Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Doresc tratamente naturiste pentru psoriazis si herpes genital". Sotul meu in varsta de 42 de ani a fost diagnosticat cu psoriazis si herpes genital. Rugamintea mea este sa ne recomandati un tratament naturist. Noi locuim in Montreal si nu avem posibilitatea de a gasi un aseme...

Cititorii Intreaba...

"Doresc tratamente naturiste pentru psoriazis si herpes genital"

Sotul meu in varsta de 42 de ani a fost diagnosticat cu psoriazis si herpes genital. Rugamintea mea este sa ne recomandati un tratament naturist. Noi locuim in Montreal si nu avem posibilitatea de a gasi un asemenea tratament. Medicul la care a fost i-a prescris pentru herpes un tratament pe baza de antibiotice, pe care trebuie sa-l urmeze timp de sase luni, iar pentru psoriazis o solutie de betametazon, dar nici unul nu da rezultate. Va multumim mult!
S. P. - Montreal, Canada
(Adresati-va telefonic d-lui Constantin Andrei, directorul Institutului de Tehnologie Chimica Brazi, tel. 044/11.30.20, e-mail: itec@interplus.ro, web: www.interplus.ro/itec)

</b><b>"Sufar de multi ani de colita sangeroasa la intestinul gros"

Am 38 de ani si sufar de o boala la cap, care se manifesta in felul urmator: am dureri in urechea dreapta si imi amortesc capul si fata. Aceleasi simptome le am si la maini: simt intepaturi ca de cutit. De asemenea, sufar de mai multi ani de colita sangeroasa la intestinul gros. Daca cineva a mai avut asemenea probleme si le-a rezolvat, il rog sa-mi spuna si mie ce tratament a facut sau sa-mi recomande un terapeut bun din Romania, pe care as putea sa-l contactez. Va multumesc!
Nelu - Helsingborg, Suedia

</b>
<b>
"Baietelul meu are nev verucos sistematizat"

Am un baietel de 11 ani care are o boala de piele numita nev verucos sistematizat. Boala i-a aparut la cateva luni dupa nastere. De atunci, am tot mers pe la doctori, dar fara nici un rezultat. La varsta de 2 ani, a fost cauterizat de doua ori, iar anul trecut a fost operat cu laserul, dar fara nici un rezultat, brobonitele regenerandu-se din nou. Aceste brobonite le are pe mai multe zone ale corpului, chiar si pe penis. Apelez la dvs. cu speranta ca voi gasi un tratament naturist. Cu mii de multumiri,
Olimpia Pintica - Rosiorii de Vede
(Recoltati-i copilului urina de dimineata si tamponati-l cu ea pe zonele veziculare. Tratamentul da rezultate rapide si nu prezinta nici un fel de inconvenient.)

"Exista vreun remediu naturist pentru neoplasm pulmonar?"

O buna prietena de-a mea (mama a doi copii de 10 si 17 ani) are nevoie urgenta de sfaturile dvs. Este disperata deoarece sotul ei, un om vrednic si milos, un sot si tata extraordinar, este bolnav de neoplasm pulmonar 3. Boala a fost descoperita acum o luna-doua, cand a fost operat si tumora a fost extirpata. I s-a recomandat sa faca citostatice. Nu le-a suportat foarte bine, pentru ca a inceput sa acuze dureri foarte mari, undeva pe coaste, pe aceeasi parte cu plamanul bolnav. Durerile sunt insotite de temperatura. Prietena mea nu mai stie ce sa faca, nu mai are incredere in nimeni, este pierduta. Oare nu exista vreun remediu naturist? Cu respect si sinceritate,
Carmen Olan - Izvoarele, jud. Giurgiu
(Adresati-va de urgenta d-lui Rusalin Todor, tel. 01/647.22.08)

</b><b>"Cum se pot vindeca hipertrigliceridemia si ulcerul varicos?"</b> Am varsta de 40 de ani si am luat hotararea de a va trimite aceste randuri cu speranta ca cineva imi poate recomanda un tratament naturist impotriva hipertrigliceridemiei. Boala mi-a fost descoperita in urma cu un an si de atunci a avut o evolutie foarte rapida. Fac tratament cu Regardib B, dar am dureri in zona ficatului. Dupa efectuarea analizelor, se pare ca afectiunea este de origine endogena, ficatul nemaiputand produce enzima respectiva. Nu consum bauturi alcoolice, grasimi sau dulciuri, nu fumez, in schimb mananc cartofi prajiti in cantitati industriale. Mentionez ca am si hipertensiune arteriala esentiala, pentru care fac tratament cu Nebilet. As mai avea o dorinta: imi puteti recomanda un tratament pentru ulcerul varicos de care sufera mama mea la piciorul stang? Boala are o evolutie foarte rapida, medicii propunandu-i amputarea piciorului. Va multumesc.
Fef - Targu-Mures

<b>"Sufar de osteita trohanter stang"


Ma confrunt de mai multi ani cu o boala care se numeste osteita trohanter stang, pentru care am fost operata de patru ori si e posibil sa ma mai operez. Daca vreun cititor al revistei cunoaste un tratament naturist, il rog sa-mi raspunda de urgenta.
A.F. - Cluj-Napoca

"Mamei mele i s-au mai dat doar 6 luni de viata"

In urma cu un an de zile, mama mea, in varsta de 54 de ani, a facut o criza puternica, cu dureri in zona abdominala. A fost internata la Spitalul din Valenii de Munte, unde a fost tratata pentru pietre la fiere. De atunci a mai facut alte crize, astfel ca, acum trei saptamani, am internat-o la Spitalul Fundeni. I s-au facut investigatii si a fost operata, d-l dr. Irinel Popescu punandu-i diagnosticul de cancer la colon. Dupa operatie, doctorul a spus ca i s-a gasit metastaza la ficat si plamani si ne-a zis ca mai are de trait intre 6 si 12 luni de zile. Eu sper totusi in rezolvarea cazului ei printr-un tratament naturist. Acum i s-a spus ca va trebui sa faca un tratament cu citostatice. Va multumesc anticipat si astept cat mai urgent un mesaj din partea dvs. prin e-mail sau ma puteti suna la matusa mea, Marinela Gheorghe - Bucuresti, tel. 01/648.29.94.
Veronica Cral - e-mail: veronica_cral@yahoo.co.uk

</b><b>"Cum pot calma o alergie cauzata de purici?"

Sunt o tanara de 25 de ani si am o problema de sanatate care poate parea banala. Sunt alergica la puricii de pisica si caine. Sa nu credeti sa sunt o persoana certata cu igiena! Dimpotriva: casa mea straluceste de curatenie. Insa iubesc animalele. Am 3 caini si 2 pisici, ca sa nu mai zic de celelalte necuvantatoare pe care le am in curte. Cu toate ca incerc sa-i omor, puricii ma viziteaza destul de des, pur si simplu trag la mine, nu stiu ce sa mai fac. Cand ma pisca, imi apar pe piele basicute care se inflameaza si ma ustura de imi vine sa-mi smulg carnea de pe mine. As dori foarte mult un sfat de la cititori, care sa-mi recomande un leac de moment, naturist sau medicamentos, un leac pe care sa-l pot aplica imediat. Multe multumiri!
Mihaela - Valcea

</b><b>"Unde o putem gasi pe d-na bioterapeut Silvia Teodorescu?"

Fetita noastra e bolnava de leucemie. Acest diagnostic a fost pus in urma cu doi ani, cand fiica mea avea doar patru anisori. De atunci, eu si sotul meu ne zbatem sa facem tot posibilul, dar in ciuda tratamentelor la care a fost supusa, micutei noastre ii merge tot mai rau. Dintr-o emisiune televizata am inteles ca exista cineva care a vindecat multe cazuri de leucemie: d-na bioterapeut vindecator Silvia Teodorescu din orasul Roman, cu asistentul dumneai, d-l Catalin Mihoc. Ii rog din suflet pe cei ce poseda vreo informatie sa ne dea un numar de telefon sau o adresa unde ii putem contacta. Cu multumiri,
Ioana Dogaru - Bucuresti

"Caut planta numita tostel"

Caut urgent planta numita tostel, necesara pentru tratamentul unui bolnav de hepatita B cu antigen pozitiv. Daca cineva o are recoltata, il rog fierbinte sa ma contacteze. Cu multumiri,
Constantin Mereuta - loc. Barlad, O.P. 1, C.P. 19, jud. Vaslui, cod 6400, tel. 035/42.51.53

</b><b>"Doresc mai multe amanunte despre fundatia <<Speranta>>"

In revista dvs., cu cateva luni in urma, a aparut o informatie conform careia, la Cluj, Fundatia "Speranta" a infiintat o gradinita speciala pentru copiii autisti. As dori mai multe informatii despre aceasta fundatie, adresa si numarul de telefon sau fax. Doresc sa aflu cat mai multe informatii despre aceasta gradinita, deoarece, pana acum, am aflat ca este a doua unitate de acest fel din tara (mai exista un centru la Bucuresti). Va multumesc anticipat!
socio-psiholog Gina-Violeta Negrescu - Tecuci, jud. Galati, cod 6300
Cititorii Multumesc Pentru Vindecari

"Cu mana pe inima jur ca Stimuvenul este minunea minunilor!"

Un ploiestean cu varsta intre 70 si 80 de ani, cu mari probleme de circulatie venoasa, are placerea si bucuria sa va comunice insanatosirea sa. In indelungata mea existenta, am vazut putine minuni. Poate nu le-am receptat eu sau n-au fost chiar minuni. Cu mana pe inima, va jur insa ca Stimuvenul produs de firma "Exhelios" din Timisoara este minunea minunilor! Fiindca am aflat despre el din revista "Formula As", tot aici vreau sa-mi comunic si bucuria. Acum 20 de ani, in urma unei imprudente, am fost sortit sa suport suferintele unei tromboflebite ileo-femurale, la membrul inferior stang. Am fost de multe ori internat in spital, pentru ca venele se umflau, ma durea rau piciorul, iar dupa un tratament de 10-12 zile, reveneam acasa cu indicatia sa stau imobilizat la pat inca doua saptamani. Un calvar! In urma cu 15 zile, datorita unui efort fizic, tot piciorul stang s-a inflamat si mi-am zis ca pana aici mi-a fost soarta. Dar am folosit imediat Stimuvenul si in 30 de ore piciorul a revenit la starea initiala. Atunci am exclamat: iata o minune care nu este cunoscuta nici de bolnavi, dar nici de Medicii pe care i-am contactat in ultimii 20 de ani. Acest medicament de exceptie are neaparat nevoie de publicitate! In ce ma priveste, sunt cu toata inima mea alaturi de producatorii Stimuvenului, carora le port toata stima si recunostinta unei vieti salvate.
Pompiliu Cosmulescu -
str. Bobalna nr. 76, Ploiesti

"Prin tratamentul d-lui prof. dr. docent Ion Gherman, fetita mea s-a vindecat de chist hidatic la plamani si ficat"

Sunt o cititoare fidela a revistei "Formula As" si, datorita ei, sunt si o mama fericita, careia Dumnezeu i-a ascultat rugaciunile, vindecandu-i copilul bolnav. Nu e prima data in viata mea cand revista aceasta imi da un ajutor decisiv. Fetita mea a suferit de hidatidoza (chist hidatic), mai intai la plamani, apoi a recidivat la ficat. A fost operata de doua ori. Imprejurarile au facut sa ne pregatim pentru o a treia interventie, cand minunea s-a produs: in paginile revistei "Formula As", am citit despre d-l dr. Ion Gherman din Bucuresti, care trateaza aceasta boala cu ajutorul medicamentelor. Am apelat cu deznadejde la dansul si, dupa tratamentul prescris, chistul hidatic a disparut. Va multumesc atat dvs., pentru felul in care stiti sa ne fiti de folos, cat si d-lui prof. dr. docent Gherman, care este un profesionist si un om minunat.
Maria Popa - Suceava, tel. 030/25.39.45
D-l prof. dr. docent Ioan Gherman - O.P. 48, C.P. 1, Bucuresti, sector 2, tel. 01/252.19.87

</b><b>"Cu ajutorul medicamentului Mibazon mi-am vindecat un furuncul care recidiveaza mereu"

Sunt o cititoare fidela a revistei si va multumesc ca, in mult citita pagina "Cititorii raspund", am gasit o informatie care m-a ajutat sa ma vindec de un furuncul recidivant. E vorba de unguentul Mibazon, care mi-a rezolvat problema in cateva zile. Sper sa-i ajute si pe alti bolnavi, usurandu-le suferintele.
Baia Elena - loc. Carei, jud. Satu-Mare

</b><b>"Cu reteta d-lui Bogdan Victor am scapat de 40 de pietre de la vezica biliara"

Va adresez cateva cuvinte de multumire pentru continutul revistei "Formula As" si, mai ales, pentru paginile de sanatate. Intr-una din ele, am gasit o reteta propusa de d-l ing. Bogdan Victor din Bucuresti, referitoare la eliminarea pietrelor de la vezica biliara. In urma tratamentului, am eliminat nu mai putin de 40 de "smaragde" (pietrele au culoare verzuie), cel mai mare avand dimensiunea de 2/1 cm. Ultimii ani au fost pentru mine un chin. Acum sunt un om fericit si multumesc pentru ajutor. Odata cu mine va multumesc si alti trei vecini din blocul in care stau si care au beneficiat de aceeasi "minune".
Silvia Marin, pensionara, cititoare fidela a revistei
Ma numesc Dinescu Ion, din com. Sarichioi, jud. Tulcea, si, ca urmare a solicitarii mele publicata in revista "Formula As", am primit in mod gratuit de la d-na Mirela Umbrarescu din Bacau pungi pentru anus contra naturii, oferite cu sprijinul Episcopiei Ortodoxe Roman (Preasfintia sa Ioachim Bacaoanul). Le multumesc din suflet prin intermediul aceleiasi generoase reviste care mi-a publicat cererea.
Cititorii Raspund

"Fiul meu sufera de reflux gastro-esofagian"
(Raspuns pentru Elena - Iasi, F. As nr. 419)

In cazul fiului dvs., este vorba de o esofagita de reflux, asociata si mai ales intretinuta de o gastrita hiperacida (care explica senzatia de arsuri) sau chiar de un ulcer gastric. M-am confruntat si eu cu simptomele extrem de neplacute si dureroase ale acestei boli, care se manifestau in special pe timpul noptii. Ii recomand fiului dvs. sa actioneze pentru reducerea producerii de catre stomac a acidului clorhidric in exces, printr-un regim alimentar corespunzator, din care sa elimine mancarurile greu digerabile, care stationeaza timp indelungat in stomac, precum si condimentele, cafeaua, ceaiul negru, alcoolul si sarea in exces. Cu atat mai mult acest lucru se impune seara, renuntandu-se in acelasi timp la o cina copioasa, luata la ore tarzii, care sa suprasolicite stomacul pe timpul noptii, favorizand refluxul esofagian. De asemenea, la culcare va utiliza 1-2 perne, astfel incat pozitia capului si a trunchiului sa fie mai ridicata, nu orizontala. Ca medicatie, ii pot fi utile tabletele Foladon (cu efect antispastic si antisecretor), precum si tabletele Ulcerotrat sau Calmogastrin, care neutralizeaza excesul de acid clorhidric si au si efect de pansament gastric. O solutie mai radicala o reprezinta tabletele de Ranitidina, care inhiba producerea acidului clorhidric de catre mucoasa gastrica, contribuind eficient la vindecare si la eliminarea senzatiilor neplacute la care va referiti. Toate aceste medicamente se produc in tara si se gasesc in farmacii, la preturi accesibile. Ca tratament ajutator, se pot obtine rezultate bune cu Ceaiul Gastric produs de Plafar, care contine un amestec de plante medicinale cu efect de calmare a mucoasei gastrice si de reducere a secretiilor. In orice caz, ar fi utila internarea fiului dvs. in spital, unde un medic specialist gastro-enterolog ii poate efectua investigatii si analize complete, putand stabili cu precizie diagnosticul si tratamentul cel mai eficient. Ii doresc numai bine si sanatate!

</b><b>"Caut o clinica de endocrinologie"
(Raspuns pentru Romedea Maria-Luiza - Bacau, F. As nr. 421)

In cazul in care la Spitalul Judetean Bacau nu exista o clinica de boli de nutritie, in cadrul careia activeaza medici specialisti endocrinologi, va recomand cu caldura Clinica Spitalului Judetean din Timisoara, la ale carei servicii medicale competente puteti apela cu deplina incredere. Tinand cont de faptul ca sunteti din Bacau, ati putea merge la Iasi - un puternic centru medical universitar, unde mai mult ca sigur exista o astfel de clinica, tot in cadrul Spitalului Judetean.
Valeriu Munteanu - str. Albac nr. 1, ap. 16, Timisoara

</b><b>"Sotul meu sufera de necroza aseptica a osului femur stang"
(Raspuns pentru Mirela Tumbar de Sosa - Buenos Aires, Argentina, F. As nr. 433)
</b><b>"Sufar de o decalcifiere care a dus la fisurarea osului"
(Raspuns pentru Maria Marinescu - Bucuresti, F. As nr. 449)

Va recomand cu incredere preparatul Biocalciu al companiei chineze "Tianshi", care este foarte eficient pentru restabilirea structurii tesutului osos. M-am convins de acest lucru, indicandu-l multor pacienti. Este un produs al unei tehnologii moderne, fabricate dupa o reteta specifica, care contine sub forma concentrata si dozaj echilibrat o multime de substante nutritive, datorita carora este posibila intarirea multilaterala a sanatatii omului. Coeficientul de asimilare de catre organism atinge 90-95%. Continutul de calciu organic este foarte inalt, iar raportul dintre calciu si fosfor este cel mai potrivit. Calciul se afla in stare ionizata, astfel fiind posibila asimilarea sa atat de usoara, putandu-si indeplini la maximum functia in organism. Biocalciu mai contine zinc, fier, magneziu, taurina, lecitina, vitaminele A, D si C. Toate componentele produsului sunt de origine naturala, fara a avea adaos de antiseptice. Cu acest produs se trateaza si boli ale copiilor: rahitismul, dentitia retardata, curbura oaselor picioarelor, mersul tarziu etc. De asemenea, este eficient si in patologiile adolescentilor: senzatii dureroase si spasme in membre (care apar in procesul cresterii), oboseala accentuata, osteomalacie, talie mica etc. Persoanele de varsta medie si avansata pot beneficia de efectele aceluiasi produs, in special pentru osteoporoza, dureri si disconfort in regiunea lombara, sindrom climacteriu, hipertonie, constipatii, somnolenta, nefrolitiaza, afectiuni ale vaselor sangvine ale inimii si creierului, debilitate mintala, afectiuni canceroase, reumatism articular, dereglari ale glandei tiroide, miastenie, imbatranire precoce, dereglari ale secretiilor interne, diabet zaharat (tip I si Ii) si multe alte afectiuni.
Trebuie sa luati acest produs in paralel cu medicamentele de baza, indicate de medicul dvs. curant. Produsul este compatibil cu orice medicament naturist sau alopat. Va doresc succes!
Rodica G. - Constanta, 093/87.87.09

"De cativa ani, sufar de o insomnie crunta"
(Raspuns pentru Fodor Maria - Braila,
F. As nr. 445)

Pentru aceasta problema exista un produs natural american numit Good Night 4 Life, un supliment alimentar care nu provoaca dependenta si nu are contraindicatii. Este un somnifer natural foarte eficient, cu un rol important in stimularea activitatii sistemului nervos central si a muschilor inimii. Pentru procurarea produsului, puteti sa ma sunati la tel. 068/31.21.12, dupa orele 18.00.
Ildiko Csabai - Brasov

</b><b>"Sotul meu are o forma de stomatita care nu cedeaza la tratament"
(Raspuns pentru M. Gheorghe - Ramnicu-Valcea,
F. As nr. 447)

Va recomand o reteta "magnifica", care se poate prepara in farmacii: Sulfatiazol - 2 g, Metronidazol - 2 g, Bicarbonat de sodiu - 2 g, Stamicin - 1 g, Hidrocortizon acetat - 0,125 g, Vitamina B1 - 0,025 g, Vitamina B2 - 0,025 g, Vitamina A - 1 fiola/ 300.000 U.I., Anestezina - 0,025 g, Glicerina ad. - 40 ml. Cu acest preparat se fac badijonari locale de trei ori pe zi. Reteta o am de la un medic stomatolog care mi-a tratat baietelul in varsta de un an si noua luni de gingivo-stomatita ulcero-necrotica. O recomand cu incredere. Intrucat baietelul meu era si anemic (stomatitele aparand pe fondul imunitatii scazute), a facut tratament cu vitamine (B1, B2, B6, C) si fier Haussman. Va recomand cu caldura reteta pentru badijonaj local, dar va sfatuiesc sa-i solicitati medicului de familie si un tratament fortifiant, cu vitamine. Sanatate tuturor!
Elena Filiche - str. Zidari nr. 2, bl. C1-2, sc. C, ap. 4, Iasi, tel. 032/23.70.54, 092/94.80.33

"Fac crize repetitive de tahicardie paroxistica supraventriculara"
(Raspuns pentru Cornel Constantin Neda - Anina, F. As nr. 448)

In primul rand, vreau sa va spun ca am ajuns sa astept ziua de luni ca pe o sarbatoare, pentru ca apare un nou numar din aceasta minune de pe pamant care se numeste "Formula As", care vine ca un balsam calmant pentru multe suflete suferinde, inclusiv al meu, deoarece si eu m-am vindecat tot cu ajutorul dvs., luand o reteta din "Formula As", pe care doresc sa o transmit si eu d-lui Cornel din Anina. Reteta este urmatoarea: se face un amestec din 50 g talpa-gastii, 10 g sovarv, 20 g conuri de hamei, 30 g tei. Se face o infuzie din 1-2 linguri de amestec la o cana de apa in clocot. Se beau 1-2 cani de ceai zilnic, cu 30 de minute inainte de culcare, indulcite cu miere de albine. Cu acest tratament, eu m-am vindecat in zece zile. Am facut tratament cu Sotatol timp de doua luni, internata in spital, si tot in zadar - pe zi ce trecea, ma simteam tot mai rau si mai rau. Asta, pana am gasit reteta asta miraculoasa cu plante. Mentionez ca am exact acelasi diagnostic ca si d-l Cornel si ma pot considera un om vindecat, lucru pe care-l doresc si d-lui.
Matilda Goanta - str. Avram Iancu nr. 8/32, Hunedoara

</b><b>"Sufar de distimie"
(Raspuns pentru Lucica C. - Buzau, F. As nr. 449)

1. Am avut aproape aceleasi simptome ca dvs. si mi s-a pus acelasi diagnostic. Dupa un lung periplu prin spitale, am gasit un medic sufletist si exceptional pregatit, care mi-a dat urmatorul tratament: - dimineata - 1 pastila Carbamazepin, 1 pastila Anafranil; - pranz - 1 pastila Anafranil; - seara - 1 pastila Doxepim, 1 pastila Carbamazepin, 1 pastila Tioridazin. Tratamentul este foarte eficient, dar secretul reusitei consta in durata aplicarii lui: cel putin sase luni consecutiv, dupa disparitia simptomelor. In paralel, eu am luat si Spirulina - 6 casete pe zi (de capul meu), si acum ma simt excelent. Indiferent ce tratament ati urma, mergeti mai intai la un bun duhovnic, sa va spovediti. Veti pleca de acolo cu inima mult mai usoara. Participati duminica la sfanta liturghie si fiti sigura ca Dumnezeu va va ajuta. Aveti multa rabdare. E o boala care nu se vindeca repede si in care apar frecvent recaderi (moment in care tratamentul se reia). Dumnezeu sa va ajute!
Ana-Maria Ionescu - Ramnicu-Valcea
2. Simptomele pe care le descrieti dvs. pot fi cauzate de existenta unor paraziti in organism, cel mai posibil a unor chisturi de lambliaza. Efectuati analiza sangelui, care va va arata numarul de cozinofile.
Elena Manea - Oradea, tel. 095/63.00.97

</b><b>"Fetita mea are un chist osos"
(Raspuns pentru Corina B. - Arad, F. As nr. 449)

Personal, am fost operata de un chist osos la gamba stanga, cu grefa de la osul soldului stang, la varsta de 9-10 ani, de catre d-l dr. Cornelius Sabetai, de la sectia de ortopedie infantila a Spitalului nr. 1 din Craiova. S-ar putea ca intre timp d-l dr. sa se fi mutat sau numarul spitalului sa se fi schimbat - tot ce imi amintesc este ca spitalul era undeva in centru, iar d-l dr. Sabetai avea ore si la Facultatea de Medicina din Craiova. Acum am 32 de ani si pot spune ca dansul a fost sansa vietii mele. Merita sa incercati!
Florinela F. - Cluj-Napoca

</b>
<b>
"In urma unor repetate infectii, am o leziune micotica in vezica urinara"
(Raspuns pentru Ilina Timisan - Timisoara,
F. As nr. 449)

Prin chinuri asemanatoare am trecut si eu, cu mult timp in urma, in urma unei raceli zdravene la picioare si la vezica si a infestarii cu Escherichia Coli. M-am vindecat singura, cu sfaturile lui Dumnezeu. Am aflat intamplator ca Escherichia Coli traieste numai in intestine, dar ca in anumite conditii prielnice se inmulteste foarte mult si migreaza spre zonele invecinate: vezica urinara, vagin etc. Eu am procedat astfel: - prima seara - o spalatura cu irigatorul in zona anala cu Hipermanganat de potasiu (2 cristale dizolvate in apa calda), dupa ce inainte facusem o spalatura vaginala cu aceeasi solutie; - a doua si a treia seara - doar cate o spalatura vaginala cu Hipermanganat de potasiu (se gaseste in farmacii, dar atentie, nu abuzati de el!); - urmatoarele doua zile - alternativ, spalaturi vaginale cu o lingurita de bicarbonat de sodiu, apoi cu sare grunjoasa (nu abuzati de acest tratament deoarece distruge flora vaginala). Dupa spalaturile vaginale se sta in pat, la cald. Obligatoriu, in perioada rece se poarta zi si noapte chiloti grosi (chiar tricotati) peste chiloti obisnuiti, iar noaptea se tin sosete in picioare. Evitati raceala la picioare si in zona vaginala, ocoliti strandul cu apa rece si veti uita de boala! Nu uitati sa tineti post negru vinerea - ajuta atat la curatarea intestinului, cat si la curatenia spirituala. Multa sanatate!
Maria Ciurea - str. Brandusei nr. 18. sc. B, ap. 29, Timisoara

"Stie cineva un remediu naturist pentru colpita?"
(Raspuns pentru Maria - Cluj-Napoca, F. As nr. 449)

Pentru boala cu care va confruntati si care recidiveaza mereu, folositi extractul din alge de smaragd numit Chlorella Max. Algele fortifica sistemul imunitar si s-a demonstrat eficacitatea medicala deplina a elementelor componente ale acestui extract. Pentru relatii suplimentare, ma puteti contacta telefonic.
Florica Chira - str. 1 Iunie nr. 111, bl. B14, ap. 15, Brad, jud. Hunedoara, cod 2775, tel. 054/65.12.49