Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Aprilie. - Din punct de vedere astrologic, aprilie nu este o luna capricioasa. Dimpotriva. Aspectul dominant este unul pozitiv. Multi dintre cei care au suferit, poate ani in sir, de incertitudini si confuzie incep sa-si distinga cu tot mai multa claritate drumul in viata. Nivelul de...

Zodiacul Lunii Aprilie

- Din punct de vedere astrologic, aprilie nu este o luna capricioasa. Dimpotriva. Aspectul dominant este unul pozitiv. Multi dintre cei care au suferit, poate ani in sir, de incertitudini si confuzie incep sa-si distinga cu tot mai multa claritate drumul in viata. Nivelul de intelegere a crescut si acum rezultatele incep sa se reflecte pe plan material. Majoritatea oamenilor nu au in vedere teluri egoiste, ci se gandesc si la altii -

Berbec
Noroc la bani

Ati inceput anul in forta si in martie ati vazut cum rezultatul actiunilor dvs. hotarate incepe sa prinda contur. Dupa 20, incepeti sa fiti mai linistiti, avand certitudinea ca ati facut cam tot ceea ce trebuia facut si acum lucrurile nu mai depind de dvs. Gandire corecta. Incep in schimb sa va preocupe aprofundarea cunostintelor dintr-un domeniu care va intereseaza, dar despre care nu stiti destul. Drumurile lungi raman prohibite.
Bani: Pana pe 13, trageti pe rupte si aveti unda verde la initiative banoase. Demersurile facute in acest sens vor fi urmate de negocieri dupa aceasta data. Sunteti in verva si cat se poate de convingatori, pentru ca sunteti foarte siguri ca initiativele dvs. sunt inteligente, realiste si de succes si pe termen lung. Puteti conta pe sume care va intra constant in buzunar pana pe 25.
Dragoste: Luna aceasta puneti mai mult accent pe bunurile materiale decat pe sentimente. Doriti sa va puneti in valoare prin ceea ce ati reusit sa realizati si este foarte probabil sa va ganditi la achizitionarea unor simboluri ale statutului pe care l-ati obtinut: o masina noua, un celular extravagant, o bijuterie scumpa. Ceva despre care credeti ca va defineste si va pune in valoare. Nu vreti atat sa daruiti iubire, cat sa fiti admirati pentru ceea ce ati realizat. Flirtati, dar fara a va angaja sentimental.
Sanatate: E de fier-beton nr. 8, din acela care se foloseste la constructia barajelor de la hidrocentrale. Tonus bun, energie bine controlata. Aveti o excelenta rezistenta la efort si o mare dorinta de miscare. Daca practicati vreun sport, veti excela.

Taur
Energie benefica

Incepeti luna aprilie dusi inca de valul energiei martiene care v-a cuprins in martie, dorind sa faceti cat mai multe lucruri intr-o perioada cat mai scurta de timp. Chiar daca nu reusiti sa le dati tuturor de capat pana pe 13, cat timp va tine aceasta energie orientata catre actiune, nu va veti pierde hotararea si motivatia nici dupa aceasta data, ci veti schimba doar instrumentele de lucru. Recurgeti mai mult la stratageme organizatorice (mai pe stilul dvs. decat "avantul muncitoresc" de dinainte) si, da, puteti miza puternic pe farmecul dvs., care va va ajuta fara gres intre 2 si 25. Pana pe 20, sunteti in competitie cu un barbat care nu prea respecta regulile jocului.
Bani: Simtiti ca esecurile si greselile din trecut au fost totusi de folos, pentru ca experienta acumulata va ajuta acum sa va asigurati un venit stabil. Priviti mai linistiti spre viitor, pentru ca v-ati castigat situatia pe merit si cu multa munca. Dupa data de 26, veti avea parte de dovezile concrete ale productivitatii dvs. financiare.
Dragoste: Pana pe 14, dar mai ales dupa 26, sunteti tentati sa dati iama in ograda vecinului. Va tenteaza fructul interzis, dar mai mult asa, ca sa va faceti un gust. Daca veti sta insa sa mai chibzuiti, va veti da seama ca acasa nu va lipseste, de fapt, nimic si ca gaina vecinului este mai grasa doar in proverb. Depinde de dvs.
Sanatate: Nu sunteti in aceeasi forma nemaipomenita ca luna trecuta, obositi ceva mai usor (dar nu mult) si se prea poate sa apara din nou o tendinta de leneveala, mai cu seama dupa data de 20. Eforturile mari nici nu va sunt recomandate, pentru ca va puteti resimti la nivelul inimii si al coloanei vertebrale.</b>
<b>

</b><b>Gemeni
Unda verde!

Bucurati-va amandoi (ca de aceea sunteti Gemeni), pentru ca in aprilie sunteti flancati de planete care va inzestreaza cu forta de actiune, caldura si farmec in comunicare (despre care credeati ca s-au dus in nepatruns) si stabilitate, dupa care numai dvs. stiti cum tanjeati. Poate ne spuneti si noua. Dupa data de 26, toate aceste energii vor conspira la asigurarea succesului dvs., mai cu seama in sfera profesionalului. Progresele pe care inainte le faceati cu mare greutate si numeroasele opinteli tin de domeniul trecutului. Acum parca mergeti deja pe o strada pavata, care se poate transforma curand (si in functie de consecventa actiunilor dvs.) in autostrada.
Bani: Nu aveti probleme banesti, decat daca tineti cu tot dinadinsul sa vi le provocati. Bani frumosi puteti obtine lucrand cu strainatatea sau extinzandu-va activitatea legata de comunicare, mass-media (mai ales presa scrisa), armata sau sistemul judiciar. Nu vi se cer decat eforturi minime, in urma carora puteti obtine castiguri maxime.
Dragoste: Acesta este capitolul dureros. Se prea poate sa fiti atat de absorbiti de propriile dvs. preocupari si de lumina de la capatul tunelului care clipeste ademenitor, incat sa va neglijati partenerul sau sa-l tratati cu raceala. Nu e bine, pentru ca in acest caz tensiunile mocnite vor reveni si nu pot fi ignorate o vesnicie. Nu-i dati partenerului motive de gelozie si luati-i in serios nevoile emotionale.
Sanatate: In primele doua saptamani ale lunii va pandesc durerile de cap, din pricina consumului nervos aveti tendinta sa va incarcati cu foarte multe probleme. Se pot intampla si accidente minore, cum ar fi sa va tot izbiti in colturi de mobila. Nimic grav.

</b><b>Rac
Probleme de sanatate

Mare agitatie mare domneste in viata dvs. sociala, atat la serviciu, cat si in cercul social pe care il frecventati. Si intr-un loc, si in celalalt, se intampla atat de multe si atat de repede, incat uneori aveti senzatia ca ametiti. Lasati-va ghidati de instinct, pentru ca acesta este stimulat de marele benefic Jupiter, care continua sa vegheze la norocul dvs. si va traverseaza in continuare semnul zodiacal, calauzindu-va catre sanse. Pana pe 13, comunicarea cu sefii de sex masculin decurge excelent si va vine usor sa va plasati ideile. Cu cat sunteti mai implicati, cu atat treziti mai multa simpatie si chiar protectie. Veti fi foarte solicitati si din punct de vedere social, prietenii se inghesuie, care mai de care, sa va aiba alaturi.
Bani: Starea veniturilor dvs. materiale oscileaza, in special in legatura cu banii legati de plasamente, cum ar fi actiuni sau alte genuri de investitii. In multe cazuri, atunci cand aveti pe cineva care se ocupa de administrarea veniturilor dvs., puteti sa contati pe o sporire continua a acestora, daca persoana careia i-ati insarcinat aceasta misiune este mai in varsta si are experienta.
Dragoste: Amorul este o preocupare minora pentru dvs. in aprilie, cand prioritatile dvs. sunt cu totul altele. Aveti insa o stare de echilibru afectiv si puteti primi suficiente dovezi de simpatie din jur pentru a nu duce lipsa unei povesti de dragoste romantice.
Sanatate: Acesta este un domeniu care v-a tot dat de furca pe parcursul ultimilor ani si continua s-o faca, daca nu va ingrijiti cu strasnicie. Asta inseamna ca trebuie sa va preocupe intarirea sistemului imunitar, sa aveti o grija deosebita la alimentatie si sa nu lasati organismul sa acumuleze toxine. Puteti suferi de tulburari gastrointestinale acute pana pe 14, oasele protesteaza si ele, dar sotto voce. Mai bine va fi dupa 26.

Leu
Cu asul in maneca

Si dvs. sunteti prinsi pana peste cap in proiecte de care depinde propulsarea dvs. pe noi trepte ierarhice, aveti multe calatorii de facut, dintre care unele cu miza foarte mare, simtiti ca in toata aceasta existenta turbulenta si hiperactiva va indepartati de prieteni, dar nu aveti ce face, pentru ca sunteti aglomerati la maximum. Prestigiul dvs. poate spori spectaculos in ochii sefilor, datorita initiativelor pe care le luati pana pe 13 si a modului inteligent in care va sustineti ideile dupa data de 14.
Bani: Aici va asteapta o veste deosebit de buna, pentru ca salariul va poate creste la propunerea sefilor sau pentru ca obtineti un post mai bine platit. Banii reflecta valoarea pe care superiorii dvs. o ataseaza creativitatii dvs. si modului activ in care va implicati.
Dragoste: Acest capitol este destul de dureros si anumite emotii negative pe care le credeati depasite vor iesi din nou la suprafata in luna aprilie. Este vorba despre o poveste de dragoste mai veche, care v-a atins la un nivel profund al emotionalitatii si din care ati iesit frustrati. Acum sunteti in stadiul in care nu stiti daca vreti sa continuati pentru a construi relatia mai altfel sau pentru a va razbuna pentru suferintele trecute.
Sanatate: In afara de ten-dinta de ingrasare, nu aveti de ce sa va temeti. Temperamentul dvs. coleric este imblanzit de marele benefic Jupiter, care-l transforma intr-un temperament sanguin si va pune astfel in valoare toate calitatile dvs.

</b><b>Fecioara
Foc mocnit

Cu toate ca in cea de-a doua jumatate a lunii va veti mai chinui cu tensiunile care rezulta din situatia cam neplacuta de acasa si exigentele de multe ori exagerate ale unui sef cu mare putere de decizie, aprilie se dovedeste totusi o luna rodnica. Veti putea progresa frumos intr-un proiect pe termen lung, care-si poate demonstra valabilitatea intr-o maniera foarte convingatoare, ducand la o crestere a statutului dvs. profesional si social. Acest lucru se petrece insa cu pretul unui efort deosebit, care va poate face, dupa data de 14, destul de irascibili.
Bani: Daca aveti de primit sume de bani in urma unor investitii, ocupati-va de acest lucru in primele doua zile ale lunii. Cu ajutorul unui barbat puteti negocia contracte aducatoare de profit pana la data de 13. Dupa aceasta data este de preferat sa lasati persoana in cauza sa se ocupe de finalizarea tratativelor.
Dragoste: Se poate sa cunoasteti pe cineva care va cade cu tronc la un drum lung, sa vizitati persoana iubita in caz ca aceasta locuieste in alt oras sau alta tara sau ea sa fie cea care va face o calatorie lunga pentru a fi alaturi de dvs. Clipele petrecute impreuna vor fi de neuitat. Mai ales ca nu va leaga doar atractia fizica, ci aveti si o excelenta comunicare in idei.
Sanatate: Pentru o buna perioada de aici incolo nu trebuie sa va mai temeti de starile de dezenergizare care va faceau sa va simtiti neputinciosi cand aveati mai mult de lucru. Cu toate ca nivelul energetic ramane destul de scazut, el nu mai inregistreaza acele caderi bruste care va exasperau. Menajati-va picioarele, care au tendinta sa se umfle si sa devina dureroase.

Balanta
Marii castigatori

Pentru ca la serviciu lucrurile merg foarte bine si ascensiunea dvs. profesionala este asigurata sau a devenit macar o certitudine, va faceti un punct de glorie in extinderea cunostintelor necesare pentru a excela chiar si la nivelul profesional imediat urmator. Va vine usor sa va insusiti cunostinte noi, pe care le tratati cu foarte multa seriozitate si incercati sa le aprofundati cu persoane care au multa experienta in domeniul care va preocupa. Mai ales la finele lunii veti fi cuprinsi de o adevarata frenezie a studiului, iar unele dintre cunostintele acumulate pot fi aplicate fara intarziere in domeniul in care lucrati acum.
Bani: Categoric, in aprilie nu va trebui sa va scotociti buzunarele dupa niscaiva maruntis. Va intra in casa bani buni, fie in urma unor plasamente inteligente, care-si dovedesc profitabilitatea, fie sub forma unor sponsorizari cat se poate de generoase. Abia dupa data de 25 este cazul sa va ganditi la economii. Nu in sensul de a va refuza placeri, ci de a va asigura oportunitatea aventurilor. Unii dintre dvs. ar putea primi o mostenire.
Dragoste: Senzatia de intimitate si stabilitate caracterizeaza natura cuplului dvs. Nu sunteti intr-o dispozitie prea sociabila, si asta pentru ca va simtiti prea bine in compania exclusiva a persoanei iubite. Gasiti ca aceasta va ofera toata diversitatea si tot divertismentul de care aveti nevoie.
Sanatate: Cea mai buna terapie o constituie in aprilie pentru dvs. momentele petrecute in cuplu. Acestea va creeaza o stare emotionala de bine, pe fondul careia organismul isi trage puterea de a se autoregenera. Nu renuntati la nici unul din momentele intime, care se vor dovedi o imbinare perfecta intre romantism si terapie.

</b>
<b>
Scorpion
Primavara sentimentala

Intre colegi este o zarva care de multe ori va oboseste. Sunt momente in care dati atentie exagerata unor amanunte, in loc sa priviti situatia de ansamblu, si din aceasta cauza exista riscul de a lua decizii gresite. Daca vreti ca acest lucru sa nu se intample, ar fi bine sa ascultati de sfatul unui barbat pe care il aveti prin preajma. Nu va repeziti sa luati decizii pripite, e de preferat sa va consultati cu cei din jur. Relatiile cu strainatatea sunt favorizate mai cu seama daca aveti nevoie sa obtineti de acolo informatii utile.
Bani: Vechea dvs. obsesie cu asigurarea stabilitatii materiale, care va mai slabise in ultimele luni, incepe din nou sa va bantuie si sa va trezeasca spaime, de multe ori neintemeiate. Adesea faceti economii inutile, de genul celor care ar putea sa ilustreze proverbul: "Scumpul mai mult pagubeste". Cel mai tarziu dupa 27 va veti lamuri ca situatia dvs. este cum nu se poate mai buna.
Dragoste: Spre bucuria partenerului dvs., in aprilie veti fi nu numai foarte sexy, ci si foarte tandri. De obicei, va vine greu sa fiti spontani in comunicarea sentimentelor care va anima, dar acest lucru va va veni foarte usor, mai ales in cea de-a doua jumatate a acestei luni. Veti simti o puternica nevoie interioara de a-i demonstra partenerului in cele mai diverse moduri autenticitatea si trainicia sentimentelor dvs.
Sanatate: Sunteti foarte doritori sa depuneti eforturi maxime si uneori tindeti sa exagerati, ceea ce poate rezulta in dureri de cap surde, dar persistente. Daca nu faceti suficienta miscare (de intretinere, nu de forta), s-ar putea sa aveti parte chiar si de palpitatii. Incercati sa pastrati un program zilnic echilibrat, in care sa va faceti loc si pentru plimbari pe jos.

</b><b>Sagetator
Drumuri noi

Se pare ca, in fine, nevoia dvs. imperioasa de a fi in continua miscare se poate indeplini fara sa mai aveti parte de toate acele mici accidente si incidente neprevazute, care sa va strice tot cheful. Drumurile scurte se vor dovedi rodnice si nu este deloc exclus ca una sau mai multe dintre persoanele cu care va vedeti (mai ales in cazul in care le invitati acasa) sa va ajute in cariera. Un ajutor deosebit in acest sens poate veni din partea unei persoane mai in varsta, care este o autoritate intr-un domeniu ce v-ar interesa foarte mult. In cazul in care aceasta persoana va ofera ajutorul, puteti conta pe ea pe termen lung, iar colaborarea se va dovedi in avantajul net al amandurora.
Bani: Aveti un echilibru financiar constant, dar asta nu datorita banilor castigati, ci a celor primiti. Nu va puteti permite obiecte sau distractii costisitoare, dar pe de alta parte nici nu va puteti plange ca v-ar lipsi ceva. Se poate ca partenerul de cuplu sa va ofere o ocazie de a va suplimenta venitul obisnuit.
Dragoste: Din nou va simtiti innegurati pe dinauntru, chinuiti de gelozii inexplicabile sau de resentimente vechi, care nu va dau pace. Situatia se va remedia in cea de-a doua parte a lunii, cand va veti simti in stare sa vorbiti cu partenerul despre aceste framantari tenebroase. Pana si izbucnirile temperamentale sau chiar conflictuale sunt potential benefice, pentru ca va pot ajuta partenerul sa inteleaga prin ce treceti, cu conditia sa fiti sinceri in manifestarea emotiilor dvs.
Sanatate: Simtiti din nou o degradare treptata a organismului si nu trebuie sa dati frau liber tendintelor dvs. autodistructive. Un control medical general va poate ajuta sa depistati din timp infectiile latente care va pandesc.

Capricorn
Bucurii familiale

Aveti un aprilie foarte casnic. Asta nu inseamna o perioada de singuratate, ci placerea de a primi acasa prieteni dragi sau persoane noi, pe care le gasiti interesante si care au multe lucruri de spus. Cea de-a doua parte a lunii ar fi cel mai bine folosita in demersuri creative sau distractii. Daca aveti copii, dedicati-le cat mai mult din timpul dvs. pretios, pentru ca este o perioada in care legaturile sufletesti intre voi se pot adanci, si vechi conflicte se pot transforma intr-o intelegere mai profunda. Printre colegii dvs. se numara cel putin o persoana rau-voitoare, care incearca sa otraveasca atmosfera de la serviciu, deocamdata fara prea mare succes.
Bani: In fine, fluxurile si refluxurile imprevizibile si uneori devastatoare din portofelul dvs. se linistesc. Aveti certitudinea unei situatii stabile si increderea ca de acum incolo puteti controla mult mai bine situatia dvs. financiara. Ofertele de a castiga bani sunt serioase si se refera la activitati pe care le faceti cu mare placere.
Dragoste: In relatia de cuplu domnesc sinceritatea si optimismul si nu va faceti nici un fel de griji cu privire la stabilitatea legaturii dvs. Dupa data de 20 nu este insa exclus ca o persoana care v-a urmarit insistent, in primul rand din motive erotice, sa se indragosteasca cu adevarat de dvs. Dupa 14 veti reusi sa gasiti formula si tonul potrivit pentru a pastra o relatie calda, in cadrul careia sa va mentineti distanta.
Sanatate: Faceti ce faceti din constiinciozitate si tindeti sa ignorati gradul de oboseala al organismului dvs. Aceasta neglijenta se poate razbuna crunt si una dintre persoanele la care va puteti trezi intr-un final este dentistul. Foarte utile sunt dietele de detoxifiere, deoarece corpul dvs. nu reuseste sa le elimine pe cale fireasca.

</b><b>Varsator
Agitatie cu folos

In fine simtiti ca indelunga dvs. criza de identitate se apropie de sfarsit. Acesta este un proces, care s-ar putea sa mai dureze, doar ca ceea ce a mai ramas de parcurs este pozitiv si constructiv. Ati invatat foarte multe din experienta acumulata si ati devenit mai flexibil la influentele din afara. In aprilie, sunteti cuprinsi de o stare de agitatie care va tine pe drumuri, insa cu folos. Pana pe 20 aveti posibilitatea sa rezolvati o multime de probleme restante si sa stabiliti numeroase contacte noi. In ultimele 10 zile ale lunii reusiti sa rezolvati probleme legate de casa sau de persoanele cu care locuiti. Este o perioada excelenta pentru Varsatorii care vor sa se mute.
Bani: Ati dori probabil sa strangeti suma necesara pentru amenajarile sau achizitiile pe care vreti sa le faceti pentru casa sau chiar banii pentru a va cumpara o casa. Daca, dimpotriva, doriti sa vindeti o proprietate imobiliara, aveti toate sansele sa primiti bani frumosi. Acelasi lucru este valabil si daca doriti sa inchiriati o proprietate. Unii dintre dvs. pot castiga sume frumoase lucrand acasa.
Dragoste: Incepeti sa va desprindeti din starile de izolare care v-au tinut departe de persoana iubita si, in cazul in care vechea relatie nu a rezistat, va puteti deschide in fine inima catre o noua iubire. Aveti insa grija sa pastrati o oarecare detasare, pana in momentul in care veti fi siguri ca persoana respectiva este intr-adevar ceea ce cautati.
Sanatate: Sunteti intr-o forma de exceptie, energia cheltuita se regenereaza automat si puteti sa lucrati mult si bine fara a va resimti fizic. Ficatul dvs. poate fi putin mai sensibil ca de obicei, dar daca evitati excesul de grasimi sau de alcool, nu va va da bataie de cap.

</b><b>Pesti
Dragoste si liniste sufleteasca

Si pentru dvs. aprilie este o luna dinamica, dar in sensul cel mai productiv al cuvantului. Probleme minore, cum ar fi cele de ordin administrativ, pot fi rezolvate cu maxima eficienta intre 2 si 22 ale lunii. Desi acasa pot izbucni certuri destul de serioase pana la mijlocul lunii, atmosfera se destinde dupa 26, cand se va fi produs deja separarea zonelor de autoritate care au constituit cauza certurilor dinainte. Acum, fiecare stie cine este seful si pe care domenii. Atentie la manevrele perfide care se fac la serviciu, pentru a va compromite in ochii sefilor. Persoana care va sapa este insidioasa si manata de sentimente meschine. Deocamdata, nu i se da prea multa atentie, dar asta nu o face sa renunte.
Bani: Drumurile scurte sunt si aducatoare de castiguri, mai ales daca lucrati in comert sau, sub o forma sau alta, aveti relatii cu publicul. Posibilitatea unor castiguri colaterale este ridicata. La fel si disponibilitatea dvs., asa incat este improbabil ca veti rata aceste sanse.
Dragoste: Cu marele benefic Jupiter in Casa dragostei sunteti ultimul care ar avea voie sa se planga la acest capitol. Relatiile de dragoste se caracterizeaza prin onestitate, buna-dispozitie si incredere, atat in partener, cat si in calitatea relatiei. Prietenia si comunicarea sunt ingrediente care nu lipsesc si care contribuie la linistea dvs. sufleteasca.
Sanatate: Incetul cu incetul, va recapatati o parte din energie si va creste si rezistenta la bolile infectioase. Incercati sa stimulati acest proces prin miscare si printr-un regim alimentar care sa va ofere multa energie. Gambele raman