Zodiac

Redactia
Saptamana 12 - 19 martie. Ziua care ne va da de furca tuturor va fi cea de 14, cand mai ales Taurii si Varsatorii vor fi cu capsa pusa. Nici celelalte semne zodiacale nu sunt crutate de animozitatea dintre planeta comunicarii Mercur si severul Saturn, doar ca manifestarile lor vor fi mai putin sever...

Saptamana 12 - 19 martie

Ziua care ne va da de furca tuturor va fi cea de 14, cand mai ales Taurii si Varsatorii vor fi cu capsa pusa. Nici celelalte semne zodiacale nu sunt crutate de animozitatea dintre planeta comunicarii Mercur si severul Saturn, doar ca manifestarile lor vor fi mai putin severe. Daca aveti de purtat discutii cu vreun reprezentant al semnelor fixe pe 14, incercati sa nu va iesiti din pepeni si sa va rezumati la replici monosilabice.
Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) incep si sfarsesc saptamana in oarecare tensiune, nu neaparat neplacuta.
Pentru Berbeci, se va ivi ocazia de a clarifica anumite probleme de bani cu partenerul de afaceri sau probleme de ordin sentimental cu partenerul de viata. Ambele situatii presupun un efort constient din partea dvs. si disponibilitatea de-a intelege situatia si din punctul de vedere al celuilalt. Procedand astfel, puteti ajunge la armonie, trecand prin conflict.
Racii vor fi plini de toane acasa, la inceputul saptamanii, pe care cei din jur nu le vor intelege. Finele de saptamana implica toane sentimentale la adresa partenerului de cuplu, pe care insa ar trebui sa le controlati, pentru ca acestea ar putea afecta insusi fundamentul relatiei. Nu este cazul sa fiti ultimativi.
Balantele vor petrece o saptamana pe care o putem caracteriza ca fiind nostima. Dati dovada de multa spontaneitate, sunteti volubile in societate si aveti o aura romantica si visatoare care aprinde imaginatia barbatilor. Chiar si Balantele cu o relatie stabila de cuplu vor simti tentatia de a flirta, fie doar ca "sport social". Ar fi si pacat sa irositi atata sarm pe o singura persoana.
Capricornii isi pun probleme legate de cariera in primele zile ale saptamanii, pentru ca in acest domeniu li se pare ca situatia lor este fluctuanta. Este posibil ca dubiile dvs. sa fie generate de unul dintre superiorii dvs. care pare nehotarat in a va recunoaste meritele. Duminica sau macar dupa-amiaza acestei zile o sa doriti sa o petreceti singuri.
Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) vor fi de-a dreptul imposibile in jurul datei de 14, cand pot rabufni resentimente ascunse in forma acuta. Folosind argumente aparent foarte rezonabile, gandirea dvs. pare teribil de structurata, cand, de fapt, nu faceti altceva decat sa platiti niste polite.
Taurii vor da glas unor sentimente negative mocnite pe plan personal. Daca sariti in jugulara sefilor, veti avea de suportat consecintele, chiar daca pe moment va racoriti. Ar fi mai bine daca ati ruga o terta persoana, mai obiectiva in aceasta perioada, sa va verifice esafodajul de argumente cu care va pregatiti sa dati in capul sefilor. Incepeti sa va linistiti in weekend, mai ales daca iesiti in natura cu prieteni apropiati.
Leii sunt tentati sa izbucneasca, cu grandiosul dramatism al speciei si zodiei deopotriva, in ceea ce priveste relatia de cuplu. Incercati sa va lamuriti partenerul ca este prea rigid, neintelegator, inchis in comunicare, cand, in realitate, tocmai dvs. sunteti cei care se poarta asa fata de ei. Leii care au atins armonia in relatia de cuplu pot, in schimb, sa-si terorizeze partenerul, plangandu-se de nedreptatile suferite la serviciu.
Scorpionii au parte de o zi de 14 amestecata: pe de o parte, sunteti foarte indragostiti si intrati in rezonanta cu partenerul pe toate registrele, pe de alta parte parca ati fi programati sa declansati un conflict serios cu partenerul de cuplu. De la un fleac, poate izbucni pe neasteptate un "mini-razboi mondial", cu tema cine are dreptate si cine este mai tare. Atentie, unii Scorpioni pot avea o relatie colaterala si pot izbucni in fata partenerului de cuplu din cauza vinovatiei. Daca v-o cautati cu lumanarea, nu este exclus si sa v-o gasiti.
Varsatorii pot avea mari probleme cu tatal, caruia, mai ales pe data de 14, ii vor contesta violent autoritatea. Daca locuiti impreuna cu parintii, e de preferat sa va faceti pe 14 program de dimineata pana seara, pentru a evita un asemenea gen de conflict. Samanta de cearta se poate perpetua fata de orice simbol al autoritatii care vi se pare depasit, de la seful dvs. direct si pana la presedintele statului. Sunteti intruchiparea rebelului.
Semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) o vor duce foarte diferit unii fata de altii, pentru ca, de exemplu, Sagetatorilor si Gemenilor le merge bine, iar Fecioarelor si Pestilor mai putin.
Gemenii au intense sentimente erotice fata de partenerul de cuplu, care sunt dublate insa de un soi de agresivitate. Ar fi bine sa rationalizati mai putin si sa simtiti mai mult, pentru ca, daca permiteti emotiilor sa se manifeste cu intensitatea pe care o simtiti, tensiunea din cuplu se va transforma intr-o stare de profunda comunicare emotionala. Pe plan personal, va puteti trezi angrenati intr-un proiect pe termen lung, foarte promitator.
Fecioarele pot fi foarte iritate de anumite pierderi financiare, mult mai putin grave decat le considera. Nu este cazul sa-i faceti pe altii responsabili, pentru ca dvs. ati plasat gresit niste bani sau pentru ca profitul asteptat intarzie. Acesti bani ar putea sa va fie necesari pentru amenajari sau reparatii destul de urgente ale casei, dar certurile de acasa nu pot contribui cu nimic la rezolvarea acestei situatii.
Sagetatorii sunt in fericita situatie de a putea castiga niste bani (initial, mai putini decat va asteptati), atat prin efortul si motivatia personala, cat si prin sprijinul, posibil indirect, al persoanei iubite. Daca va mentineti concentrarea si motivatia, va asteapta o ascensiune frumoasa, la capatul careia se intrezaresc nu doar bani, ci si o pozitie de forta. Nu va purtati ca si cand ati fi deja in aceasta pozitie.
Pestii trebuie sa dea dovada de multa stapanire de sine pentru a face fata unor critici nejustificate la serviciu, generate de o persoana (barbat) care va dusmaneste. Important este sa nu va ganditi unde ati gresit sau sa incepeti sa va justificati. Exprimati-va punctul de vedere cu umor si calm si veti avea, categoric, castig de cauza.Tana Rosca