Zodiac

Redactia
Saptamana 23 - 30 aprilie. Multiplele schimbari de stafeta astrologice care au marcat sfarsitul saptamanii precedente incep sa-si faca simtita prezenta prin modul diferit in care incepem sa percepem realitatea. Acesta nu este la fel pentru toata lumea. Semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator) sunt cu...

Saptamana 23 - 30 aprilie

Multiplele schimbari de stafeta astrologice care au marcat sfarsitul saptamanii precedente incep sa-si faca simtita prezenta prin modul diferit in care incepem sa percepem realitatea. Acesta nu este la fel pentru toata lumea. Semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator) sunt cuprinse de buna dispozitie si optimism, pe cand semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) devin, vrand-nevrand, mult mai serioase si mai responsabile. Important este sa retinem ca micul benefic si-a venit in fire (deci, in miscare directa) si asta ne va ajuta pe toti sa ne manifestam cu mai multa spontaneitate sentimentele.
Semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) gasesc, in fine, nota potrivita pentru a-si concretiza o aspiratie majora. E momentul sa corectati anumite gafe, daca ati apasat prea cu convingere pe pedala lui "vreau".
Berbecii vor fi mai putin intempestivi si radicali decat le sta in fire. Puteti finaliza acum anumite planuri, pe care le-ati facut in legatura cu imbunatatirea situatiei dvs. financiare, care pareau, pana in prezent, sortite esecului sau erau tergiversate de atata vreme, incat vi se parea imposibil sa se mai materializeze. Comunicati excelent cu privire la problemele banesti si va puteti duce linistiti sa cereti o marire de salariu.
Racii au posibilitatea de-a pune la punct problemele cu sefii, cu care relatiile incep sa se armonizeze. Veti intra cu usurinta in gratiile superiorilor ierarhici sau veti putea castiga bunavointa unor persoane sus-puse, chiar sub forma cea mai concreta - cea a sprijinului financiar. Dati ascultare sfaturilor practice ale unui prieten barbat si veti avea numai de castigat.
Balantele incep sa ia mult mai in serios studiul, probabil ca urmare a criticilor unor dascali, a caror autoritate o respecta. Sau din cauza unor "meciuri" cu tatal. Daca va mobilizati acum si trageti tare, in ciuda obstacolelor cu care va veti confrunta, va veti pregati un fundament temeinic pentru o viitoare cariera. Drumurile lungi sunt blocate pentru o buna perioada de-acum incolo si se pot deschide doar prin intermediul profesiei.
Capricornii fac eforturi pentru a-si infrumuseta casa, nevoia de a fi inconjurati de frumos devine tot mai accentuata. Este o idee buna sa investiti in acest sens. Starea de izolare sau de nemultumire in domeniul afectiv dispare. La serviciu, puteti sa fiti incarcati cu responsabilitati destul de ingrate. Nu cartiti, in final iese bine.
Semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) au iesit, in fine, definitiv de sub asuprirea saturniana, care i-a impins in ultimii doi ani si jumatate la restrictii, demisii sau despartiri in cuplu, toate urmate de timp suficient pentru a regreta cele intamplate. Va regasiti elanul si buna-dispozitie.
Taurii se pot apuca, in sfarsit, sa-si faca planuri gospodaresti, asa cum le place lor, fara sa se mai dea totul peste cap tocmai cand ziceau si ei ca au ajuns la potou. Incepeti sa culegeti foloasele experientelor dvs. dureroase din ultima vreme si sa intelegeti pentru ce anume a trebuit sa treceti prin atatea incercari. Priviti lucrurile cu mai multa maturitate si mai putin riguros.
Leii se pot incontra cu un barbat la serviciu. Este bine sa va exprimati hotararea in a nu mai accepta anumite situatii, atata timp cat nu o faceti cu obstinatie, ci cu fermitate calma. E mai bine sa actionati asa cum doriti, decat sa spuneti cum Nu mai doriti, pentru ca lucrurile pot degenera in discutii fara rost. In dragoste, lucrurile merg in crescendo, agresivitatea, constienta sau subconstienta scazand.
Scorpionii - mai ales femeile, vor fi foarte preocupati de raportul de cuplu, in sensul ca vor cauta sa comunice cat mai mult si cat mai intens cu partenerul de viata. E adevarat ca, in ultimul timp, s-au acumulat imens de multe lucruri nerostite si acuma va simtiti brusc in stare sa comunicati, dar aveti grija ca partenerul dvs. sa fie la fel de dornic, altfel va puteti trezi ca monologati. Aceasta nevoie de comunicare sporita se manifesta la barbatii din Scorpion fata de partenerul de afaceri.
Varsatorii incep sa ia in serios o relatie, e drept, bazata pe dragoste, dar in cadrul careia si-au permis, pana in prezent, o libertate aproape fara margini. S-ar putea sa va treziti lasati balta tocmai cand ati inceput sa va dumiriti cat de mult inseamna aceasta relatie pentru dvs. Daca persoana iubita este un gen rabdator, s-ar putea sa incepeti sa va ganditi la legiferarea relatiei. Oricum ar sta lucrurile, nu mai puteti fugi de responsabilitati.
Semnele Mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) trec, fiecare din alt punct de vedere, printr-o "trezire la realitate".
Pentru Gemeni, incepe sa devina tot mai importanta definirea relatiei cu tatal sau cu alt simbol major de autoritate. Asta, pentru ca dvs. insiva treceti printr-o perioada de maturizare, care poate deveni extrem de frustranta, daca nu veti lua in serios obligatiile care va revin acum, carora precis li se vor mai adauga si altele, mai grele.
Fecioarele se pot astepta ca un proiect profesional indraznet, pe care-l vedeau infaptuindu-se cat ai bate din palme si fara mari batai de cap, sa devina tinta unor critici si sa le ceara mult mai mult de lucru decat au presupus initial. Daca va tineti tare pe pozitii si nu va lasati descurajati nici de eventuala limitare a scopului proiectului, veti cuceri, in timp, prestigiu.
Sagetatorii au de furca cu partenerul de cuplu, care incepe sa se dovedeasca foarte exigent, poate chiar sever. Poate ca ati mizat prea mult pe toleranta acestuia si acum vine nota de plata.
Pestii se pot trezi cu situatii conflictuale acasa, posibil cu tatal sau cu alt simbol al autoritatii in familie. Alternativ, s-ar putea sa va vedeti stramtorati, din cauza unor cheltuieli gospodaresti excesive. O mutare sau un schimb de locuinta in aceasta perioada n-ar fi deloc recomandabile.Tana Rosca