Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... "Doresc un leac pentru glomerulonefrita cronica primitiva". Sotul meu este diagnosticat cu glomerulonefrita cronica primitiva cu sindrom nefrotic impur; insuficienta renala cronica in stadiu de retentie azotata compensata. V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati recomanda un tra...

Cititorii Intreaba...

</b><b>"Doresc un leac pentru glomerulonefrita cronica primitiva"

Sotul meu este diagnosticat cu glomerulonefrita cronica primitiva cu sindrom nefrotic impur; insuficienta renala cronica in stadiu de retentie azotata compensata. V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati recomanda un tratament naturist. Va multumesc anticipat.
Nina - Resita, e-mail: andrei84@email.ro

"Fratele meu are sindrom hiperchinetic"

Am un frate in varsta de 19 ani care sufera de o boala psihica, avand urmatorul diagnostic: intarziere mintala moderata cu sindrom hiperchinetic de etiologie neprecizata (este autic - vorbeste, dar nu aude, totul fiind pe sistem nervos). As dori sa stiu daca exista vreun tratament, vreun doctor specializat in asemenea probleme sau vreun camin-scoala, deoarece devine din ce in ce mai agitat si cateodata nu ne putem intelege cu el. Va rog din suflet sa ne ajutati cu adrese, numere de telefon, ar fi excelent un tratament, orice ar putea sa fie de folos. Va multumesc anticipat.
Bogdan Mihai - Galati

"Fetita mea sufera de infectie urinara"

Fetita mea are acum 1 an si 10 luni si sufera de infectie urinara de la varsta de 7 luni. Dupa tratamente indelungate cu antibiotice, aceasta infectie persista, avand repercusiuni in crestere. Ar putea cineva sa-mi recomande un tratament naturist? Va multumesc anticipat.
Mariana

"Mama mea are gonartroza la ambele picioare"

Disperarea ma face sa incerc sa iau legatura, prin intermediul si cu sprijinul revistei dvs., cu acele persoane care, dovedind omenie, se implica in necazurile cele mai felurite ale semenilor lor, impartasind din experienta lor. Mama mea este in varsta de 82 de ani si este suferinda de gonartroza la ambele picioare. Diagnosticata in urma cu 15 ani, a urmat tratamente destinate doar usurarii durerilor caracteristice bolii. Recomandarile s-au limitat la folosirea unor supozitoare de Diclofenac si la sedinte de fizioterapie. Boala a avansat lent, sigur si cu consecinte dramatice. Cumplitele dureri pe care le indura zilnic, imobilizata fiind, au adus-o in pragul unor crize serioase de depresie. A urmat tratamente medicamentoase cu Vioxx, Dona, Alflutop, a urmat chiar si cateva sfaturi naturiste, dar ameliorarea mult dorita nu a aparut. Va rog din suflet, ajutati-ma sa-mi salvez mama de chinuitoarele dureri ale bolii. Pentru internarea intr-un spital intampin obstacole: unele de ordin personal - mare dificultate in transport -, iar altele din punctul de vedere al institutiilor specializate (indisponibilitate de locuri pentru internare, reticenta fata de varsta inaintata etc.). Constat cu durere ca suferintele omului aflat la o varsta inaintata, rar constituie o prioritate pentru specialisti. Poate am avut ghinion pana acum, poate un suflet nobil ne va intinde o mana de ajutor, sa depasim si noi aceste greutati. Cu deosebita stima,
Doina Georgescu - Bucuresti

"Am dureri puternice deasupra soldului drept"

Oameni buni, va rog sa ma ajutati sa-mi recapat linistea si sanatatea, pierdute cu cativa ani in urma. Pe parcursul zilei, incepand de dimineata dupa ce am scaun, am dureri puternice deasupra soldului drept si in abdomen, sub ombilic. Medicul de familie, internarile si tratamentele alopate efectuate nu m-au ajutat catusi de putin. Stie cineva vreun tratament naturist pentru afectiunea mea? Cu multumiri,
Chiran Angela - Bucuresti

</b><b>"Am mainile pline de crapaturi"

Am 70 de ani si am o problema pe care sper sa o pot rezolva cu ajutorul cititorilor acestei reviste. Am mainile pline de crapaturi, am folosit pe rand unguentele dermatologice existente in farmacii, insa fara nici un rezultat concret. Este adevarat ca aceste unguente au ameliorat putin crapaturile, dar ele au reaparut dupa putin timp. De aceea rog cititorii care cunosc metode de vindecare sa-mi dea un sfat prin intermediul revistei. Va multumesc.
Maria Grigorescu - Giurgiu

</b><b>"Mama mea sufera de bronho-pneumonie obstructiva cronica"

Mama mea, in varsta de 57 de ani, este foarte bolnava. Are bronsiectazii chistice si cilindrice bilaterale, bronho-pneumonie obstructiva cronica acutizata si bule de emfizem multiple. As dori din tot sufletul sa-mi recomandati cateva tratamente naturiste care-mi pot ajuta mama. Va doresc multa sanatate si multe multumiri.
Niculina Radana - Slatina

</b><b>"Doresc un tratament pentru duodenita atrofica nespecifica"

Dupa o serie de investigatii facute la Clinica din Cluj am fost diagnosticata cu duodenita atrofica nespecifica. Medicii mi-au spus ca pentru aceasta boala nu exista tratament alopat. Trebuie sa tin regim fara gluten, deoarece imi lipsesc niste enzime care il digera. Nu ar fi nici o problema, pentru ca nu ma deranjeaza sa mananc doar mamaliga, branzeturi, carne, fructe (pe care nu le suport coapte) si legume, dar nici cu acest regim nu ma simt bine. Am 3-4 scaune pe zi si scad vertiginos in greutate. Concluzia mea este ca nu diger si nu asimilez nimic din tot ce mananc. Imi scad puterile, am insomnii, am facut si o depresie psihica, pentru ca nu vad nici o cale de ameliorare a starii mele de sanatate. Daca stie cineva un tratament naturist pentru aceasta boala, il rog frumos sa ma ajute.
Paraschiva Giurgiu - str. Trandafirilor nr. 20, bl. 34, ap. 53, Hunedoara, cod 2750, tel. 0254/71.03.44

</b><b>"Nepotul meu sufera de boala During-Brocq"

Nepotul meu, in varsta de 22 de ani, s-a imbolnavit acum un an de o boala rara de piele - During-Brocq. Boala se manifesta prin niste bube care apar pe tot corpul si ii provoaca o mancarime insuportabila. Urmeaza un tratament cu Disulone A Loxidante de Fer, care-i calmeaza mancarimile, dar pe care nu il mai putem gasi (nu se mai importa). V-am fi recunoscatori daca ne-ati recomanda un tratament naturist care a dat rezultate in aceasta afectiune. Va multumesc anticipat.
Raab Vilma - Brasov

</b><b>"Sotul meu a fost diagnosticat cu hipospermie"

Sunt casatorita de 5 ani, timp in care nu am folosit nici o metoda contraceptiva. Dupa trei ani, vazand ca nu raman insarcinata, am apelat la medic. Eu aveam unele chisturi pe ovarul drept, pentru care mi s-a prescris tratament. Am luat medicamente si pentru ovulatie. Sotul meu are hipospermie. La recomandarea medicului, a renuntat la fumat si a facut trei serii de tratamente, dupa care s-au observat minime imbunatatiri. A facut tratament cu Prednison (injectabil), Clostilbegyt, vitamina E, Clomiphene, Indometacin. Calitatea spermei dupa aceste tratamente a fost, dupa o ora: mobil cu avans - 10%, mobil pe loc - 16%, morti - 74%. In disperare de cauza, apelez la cititorii revistei, rugandu-i sa ne recomande un tratament naturist. Va rugam sa ne ajutati sa ne indeplinim visul. Va multumim!
Mariana R. - Carei

"Fetita mea are ticuri motorii faciale polimorfe"

Am o fetita in varsta de 12 ani care sufera de ticuri motorii faciale polimorfe (de clipit, cascat si deviere a comisurii bucale spre dreapta) de aproape trei ani. Am incercat mai multe tratamente alopate (Haloperidol, Romparchin si Tranxene) care nu au dat rezultatele scontate. Acum fetita face un tratament naturist cu Agaricus 200, tinctura de coada-calului si un complex de minerale (calciu, magneziu si zinc). In plus, a inceput primul ciclu de 10 sedinte de reflexoterapie, in speranta diminuarii sau chiar a disparitiei acestor ticuri. V-as fi recunoscatoare daca cineva mi-ar impartasi ceva din experienta sa sau mi-ar recomanda un tratament care sa-mi vindece fetita.
Mariana Zaharie - str. Mihai Viteazul, bl. 43, sc. 3, ap. 17, Vulcan, jud. Hunedoara, tel. 0254/57.07.44

</b><b>"Sufar de varice, tromboflebita si eczema varicoasa"

Am 60 de ani si sufar de varice, tromboflebita, si de patru ani, de o eczema varicoasa, care are acum suprafata unei palme, e localizata pe piciorul drept si mi-e frica sa nu se extinda pe tot piciorul si sa degenereze in ulcer varicos. Eczema are culoarea brun inchis, aproape neagra, pielea din zona respectiva este foarte fina si uneori am mancarimi puternice. Am facut tratament cu Celestone injectabil local, Detralex si unguente antivaricoase, insa fara nici un rezultat. Daca exista persoane care stiu sau au folosit alte tratamente decat cele clasice, avand un real succes, le rog sa mi le transmita prin intermediul revistei. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care il faceti. Va multumesc din suflet.
Stela Rasca - str. Calea Transilvaniei nr. 50, Vatra Dornei, cod 5975, jud. Suceava,
tel. 0230/37.22.08

</b><b>"Doresc un tratament pentru vulvita mixta"

Am numai 15 ani, sunt virgina, dar cu toate acestea am contactat o ciuperca vaginala (medicul spune ca se poate lua din apa). Am facut tratament mai bine de un an, dar degeaba. Ultimul diagnostic este vulvita mixta. Cum pot scapa de aceasta ciuperca? Nu mai suport mancarimile, usturimile si scurgerile! Va rog din suflet sa ma ajutati.
Irina(Contactati-o de urgenta pe d-na prof. Valentina Liciu, care are rezultate deosebite in tratamentul bolilor aparatului genital: Op 32, Cp 138, Bucuresti, tel. 021/650.62.96, e-mail: profesoaraliciu@yahoo.com)

Bursa Medicamntelor

Cereri

- Ma numesc Elena Parvu, am 67 de ani, am o pensie de 1.069.000 lei lunar. Pentru a supravietui, sunt dependenta de medicamente. Am cardiopatie ischemica, angina pectorala, tensiune oscilanta, aritmie si am suferit doua preinfarcturi. Mi se da o singura reteta compensata pe luna, care costa 300.000 lei, iar medicamentele imi ajung doar pentru o jumatate de luna; restul trebuie sa le cumpar la pret intreg. Din cauza lipsei de bani, am acumulat datorii foarte mari la Stat. Asociatia de locatari m-a dat deja in judecata pentru evacuare. Daca as fi mai sanatoasa, as lucra la vreun particular, dar risc sa fac stop cardiac. Va rog sa-mi publicati aceasta scrisoare, deoarece vreau sa mai traiesc. Am mare nevoie de urmatoarele medicamente: Nitromint, Cordarone, Etnyt - 5 mg, Rohwacoll, Esentiale - Vip 52, Dulcolax. Cu mii de multumiri,
Elena Parvu - str. Zorilor nr. 11, bl. 11, sc. B, ap. 18, Brasov, tel. 0268/32.42.51
- Caut urgent medicamentul Epogam. Tel. 021/639.23.05
- As vrea sa stiu de unde pot procura medicamentul Nicolit. Va multumesc din tot sufletul! Manolache Stela (Tel. 021/781.40.87, e-mail: stef@rarom.ro)

Oferte

- Oferim la pret convenabil medicamentul Tienam - i.v. 500 mg, produs olandez (certificat de inregistrare): 6 fiole pulbere, perfuzie intravenoasa (valabilitate: 2005). Se recomanda in tratamentul medical al infectiilor postoperatorii. Spectru larg. Monica Boboc (Tel. 0722/27.28.24)
- Vand la jumatate de pret Interferon si Ribavirina (valabilitate: 2003). D-na Mihaela - Campulung Moldovenesc, tel. 0723/44.79.90
- Vand la pret avantajos 12 fiole Interferon (valabilitate: septembrie 2002). Aurica Fluieras (Tel. 021/345.01.13)
- Vand la pret avantajos Interferon (valabilitate: octombrie 2002). Popa Gabriel (Tel. 021/688.42.38)
- Vand urgent, la pret convenabil, 1 cutie cu 18 tablete de Olanzapina (Ziprexa) 10 mg (valabilitate: 2004). Resita (Tel. 0255/22.57.07)
- Vand la jumatate de pret (350.000 lei) 4 tablete Diflucan 150 mg (valabilitate: 2003). Sper sa fie de folos cuiva, pentru ca in farmacii se vand cu un pret de aproximativ 650.000 lei. Cristina Chiru (Tel. 0723/51.95.30)
- Vand la jumatate de pret 40 fiole de Bleomycin - 15 mg (valabilitate: 2003) si vand avantajos 5 flacoane Flucinome (Flutamid) (valabilitate: 2003). Ion Arion - str. Berevoiesti nr. 12, Ploiesti, jud. Prahova, tel. 0244/28.04.27
- Vand la pret avantajos Nolvadex, Duphaston, Atrovent si Fevarine. Tel. 0231/21.47.06, 0740/40.44.43

Cititorii Raspund

"La doar 17 ani am noduli la ambii sani"
(Raspuns pentru Ana-Maria - Iasi, F. As nr. 517)

Si eu m-am confruntat cu o problema asemanatoare si am reusit sa o rezolv cu ajutorul sovarfului. Am cumparat sovarf de la Plafar. Planta se macina cu rasnita de cafea si se iau cate 1-2 lingurite de pulbere, de 3 ori pe zi. Pulberea se tine sub limba 15 minute, dupa care se inghite cu apa sau ceai. La acest tratament eu am asociat si un ceai din urmatorul amestec de plante: sovarf, trei-frati-patati, galbenele si coada-soricelului. Aceste plante contin principii active care sunt foarte eficiente in aceasta afectiune. Am gasit acest tratament descris pe larg in "Formula As". La inceput am fost sceptica, dar cand am vazut ca da rezultate, am prins curaj. Tratamentul este de durata (cel putin sase luni). Eu nu mai am nici un nodul la san, iar tratamentul il fac in continuare, pentru a evita recidiva si pentru intretinere. Multa sanatate!
Anca Mihaela Dumitrescu - e-mail: ancamihaelad@yahoo.com

"Doresc un tratament naturist pentru hipercolesterolemie si colesteroloza"
(Raspuns pentru Elena Simion - Bacau, F. As nr. 517)
Pentru obtinerea unor rezultate durabile consumati zilnic urmatoarele produse tibetane: 1 l ceai hipolipemiant (are ca principala componenta Gynostema pentafolium, sau "planta care salveaza viata") si 2 capsule de Chitosan. Aceasta combinatie de produse este indicata si in caz de obezitate, hipertensiune arteriala, ateroscleroza si litiaza biliara. Celor doua produse le puteti asocia extractul de mladite de maslin si extractul de muguri de artar.
Mihai C. - Bucuresti, tel. 0723/17.68.17

"Sotul meu sufera de fibrilatie atriala paroxisticaÊidiopatica"
(Raspuns pentru Dana Nichita - Zalau, F. As nr. 518)

Este util ca tratamentul indicat de cardiolog sa il completati zilnic cu trei comprimate de Calciu Gai-Bao si cu 100 picaturi de extract de muguri de sanger (Cornus sanguinea). Multa sanatate!
Ana - Bucuresti, tel. 021/212.62.72

</b><b>"Exista vreo metoda naturista de crestere a lactatiei?"
(Raspuns pentru Adriana Novosei, F. As nr. 519)

Cumparati de la un magazin naturist produsul Nutrinatal, pe baza de laptisor de matca, indicat femeilor in perioada de alaptare pentru stimularea lactatiei, cat si a apetitului mamei si sugarului. Prin intermediul laptelui matern este exercitata o actiune nutritiva de exceptie si de calmare a colicilor la sugari. Eu am folosit capsule de Nutrinatal si m-au ajutat atat de mult, incat mi-am alaptat fetita pana la 6 luni, dupa care am inceput diversificarea alimentatiei. Chiar si acum, la aproape 10 luni, o mai alaptez. De asemenea, ar fi bine sa beti bere fara alcool (0,5 l la doua zile). Multa sanatate si nu disperati!
Mariana Bembea - loc. Cristian, jud. Sibiu

"Sufar de displazie avansata"
(Raspuns pentru M.D. - Canada, F. As nr. 519)

1. S-ar putea ca la originea acestei displazii avansate sa stea o infectie cu virusul Papilloma, care da astfel de urmari. Virusul se poate instala atat in vagin si pe colul uterin, cat si anal. Ar fi bine sa cercetati acest lucru. Analizele care ajuta sunt testele Papanicolau si Dng-Hpv (Human Papilloma Virus). Testele Papanicolau trebuie facute in unitati medicale care au substante pentru depistarea acestui virus (acelasi test Papanicolau poate da rezultatele C1-C2 in unele unitati medicale si C3 sau C3-C4 in alte unitati medicale, asa ca mare atentie!). Hpv este un test care da un diagnostic exact al gradului de infectare si mai ales indica radacinile virusului Papilloma care au produs leziunea (oncogena sau neoncogena). Infectia cu virusul Papilloma nu are simptome la debut. Cand infectia ajunge intr-un stadiu avansat, abia atunci apar si manifestarile. Urmarile netratarii acestui virus sau a tratarii lui necorespunzatoare duc, in mare masura, la cancer, in special de col uterin. Tratamentul in stadiul de displazie avansata cu Cin 2/3 este in mod sigur unul chirurgical. In cazul cel mai fericit se poate face o rezectie, urmata de o vaporizare cu laser (dar asta numai medicul ginecolog poate decide!).ÊIntr-un stadiu mai avansat, operatia poate fi mai complicata. Chiar in urma unei interventii chirurgicale, virusul poate sa reapara. In prezent nu exista vaccin pentru acest virus. Tratarea lui se poate face numai prin cresterea imunitatii organismului, care il poate distruge singur. Un tratament pe care eu l-am urmat cu succes deplin si pe care vi-l recomand este urmatorul: Vitamina E forte - 2/zi, Vitamina A - 1/zi sau mai bine Betacaroten, Spirulina 500 - 2/zi, Imunostim - 1/zi. In plus, se pot face spalaturi cu ceaiuri din amestec de galbenele, rostopasca si tataneasa in parti egale. La 0,5 l de ceai se adauga doua capacele cu solutie Clorhexim B. In plus, v-as recomanda "Centrul pentru profilaxia si diagnosticul afectiunilor genito-mamare" din Bucuresti (intre Cinema "Union" si Calea Victoriei), unde se depisteaza si se trateaza astfel de afectiuni. Va urez multa sanatate, curaj si incredere in Dumnezeu!
G.I. - Bucuresti
2. Stimata doamna, displaziile pot fi rezultatul actiunii nocive a razelor ultraviolete, a poluantilor atmosferici sau a metalelor grele. Sper ca nu sunteti fumatoare, pentru ca si fumul de tigara are un rol nefast asupra organismului. Sub actiunea acestor factori se sintetizeaza in organism radicali liberi, care sunt produsi nocivi ai metabolismului si care pot determina distrugeri ale Adn-ului (codul genetic), ale membranelor celulare si proteinelor structurale. Cu totii riscam sa facem cancer. Nu exista garantii, dar datoria noastra este sa avem un stil de viata corect. O dieta echilibrata reduce riscul de imbolnavire, iar stiinta a aratat ca exista substante capabile sa aiba acest efect protector. Una dintre aceste substante puternice este Seleniul. Numeroase studii efectuate de-a lungul timpului au aratat ca exista un risc ridicat de a face cancer, daca in alimentatie nu exista suficient seleniu. Recent, a fost realizat un studiu amplu (studiul Precise) pentru Europa si America, in care au fost analizate efectele benefice ale seleniului organic in prevenirea cancerului la un numar de 42.000 de persoane, cu varste cuprinse intre 60 si 74 ani. Bio-Seleniu+Zinc contine cativa dintre cei mai puternici antioxidanti, cum ar fi vitaminele A, B6, C si E, precum si mineralele Seleniu si Zinc. Acest amestec s-a dovedit a avea un efect protector semnificativ asupra tuturor celor care prezinta riscul de a se imbolnavi de diferite forme de cancer. Forma organica (L-selenometionina) pe care o gasiti in Bio-Seleniu+Zinc asigura cea mai buna biodisponibilitate si absorbtie. Va sugerez sa folositi si dvs. acest produs. Multa sanatate!
Dr. Claudia Ciocan - Bucuresti, tel. 021/202.30.23

</b><b>"La doar 34 de ani, am neoplasm ovarian"
(Raspuns pentru Ana-Maria Vasilescu - Focsani, F. As nr. 520)

1. Draga Ana-Maria, adreseaza-te urgent si fara ezitare sefului Clinicii de Dermatologie de la Spitalul Militar din Bucuresti (str. Veronica Micle nr. 7, tel. 021/659.26.66, intre orele 9-16), gen. dr. Ioan Nedelcu, care foloseste apa saracita in deuteriu pentru cancerele de orice fel (apa produsa la Institutul de Criogenie si Separare Izotopica din Ramnicu-Valcea).
Laura - Iasi
P.S. Draga redactie, poate consacrati un numar si acestei terapii prea putin cunoscute la noi, dar utilizate de mult in Ungaria. Felicitari sincere pentru modul in care ajutati oamenii!
2. Referitor la problema dvs., trebuie sa stiti ca in stadiul actual de cercetare a afectiunilor tumorale (neoplazice), lucrurile s-au schimbat mult. Neoplasmul ovarian este o afectiune destul de frecventa, dar la femeile tinere are un pronostic mai bun. Pe de alta parte, aceasta afectiune poate fi controlata daca urmati un tratament corect. Procedeele chirurgicale si medicatia chimioterapica pot indeparta si opri temporar efectele unor dereglari in metabolismul celular, care duc la aparitia neoplasmului, dar ele nu rezolva cauza care a declansat aceasta boala. Astazi exista produse biologice active care actioneaza la nivel celular, adica exact acolo de unde pleaca intreaga complexitate a bolii. Aceste produse naturale refac echilibrul celular si implicit metabolismul, actionand la nivelul Adn-ului. Tot in acest sens, efectul antioxidant este absolut remarcabil, avand in vedere ca gradul inalt de oxidare la nivel celular este punctul de plecare al neoplasmelor. Astfel se poate stopa evolutia acestei boli si se impiedica definitiv eventualele recidive si chiar metastaze. Puteti avea o viata normala si un organism sanatos si, mai ales, puteti trai fara teama ca intr-o zi problema ar putea reaparea.
dr. Raluca Tudor - Bucuresti, tel. 0722/32.38.92

"Cum se poate vindeca un cancer de prostata?"
(Raspuns pentru Dorina Zgripcea - Limassol, Cipru, F. As nr. 520)

Din cele scrise de dvs. nu rezulta ca v-ati adresat medicului specialist. Trebuie s-o faceti urgent! In afara tratamentului clasic ce se va impune, trebuie sa luptati pentru dezintoxicarea organismului dvs. atat prin dieta alimentara (au aparut multe indicatii in acest sens in "Formula As"), cat si printr-un tratament de contracarare a radicalilor liberi responsabili de aparitia cancerului. Acest lucru il puteti face folosind produsele naturale antioxidante Phytodefence, realizate si licentiate in Sua, care va vor ajuta la cresterea imunitatii organismului. Sotul meu se afla intr-o situatie similara si a urmat si urmeaza calea pe care v-am descris-o mai sus. Ducand batalia pe toate aceste planuri, rezultatele nu au intarziat sa apara. Pentru procurarea produselor Phytodefence luati legatura cu dr. Irina Spuderca (tel. 021/231.71.06, 0723/51.07.37).
Maria Roman - Bucuresti, tel. 021/231.46.11

"Ajutati-ma sa-mi salvez sotia de chinurile groaznice prin care trece zilnic"
(Raspuns pentru M. Stoian - Bucuresti, F. As nr. 520)

Pentru ca situatia sotiei dvs. este asa de grava si pentru ca si eu am beneficiat de tratamentele d-lui terapeut Mihail Stanca din Bucuresti, va recomand sa va adresati dansului la tel. 021/331.65.22, 0744/75.22.45, 0723/17.70.33. Metoda de tratament este foarte complexa (acupunctura, aromoterapie si nutriterapie), cu rezultate la nivelul intregului organism, de reglare energetica si refacere biologica. Va doresc multa sanatate!
Maria N. - Bucuresti, tel. 021/336.54.96

"Cum se poate evita recidiva unui neoplasm laringian?"
(Raspuns pentru Vasilica Bobocica - Oltenita
F. As nr. 520)

1. Alaturi de tratamentele chirurgicale si oncologice, tratamentele naturiste pot avea efecte remarcabile in tratarea tumorilor maligne. In F. As nr. 513 din aprilie 2002 am prezentat un tratament cu trei produse tibetane: Chitosan, Cordyceps si Holican. Efectele acestor trei produse sunt de detoxifiere (organismele cu aceasta boala au un grad de intoxicare foarte ridicat, accentuata prin chimioterapie si prin medicamentele administrate pentru calmarea durerilor), imunostimulare (citostaticele determina o scadere a imunitatii) si citotoxice (efect anticancerigen prin distrugerea radicalilor liberi). Fara a avea efecte secundare nedorite, aceste produse, pe langa efectele antitumorale, imbunatatesc pofta de mancare, somnul, starea psihica, scad intensitatea durerilor, dau celui bolnav o stare generala buna, putand fi folosite si in profilaxia recidivelor. Tratamentul poate fi completat cu extractul total de vasc de brad (produs austriac sub forma de fiole injectabile). Precizez ca toate produsele pe care vi le recomand sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei.
Rodica - Bucuresti, tel. 021/212.62.72
(Raspuns valabil si pentru Ana-Maria Vasilescu - Focsani, "La doar 34 de ani, am neoplasm ovarian", F. As nr. 520)
2. Pentru problema dvs. adresati-va d-nei dr. Raluca Tudor (tel. 021/777.37.01, 0722/32.38.92), care va va recomanda un tratament special pentru evitarea recidivei neoplasmelor. Cu ajutorul lui Dumnezeu, veti deveni din nou o familie fericita!
M. Radulescu - Bucuresti, tel. 021/659.76.44

"Suntem doi parinti alcoolici"
(Raspuns pentru Mirela -ÊBotosani, F. As nr. 521)

Vreau sa vin si eu in ajutorul unor oameni disperati, dependenti de alcool. Si eu am trait acest cosmar alaturi de sotul meu, care era alcoolic si ii tremurau mainile foarte rau. Am crezut ca nu mai are nici un leac. Din disperare, am intrat intr-o zi in farmacie, sa cumpar produsul homeopatic Antialcool. Am luat produsul la indemnul farmacistei, dar nu credeam ca voi reusi. Si totusi, minunea s-a produs. Dupa numai o saptamana de tratament, rezultatul a inceput sa se vada. Dupa consumarea unei doze (o sticluta de 100 g Antialcool), sotul meu este alt om. Acum nu mai bea, s-a ingrasat si este foarte linistit, nici nu-i vine sa creada ce se intampla cu el. Vreau sa va spun ca din dorinta de a avea rezultate rapide, eu i-am dat sotului 60 picaturi zilnic (30 picaturi dimineata si 30 picaturi seara), mai mult decat scrie in prospect, fara sa apara vreun efect secundar. Produsul este facut de firma "Homeo Pharma" din Cluj-Napoca, tel. 0264/42.53.88, fax. 0264/42.59.55 si se gaseste in magazinele naturiste si farmacii. Dumnezeu sa va ajute si multa sanatate!
Malicia

"Cum imi pot ajuta baietelul sa respire normal?"
(Raspuns pentru Georgiana - Little Falls, Sua,
F. As nr. 522)

Aparatul Salin produs de S.C. Tehno Bionic S.R.L. din Buzau (str. Triumfului nr. 39) ar fi foarte bun in cazul baietelului dvs. Il puteti comanda la e-mail: salin.buzau@xnet.ro sau la tel. 0238/71.91.88. Aparatul costa 650.000 lei, iar rezerva pentru aparat 180.000 lei. Alte informatii le puteti obtine de pe site-ul: www.salin.ro. Puteti cumpara de la farmacie produsul 100% natural, Spirulina (e denumirea lui comerciala internationala, il cereti ca atare). Este absolut benefic pentru intregul organism si eficient intr-o multime de afectiuni. Nu are contraindicatii. Se produce si in Romania, la firma "Hofigal", asa ca daca in Sua e prea scump, il puteti achizitiona de aici. Doamne ajuta!
Elena - e-mail: ela17@submail.net

"Mama mea are carcinom malign invaziv"
(Raspuns pentru Andreea Baetelu - Bucuresti, F. As nr. 522)

Specialisti in nutritie au demonstrat ca multe substante, nutrienti si fitonutrienti, sunt continute de legume si fructe. Acestea protejeaza celulele organismului nostru de atacul toxinelor, radicalilor liberi si altor substante periculoase pentru sanatatea si functia celulara. Exista tratamente naturiste care asigura necesarul de vitamine, minerale, enzime, oligoelemente pentru protectia organismului. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la tel. 0723/71.68.93.
dr. Lucia Gherasimiuc - Bucuresti