Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Noiembrie- Prima saptamana a lunii este categoric cea mai neprietenoasa. Ea poate avea chiar un caracter fatidic pentru cei care vor fi prinsi in clestele opozitiei dintre Saturn, marele malefic, aflat si in miscare retrograda, si Pluto, temutul stapan al imparatiei subpamantene. Vi...

</b>
<b>

</b><b>Zodiacul Lunii Noiembrie</b><b>- Prima saptamana a lunii este categoric cea mai neprietenoasa. Ea poate avea chiar un caracter fatidic pentru cei care vor fi prinsi in clestele opozitiei dintre Saturn, marele malefic, aflat si in miscare retrograda, si Pluto, temutul stapan al imparatiei subpamantene. Vizate de acest aspect sunt in primul rand semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti). Nici celelalte zodii nu vor scapa insa de tensiunile interioare, greu de controlat. Important este sa retinem cu totii ca toate tranzitele isi au scopul lor bine determinat in ordinea generala a lucrurilor si ca, examinandu-ne cu sinceritate motivatiile si atitudinile profunde, avem sansa de-a invata multe despre noi insine -Berbec

Energie si moral ridicat
Marte, planeta tutelara a Berbecilor, le e favorabila toata luna, conferindu-le dinamism si un moral ridicat. Vor face fata usor micilor dificultati cotidiene, cu conditia sa dea dovada de mai multa rabdare. Iritarea dvs. impotriva lumii se simte si v-ar putea atrage dusmanii indelungate, mai ales pe plan profesional.
Bani: Dupa data de 9, Venus, patroana banilor, va face o vizita cat se poate de binevenita prin buzunare. Mai mult, aduce cu ea si intariri: un barbat energic, care va va cataliza pana in jurul datei de 22, atragandu-va atentia asupra posibilitatilor care se ivesc si nelasandu-va sa le treceti cu vederea. In problema banilor va veti dovedi negociatori redutabili intre 7 si 26. Toate activitatile legate de comert sunt favorizate in aceeasi perioada.
Dragoste: Viata de cuplu este marcata de vibratiile afectuoase ale planetei Venus, pana la data de 8. Tot pana la acea data, comunicarea cu partenerul decurge usor si placut. Puteti face planuri de viitor legate de prosperitatea dvs. comuna. Din 9 incepand, veti fi insa puternic atrasi fizic de o persoana constienta de efectul pe care-l are asupra dvs. O aventura extraconjugala nu poate fi exclusa. Tentatia este mai mare pentru femeile din Berbec, decat pentru barbati.
Sanatate: Sunteti intr-o forma fizica buna si nu va pandesc nici un fel de boli neasteptate. Dimpotriva, veti avea cat se poate de multa energie. Refacerea psihica se produce cel mai usor in mijlocul prietenilor. Intalnirile cu acestia va binedispun si va incarca cu energie pozitiva.

Taur

Iubiri de toamna
Profitati de deblocarile care s-au produs in plan interior pentru a va dedica viitorului dvs. profesional. Starile de confuzie privitoare la cariera dvs. s-au risipit si va puteti estima cu mare claritate si putere de discernamant calea pe care doriti intr-adevar s-o urmati precum si sansele de succes. Aveti reputatia de-a fi "cea mai fixa dintre zodiile fixe", flexibilitatea nu va caracterizeaza si va este greu sa luati decizii care va pot intoarce viata pe dos, insa acuma este un moment in care, daca ajungeti la concluzia ca actuala dvs. cariera nu va exprima personalitatea sau ca sunteti tinuti in loc de ceea ce faceti, puteti sa recurgeti la o reorientare radicala. Aveti forta necesara sa puneti o astfel de decizie in practica, iar momentul este propice pentru o astfel de schimbare.
Bani: Au! Capitolul acesta este de-a dreptul dureros, pentru ca datoriile dvs. continua sa se acumuleze si sa se intinda parca la nesfarsit, pe cand veniturile nu prea reusesc sa echilibreze situatia. Cu toate ca la serviciu castigati bine (poate primiti chiar o suma suplimentara in prima saptamana a lunii), exista oameni care profita de pe urma dvs. Luna aceasta, principalul profitor se anunta a fi un barbat cu o mare putere de convingere.
Dragoste: In cea mai mare parte a lunii lucrurile stau foarte bine in relatia de cuplu. Stati mult de vorba cu partenerul si va face placere sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Femeile din Taur se vor simti inconjurate de toata atentia partenerului. Pentru cele necasatorite, este posibila o cerere in casatorie.
Sanatate: Cel mai bine va veti simti la inceputul lunii, cand si energia, si reflexele functioneaza de minune. Apoi, va va cuprinde o stare de usoara oboseala, care se poate transforma in nervozitate. Cel mai bun medicament, somnul.

Gemeni

Sansa la bani
Noiembrie va confrunta din plin cu "viata ca o scorpie". Comportamentul dvs. devine tot mai retras si in acelasi timp mai autoritar. Felul in care va exprimati aceasta autoritate nu este cel indicat. Aveti tendinta de a aduce critici sub forma cea mai dura si mai cinica. Este adevarat ca va simtiti amenintati si subminati de un adversar nevazut, dar in acest caz acesta se afla ascuns chiar in psihicul dvs. Drumurile lungi ar trebui evitate, chiar daca la capatul acestora s-ar parea ca se deschid perspective tentante. Exista pericol de accidente, un motiv pentru care ar fi bine ca, daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, sa nu conduceti dvs.
Bani: In ciuda faptului ca planeta sansei, Jupiter, care traverseaza la dvs. casa banilor, este in miscare retrograda, perspectivele dvs. financiare sunt mai mult decat imbucuratoare. S-ar putea sa va speriati ca unul dintre protectorii dvs. se retrage sau ca un proiect care se desfasura ca focul este intr-o stare de stagnare, dar temerile dvs. sunt neintemeiate si va veti linisti inca din prima saptamana a lunii. Sumele care urmeaza sa le primiti ulterior pot fi considerabile.
Dragoste: Tot prima saptamana a lui noiembrie este benefica pentru a sta de vorba cu persoana iubita. Incercati sa comunicati cu maximum de sinceritate si nu ezitati sa va marturisiti slabiciunile. Astfel puteti salva multe dintre consecintele pe care comportamentul dvs. inchis si rece din ultima vreme le-a avut asupra relatiei de cuplu. Inghititi reprosurile partenerului fara sa faceti crize de autoritate, pentru ca acesta are dreptate.
Sanatate: Pe fondul unei mari oboseli psihice si eventual al unor dureri reumatice, mai ales la incheieturi, starea generala este totusi preponderent buna. Exercitii usoare pentru mentinerea flexibilitatii, facute nu foarte mult, dar cu mare regularitate, va pot imbunatati si mai mult starea fizica.

Rac

Probleme
Marele benefic Jupiter, chiar in miscare retrograda, se ocupa constiincios, desi mai discret, de preocuparile dvs. pe plan personal. Este bine sa manifestati un optimism moderat, o incredere masurata in fortele dvs., pentru a evita invidia anumitor persoane care, sub masca unei colegialitati joviale, va lucreaza meserias. Ramaneti prudenti in zona profesiunii, unde pot sa apara probleme, nu grave, dar foarte stresante pe termen lung. Prima saptamana a lunii va fi foarte placuta acasa, unde veti petrece ore placute cu cei din jur. Daca sunt necesare actiuni de amenajare sau infrumusetare a casei, faceti-le acum pentru ca veti gasi exact ce cautati.
Bani: Veniturile dvs. nu vor fi prea grozave in primele trei saptamani ale lunii, ba chiar s-ar putea sa trebuiasca sa trageti mata de coada. Asta, mai ales daca ati facut o investitie mai mare, care trebuie acoperita repede. Fiti foarte atenti, sa nu va inselati in modul cum faceti socotelile si estimarile de viitor.
Dragoste: Intreaga luna, sentimentele dvs. vor fi intense si profunde. Dati dovada de o adevarata creativitate romantica. Barbatii din Rac se vor intrece pe sine in atentii si complimente adresate persoanei iubite. Dragostea va fi prioritara pentru Raci pana in jurul datei de 22.
Sanatate: Influenta lui Saturn si a lui Pluto va afecteaza in mod direct. Veti suferi din lipsa de tonus fizic si chiar moral. Menajati-va cu toate mijloacele care va stau la indemana, in primul rand impotriva surmenajului nervos de care suferiti de o buna vreme incoace. Sunteti predispusi la infectii, probleme legate de inima si circulatie si incetinire a reflexelor.

Leu

Dispozitie proasta
Prost plasati fata de zodia dvs., Marte si Soarele va vor face luna asta nervosi, gata sa explodati la cea mai neinsemnata contrazicere. Presimtind, parca, cearta, aveti tendinta sa va izolati de prieteni sau sa va vedeti pe rand cu ei. Preferati compania unor persoane mai in varsta, cu o fire mai transanta, de la care doriti sa invatati in primul rand cum sa va manifestati propria autoritate. Incercand sa le preluati stilul, s-ar putea sa exagerati.
Bani: Situatia dvs. financiara nu este nici prea-prea, nici foarte-foarte si nu se va schimba in mod semnificativ pe tot parcursul lunii noiembrie. S-ar putea sa aveti parte de mici cheltuieli sacaitoare, dar si de mici surprize care sa contrabalanseze valoarea acestora.
Dragoste: Pana in ultima saptamana a lunii, sunteti chinuiti alternativ de sentimente si resentimente si nu e bine sa va cantonati in nici unul dintre ele. Multe dintre emotiile care ies acum cu putere la suprafata nu au de fapt de-a face cu partenerul, ci cu dvs., dar sunt atat de intense, incat nu aveti cum sa va dati seama. Comunicarea (mai) normala se instaureaza de-abia dupa 27, iar sansele cele mai mari de a ajunge la un echilibru emotional apartin Leoaicelor.
Sanatate: Sunteti intr-o perioada in care pofta de mancare este crescuta si puteti castiga usor in greutate. Ficatul este, de asemenea, sensibil si trebuie menajat. Evitati excesele de alcool si de grasimi. In rest, tonusul dvs. vital este bun, chiar daca sunteti cuprinsi de faze periodice de leneveala.

Fecioara

Munca si stres
Faceti parte dintre chinuitii zodiacului, pentru ca acele conflicte care va dezechilibreaza, intre casa si cariera, in loc sa se linisteasca, se acutizeaza. Lupta dusa pe muteste va afecteaza din ce in ce mai tare performantele de la serviciu, unde sunteti foarte ocupati, dar si stresati de atmosfera tensionata, creata de seful direct. Persoana de acasa, care va mananca sistematic sufletul, nu pare sa se sinchiseasca de efectele daunatoare pe care le produce asupra dvs. Scandalurile care pot izbucni dupa data de 27 vor fi neplacute, dar va vor ajuta sa va mai eliberati de energia negativa acumulata. Timpul cel mai bine utilizat este cel dedicat prietenilor.
Bani: Puteti pune la cale multe lucruri bune si banoase in prima saptamana a lunii. Se pot pune bazele unor contracte de viitor, numai ca pana la infaptuirea acestora vor mai interveni anumite intarzieri sau blocaje, care nu trebuie sa va sperie. Ati intrat intr-o afacere serioasa si v-ati negociat partea cu inteligenta.
Dragoste: Acest capitol va preocupa minimal sau deloc in noiembrie. Romantismul exprimat de partener va stanjeneste si va trezeste o reactie de iritare. Incercati sa-i explicati ca treceti printr-o faza pragmatica in care primeaza alte interese.
Sanatate: Anumite stari de disconfort care v-au deranjat pana acum fara a ajunge sa atinga un prag patologic pot ajunge la o faza acuta. Feriti-va de insomniile in care aveti o stare de hiperluciditate si care va lasa storsi zile in sir. Folositi fie o medicatie naturista (Extraveral, Calmogen), fie mancati seara o salata de ceapa si o cana de lapte cald indulcit cu miere. Umflarea picioarelor, care ar putea sa inceapa sa fie insotita de crampe dureroase ale ligamentelor, poate fi evitata, daca dormiti cu ele, pe o perna voluminoasa.

Balanta

Pasiune si bani
La inceputul lunii, sunteti intr-o stare de impacare cu sine si aveti un bun echilibru emotional si mental. Pentru ca va puteti comunica ideile cu usurinta, eleganta si claritate, este bine sa profitati de aceasta prima saptamana pentru a va pune la punct cat mai multe dintre problemele personale restante. Drumurile de orice fel sunt in continuare prohibite. Ele va pot aduce fie neplaceri neprevazute, fie necazuri cu sanatatea, daca nu chiar conflicte cu autoritatile. Daca sunteti in comunicare cu persoane influente din strainatate, evitati orice disputa cu ele si nu va lasati provocati la discutii contradictorii cu profesorii, daca sunteti elevi sau studenti.
Bani: Noiembrie se dovedeste o luna deosebit de lucrativa, mai ales dupa data de 9, cand Venus, planeta Balantelor, isi face intrarea tocmai in casa solara a banilor. Contati pe sprijin financiar generos din partea unui barbat pana pe data de 22. Daca aveti de negociat contracte sau mariri de salariu, puteti sa o faceti oricand intre 7 si 26, cu sanse foarte mari de succes.
Dragoste: Iesind parca dintr-o indelunga zapaceala, presarata pe ici-pe colo cu revelatii psihologice, ati fi preferat o perioada de calm si poate chiar de singuratate, dar Marte, care este si planeta sexualitatii, aflata in casa dragostei, nu va lasa. Asteptati-va la o pasiune cu spume, in care rolul dvs. sa fie unul paradoxal: si de observator, si de parte implicata. Implicarea pasionala nu va va tulbura nici o clipa detasarea mentala si, pentru ca nu sunteti genul rece, va puteti speria de aceasta ciudata poveste de dragoste.
Sanatate: Se pastreaza in parametri normali. Cel mai bine va simtiti in prima saptamana a lunii. In rest, aveti destula energie pentru a rezolva probleme de serviciu, dar cam atat. Renuntati la treburile care nu sunt de utilitate imediata si odihniti-va bine, in weekend-uri.

Scorpion

Energii planetare
Mare agitatie in viata personala, mai ales pentru barbatii din aceasta zodie a emotiilor intense. Sunteti ferm hotarati sa rezolvati cat mai multe dintre problemele personale care va stau in carca de o vreme si reusiti s-o faceti cu mult mai putin efort decat v-ati fi asteptat. Multumirile se cuvin planetei Venus, care va inzestreaza cu lipici suplimentar dupa data de 9, cand isi face intrarea triumfala in zodia dvs. Daca mai adaugam si sprijinul primit de sprintarul Mercur, planeta comunicarii (si a vrajelii), va veti da seama cate energii planetare conlucreaza cu dvs. pentru a va ajuta sa va duceti la bun sfarsit poate chiar mai multe dintre problemele pe care vi le-ati propus spre rezolvare. Daca vi se ofera sansa unei calatorii lungi sau inceperea unui studiu, nu ezitati sa acceptati.
Bani: La sfarsitul lunii, gasiti energia si disponibilitatea mentala necesara pentru a va apuca de descalcirea unei probleme financiare destul de complicate, pentru care ati consumat mult timp si energie nervoasa. Sansele de reusita sunt relative, insa puteti obtine un succes partial, cu ajutorul unui barbat care va sprijina dupa data de 23.
Dragoste: Nu sunteti foarte motivati in a va arata sentimentele, este mai degraba posibil sa le ascundeti cu intentie. Din punct de vedere erotic, proiectati in jurul dvs. o aura de raceala si inabordabilitate. Este posibil sa doriti sa rupeti o relatie sexuala pe care ati inceput s-o resimtiti ca fiind mai degraba o responsabilitate si un balast, decat o poveste pasionala. Aveti nevoie de a va izola si de a va reconsidera propriile cerinte afective.
Sanatate: Excelenta in prima saptamana, buna in restul lunii, va va inzestra cu multa energie si dorinta de actiune. Este o luna propice miscarii de orice fel, a sportului, dar si a dansului.

Sagetator

Stelele vi se impotrivesc
Din fericire, veti avea suficienta energie pentru a face fata, fara a va dezechilibra total, incercarilor destul de dure, de care nu veti fi crutati nici in aceasta luna de toamna. Chiar daca simtiti nevoia sa rezolvati probleme restante sau incalcite de ordin administrativ, nu o faceti cu agresivitate. Ganditi-va ca dvs. sunteti de vina ca le-ati amanat atata vreme. Daca va temperati agresivitatea, puteti face multa treaba buna, fiind ajutati de prieteni apropiati si rude de gradul doi. In situatiile dificile, va bucurati de ajutorul secret al mai multor aliati. Un barbat, o femeie binevoitoare si dispusa sa va ajute si financiar si o persoana tanara.
Bani: Din munca nu va iese mare lucru, la acest capitol sunteti chiar pagubosi, insa va puteti bizui in continuare pe ajutor financiar din partea unei persone influente. S-ar putea ca sumele pe care le primiti sa descreasca intrucatva, insa vor fi totusi suficiente pentru a va ajuta sa faceti fata cheltuielilor de tot felul, care parca nu mai inceteaza sa se iveasca din toate partile.
Dragoste: Planetele nefaste ale lunii va afecteaza starea de spirit si relatiile cu ceilalti, mai ales cand e vorba de sentimente. Relatia dvs. de cuplu se afla in mare pericol. Culegeti roadele comportamentului agresiv si poate excesiv de marcat de gelozie si posesivitate al partenerului dvs. de viata. Acesta s-a retras mai intai intr-o atitudine impersonala, care apoi a devenit rece pentru a ajunge, in ultimul stadiu, cea de acum, una de respingere. Nu incercati sa va apropiati de acesta mai mult decat vi se permite si respectati-i nevoia de singuratate. Fortand nota, ruperea devine definitiva.
Sanatate: Energia fizica este suficienta pentru a face fata solicitarilor. Este o energie pozitiva, care se reflecta atat in plan fizic, cat si in plan emotional. Reflexele dvs. devin din nou rapide si precise si puteti sa va descarcati cu usurinta surplusul de energie nervoasa prin miscare.

Capricorn

Zile bune
Prima saptamana a lunii va aduce un succes in cariera, posibil o apreciere deschisa din partea sefilor, cu care intretineti raporturi de amicitie plina de creativitate. Dupa data de 9, dedicati foarte mult timp prietenilor si le daruiti acestora la fel de multa afectiune pe cata primiti. Discutiile vor fi incitante, alerte si vor atinge o mare varietate de subiecte. Este posibil ca in cercul prietenilor dvs. sa apara un barbat de la care veti avea de aflat o sumedenie de lucruri nu numai interesante, ci si foarte utile.
Bani: Va aruncati in lupta pentru existenta cu un curaj si o energie de zile mari, dar aveti grija sa nu va supraestimati fortele. E adevarat ca ati prins curaj dupa ce situatia dvs. financiara, care a fost fluctuanta timp de ani de zile, a inceput sa se stabilizeze, dar fiti rezonabili si ganditi-va ca nu puteti recupera totul dintr-o data. Chiar daca va simtiti capabili de eforturi titanice, au si acestea o limita. Nu imprumutati bani pe termen lung.
Dragoste: Cu marele benefic Jupiter retrograd in casa casatoriilor, nu aveti de ce sa va temeti. Puteti deveni eventual putin mai precauti cu privire la amplitudinea planurilor de perspectiva pe care le elaborati impreuna cu partenerul. S-ar mai putea sa va reexaminati atitudinea, mai ajustand putin din idealism. In esenta insa, relatia este sanatoasa si echilibrata, bazata pe o sinceritate plina de intelegere.
Sanatate: Trebuie sa va ingrijiti cu maxima atentie. Intreaga structura osoasa devine rigida si friabila si trebuie sa incercati sa va mentineti flexibilitatea, mai ales cea a genunchilor. Maselele va pot da si ele de furca, de asemenea tenul. Puteti face usor alergii, chiar si la starile de nervi obisnuite. Un regim de detoxifiere, pe baza de infuzie rece de urzici, v-ar prinde foarte bine.

Varsator

Mizati pe profesie
Acum, ca guvernatorul zodiei dvs. solare, Uranus, a luat-o in fine pe calea cea dreapta, iesind din miscarea retrograda, energicul Marte va capaciteaza la actiune. Problema este ca vreti sa rezolvati totul dintr-o data si de preferinta ieri. Ca, deh, rabdarea si Varsatorul sunt doua notiuni foarte diferite. Incercati sa procedati cu calm. Altfel, veti avea parte de tot felul de incidente marunte, dar neplacute. Un drum intreprins in prima saptamana a lunii poate aduce roade neasteptat de bune, castigandu-va un prieten. In cariera, va puteti astepta la multe succese si la o comunicare exceptionala cu sefii, care vor fi impresionati de ideile dvs. si de modul deosebit de frumos si eficient in care le veti prezenta. Unul dintre principalii dvs. aliati va fi un barbat care va va sustine si se va implica personal la fel de mult ca dvs. in proiectele propuse.
Bani: Nu este exclus sa primiti o marire de salariu, la propunerea sefilor, fara sa fie macar nevoie s-o cereti. Se poate ca o inaintare in functie sa fie motivul cresterii remuneratiei, in orice caz sporirea veniturilor dvs. se produce ca rezultat al unui progres in cariera si ca urmare a simpatiei sefilor, pe care ati stiut s-o atrageti prin calitatea muncii dvs.
Dragoste: In amor, va simtiti respinsi sau respingeti. Va izolati fie fizic, fie psihologic, tocmai de persoana cu care exista o legatura sufleteasca stabila. Multi dintre dvs. cauta sa-si limpezeasca propriile sentimente, pentru ca sunt in pragul unei angajari ferme, pas foarte dificil pentru o zodie cu atata nevoie de independenta. Altii resping o legatura stabila sau, mai bine spus, ideea de permanenta, fiindca nu se simt in stare sa-si asume responsabilitatile care decurg de aici.
Sanatate: Sunteti in revenire, iar Marte va asigura acel surplus de energie necesar pentru a depasi momentele de fluctuatie energetica. Va puteti orienta energia cu multa eficienta catre actiune.

Pesti

Jupiter va sustine
Fiti atenti la cei care se coalizeaza in secret, impotriva dvs., la serviciu. Una dintre persoane (trei la numar) joaca destul de convingator rolul de prieten(a) sincer(a), cealalta este suava si perfida, iar cea de-a treia, probabil un barbat, este "motorul" intrigii. Scopul actiunii este de-a va face sa va pierdeti popularitatea de care va bucurati printre colegi si, daca se poate, si sa fiti facuti tapi ispasitori in ochii sefilor. Probabil ca barbatul este cel care-si va da in petec, manifestandu-si agresivitatea pe fata. Dupa 23, trebuie sa fiti foarte atenti in ce termeni si pe ce ton discutati cu sefii. Incercati sa ramaneti rezonabili, chiar daca acuzatiile care vi se aduc sunt trase de par. Drumurile lungi si/sau studiile sunt ocrotite de Venus si Mercur cu incepere din data de 8. Aveti un insotitor sau un mentor care va inspira si va ajuta sa ajungeti la rezultate foarte bune.
Bani; Daca puteti face o investitie sau sa plasati niste bani, este bine s-o faceti in primele zile ale lunii. Rezultatul va fi rapid si satisfacator, mai ales daca faceti investitia in comert sau comunicatii. Daca ati plasat deja banii intr-o forma sau alta in unul dintre aceste domenii, s-ar putea sa fiti surprinsi in mod placut de nivelul dobanzii obtinute.
Dragoste: Este atat de bine, incat nu ramane mare lucru de povestit. Sub semnul marelui benefic Jupiter in casa dragostei nu pot sa apara nici macar probleme minore in viata dvs. afectiva.
Sanatate: Anumite simptome insidioase, la nivelul gambelor si al labelor picioarelor, ar putea deveni acute, probabil din cauza problemelor circulatiei periferice deficitare. Pot aparea ruperi de mici vase de sange la nivelul labelor picioarelor sau al gambelor. Cine are varice ar trebui sa poarte ciorapi de sustinere. O buna metoda preventiva este sa faceti baie cu saruri minerale care sa stimuleze circulatia.