Zodiac

Redactia
Saptamana 12 - 19 februarie. Principalul eveniment astrologic al saptamanii il reprezinta trecerea planetei Marte din semnul Scorpionului in Sagetator, pe data de 16. Acest lucru avantajeaza semnele de foc - Berbecul, Leul si Sagetatorul, insa stanjeneste zodiile mutabile ale Gemenilor, Fecioarei si...

</b><b>Saptamana 12 - 19 februarie

Principalul eveniment astrologic al saptamanii il reprezinta trecerea planetei Marte din semnul Scorpionului in Sagetator, pe data de 16. Acest lucru avantajeaza semnele de foc - Berbecul, Leul si Sagetatorul, insa stanjeneste zodiile mutabile ale Gemenilor, Fecioarei si Pestilor.
Semne cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn). Cu exceptia Berbecilor, semnele cardinale vor petrece o saptamana destul de obisnuita, in care nu se anunta evenimente deosebite.
Berbecii o duc bine pe plan personal, cu Venus, planeta dragostei, artei si banilor, prezenta in semnul lor zodiacal. Daca mai adaugam forta si energia lui Marte, care se alatura lui Venus dupa 16, putem trage concluzia ca pentru Berbeci nimic din ceea ce-si propun pe parcursul acestei saptamani nu va fi imposibil de realizat. Acest lucru este mai cu seama valabil pentru Berbecii nascuti in primul decan al zodiei. Daca aveti planuri, oricat de indraznete, legate de bani sau dragoste, exista toate sansele sa le valorificati la maximum. Sambata si duminica s-ar putea sa va bateti capul inutil in legatura cu niste probleme legate de cariera. Este mai bine sa nu faceti acum planuri pe termen lung, dar sa va constientizati cat mai clar scopul.
Racii isi vor concentra energia asupra problemelor ramase nerezolvate la serviciu. Este vorba despre probleme de rutina, chitibusuri, de fapt, dar acestea, ramase nerezolvate, va limiteaza eficienta si treceti printr-o etapa in care doriti sa dati randament maxim. Continua sa va preocupe casa, amenajarea sau schimbarea intregului decor si aveti o mare dorinta de confort. Puteti avea reactii nerezonabile in privinta banilor altor persoane sau sa trebuiasca sa va luptati cu anumite incurcaturi de ordin administrativ (taxe, impozite neplatite s.a.m.d.).
Balantele traiesc momente ciudate pe plan amoros. Fie ca nu credeti ca vi se intampla ce vi se-ntampla, fie va ganditi ca sentimentele pe care le simtiti sunt foarte contradictorii, ca un amestec intre luciditate si sentimentalism. Nu comunicati prea grozav pe plan afectiv si e bine sa aveti grija sa nu raniti sentimentele persoanei iubite. Dupa 15, ati face bine sa deveniti mai activi din punct de vedere social, iar in weekend este recomandabil sa porniti la drum. Este o cale sigura de a va relaxa, mai ales daca iesiti cu un grup de prieteni apropiati. Daca ramaneti acasa, sfarsitul de saptamana poate fi marcat de discutii foarte serioase cu parintii, nu neaparat grave, dar destul de neplacute.
Capricornii vor simti un imbold inexplicabil de a-si rezolva problemele legate de relatiile cu colegii sau subordonatii, in cea de-a doua jumatate a saptamanii, posibil in urma unor mici, dar sacaietoare conflicte cu persoane cu care pana acum relatiile fusesera amiabile. Daca reusiti sa realizati faptul ca aceste frecusuri vi se datoreaza in primul rand dvs., pentru ca sunteti, in mod inconstient, mai irascibili si mai suspiciosi ca de obicei, se rezolva si tensiunea din plan profesional. E adevarat ca exista un barbat care va dusmaneste intr-ascuns, dar, dandu-va frau liber agresivitatii, nu faceti decat sa-i dati apa la moara. Pentru dvs., cel mai bine ar fi sa petreceti un weekend de reflectie, singur sau doar in compania unuia sau a doi prieteni apropiati.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) sunt in continuare usor in degringolada, fiecare din alt motiv, iar problema numarul unu se refera la comunicare. Va exprimati lacunar, imprecis, pretinzand ca cei din jur sa va inteleaga intentiile, fara ca dvs. sa le explicati. Nu credeti ca le cereti prea mult?
Taurii continua sa ia viata in serios, dar fara senzatia aceea de tensiune interioara care ii impinge sa-si propuna teluri profesionale foarte greu de atins sau de mentinut. Acest neorealism va va ajuta sa estimati mult mai corect urmatoarele miscari pe care trebuie sa le faceti din punctul de vedere al carierei. La serviciu, lucrurile nu stau prea grozav, din cauza ca dvs., de obicei organizatorii de incredere, pe care se bazeaza toata lumea, reusiti sa incurcati propria dvs. organizare. E de preferat sa va organizati ideile in scris, pentru ca nu stati grozav cu comunicarea verbala si ati putea deveni prea intransigenti cu colegii si subordonatii si destul de taiosi cu sefii. Dupa 16, sunteti predispusi sa va lansati intr-o aventura erotica.
Leii continua sa aiba dificultati de comunicare cu partenerul de cuplu, dar sa nu-nteleaga ca ei insisi sunt sursa comunicarii alandala. Nu reusiti sa-ntelegeti anumite modele de comportament ale partenerului, care par sa se fi format in ultima vreme, ceea ce are darul sa va nedumereasca si sa va enerveze in acelasi timp. Rabdare! Dragostea se intensifica dupa 16, devenind in multe cazuri intens pasionala. Partenerul dvs. va fi placut surprins de temperamentul dvs. dramatic. Este un moment propice pentru a va declara sentimentele, cu conditia sa nu asteptati un raspuns la fel de spectaculos.
Scorpionii incep sa iasa, dupa 16, din starea de fierbere interioara care i-a lansat in activitati frenetice. In plan personal, lucrurile au inceput sa se lamureasca, in sensul ca sunteti mult mai constienti de caile pe care vreti sa le folositi pentru a va atinge scopurile. Atentia dvs. se indreapta in primul rand asupra castigarii unor sume serioase de bani si este posibil, mai ales pentru nativii primului decan, sa va lansati intr-o initiativa ambitioasa, de mare anvergura. Relatiile cu partenerul de cuplu sunt stabile, dar destul de reci.
Varsatorii, care de obicei ii surprind pe cei din jur prin modul lor neobisnuit de a comunica, le vor da acestora si mai mult de furca. Enunturile dvs. criptice vor fi tare greu de inteles chiar si pentru prietenii dvs. apropiati. Aveti tendinta sa spuneti "adevaruri" care nu folosesc nimanui, ci pot face, dimpotriva, mai mult rau decat bine. Acasa domneste o atmosfera mai degraba glaciala. Pentru Varsatorii care locuiesc cu parintii, relatiile cu tatal sunt distante, desi nu mai sunt dusmanoase. Din 16, e bine sa petreceti cat mai mult timp alaturi de numerosii dvs. prieteni, fara a incerca insa sa va descarcati stresul mental asupra lor.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetatori si Pesti) vor avea o saptamana tensionata dupa 16, fiind mult mai irascibili ca de obicei si mai nerabdatori. Incercati sa va descarcati de excesul de energie prin miscare fizica.
Gemenii isi gasesc o consolare in dragoste, mai ales cei care sunt intr-o relatie stabila, pentru ca vor constata ca focul pasiunii, mai mult mocnit in ultima vreme, s-a aprins din nou. Intensitatea comunicarii erotice va echilibreaza starea psihologica. Daca veti prefera insa descarcarea nervoasa celei erotice, relatia de cuplu va avea serios de suferit. Nu va impacientati daca stirile din strainatate sunt contradictorii sau daca aveti anumite dificultati ca studenti - nu stati prea bine la capitolul concentrare.
Fecioarele vor fi cumplit de nervoase acasa, dupa 16, cand un conflict mai vechi, care a fost ignorat cu buna stiinta timp destul de indelungat, risca sa reizbucneasca, creand o atmosfera aproape insuportabila. La serviciu, va confruntati cu probleme dificile si complexe, de care, in principiu, va place sa va ocupati. Pot rezulta insa neintelegeri, daca va agatati de detalii nesemnificative.
Sagetatorii isi vor regasi energia, dupa 16, si vor plonja intr-o activitate frenetica. E bine sa va preocupe mai ales finalizarea proiectelor de care v-ati ocupat mai de mult si pe care le-ati lasat balta atunci cand Pluton v-a facut sa va simtiti vlaguiti. Vi se cere tenacitate si atunci veti reusi sa rezolvati si marea problema cu banii, care va framanta atat.
Pestii se vor confrunta direct cu un inamic, care pana in prezent a preferat sa ramana in umbra. Dupa 16, conflictul va deveni deschis si va veti lamuri cine avea motive sa va lucreze pe la spate, invidiindu-va succesul profesional. Respectiva persoana isi va dezvalui dorinta de putere. Veti avea ocazia sa realizati cat de mult v-a prejudiciat aceasta persoana prin masinatiile facute pana acum.Tana Rosca