Asii adolescentilor

Redactia
Asii Micului Ecran. Ganduri de Anul NouSanatate, bunastare si nadejde in Dumnezeu- De pe micul ecran, in paginile revistei -Simona Mihaescu. (Acasa). "Iubire si liniste sufleteasca". "Pentru 2002, imi doresc sa fiu sanatoasa, sa am parte de liniste sufleteasca, de iubire si de tot ceea ce bunul Dumneze...

Asii Micului Ecran
Ganduri de Anul NouSanatate, bunastare si nadejde in Dumnezeu- De pe micul ecran, in paginile revistei -</b><b>Simona Mihaescu
(Acasa)
"Iubire si liniste sufleteasca"

"Pentru 2002, imi doresc sa fiu sanatoasa, sa am parte de liniste sufleteasca, de iubire si de tot ceea ce bunul Dumnezeu vrea sa-mi mai ofere. Din punct de vedere profesional, mi-as dori sa mai am oportunitatea de a lucra la un proiect, cum a fost cel cu piesa <<Pusca de Vanatoare>>, montata la Teatrul Act. Tin mult ca emisiunea <<Ia-ma acasa>> sa mearga in continuare la fel de bine, ba chiar, daca se poate, sa ne creasca audienta, pentru ca asta ar insemna ca am mai castigat suflete de partea <<celor buni>>. In rest, trebuie sa recunosc ca mai am cateva planuri, dar cer iertare cititorilor <<Formulei As>> ca nu le voi destainui despre ce este vorba, iar asta, dintr-un singur motiv: sunt superstitioasa. Mi-e teama ca, daca vorbesc despre visele mele, ele nu se vor mai implini. In schimb, nimic nu ma impiedica sa le urez concetatenilor nostri, atat de incercati de greutatile vietii, un An Nou fericit!"

Corina Danila
(Acasa)
"Speranta si credinta in Dumnezeu"

"In 2002, voi pasi, in primul rand, cu multa credinta in Dumnezeu, cu incredere si cu speranta. Sper ca voi fi sanatoasa si ca voi avea in continuare parte de dragostea familiei si a prietenilor mei si ca puterea de munca nu ma va parasi, fiindca mi-am propus sa fac tare multe in acest nou an. Pentru primavara ce va sa vina, planuiesc un turneu muzical, care ar trebui sa treaca prin toate marile orase ale tarii. De asemenea, ma voi intoarce la marea mea dragoste, teatrul, prin intermediul a doua premiere, care vor avea loc la T.N.B. E vorba de <<Alex si Morris>>, o piesa in trei personaje, in regia lui Gelu Colceag, unde ii voi avea ca parteneri pe Stefan Iordache si Mitica Popescu, si despre o noua montare cu <<D"ale Carnavalului>>, pe care o semneaza tot Gelu Colceag si unde voi interpreta rolul Mita Baston. Tuturor cititorilor revistei <<Formula As>> le doresc sanatate si credinta in Dumnezeu."

</b><b>Raluca Moianu
(Tvr 1)
"Pace in lume, casa plina de prieteni si-un copilas"

"Eu sunt tot timpul bantuita de ganduri bune, dar in perioada Craciunului, chiar chibzuiesc la modul cat se poate de serios. Asa ca pot sa spun ca imi doresc sa fiu sanatoasa, sa scap cu bine de operatia de colecist pe care o tot aman, dintr-un motiv lesne de inteles: mi-e cam frica. Vreau ca de Sarbatori sa am casa plina de prieteni si vreau sa aud ca e pace in lume, fiindca spectrul razboiului ne-a infricosat destul. Ca om de radio, visez la un an plin de evenimente, la campanii nastrusnice, care sa aduca multe cadouri ascultatorilor de Radio Contact si la o dezvoltare a retelei. De asemenea, imi doresc ca experienta fabuloasa pe care o reprezinta emisiunea <<Iarta-ma!>> sa continue la aceleasi standarde. Si, in sfarsit - desi nu cred sa se intample chiar la anul, dar oricum, destul de curand -, imi doresc un bebelus."

</b><b>Virgil Iantu
(Prima Tv)
"Multa bucurie de Sarbatori"

"Si anul acesta imi doresc tare mult sa petrec Sarbatorile in familie, asa ca voi face tot posibilul sa ajung acasa, la Timisoara. Nu stiu daca voi reusi, dar pana atunci traiesc macar cu speranta. Altfel, pentru 2002, ma gandesc, in primul rand, la sanatate, asa cum ar trebui sa faca toata lumea. Din pacate, multi dintre noi uita ca acesta este cel mai important ingredient al unei vieti fericite si-si aleg ca prioritate banul. In rest, sa dea Dumnezeu sa mearga treaba bine, ca si pana acum. Cititorilor <<Formulei As>> le doresc din tot sufletul ca, in ciuda contextului economic si social absolut defavorabil, sa aiba posibilitatea sa se bucure asa cum se cuvine de perioada aceasta a anului, care pentru mine are cel mai mult farmec."

</b>
<b>
Gabriela Vranceanu Firea
(Antena 1)
"Mai multa speranta in viitor"

"In 2002, voi intra cu speranta ca el imi va oferi macar jumatate din cat mi-a oferit anul acesta, pe parcursul caruia bunul Dumnezeu m-a ajutat sa am multe reusite, zile cu miez, care mi-au dat o satisfactie extraordinara. In fiecare an, de Revelion, la ora 12, indiferent unde m-as afla si in ce atmosfera, eu imi rezerv dreptul de a fi numai eu cu mine si de a inalta mica mea ruga catre Cel de Sus. La fel voi proceda si la aceasta cumpana dintre ani si, pe langa dorintele legate de sanatatea si de fericirea familiei mele, voi avea, ca de obicei, si unele concrete: sa reusesc sa public cel putin cele doua volume - unul de poezie si altul de proza scurta - pe care le am deja gata pe trei sferturi, sa reusesc sa trec cu bine peste pasul care va reprezenta un nou inceput in viata familiei mele, si anume - intrarea la scoala a baietelului meu, si, nu in ultimul rand, il voi ruga pe Dumnezeu, ca o buna sotie ce sunt, sa implineasca visul sotului meu, acela de a ridica o casa la tara, la 49 km de Bucuresti, in comuna Potlogi, unde vom fi vecini cu nasul nostru, prietenul din armata al lui Razvan. In ce-i priveste pe cititorii revistei <<Formula As>>, le doresc din suflet bunastare, sanatate si mai multa speranta in viitor."

Cosmin Cernat
(Tvr 1)
"Nu va pierdeti speranta! Intotdeauna, dupa furtuna rasare soarele"

"2002 va insemna, pentru mine, al treilea an consecutiv la <<Ploaia de Stele>> si asta ma bucura foarte tare fiindca e emisiunea care, pana acum, mi-a oferit cele mai mari satisfactii profesionale. Deci imi doresc, din tot sufletul, sa continue pe aceeasi cale ascendenta, asta neinsemnand ca, daca in paralel mi se va mai oferi si o alta emisiune de calitate, o voi refuza. In ceea ce ma priveste pe mine, ca persoana particulara, tanjesc la o viata mai putin agitata, la un strop de liniste, de care toti avem la un moment dat nevoie ca sa putem tine drumul drept in viata. Romanilor le doresc, din inima, pace si belsug si sa dea Dumnezeu ca ridicarea aceasta a vizelor in prag de An Nou sa semnifice si pentru noi o normalizare a relatiilor cu strainatatea, care trebuie sa inteleaga ca noi nu vrem sa "intram" in Europa (suntem aici de mai multa vreme decat multi dintre ei!), ci ca vrem doar sa fim "acceptati" ca europeni. Nu in ultimul rand, doresc sa le urez cititorilor <<Formulei As>> Sarbatori fericite, un An Nou plin de bucurii, sa fie sanatosi si sa nu-si piarda speranta in soarele care intotdeauna se arata dupa furtuna."Ines Hristea