Zodiac

Redactia
Ostile stau fata-n fataSaptamana 21 - 28 mai. Semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) nu se afla sub tirul direct - in sensul ca nu sunt afectate din punct de vedere al propriei persoane - al conflictului energetic dintre planetele mentionate mai sus. Dar cum efectul lor se regaseste p...

Ostile stau fata-n fataSaptamana 21 - 28 mai

Semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) nu se afla sub tirul direct - in sensul ca nu sunt afectate din punct de vedere al propriei persoane - al conflictului energetic dintre planetele mentionate mai sus. Dar cum efectul lor se regaseste pretutindeni in horoscop, iata cum le influenteaza:
Berbecii au, in continuare, parte de tratament preferential din partea micului benefic Venus, asa incat intreprinderile legate de dragoste si/sau bani sunt favorizate. Casa va preocupa foarte mult, pentru ca aici aveti de rezolvat probleme importante de ordin banesc sau afectiv. Ar fi bine sa va mobilizati fortele, pentru ca la inceputul lunii viitoare sa fiti cu majoritatea chestiunilor puse la punct. Drumurile, fie ca sunt scurte sau lungi, nu sunt indicate.
Racii, sensibili si susceptibili prin natura lor, nu exagereaza, de aceasta data, cand au senzatia ca ar fi victimele unor conjuratii. Cu toate ca aveti relatii bune si fructuoase cu sefii, exista animozitati din partea altor persoane influente, care incearca sa va strice atmosfera de la locul de munca. Daca veti fi irascibili, le veti da apa la moara. Sanatatea trebuie supravegheata indeaproape, fiind vizate mai ales sistemul osos si ficatul.
Balantele n-o duc tocmai rau, insa pot cheltui multa energie fizica si nervoasa la drumuri scurte, fara a reusi sa rezolve mare lucru. Femeile sunt favorizate din punct de vedere afectiv - partenerul le trateaza ca pe niste printese. Cu toate acestea, aveti incertitudini de ordin sentimental. Puteti constata ca anumite stradanii in ale invataturii v-au asigurat o reputatie solida.
Capricornii pot prelua responsabilitati administrative prestigioase dar impovaratoare si pot constata ca noile atributii au trezit o invidie puternica, manifestata cu perfidie, din partea unui barbat avid de putere. Nu pierdeti din vedere acest lucru, in ciuda multiplelor dvs. indatoriri. Important e ca acasa aveti parte de o atmosfera atat de placuta, incat va ajuta sa va despovarati de griji.
Semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion si Varsator) vor avea mai putin de furca in planul evenimentelor, ceea ce le da bataie de cap este insa o stare de confuzie si scaderile bruste de vitalitate, care apar - ca un facut - exact cand e mai multa treaba de rezolvat. De, legile lui Murphy!
Taurii au inceput o adevarata cruciada intru facerea de bani, multi dintre ei fiind nevoiti sa acopere si anumite datorii sau sa efectueze plati mai mari, scadente de mai multa vreme. Nu este exclus nici sa aveti de pus rapid la punct probleme de ordin material, pentru a va putea implica intr-un proiect de mai mare anvergura. In orice caz, suferiti inca de un anumit grad de confuzie privitor la orientarea dvs. profesionala.
Leii au probleme legate de dragoste si de prietenie. Dragostea este pe primul loc, iar la acest capitol aveti de luptat cu resentimente adanc ingropate in subconstient. Cel mai bun lucru ar fi sa va examinati starea de iritare fata de persoana iubita si sa recunoasteti care sunt zonele de nemultumire. Atunci veti redescoperi profunzimea sentimentelor atat de complexe care va leaga. In prietenie, deveniti foarte preocupati de principialitatea si deschiderea mentala a celor din anturaj.
Scorpionii sunt, la randul lor, intens preocupati de bani, aproape obsesiv. Va doriti stabilitatea asigurata "o data pentru totdeauna" si nu prea mai respectati principiile dvs. atat de sanatoase, care v-au adus de atatea ori succes si respect: incet, dar bine. Dorinta de-a va extinde aria de activitate, din punct de vedere banesc, este accentuata si vi se ivesc si posibilitati de-a o face.
Varsatorii, al caror spirit de libertate s-a manifestat din plin in dragoste, incep sa vada lucrurile cu alti ochi. De altfel, si persoana iubita va deveni mult mai exigenta cu dvs., nu se va mai multumi cu jumatati de masura. Vremea zburdalniciei a trecut, chiar daca, personal, va simtiti in continuare prea fragmentati psihologic pentru a lua o decizie corecta.
Semnele Mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) vor fi destul de necajite, cu multe probleme diverse pe cap.
Gemenii trec printr-un proces de maturizare, care necesita clarificarea multor principii pe care doresc sa le adopte. Problema e ca aveti dificultati in selectarea acestor principii si cautati asiduu comunicarea cu persoane cu o filozofie proprie de viata si cu oameni cu o mare experienta de viata. La baza acestui proces de introversiune se pot afla problemele din cuplu, care nu mai pot fi ignorate.
Fecioarele acumuleaza atat de multa energie nervoasa acasa, incat pot "exploda" in sens pozitiv in cariera - va azvarliti in munca si nu mai vreti sa vorbiti despre nimic altceva. Daca acesta este doar un mod de-a scapa de tensiunile de-acasa, sa stiti ca nu puteti fugi de ele la nesfarsit. Tulburarile de somn va pot perturba destul de serios ritmul si capacitatea de munca.
Sagetatorii au mari probleme in a-si controla agresivitatea, unul dintre motive fiind si starea fizica. Trageti de dvs. fara menajamente si va umpleti de nervi, pentru ca simtiti ca nu reusiti s-o scoateti la capat. Este extrem de important sa mentineti comunicarea cu partenerul, cat mai deschisa si mai principiala.
Pestii au posibilitatea de-a solutiona mai multe probleme de ordin practic si de principiu acasa, cu ajutorul comunicarii. Mancatoria de la serviciu se intensifica si conflictele cu sefii pot deveni deschise. Singura defensiva posibila acum este sa nu raspundeti la provocari.Tana Rosca