhicunoscuta, iar anul acesta nici nu mai sunteti expusi atator factori de stres mental si emotional ca anul trecut. La inceput de an doar, si anume pana pe 21 aprilie, puteti avea probleme cu dintii (pierderi de calciu sau infectii), puseuri reumatismale (spondiloza, spondilita) si sa obositi mai usor.
Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrie

Noroc la bani Va asteapta un an destul de dificil, de-a lungul caruia vi se testeaza rezistenta. Dvs. va descurcati foarte bine in momentele de criza, dar nu faceti fata cu multa usurinta tensiunilor prelungite, iar cu ceva de genul acesta va confruntati acum. Intre 12 mai si 20 iulie veti avea de suportat tensiunea cea mai intensa si va trebui sa va feriti sa dati curs provocarilor, ceea ce nu va fi usor, tinand cont de temperamentul dvs. Nici prezenta marelui malefic Saturn, in opozitie cu zodia dvs., nu va ajuta: va simtiti incorsetati intr-o situatie in care partenerul sau asociatul dvs. isi impune ultimativ punctul de vedere. La inceputul lui martie si la sfarsitul lui aprilie, aveti totusi sanse de a va afirma in cariera, mai ales daca lucrati intr-un domeniu artistic.
Bani: Este singurul domeniu in care n-o sa aveti probleme. Chiar daca uneori (ca in iunie-iulie) situatia dvs. financiara devine fluctuanta, recuperati cu mare usurinta pierderile (de altfel, minore). Neasteptat, chiar si pentru dvs., este zelul dvs. in a castiga bani, ca si usurinta in a-i obtine. Descoperiti cum castigarea banilor poate sa semene cu un joc - si va cam place.
Dragoste: Pe cat sunteti de pasionati, pe atat sunteti de tensionati. Dvs., de obicei, atat de nonsalanti in dragoste, atat de independenti si dornici de libertate, puteti deveni victimele unei pasiuni mistuitoare si chinuitoare care, intre 12 mai si 20 iulie, incepe sa semene a obsesie. Nu sunt excluse porniri agresive, contrare firii dvs. justitiare, sau chiar placerea de a va afunda in propria suferinta. Dupa 28 august, o parte din tensiune se risipeste, iar dupa 17 octombrie va regasiti o parte din usurinta obisnuita in abordarea problemelor amoroase.
Sanatate: Aceeasi perioada 12 iunie - 20 iulie este critica pentru ficatul dvs., ultrasensibil la grasimi si substante toxice. Sunt, de asemenea, posibile inflamatii ale nervului sciatic si puseuri de hipertensiune arteriala, care se manifesta prin cefalee.
Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

Sub imperiul exigentei Una dintre cele mai importante probleme ale dvs., care ar putea deveni acuta incepand cu sfarsitul lunii iulie, va fi modul in care vor decurge raporturile dvs. cu colaboratorii sau subordonatii dvs. Aveti tendinta de a va purta cu o severitate exagerata. Pe de alta parte, este adevarat ca le cereti celorlalti sa fie la fel de exigenti cum sunteti dvs. cu voi insiva. Dupa 10 martie, veti avea de rezolvat o situatie dificila la serviciu, dar tocmai acest lucru va va ajuta - daca va mobilizati si faceti fata provocarii - sa va faceti remarcat. Intre 12 mai si 20 iulie sunteti tinta atacurilor vehemente, dar indirecte, ale unui barbat care va dusmaneste. Acesta incearca sa va strice relatiile cu sefii, pentru ca nu poate intra in competitie pe fata. A castiga in aceasta lupta presupune doar rabdare.
Bani: Situatia financiara generala pe 2001 este ceva mai buna decat anul trecut, desi intre lunile mai si octombrie veti mai avea perioade de fluctuatie la acest capitol. La sfarsitul lui octombrie, va puteti drege in mod spectaculos finantele, iar in noiembrie castigati bani prin intermediul prietenilor sau prin faptul ca ajutati pe cineva sa faca un plasament foarte inteligent.
Dragoste: Pana pe 21 aprilie, desi sentimentele dvs. si ale partenerului sunt verificate si trainice, va simtiti totusi oarecum limitati de modul in care decurge povestea de dragoste. De la mijlocul lui iulie incolo, intreaga atmosfera a cuplului se transforma dramatic, devenind deschisa si dezinvolta. Excursiile din noiembrie scot la iveala latura pasionala a relatiei, iar la sfarsitul anului 2001 cuplul dvs. se gaseste intr-un echilibru de invidiat.
Sanatate: Pana catre sfarsitul lui aprilie sunteti intr-un echilibru multumitor, desi habar n-aveti de ce. Cand va ingrasati, cand slabiti brusc. Din mai incolo, trebuie sa aveti mare grija, pentru ca intregul dvs. sistem osos incepe sa scartaie. Nu neglijati starile subfebrile, care ar putea fi semnele unor infectii insidioase ce ar putea erupe oricand periculos. Va reveniti cu incepere din august.
Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

Un an stabil, cu sanatate excelenta O sa va placa cuvantul cheie pentru anul 2001. Acesta este: palpitant. In ciuda starii de confuzie care va apuca pe la jumatatea lui mai si a evenimentelor surprinzatoare din iunie, situatia dvs. profesionala ramane stabila, iar la sfarsitul lui octombrie si inceputul lui noiembrie faceti un acces de vointa care ii va surprinde pe toti cei din jur. Brusc, cum le sta bine Varsatorilor, va apuca eficienta si dorinta de actiune, de parca ati fi Berbeci. Nou gasita dvs. motivatie are un efect percutant asupra sefilor (mai ales daca aveti sefi femei) si se poate lasa cu o promovare. Important: intre 12 mai si 20 iulie deveniti foarte agresivi si emotionali cu prietenii, ajungand sa faceti adevarate crize de gelozie.
Bani: Nu e nici prea bine, nici prea rau, inceputul anului este perioada cea mai propice (4 ianuarie - 3 februarie) pentru a va ocupa de probleme banesti. In iunie s-ar putea sa primiti un cadou neasteptat din partea unui membru al familiei de sex feminin, iar in iulie, un proiect al dvs. indraznet va poate aduce o suma mai importanta de bani. (Exploatati la maximum perioada 6-14 iulie).
Dragoste: Pana la mijlocul lui iulie va puteti permite tot felul de prostioare si aiureli, pentru ca partenerul este atat de indragostit de dvs, incat va trece totul cu vederea. Din septembrie, in schimb, atitudinea perechii dvs. se schimba. Poate v-a trecut prea multe cu vederea si s-a saturat? In octombrie puteti reactiona cu irascibilitate la tentativele de control ale partenerului, dar ar fi mai bine sa lasati de la dvs.
Sanatate: In luna august veti fi in forma maxima, de fapt, in general, aveti un an deosebit de bun in ceea ce priveste forma dvs. fizica. Doar in iunie mai este posibil sa suferiti de tulburari de somn sau de momente de slabiciune. Luna august este ideala pentru a va atinge forma maxima: programele de fitness si tratamentele cosmetice vor da rezultate spectaculoase.
Pesti
19 februarie - 20 martie

Morti de indragostiti Va asteapta un an tare ciudat, plin de evenimente stranii, care par sa contrazica toate legile probabilitatii. Va simtiti de multe ori intr-o realitate paralela, in care va puteti astepta... la tot ce-i mai neasteptat. Intuitia dvs. fina este si mai ascutita ca de obicei, fiindca intrati in rezonanta, spontan, cu gandurile si emotiile celor care va-nconjoara. Intre lunile mai si octombrie e bine sa va menajati cat mai mult fortele, pentru ca tindeti sa va identificati cu problemele altora, si atunci cand nu e cazul, si sa va comportati ca niste martiri. Perioada mai-iulie va poate aduce mari conflicte la serviciu, pe care nu aveti cum sa le evitati. Trebuie sa dati dovada de maxima toleranta si sa va ascundeti pe cat puteti resentimentele. De pe 10 noiembrie, puteti sa va ganditi, in fine, la succese profesionale.
Bani: Intre 3 februarie si 10 martie puteti castiga bani frumosi in urma unui concurs de imprejurari destul de ciudat. O alta perioada foarte buna este 21 aprilie - 7 iunie, timp in care nu e bine sa va lasati convinsi de nimeni sa dati bani pentru cauze in care, de fapt, nu prea credeti. Sau sa faceti investitii la insistentele unor oameni mai putin dezinteresati decat par.
Dragoste: De la mijlocul lui iulie incepand, cu un punct maxim in august, intreaga perioada pana la sfarsitul de an va trece ca un vis frumos. Va simtiti in largul dvs. in relatia de cuplu, care va motiveaza pozitiv si va da intreaga caldura si intelegere de care aveti nevoie. Este totodata o perioada in care invatati multe lucruri noi despre propriile dvs. capacitati de a va face fericit partenerul.
Sanatate: La dvs. starea fizica depinde foarte mult de cea emotionala, asa incat intre mijlocul lui mai si mijlocul lui octombrie va veti simti devitalizati, demotivati - intr-un cuvant, storsi de energie - fara vreo cauza fizica aparenta. In schimb, la sfarsit de an (respectiv, in noiembrie si decembrie), va recastigati mai intai tonusul normal, iar apoi energia va revine in forta.