Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Sotul meu are gangliogliom anaplazic". Sotul meu, in varsta de 37 de ani, a suferit o interventie chirurgicala la cap, in urma careia a fost diagnosticat cu gangliogliom anaplazic. Ii rog pe cei care cunosc vreun tratament alopat, naturist sau de alta natura pentru tratarea ac...

Cititorii Intreaba...

</b><b>"Sotul meu are gangliogliom anaplazic"

Sotul meu, in varsta de 37 de ani, a suferit o interventie chirurgicala la cap, in urma careia a fost diagnosticat cu gangliogliom anaplazic. Ii rog pe cei care cunosc vreun tratament alopat, naturist sau de alta natura pentru tratarea acestei boli sa ne contacteze. Multumesc din suflet!
Camelia - Galati, tel. 094/35.53.08,
036/43.68.47

"Baietelul meu isi tine respiratia"

Apelez la cititorii dvs. pentru un sfat. Baietelul meu va implini in curand 2 ani. Acum patru luni, a avut un accident, in urma caruia era sa moara inecat. A fost readus la viata, dar a stat sase ore in coma. In prezent, este sanatos, plin de viata, insa de cateva saptamani are momente cand isi tine respiratia (se tine cu manutele de nas si isi tine gura inchisa). Sunt speriata si nu stiu ce sa fac.
Maria - Buzau

</b><b>"Mi s-a pus diagnosticul mastoza chistica si leziuni tip fibroadenom"

Am 44 de ani, sunt divortata si sunt singurul sprijin al fetei mele, in varsta de 18 ani. Va scriu cu speranta ca ma veti putea ajuta sa depasesc cu bine necazul cu care ma confrunt in prezent. In urma analizelor efectuate la Spitalul Fundeni - trimisa de medicul de familie -, mi s-a pus diagnosticul mastoza chistica si leziuni tip fibroadenom la sanul stang (am facut mamografie si punctie). Mi s-a propus sa ma operez, dar ezit, mai ales din motive financiare. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un tratament naturist. Va multumesc,
Cristina Balauta
(Adresati-va de urgenta d-lui Vasile Popa, Cabinetul "Natura Medica", str. Almasul Mare nr. 5-7, bl. B16, sc. 3, ap. 34, sector 4, Bucuresti, tel. 01/629.73.28, 629.84.47.)

</b><b>"Cum pot evita recidivarea unei tumori vezicale?"

Am 50 de ani si am fost operata in luna august 2001 la Institutul Clinic Fundeni, sectia Urologie, de tumora vezicala. Rezultatul examenului histopatologic a confirmat carcinomul vezical. De aceea, rog din suflet cititorii "Formulei As" sa-mi recomande un tratament naturist, care sa-i stopeze recidivarea. Cu multumiri,
E.B. - Buzau

Fiicei mele i s-a pus diagnosticul coasta cervicala. M-ar interesa un tratament naturist pentru acest diagnostic.
Doina Niculita - Craiova

Sunt o batrana de 76 de ani, pensionara C.A.P. si sufar de astm bronsic de multi ani de zile. Am aflat dintr-un numar mai vechi al ziarului dvs. ca tinctura de ghimbir mi-ar putea fi folositoare. Rog cititorii de suflet ai revistei "Formula As" sa-mi trimita si mie acest medicament, chiar contra-cost, cu indicatii de folosire. Dumnezeu sa va ajute!
Desanca Stancovici - loc. Moldova Veche, jud. Caras-Severin

</b>
<b>
"Doresc un tratament pentru trigliceride in exces"

Sunt o persoana de 39 de ani. Am fost operata de vezica biliara la 29 de ani, sunt supraponderala, am insuficienta tiroidiana (slaba), trigliceride in exces si Timol 6. Rog cititorii sa-mi recomande un tratament naturist pentru ameliorarea timolului si a trigliceridelor.
Valerica Ionescu - Iasi

</b><b>"Fiica mea are tulburari de memorie"

Fetita mea are 14 ani si este in clasa a Viii-a. Desi primii ani de scoala au decurs foarte bine (numai premiul I), mai recent, in ultimii doi ani, i-au aparut tulburari de memorie care se accentueaza. Nu se poate concentra. Vrea sa le cuprinda pe toate, dar nu retine nimic. Un indiciu ar fi acela ca are tendinta de a citi un cuvant de la coada la cap sau sa inceapa cuvantul cu a doua litera. Am citit undeva ca acest lucru constituie o boala. Ce trebuie sa facem in aceasta situatie? La ce medic trebuie sa mergem sau ce tratamente trebuie aplicate? O asteapta examenul de capacitate. Cu multumiri,
Elena Coman - Comanesti

"Fratele meu a fost diagnosticat cu eczema cronica hiperotizata"

Va scriu cu speranta ca ma veti ajuta pentru tratarea bolii de piele a fratelui meu, in varsta de 23 de ani. Boala a debutat in urma cu opt ani si s-a manifestat prin uscarea pielii de pe fata si aparitia unor coji care, prin frecare, cadeau. A fost la medic si i s-a pus diagnosticul dermatita cronica, apoi eczema cronica hiperotizata, la nivelul fetei si al pielii capului. De un an de zile, boala s-a cronicizat, cu toate ca fratele meu a urmat tratament cu Neopreol, Hidrocortizon, Fluocinolon, ceaiuri si creme medicinale. As vrea sa stiu daca aceasta boala se poate vindeca si daca exista vreun tratament naturist care macar o poate ameliora. Astept raspunsurile dvs. cu multa speranta si recunostinta.
Cristina Nour - Barlad

"Nu pot scapa de candida albicans"

In urma cu un an, am facut o lucrare dentara si m-am ales cu candida albicans. Din iunie, de cand mi-a fost depistata infectia, am luat cantitati industriale de Stamicin (6/zi) si Nizoral (2/zi), dar fara rezultat. In plus, mi-am imbolnavit si ficatul, si stomacul. Daca printre cititori se afla cineva care stie un tratament naturist, il rog sa ma ajute. Cu multumiri,
Verona Coman - Ploiesti
(Adresati-va d-lui Octavian Popescu, un renumit terapeut naturist din orasul dvs. Adresa: str. Gornistilor nr. 8, bl. 137G, ap. 3, tel. 044/11.26.38.)

</b><b>"Nu se mai vindeca locul in care am fost intepata de o insecta"

Acum patru ani, in urma nasterii, am facut tromboflebita la gamba piciorului drept. S-a intervenit chirurgical la o clinica particulara, dupa care starea sanatatii mele s-a mai ameliorat. Anul trecut, la acelasi picior, am fost intepata de o insecta (am presupus ca a fost un paianjen). Locul s-a infectat, dand nastere unei ulceratii. In urma tratamentului cu Dermazin si Detrolex, s-a vindecat. La putin timp, locul a devenit tare, dureros la palpare, fierbinte. In aceasta vara, am suferit o noua interventie chirurgicala, efectuata de un medic flebolog, dar fara rezultat. Dimpotriva, durerea a devenit mai persistenta, nu numai la palpare, si zona intarita s-a extins. Cititorii revistei care cunosc un tratament medicamentos sau naturist sa-mi scrie pe adresa redactiei. Cu multumiri,
Rodica Balan - com. Buzescu, jud. Teleorman

</b><b>"Fetita mea are urticarie pigmentara"

Sunt mama unei fetite de un an si doua luni. Pe la varsta de patru luni, au inceput sa-i apara pe corp niste pete de culoare maronie, de marimea unui bob de orez. Am facut tratament pentru lamblii, deoarece la examenul coprologic li s-a depistat prezenta in organism. Dar, din pacate, petele nu au disparut, iar cu trecerea timpului, au aparut altele noi. Mentionez, de asemenea, ca petele apar doar pe gat si torace. La un examen facut de medicul dermatolog, a fost diagnosticata cu urticarie pigmentara. Fetita mea a facut tratament cu vitamina D + Calciu, Elocom, dar petele nu au disparut, iar cele care erau foarte putin vizibile sunt tot mai accentuate. Nu as dori ca de la aceasta varsta frageda sa-i administrez foarte multe medicamente, de aceea va rog din suflet, ajutati-ma cu un tratament naturist. Sunt dispusa sa fac orice pentru copilul meu. Va multumesc din suflet!
Cosmina Lupu-Codrean - Sebes

</b><b>"Prietenului meu i se plimba durerea prin corp"

Sunt la capatul puterilor, deoarece prietenul meu, in varsta de 32 de ani, se simte tot mai rau. De aproape un an de zile, ii amorteste capul, durerea "se plimba" din umarul stang la mijloc si la organele genitale. In special, inainte de a urina, are usturimi atat de mari, incat ii dau lacrimile. A mers si la vrajitoare, insa l-au mancat de bani, fara nici un rezultat. Va multumesc si astept raspuns de la cititorii care s-au confruntat cu aceasta problema. Dumnezeu sa va dea multa sanatate!
Mihaela - Ploiesti

Am 61 de ani si din februarie 2001, in urma examenului Rmn, mi-a fost depistat sindromul Brown - Sequard, mielita dorsala. In lunile februarie si martie a.c., am facut 25 de fiole Solu-Medrol, apoi 20 de tablete Metilprednison. Singurul efect pozitiv este ca - desi cu multa durere si efort - ma pot deplasa. Numai ca durerile groaznice de la san si pana in varful picioarelor nu cedeaza, nici o fractiune de secunda. Va rog din suflet, daca stiti adresele d-nei Margareta Cazacu, medic primar urolog-chirurg si a d-nei Lidia Fecioru, sa mi le faceti cunoscute prin intermediul revistei. Nu vreau sa fiu o povara pentru cei doi baieti ai mei. Va multumesc din suflet!
Katia Kullman - Iasi

Cititorii Raspund

</b><b>"Cum ma pot vindeca de schizofrenie paranoida?"
(Raspuns pentru Susan Sergiu Adrian - Arad,
F. As nr. 453)

Va recomand sa luati legatura cu d-na Vradi Florea, tel. 094/58.25.15. Prietenului meu, care a suferit de aceeasi boala, i-a fost recomandat un tratament de origine americana, 100% natural, denumit Golden Yacca. In prima saptamana de tratament, se administreaza o capsula pe zi, dupa care se trece la doua capsule pe zi, timp de 3-4 luni, in functie de varsta pacientului. Dupa terminarea curei propriu-zise, a luat numai cate o capsula de Golden Yacca pe zi, pentru mentinerea rezultatului obtinut. In timpul tratamentului, este recomandat consumul a 2 l de lichide (de preferinta apa Pi - apa filtrata si energizata, dupa un brevet japonez -, sucuri naturale, apa minerala). Fiind un puternic detoxifiant, regenerator si reechilibrant al sistemului nervos, creste rezistenta organismului fata de stres, dispar depresia si pesimismul. Bolnavul se echilibreaza psihic, gandeste pozitiv si ii revine pofta de viata. Va doresc insanatosire grabnica!
Iuliana Selizzer - Bucuresti

</b><b>"Sufar de boala Crohn"
(Raspuns pentru Barb Viorica - com. Bicazu Ardelean, jud. Neamt, F. As nr. 455)

Etiologia bolii Crohn este necunoscuta, leziunile intestinale fiind un raspuns la factori foarte variati (infectiosi, alimentari, corpi straini etc.), cauzand o componenta imuno-alergica, stresul intervenind ca un mecanism declansator. Pentru a preveni aparitia simptomelor si a consecintelor bolii, sunt necesare anumite masuri igienico-dietetice. In primul rand, o dieta de crutare corespunzatoare, bogata in proteine si vitamine. Ar fi bine sa folositi Eurovita Multiminerale - cate o tableta pe zi; extract rece din radacina de obligeana (o lingurita rasa de radacini bine spalate si maruntite se lasa peste noapte in 1/4 l apa rece, dimineata se incalzeste usor si se strecoara) - o inghititura inainte si o alta inghititura dupa fiecare masa principala, in total 6 inghitituri pe zi; dimineata si seara, cate o cana de infuzie dintr-un amestec de coada-soricelului, urzica, filimica (galbenele) in parti egale sau numai de coada-soricelului, in care se adauga cate o lingurita de bitter suedez. Se bea incet, inghititura cu inghititura. In cazul in care apar fenomene nedorite, care pot fi declansate si de factorii amintiti mai sus, ca si de anumite plante la care sunteti alergica, adresati-va medicului de familie.

</b><b>"Am dureri groaznice in regiunea rinichilor si a plamanilor"
(Raspuns pentru Coman Costica - Bucuresti,
F. As nr. 455)

Pentru a scapa de durerile pe care le acuzati, va recomand sa dormiti pe o perna lunga (care sa cuprinda tot spatele), umpluta cu flori de musetel, de coada-soricelului si cimbrisor de camp sau cimbru de gradina, incalzita la limita suportabila. Ungeti tot spatele cu esenta de coada-soricelului sau de tataneasa, ori cu ulei de musetel sau de sunatoare. Foarte eficiente sunt compresele cu terci de coada-calului, traista-ciobanului sau cu bitter suedez (care se prepara si la noi in tara, ca cel de Maramures). Toate acestea le puteti procura de la magazinele Plafar. Cat despre durerile de stomac, acestea se pot trata cu radacini de obligeana - fie pulbere mestecata bine si apoi inghitita, fie bauta sub forma de macerat la rece (vedeti reteta de la primul raspuns). Seara si dimineata, se bea cate o cana de infuzie de coada-soricelului (o lingurita cu varf de planta maruntita se opareste cu 1/4 l apa clocotita, se lasa putin si se consuma calda).
Dr. Victoria Stoica - Aleea Snagov, bl. 4, sc. 3,
ap. 118, Cluj-Napoca, tel. 064/15.53.18

"O buna prietena a fost diagnosticata cu sindrom Sjgren"
(Raspuns pentru Alexandra Matache - Bucuresti, F. As nr. 455)

Afectiunea prietenei dvs. poate fi tratata cu succes de fitoterapeutul Popescu Octavian din Ploiesti, str. Gornistilor nr. 8, bl. 137 G, sc. A, ap. 31, tel. 044/11.26.38.
M. Tarmure - Sighet, jud. Maramures

</b>
<b>
"Prietena mea a fost diagnosticata cu Glioblastrom multiform Grade 4-4"
(Raspuns pentru Ioan Bulic - Canada, F. As nr. 455)

Fitoterapeutii americani si canadieni au preluat de la amerindienii pueblos un amestec de plante din care se prepara un ceai ce are efect deosebit in foarte multe afectiuni, printre care si glioblastomul. Acest preparat se numeste Essiac. Compozitia preparatului este: Radix arctium lappa - pulvis, Rumez acetosella - pulvis, Radix rheum palmatum - pulvis, Cortex ulmus fulva - pulvis, Aqua distilata. Adresati-va cu toata increderea unui fitoterapeut canadian care are un laborator dotat, pentru ca acest ceai necesita o preparare speciala. Cu stima,
Dr. Traian Chiva - Sos. Alexandriei nr. 7,
bl. A4, ap. 14, Giurgiu, tel. 046/21.32.24

</b>
<b>
"Sotul meu sufera de steatofibroza hepatica si hernie de disc"
(Raspuns pentru Feraru Maria - Bacau, F. As nr. 455)

Pentru rezolvarea herniei de disc a sotului dvs., va recomand sa luati legatura cu d-l Vasile Liberu din localitatea Greci, jud. Ialomita, care va va putea ajuta. Mama mea, avand acelasi diagnostic, a evitat operatia pentru care fusese deja programata. Actualmente, la peste 70 de ani, starea ei de sanatate este foarte buna. Numeroase alte persoane care au beneficiat de ajutorul acestui om cu har s-au declarat foarte multumite de rezultatele obtinute. Aveti incredere si veti fi surprinsa cat de simplu si de repede se poate rezolva suferinta sotului dvs. D-l Vasile Liberu poate fi contactat la tel. 043/28.03.04.
Traian Gurgu- com. Afumati, str. Urziceni nr. 155,
jud. Ilfov, cod 8244

</b><b>"Tatalui meu i s-a pus diagnosticul de tumora intraabdominala"
(Raspuns pentru Pintoc Emil-Alexandru,
F. As nr. 455)

Luati legatura cu firma Egym Romania S.R.L. din Oradea (tel. 059/45.22.82). In familia mea s-a consumat produsul Golden Yacca la recomandarea d-lui dr. Lucian Munteanu, pentru afectiune hepatica, inapetenta, stare de slabiciune fizica, cancer. Rezultatele obtinute ma determina sa va incurajez si sa va recomand acest produs 100% natural. Efectele lui in numeroase boli sunt sistematizate si prezentate de dr. Manto Erno si dr. Manto Ibolya, intr-o brosura pe care o puteti procura de la firma Egym din Oradea.
Ilona Szabo - Oradea

</b>
<b>
"Mama mea sufera de guta si sciatica"
(Raspuns pentru Luc G. - Viseul de Sus,
jud. Maramures, F. As nr. 455)

Aparitia gutei se datoreaza dereglarii metabolismului proteinelor, cu depunere de acid uric in articulatii. Mama dvs. trebuie sa tina un regim alimentar sarac in proteine animale si sa urmeze un tratament naturist. - Infuzie din papadie - planta cu radacina cu tot (Folis, herba et radix Taraxaci) maruntita foarte bine - se pune o lingurita cu varf de planta in 250 ml apa clocotita, se strecoara si se beau doua cani pe zi: una la ora 9 si alta la ora 15. - Decoct din 5 g de zamosita (Hibiscum trionum) la 250 ml apa. Se beau trei cani pe zi: la ora 6, la ora 12 si la ora 18 (se poate indulci cu putina miere de albine poliflora).
Nevralgia sciatica are mai multe cauze: procese inflamatorii, hernii lombare, spondilite anchilopoetice. Este recomandat sa se doarma pe un pat tare. Tratament naturist: - Infuzie din flori de soc (Sambucus nigra) - 2 lingurite cu varf se tin 5 minute in 250 ml apa clocotita. Se beau doua cani pe zi, dimineata si seara. - Infuzie din deditel (Pulsatila montan)- o lingurita de planta se tine 2 minute in 250 ml apa clocotita. Se bea o cana pe zi, la pranz. - Tinctura de coada-soricelului (Achillea millefolium) - se frictioneaza coloana vertebrala de la coccis pana la ceafa, din doua in doua zile. - Alifie de galbenele (Calendula officinalis) - se frictioneaza coloana vertebrala de la coccis pana la ceafa, din doua in doua zile, alternativ cu tinctura de coada-soricelului. Multa sanatate!
Dr. Traian Chiva - Sos. Alexandriei nr. 7,
bl. A4, ap. 14, Giurgiu, tel. 046/21.32.24, 046/23.02.52

"Mi-a aparut un chist cortical renal gigant"
(Raspuns pentru Vlad Constantin - Bucuresti,
F. As nr. 456)

Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme de anul trecut. Chistul a fost depistat la ecograf (are diametrul de 13 mm). Constat ca in ultimul timp cazurile s-au inmultit, dar traiesc cu speranta ca cineva ne va spune cum se pot vindeca aceste chisturi. Cat priveste ulcerul duodenal, in urma cu peste 20 de ani l-am vindecat cu tinctura de propolis (se pun 40 de picaturi de tinctura de propolis intr-o cana cu apa calduta si se bea cu o jumatate de ora inainte de mesele principale). Acest tratament il folosesc si acum, toamna si primavara, timp de 1-2 luni, pentru intretinere. In restul timpului folosesc infuzii din plante medicinale (amestec de coada-calului, patlagina, galbenele, coada-soricelului, sunatoare, menta). Apele minerale din statiunea Sangeorz-Bai sunt recomandate in boala dvs. Mai puteti folosi suc de varza alba cruda, suc de cartofi si de morcovi. Va doresc multa sanatate!
Ionel Dumitrascu - str. Obor nr. 1,
bl. 8, sc. A, ap. 9, Buzau, cod 5000

</b><b>"Ma confrunt cu o depresie psihica"
(Raspuns pentru A.P. - Buzau, F. As nr. 456)

Va recomand un produs natural numit Stress Management B Complex, pe care l-am folosit atat eu, cat si cunostintele mele, obtinand rezultatele dorite. Cuprinde toate vitaminele din grupa B si Magneziu, care isi exercita sinergic efectele. Combate anxietatea, creste pofta de mancare si asigura un somn linistit. Nu provoaca dependenta si nu are efecte negative asupra organismului. Pentru procurarea produsului, ma puteti contacta dupa ora 18, la tel. 068/31.21.12.
Ildiko Csabai - Brasov

</b><b>"Sufar de inflamatie cronica la talpile picioarelor"
(Raspuns pentru Doina - Stockholm, Suedia,
F. As nr. 477)

Stimata doamna, cu doi ani in urma, am avut o afectiune similara cu a dvs. La inceput, varfurile degetelor de la picioare parca imi ardeau, aveam intepaturi cand le atingeam, apoi durerile s-au mutat si la calcai. Am inceput sa iau Advil 800 Mg, sa fac bai cu sulfat de magneziu (5%), dar nu aveam nici un semn imbucurator. Intamplator, o buna prietena din Bucuresti, ing. Marcela Voiculescu, a venit in vizita la noi, in S.U.A. Ea este o cititoare fidela a "Formulei As", pe care mi-a recomandat-o. Discutand de problemele mele, m-a sfatuit sa aplic tehnica automasajului, descrisa in cartea doctorului Mihai Zavergiu, care are desene pentru toti centrii nervosi ai piciorului omenesc. Tot ea mi-a vorbit despre tratamentul cu tinctura de propolis (30%). Am facut tratament, masandu-mi talpile picioarelor cu un aparat din lemn, numit Massager (are "striatii" de 1-2 mm inaltime), timp de 5 minute in fiecare dimineata. - In S.U.A., se gasesc niste branturi cu magneti (magnetic insoles) care se introduc in pantofi, numite Homedics Thera P - v-ar fi utile si dvs. In fiecare seara, ungeti-va talpa piciorului dureros cu tinctura de propolis diluata 15% si culcati-va dupa ce incaltati un ciorap usor. Spalati piciorul intotdeauna numai cu apa calduta. Dupa sase luni de tratament, combinand aceste metode, durerile din talpa piciorului, de la degete si calcai mi-au disparut complet. In prezent, folosesc branturile cu magneti, beau in continuare cate 10 picaturi de propolis zilnic (curativ) si continuu sa folosesc aparatul Massager. Dupa sase luni de cura cu propolis 30% - 20 de picaturi de tinctura de propolis in 15 ml apa (intrerupand la indemnul Marcelei cura cu antibiotice si alte tratamente alopate), Psa de prostata mi-a scazut de la 4,2 la 1,6. Astazi, Psa este tot de 1,6. Pentru detalii, puteti sa ma contactati prin fax (704)529-5355 (Usa) sau prin Internet, la e-mail: maxichem@aol.com. Va urez mult noroc, multa rabdare si perseverenta (caci aveti nevoie de ea).
Dr. J. Waldmann - S.U.A.

"Fiica mea are rinita vasomotorie"
(Raspuns pentru Melania Demeter, F. As nr. 485)

Daca medicul v-a spus ca nu exista nici un tratament medicamentos pentru aceasta boala, pentru fiica dvs. de 22 de ani a venit timpul sa se vindece de aceasta afectiune, prin cateva sedinte de reflexoterapie la Centrul de Sanatate "Reflexo Life" din Bucuresti. Eu am suferit timp de 23 de ani de aceasta boala, fiind dependenta de Bixtonim, pe care il administram de trei ori pe zi. Dupa 15 sedinte de reflexoterapie, am uitat de acest medicament si ma simt foarte bine. Pentru consultatii la Centrul "Reflexo Life" se pot face programari la tel. 01/337.20.46, 092/43.33.89.
Mariana Tanasescu - Bucuresti

</b><b>"Doresc un tratament naturist pentru sterilitate primara"
(Raspuns pentru Alexandra - Oradea, F. As nr. 491)

Am 32 de ani si o fetita de 4 anisori, pe care am nascut-o dupa sapte ani de casnicie. Am fost diagnosticata cu sterilitate primara, uter retrovers si obstructie tubara si am incercat in toti acesti ani o multime de tratamente. Mi-am rezolvat problema dupa o internare la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din Iasi, unde mi s-au facut instilatii cu antibiotice pentru desfundarea trompelor si mi s-a administrat Closttilbegyt, pentru inducerea ovulatiei. Am fost internata in doua serii, timp de o saptamana, cu o luna pauza intre internari. La doua luni dupa iesirea din spital am ramas, in sfarsit, insarcinata. Cu uter retrovers, sarcina se prinde mai greu, dar se prinde! Dupa contactul sexual, stai mai mult in pat, cu bazinul pe o perna. Doamne ajuta!
Catalina - Suceava

</b><b>"Urinez foarte des, dar medicii
nu-mi pot pune un diagnostic"
(Raspuns pentru Elena - Canada, F. As nr. 491)

Incearca sa bei ceai de frunze de mesteacan. Mai mult ca sigur, ai o infectie urinara greu de depistat. Se prepara seara, din 2 linguri frunze de mesteacan, care se oparesc cu 250 ml apa clocotita. Dupa ce se raceste apa, se adauga un varf de cutit de bicarbonat alimentar, se acopera si se lasa pana dimineata, cand se strecoara si se bea jumatate din cantitate. Cealalta jumatate se bea dupa patru ore. Are efecte excelente si de multe ori poate dizolva si pietrele de la rinichi. Daca doresti, ma poti contacta pe e-mail: Vlad.mihu@.Xnet.ro. Multa sanatate!
Dr. Ioana Spirescu - Bucuresti,
tel. 01/679.58.80, 093/25.92.40

"Sotului meu i-a aparut pe talpi un fel de ciuperca"
(Raspuns pentru Adriana Moldovan -
Montreal, Canada, F. As nr. 491)

Firma Vivafarm, producator roman de creme si ovule antimicotice, ofera 2 tuburi de Izocon 1% (nitrat de izoconazol) pentru tratamentul d-lui Moldovan. Va rugam sa ne contactati la tel. 01/313.65.54, fax 01/313.55.54 sau la adresa: str. Radu Cristian nr. 1, sector 2, Bucuresti, pentru a gasi o modalitate de a trimite produsele noastre in Canada. Cu consideratie,
Gabriela Ionescu