Zodiac

Redactia
Saptamana 22 - 29 ianuarieZile vesele. si despovarate de griji. Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) simt, in principal, nevoia de a echilibra viata profesionala cu cea familiala. De unde la inceputul saptamanii va simtiti impovarati de preponderenta unuia dintre aceste aspecte, dar...

Saptamana 22 - 29 ianuarieZile vesele
si despovarate de griji

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) simt, in principal, nevoia de a echilibra viata profesionala cu cea familiala. De unde la inceputul saptamanii va simtiti impovarati de preponderenta unuia dintre aceste aspecte, dar nu reusiti sa stabiliti un echilibru, joi si vineri reechilibrarea se produce printr-un declic psihologic.
Pentru Berbeci detensionarea se produce prin disparitia unei sau unor restrictii financiare sau prin absolvirea de anumite datorii. Increderea dvs. in capacitatea de a rezolva probleme curente cu ajutorul apropiatilor va revine pe data de 26, data optima pentru semnarea unui contract.
Racii beneficiaza de sansa de a rezolva o problema cu implicatii legale, cu conditia sa se consulte cu prietenii pe data de 25. Chiar a doua zi, unul dintre acestia poate veni cu o solutie neasteptat de clara si ingenioasa, in acelasi timp. Sfarsitul de saptamana e cel mai bine folosit, rafinand detaliile planului. Tot in week-end sunteti intr-o dispozitie foarte romantica.
Balantele, mai ales cele nascute in primul decan al zodiei, se bucura de toate binefacerile dragostei, dar nu pentru ca asa isi propun, ci datorita unui straniu concurs de imprejurari. Nu este exclusa o dragoste fulger (pericol acut sambata si duminica), chiar daca nu va vine sa credeti, indiferent daca sunteti intr-o relatie sau nu. Cupidon lucreaza peste program si puternica dvs. rationalitate nu va avea forta sa se impotriveasca.
Si Capricornii vor respira usurati la sfarsitul saptamanii, chiar daca pe parcursul acesteia toate calculele lor financiare o iau razna. In schimb, se echilibreaza altele: va regasiti certitudinea in emotional si senzatia de stabilitate de care aveti mare nevoie. Un proiect profesional care parea a fi sortit esecului redevine fezabil datorita unor strategii pe care dvs. insiva le-ati elaborat mai de mult. Dar nimeni nu va recunoaste meritul.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) au parte de o saptamana destul de ciudata si de contradictorie. Asteptati-va la tot ce e improbabil si nu va cantonati sub nici o forma in rutina.
Taurilor nu le va veni sa creada ca lungul sir de ghinioane si oprelisti a inceput sa se sparga. Cu toate ciudateniile care se mai intampla inca la serviciu, gasiti, de asta data, formula si tonul potrivit pentru a va explica actiunile si a le motiva in fata sefilor. In fine, acestia vor intelege de ce ati facut anumite lucruri care nu se potriveau deloc cu felul dvs. obisnuit de a rezolva problemele profesionale. Atmosfera de la serviciu devine tot mai prietenoasa.
Leii au de trecut un dublu hop: cel mai important tine de clarificarea relatiilor de cuplu. Acestea au depasit stadiul de ciudatenie, devenind de-a dreptul stranii. In pofida oscilatiilor sentimentale care exista de ambele parti, puteti avea surpriza de a spune simultan aceleasi lucruri, de a comunica telepatic sau de a resimti fizic durerile celuilalt. Nu va speriati, acceptati-le si nu incercati sa le analizati. A doua incercare este un test de rabdare (articol care va cam lipseste din inventar), de care trebuie sa dati dovada pana vineri inclusiv. Daca nu va pierdeti cumpatul, saptamana viitoare veti putea fructifica un proiect indraznet.
Scorpionii sunt favorizati de prezenta lui Venus, stapana dragostei si a banilor in casa dragostei, unde semnificatia ei este clar legata de problemele afective. Care insa nu vor fi deloc problematice, ci dimpotriva. Toti Scorpionii, dar mai ales cei nascuti in al treilea decan, vor trai intens binefacerile dragostei. Nu ar fi surprinzator daca persoana iubita si-ar insoti sentimentele cu dovezi concrete, cum ar fi cadouri scumpe sau chiar valuri de bani. Acasa puteti avea o sumedenie de discutii, dar nu este vorba de certuri sau conflicte, ci de clarificarea unor raporturi la un nivel mult mai subtil. Nu sunteti manati de resentimente sau animozitate, ci de dorinta sincera de a lamuri lucrurile. Sinceritatea dvs. va fi bine inteleasa si primita chiar cu recunostinta.
Pentru Varsatori, saptamana care incepe va aduce revelatii psihologice si, o data cu ele, nevoia imperioasa de a le impartasi. Pe 25 si 26 simtiti nevoia acuta de a va comunica sentimentele fara a le diseca, ucigandu-le, cum faceti de obicei, dintr-o dorinta gresita de a explica ce ganditi, in loc sa spuneti ce simtiti. Deschiderea sufleteasca va face bine si dvs., si persoanelor din jur.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) se bucura de un oarecare sprijin din partea Micului benefic Venus si a Marelui benefic Jupiter (fiecare dintre aceste doua planete fiind in cate un semn mutabil), dar suporta in continuare atacul necrutator al lui Pluton, care sorteste esecului orice actiune de compromis sau care decurge dintr-o motivatie falsa.
Gemenii vor simti de sambata incolo o revenire in forta a optimismului si increderii in fortele proprii. Performanta dvs. la serviciu poate fi rasplatita printr-un venit suplimentar sau prin bunavointa unei femei care se decide sa va sprijine in cariera. Tensiunile din cuplu se mentin, dar la un nivel suportabil.
Fecioarele se simt incorsetate atat la serviciu, cat si acasa, poate chiar speriate de perspectivele bruste ale unui succes in cariera. E posibil sa fiti coplesiti de responsabilitatea pe care o implica o promovare spectaculoasa si sa lasati sansa sa va scape printre degete. Acasa incercati sa va impuneti subtil vointa asupra partenerului. In relatia de cuplu predomina armonia emotionala.
Sagetatorii se vor smulge din niste temeri care i-au tinut parca paralizati in relatia de cuplu, intr-o stare de incordare nelinistita, proclamandu-si, la nevoie, brutal, nevoia de independenta. Atentie, sa nu sariti peste cal vineri. Profitati de o oferta banoasa, venita pe linie profesionala, pentru ca va fi un castig usor.
Pestii profita pe plan personal de tranzitul lui Venus, care le accentueaza magnetismul si, o data cu el, capacitatea de a castiga mai multi bani. Un proiect legat de casa va reusi sa va inveseleasca sfarsitul de saptamana sau, daca sunteti studenti, capacitatea dvs. de invatare functioneaza la cote maxime. La serviciu, va veti gasi o aliata si un protector care va vor ajuta sa faceti fata dusmanului perfid care si-a propus cam de multisor sa va submineze cariera.Tana Rosca