Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Martie- Pentru unele zodii, luna lui Martisor vine cu tolba plina de daruri: sanatate, succese in munca si bani. Alte zodii sunt, insa, lasate la urma si trebuie sa astepte cu rabdare luna aprilie -. Berbec. 21 martie - 20 aprilie. Explozie de energieEchilibrul pe care-l resimtiti pe pl...

Zodiacul Lunii Martie- Pentru unele zodii, luna lui Martisor vine cu tolba plina de daruri: sanatate, succese in munca si bani. Alte zodii sunt, insa, lasate la urma si trebuie sa astepte cu rabdare luna aprilie -
Berbec
21 martie - 20 aprilie

Explozie de energieEchilibrul pe care-l resimtiti pe plan personal se va intari o data cu intrarea Soarelui in semnul dvs., adica pe 21. Pana pe data de 18, ar fi foarte indicat sa va focalizati energia si mai clocotitoare ca de obicei asupra unor proiecte pe termen lung, care implica studii sau calatorii. Dupa aceasta data, va veti putea simti destul de obositi. Drumurile, in general, sunt bine aspectate, fie ca este vorba de banale iesiri in oras, fie de calatorii lungi. Intre 25 si 27, aveti o personalitate de-a dreptul stralucitoare, dublata de o mare forta de persuasiune, care va face sa obtineti tot ce doriti.
Bani: La acest capitol nu stati tocmai stralucit. Unii dintre Berbeci sunt chiar stramtorati, la ceilalti stabilitatea financiara sufera tot felul de fluctuatii. Pana pe 10, aveti posibilitatea sa castigati cu usurinta bani in plus, dar intre 10 si 21, exista tendinta de a cheltui cu ambele maini. Vestea buna este ca, in aceasta perioada, situatia dvs. baneasca incepe sa se stabilizeze si, chiar daca functionati cu un minimum necesar, aveti certitudinea unui venit fix.
Dragoste: In general, nu aveti de ce sa va plangeti, chiar daca, pentru Berbeci, casa dragostei este adumbrita de atacul numeroaselor planete in Varsator, care pot anunta scurtcircuite in comunicare sau schimbari surprinzatoare. In esenta, insa, stapana dragostei in casa propriei persoane va asigura afectivitate din partea celor din jur, precum si o dispozitie dulce.
Sanatate: Excelenta vitalitate intreaga luna. Numai migrenele (nelipsite din viata oricarui Berbec care se respecta) se vor manifesta in forta dupa 18, mai ales daca veti continua sa munciti fara masura. Pana pe 17 nu e exclus sa aveti probleme cu gambele, in sensul ca puteti suferi frecvent de furnicaturi sau chiar de dureri musculare. Nu este vorba despre o afectiune propriu-zisa, iar simptomele se vor atenua dupa aceasta data.

Taur
21 aprilie - 20 mai

Noroc la baniIn martie, viata dvs. profesionala e-n top, cu toate ca veti mai oscila intre entuziasm si indoieli. Dar faptul ca v-ati regasit echilibrul interior, impreuna cu tenacitatea care va caracterizeaza, a creat deja o baza solida, de la care plecand va puteti reorienta devenirea profesionala. Probabil ca spaima de nou nu va mai chinuie la fel de mult ca in ultimii doi ani si, chiar daca nu va fac placere, schimbarile intervenite nu va mai provoaca panica.
Bani: La capitolul banilor, Martisorul va fi generos cu dvs. Nu este vorba de o crestere sigura a veniturilor (asa cum v-ar placea), dar veti avea parte de influxuri de bani, datorita unor conjuncturi neprevazute. Nu este vorba de sume mici, ci de bani seriosi, care pot fi castigati daca lasati deoparte rutina si prejudecatile.
Dragoste: Viata de cuplu este probabil destul de agitata pe parcursul lunii martie, datorita problemelor profesionale, care tind sa devina aproape obsesive si sa secatuiasca intimitatea de acea placere a vietii in doi pe care Taurii stiu s-o savureze din plin. Probabil ca partenerul dvs. se simte neglijat si/sau respins, dar orice discutii oneste pe aceasta tema pot dezamorsa un conflict real, cu conditia sa se desfasoare inainte de data de 17.
Sanatate: Nu sunteti in cea mai buna forma fizica, faceti ceea ce trebuie facut din vointa, nu pentru ca aveti vitalitate. Intregul sistem osos este slabit de indelungul sejur al lui Saturn (Marele Malefic) in zodia dvs. si va resimtiti, probabil, mai cu seama in zona cervicala si in articulatiile genunchilor. Problemele cu dintii sunt, de asemenea, specifice acestui tranzit, iar la Taurii mai slabi de inger se pot manifesta alergii pe fond nervos.

Gemeni
21 mai - 21 iunie

Pofta de viataDe Martisor, de 8 Martie, si toata luna, Gemenii zburda veseli, plini de umor, de farmec si, in mare masura, pusi pe sotii. Curiozitatea dvs. mentala este foarte stimulata de tot ceea ce este nou si probabil ca va simtiti atrasi de explorarea unor domenii ale cunoasterii care, pana de curand, va lasau indiferenti. Aveti intuitia (cat se poate de corecta) ca, daca va insusiti cunostinte noi, chiar daca acestea nu au nimic de-a face direct cu devenirea dvs. profesionala, va vor imbogati sansele in cariera sau va vor transforma meseria intr-una mult mai interesanta decat pana acum. Dupa 17, tocmai datorita unor astfel de cunostinte acumulate din simpla curiozitate, veti face o impresie deosebit de buna unuia dintre sefi, care va remarca noile talente. Va veti putea baza pe sprijinul sau.
Bani: O parte dintre Gemeni castiga bani lucrand acasa, altii castiga bani pentru a-i investi in casa. Intre 18 si 20, aveti o ocazie deosebita de a castiga niste bani datorita unor contacte realizate prin intermediul prietenilor. Dupa 20, va puteti trezi cu o oferta clara si serioasa din partea unui barbat.
Dragoste: Relatia de cuplu, daca exista, va fi tensionata. Luna aceasta, tensiunile pot fi prelucrate in mod pozitiv, dar prin izbucniri dramatice, in care pot iesi la lumina resentimente vechi si furii mai noi. Explicate, iar nu tipate, ele pot contribui la o clarificare in sens pozitiv a relatiei.
Sanatate: Cu exceptia faptului ca va simtiti incheieturile (mai ales umerii) cam ruginite si ca multi Gemeni traiesc o oboseala cronica, totul e bine. Cu toate entuziasmele, nu va prelungiti excesiv prezenta la serviciu, pentru ca entuziasmul e una, iar corpul fizic - alta.

Rac
22 iunie - 22 iulie

Cer innorat In primul plan stau preocuparile legate de casa. Doriti sa va creati un ambient care sa va ofere un maximum de intimitate si de confort. In prima parte a lunii, puteti avea succese profesionale (eventual si banesti), zilele optime fiind 18-20, dar dupa aceea este preferabil sa nu va manifestati ambitia sau triumful recentei reusite intr-un mod prea fatis, pentru ca dusmanii dvs. nu fac parte din categoria pe care e bine s-o subestimati. Pe cat sunt de mocnite relatiile cu colegii, pe atat de bune vor fi cele cu sefii sau autoritatile. Dupa 20, reusiti sa obtineti o recunoastere a meritelor din partea unui barbat energic, care s-ar putea sa dea curs unei initiative la care sa va coopteze.
Bani: Aici situatia este destul de incalcita. Racii care au datorii s-ar putea trezi ca sunt nevoiti sa le plateasca mai repede decat se asteptau, iar cei care au datornici pot sa constate ca acestia au devenit insolvabili. Nu va bazati decat pe veniturile fixe si evitati orice speculatie financiara.
Dragoste: Grijile cu banii si atmosfera nu tocmai colegiala de la serviciu va erodeaza capacitatea de daruire. Treceti printr-o perioada in care doriti sa primiti afectiune, caci nu va simtiti capabili sa daruiti. Incercati sa nu va inchideti fata de persoana iubita sau partenerul de cuplu, chiar daca nu primiti sprijinul emotional de care aveti nevoie.
Sanatate: Se recomanda o mare grija in alimentatie, nu atat cu privire la alimentele pe care ar trebui sa le consumati, ci sa evitati gustarile pe fuga, la ore neregulate. Arsurile la stomac vor disparea daca veti manca incet, stand asezati si mestecand bine.

Leu
23 iulie - 22 august

Verde pentru indragostitiBarbatii din Leu sunt mai indreptatiti ca Leoaicele sa spere la un Martisor deosebit, sub forma unei frumoase calatorii in strainatate, a unei burse de studiu sau a unui succes profesional. Asa cum vi se intampla multe lucruri in ultima vreme, si acesta s-ar putea implini pe neasteptate. Si in conditiile in care Martisorul nu se concretizeaza sub forma mentionata mai sus in decursul acestei luni, orice demers facut in acest sens pe parcursul lunii martie va da rezultate pozitive in viitor. Asa ca e bine sa va concentrati asupra acestui tip de scopuri. Leii cu preocupari artistice (si sunt multi artisti in aceasta subspecie leonina) vor fi vizitati de muze si vor putea atinge un nivel mai profund al propriei creativitati. Recunoasterea artistica va fi pe masura.
Bani: La capitolul finante-contabilitate, situatia dvs. este paradoxala. Un anume sector al vietii dvs. (diferit de la individ la individ) se dovedeste o adevarata gaura neagra in privinta banilor. Aceasta gaura neagra pare sa nu poata fi astupata, indiferent cati bani bagati in ea.
Dragoste: Amorul Leilor si Leoaicelor se desfasoara sub semnul (nezodiacal) al spectaculosului si intensitatii. 18 si 20 martie sunt zile care vor oferi trairi deosebite Leilor indragostiti, zile in care pasionalitatea exprimarii sentimentelor va fi egalata doar de profunzimea acestora. Gasiti resurse pentru a demonstra persoanei iubite autenticitatea si seriozitatea, chiar devotamentul pe care il simtiti fata de ea/el.
Sanatate: Poate o usoara tendinta de ingrasare, mai ales daca mancati noaptea, de nervi, din cauza insomniilor de care inca nu scapati. Tot din cauza tulburarilor de somn puteti fi chinuiti de picioare umflate, grele sau/si ganglioni inflamati.

Fecioara
23 august - 22 septembrie

Prioritati sentimentaleMartie va ofera posibilitatea sa rezolvati definitiv un conflict sau o stare de tensiune care domneste acasa. Cel mai bine este sa abordati problemele care va deranjeaza pana pe data de 18. Porniti discutiile cu increderea ca orice problema scoasa la lumina si discutata onest, chiar daca pe un ton temperamental, poate fi clarificata. Pana pe data de 17, dati dovada de diplomatie in comunicarea cu colegii de serviciu, reusind sa lamuriti mai multe probleme incurcate care ramasesera asa, pentru ca nimeni nu stia cum sa le dea de capat. Reusita va va creste popularitatea.
Bani: Veniturile dvs. fixe nu cresc in luna martie, dar Fecioarele care au stiut sa faca plasamente cu banii lor, cu banii altora sau sa investeasca in actiuni pot obtine acum profitul ce li se cuvine. Fecioarele care doresc sa investeasca in continuare capital au posibilitatea s-o faca cu maximum de eficacitate, mai ales ca gasesc un co-investitor in persoana unui barbat. Acest lucru se intampla dupa data de 20.
Dragoste: Pentru femeile din Fecioara, sotul sau partenerul stabil este in prim-planul preocuparilor. Pentru cele care nu sunt intr-o relatie stabila, apare un barbat cu intentii serioase. Dupa data de 17, comunicarea in cuplu decurge excelent. Va vine usor sa va puneti ordine in sentimente si sa le exprimati... pe cat de precis pot fi exprimate sentimentele.
Sanatate: In prima jumatate a lunii, nu aveti de ce sa va faceti griji. Catre sfarsitul lunii insa, reapar anumite probleme minore, dar sacaitoare, cum ar fi simptome ciudate de raceala, cu febra mica sau deloc, dar senzatie de fierbinteala, tuse usoara, dar uscata, picioare de plumb. Energia fizica poate oscila de la o ora la alta.

Balanta
23 septembrie - 22 octombrie

Energii IntelectualeIn jurul dvs. se intampla diverse lucruri pe care nu le intelegeti prea bine, dar mai toate au un final fericit. Neasteptatul care intervine in viata dvs. va calauzeste catre o intelegere mai cuprinzatoare a lumii. Dorinta dvs. de cunoastere este accentuata, cautati raspunsuri la intrebari de natura filosofica in carti, prin intermediul discutiilor cu persoane cu o pregatire superioara, a caror companie o cautati asiduu. In acest fel, reusiti sa atrageti atentia, fara intentie, asupra calitatii gandirii dvs. Aprecierea castigata acum, adaugata intelegerii superioare pe care o cuceriti, va poate fi de mare folos in viitor. Acesta este un proces care a inceput de putine saptamani, dar care va continua luni intregi, la finele carora intreaga dvs. conceptie asupra vietii va fi suferit o transformare profunda.
Banii: Sunteti destul de stramtorati, pentru ca severul Saturn a pus mana pe baierile pungii dvs. si le tine strans. Probabil ca aveti datorii sau indatoriri fata de persoane, eventual mai in varsta, care va limiteaza veniturile.
Dragoste: Aveti revelatii in comunicarea cu persoana iubita si le puteti comunica cu usurinta si dragoste in prima jumatate a lunii. Lucrurile pe care le intelegeti acum nu se refera doar la relatia dvs. personala, ci reusiti sa intelegeti mai bine insasi natura fenomenului iubirii. Va manifestati blandetea cu multa tandrete, iar multe femei din Balanta vor contempla, pana pe 20, ideea unei casatorii. De altfel, casatoriile incheiate in aceasta perioada vor fi binecuvantate de micul benefic Venus.
Sanatate: Pana pe 20, energia dvs. este constanta si capacitatea de munca se face simtita in toata creativitatea de care sunt in stare Balantele. Dupa aceasta data, veti fi mai obosite, dar energia mentala va inlocui ceea ce incepe sa lipseasca din cea fizica.

Scorpion
23 octombrie - 22 noiembrie

Forma maxima Situatia de acasa este nu neaparat neplacuta, dar usor tulbure si uneori nu intelegeti prea bine de ce se intampla anumite lucruri care va scot din ale voastre. Aveti posibilitatea sa faceti oarecare lumina in aceasta tulbureala, discutand lucrurile pe fata, pentru ca ceilalti vor fi, de asta data, receptivi la ceea ce aveti de spus. Luna aceasta veti fi de-a dreptul rasfatati de colegi (sa nu vi se urce la cap dupa 10), iar unul dintre acestia va va lua sub aripa sa ocrotitoare dupa data de 20. Puteti sa va permiteti sa cereti favoruri sau chiar imprumuturi.
Bani: Sunteti din ce in ce mai hotarati sa nu mai lasati nimic la voia intamplarii si sa va creati o baza materiala solida, pentru a scapa de orice temeri sau surprize de ordin financiar. Aveti toate sansele s-o faceti. Ocazii pentru rezolvari banesti mai mici sau mai mari se vor ivi pe parcursul intregii luni, insa zilele dvs. deosebit de norocoase vor fi 18-20 martie.
Dragoste: Femeile din Scorpion sunt intr-un net avantaj fata de barbati, pentru ca le vor da tarcoale barbati de toate genurile. Adica cel putin doi: pana pe 20, sunteti in vizorul unui barbat in toata firea, care vrea sa se arate in deplina sa stralucire de cuceritor. Dar pe 17 se poate ivi un tinerel zglobiu, care sa castige in ochii dvs. prin farmecul nonsalantei sale si printr-o atitudine relaxata si prietenoasa. Barbatii, in schimb, se vor mari cuceritori si, dupa 17, vor face apel la eterna resursa masculina numita "vrajeala".
Sanatate: In martie nu veti fi doar intr-o forma fizica foarte buna, dar orice procedeu de infrumusetare (cosmetica, fitness, diete) va da rezultate spectaculoase. Si starea dvs. de spirit va capata o tenta venusiana - cea a unei bune dispozitii egale. Nivelul energetic se imbunatateste dupa 20.

Sagetator
23 noiembrie - 20 decembrie

Vagi tensiuniCu toate ca starea dvs. de tensiune interioara se mentine si chiar se accetueaza dupa data de 18 a acestei luni, nu mai este vorba despre o tensiune sterila, care va macina pe dinauntru fara vreun rezultat productiv. Erodarea interioara pe care ati resimtit-o isi poate gasi in luna lui Martisor multiple si frumoase cai de exprimare. Cu cat acestea vor fi mai creative (si nu e vorba neaparat de o creativitate de ordin artistic, ci de o creativitate a insusi modului de viata), cu atat mai usor veti preschimba starea de tensiune launtrica intr-un proces de accentuare a unor noi aspecte ale personalitatii dvs. ramase latente pana in prezent. Cele doua perioade optime pe care va puteti baza sunt 18-20, 25-27 martie.
Bani: Fara sa aveti parte de opulenta, va puteti bucura, totusi, de o anumita stare de confort in casa. Sunteti tentati sa dati bani pe micile lucruri care fac mai placuta viata de zi cu zi. Sagetatorii care dispun de fonduri substantiale sunt ispititi sa-si cumpere o casa sau sa investeasca intr-o casa, iar acest instinct este foarte bun. Este posibil sa dati peste un chilipir. Evitati cheltuielile personale excesive. Nu este vorba aici despre gospodarirea casei. Nu uitati sa platiti intretinerea.
Dragoste: Venus va surade, dar ii plac mai mult Sagetatoarele decat Sagetatorii. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, este mai comod sa ti se faca insistent curte. Sagetatoarele se simt in centrul atentiei, fiind inconjurate, daca nu asaltate, de dovezi de afectiune. Sagetatorii, in schimb, au probleme cu seducerea unei partenere foarte pretentioase, ceea ce le solicita stradanii considerabile si multa inventivitate.
Sanatate: Starea dvs. fizica va fi mult mai buna decat luna trecuta, pana in jurul datei de 18, in sensul ca va revine vitalitatea si dragostea de actiune, care va ajuta sa va desprindeti de apatia de pana acum. Catre sfarsitul lunii, insa, nivelul dvs. energetic incepe sa descreasca, dar nu intr-un mod dramatic sau ingrijorator.

Capricorn
21 decembrie - 19 ianuarie

O luna blandaMotoul Capricornilor in luna martie este "ce bine e acasa!". Aici toate decurg pe placul dvs. Primiti cadouri, familia va inconjoara cu afectiune, si frecventa vizitelor creste. Aveti printre colegi pe cineva care unelteste neobosit impotriva dvs. Din fericire pentru dvs. insa, in martie, aceste manipulari agresive, dar intr-o maniera subtila, ricoseaza asupra faptasului. Un efect secundar al acestui ciudat fenomen poate fi faptul ca dvs. castigati un prieten ca urmare a acestor intrigi. Acest prieten, cu care pana acum relatiile au fost de stricta colegialitate, ar putea sa devina un vizitator frecvent si sa se apropie de idealul prietenului de nadejde.
Bani: Pana pe 17, va agitati cu punerea la punct a unor afaceri neglijate, ajunse intr-un punct destul de incalcit. Rezolvati multe prin comunicare sau facand o serie de drumuri scurte, la care veti fi foarte expeditivi. Anumite probleme administrative va mai pot da niste batai de cap, dar reusiti sa le rezolvati pe cele prioritare.
Dragoste: Multi dintre Capricorni se simt insingurati sau, din motive mai mult sau mai putin obiective, sunt izolati de persoana iubita. Sentimentele, cel putin din partea Capricornilor, sunt stabile, dar exista riscul sa adoptati o atitudine cam rigida fata de partener. Puneti mai mult pret pe senzatia de intimitate in cuplu decat pe comunicarea verbala sau erotica.
Sanatate: Sanatatea dvs. se afla in mainile marelui benefic Jupiter, care, in plus, primeste influxuri pozitive de la visatorul Neptun. In afara de tendinta de ingrasare, de retentia lichidelor si de momente de disipare a atentiei, va simtiti cat se poate de bine.

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

Taclale si baniCuvantul cheie al primei luni de primavara este comunicarea. In prima jumatate a lunii, gura nu va mai tace, chiar daca "iarba va place". Nici o grija! Nu vorbiti prostii, dar unele dintre subiectele pe care le abordati au darul sa-i lase pe unii cu gura cascata de uimire si sa-i cam sperie pe altii. Principala dvs. preocupare este autocunoasterea si extinderea acesteia asupra delicatei zone a ezotericului. Urmariti cu atentie ceea ce se intampla in cercul numerosilor dvs. prieteni, pentru ca, intre 18 si 20, apoi intre 25 si 27, sub influenta acestora, puteti integra armonios acele laturi ale personalitatii dvs. pe care tocmai le-ati constientizat.
Bani: Dupa 17, veti castiga banii cu usurinta, iar dupa 20, cu si mai mare usurinta, pentru ca reusiti sa convingeti un barbat ca ideile dvs. nu sunt doar niste frumoase speculatii, ci ca se pot transforma in realitati lucrative. Nu acceptati sa va ocupati de banii sau posesiunile materiale ale altora, pentru ca puteti ajunge in situatia de a plati oalele sparte de altii.
Dragoste: Cu marele benefic Jupiter in casa dragostei, zau ca n-aveti de ce sa va plangeti. Ceea ce va nedumereste este insa straniul acestei povesti de iubire pe care o traiti si care se desfasoara parca pe doua planuri paralele. Unul se aseamana mai degraba cu o prietenie afectuoasa, un fel de "amitie amoureuse" in stil frantuzesc, un sentiment relaxat, de acceptare reciproca. Cu genul asta de straniu sunteti insa obisnuit. Ceea ce va nedumereste este senzatia de comuniune aproape mistica cu persoana iubita si care sfideaza intelegerea rationala.
Sanatate: Locul ideal de refacere a bateriilor fizice, emotionale si mentale este acasa. Activitatile gospodaresti monotone, de rutina, au darul sa va linisteasca. Ar fi o idee buna sa va testati originalitatea gatind.

Pesti
19 februarie - 20 martie

Succese profesionale si baniPrezenta soarelui in zodia dvs. pana pe 20 ii face pe unii Pesti activi si plini de energie, pe altii - moi si lipsiti de vlaga. Dupa 18 insa, Pestii de ambele tipuri vor renunta la asa-zisa lor mutenie si se vor pune zdravan pe comunicare. Incercati sa nu spuneti de-a valma ce ganditi si ce simtiti, ci sa pastrati o oarecare ordine, caci din aceasta comunicare dezorganizata se pot isca o multime de neintelegeri marunte, dar neplacute. Pe plan profesional, insa, luna martie va ofera sanse remarcabile de afirmare si chiar de promovare, intre 18-20, iar apoi intre 25-27. S-ar putea sa inregistrati un succes care sa-i puna cu botul pe labe pe cei care pana nu demult va purtau sambetele, iar acum incep sa va admire chiar in pofida vointei lor.
Bani: Daca punga dvs. nu va da pe de laturi, va fi numai si numai vina dvs. Dupa 20, e cazul sa va mentineti atentia treaza pentru ca, dupa toate probabilitatile, veti primi o oferta greu de refuzat, care, pe langa bani, va intruchipa si recunoasterea meritelor dvs. Se poate ca in urma cresterii veniturilor dvs. sa atrageti interesul diverselor persoane de sex opus. Tendinta dvs. este sa fiti galanti cu acestea, dar nu pierdeti din vedere faptul ca acest interes a aparut brusc, ca intr-un proverb etrusc, dupa ce v-ati cucerit o pozitie financiara stabila. In fond, si inainte erati aceeasi persoana.
Dragoste: Dragostea dvs. se manifesta intr-un mod destul de casnic. Pestii sunt mari romantici, dar in aceasta perioada gasesc de cuviinta sa-si manifeste afectivitatea prin prestarea unor munci gospodaresti. Aveti impresia ca astfel creati o mai mare intimitate si apropiere cu partenerul.
Sanatate: In prima jumatate a lunii, sunteti vioi si agili, aveti pofta de miscare si puteti excela in sport. Dupa 17, energia nu va mai fi la fel de buna, ca si coordonarea motrica. Evitati pe cat posibil drumurile scurte.