Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Septembrie- Dupa doua luni relativ linistite, cerul zodiacal redevine usor amenintator. Doua planete de forta, Jupiter si Neptun, se afla in relatii tensionate, ceea ce va face ca actiunile noastre sa pluteasca in ceata si oarecare incertitudine. Spre finele lunii, cerul se va insenin...

Zodiacul Lunii Septembrie- Dupa doua luni relativ linistite, cerul zodiacal redevine usor amenintator. Doua planete de forta, Jupiter si Neptun, se afla in relatii tensionate, ceea ce va face ca actiunile noastre sa pluteasca in ceata si oarecare incertitudine. Spre finele lunii, cerul se va insenina -

Berbec
Tonus de exceptie

Prima parte a lunii este dominata de preocuparile legate de serviciu. Depuneti foarte multa energie si ambitie pentru a urni lucrurile si va bucurati, pana pe data de 23, de sprijinul activ al unui barbat in a carui seriozitate si discernamant aveti multa incredere. Luna aceasta va asteapta multe surprize, placute sau mai putin placute, din partea prietenilor. La cele negative va puteti astepta in cea de-a doua parte a lunii. Dupa 15 septembrie nu este indicat sa va lasati convinsi ca trebuie sa sariti in ajutorul unei "victime", care mai mult pozeaza in aceasta postura, in speranta ca persoane energice ca dvs. sa-i sara in ajutor.
Bani: Dupa ce veti fi cheltuit dupa pofta inimii pe distractii cu partenerul dvs., adica pana pe data de 8, va ganditi cum sa va reimprospatati fondurile. Cresteri ale salariului nu se vad si nici castiguri la Loto. In schimb, din data de 9 vi se poate intoarce o suma de bani in urma unei investitii sau primiti o suma de bani pe care aveti toate sansele s-o investiti in mod inteligent.
Dragoste: Atrageti atentia fara sa va dati nici cea mai mica silinta. Sunteti expansivi fara a fi ostentativi si reusiti sa va transmiteti cu usurinta laturile fermecatoare ale personalitatii dvs. O persoana intalnita in prima saptamana a lunii va atrage in mod deosebit, dar lucrurile vor deveni serioase de-abia in ultima.
Sanatate: Efortul profesional sustinut, depus inca de la finele lunii precedente, isi va spune cuvantul sub forma arhicunoscutelor migrene, iar daca sunteti trecuti de prima tinerete, nu este deloc exclus sa aveti palpitatii sau dureri severe de coloana in zona lombara. Deoarece multi Berbeci fac sport, trebuie sa va avertizam sa nu faceti decat un efort modic, pentru a nu forta circulatia cardiaca.

Taur
Dinamism si incredere in sine

Sustinuti in forta de Marte, simtiti dorinta sa va ameliorati situatia profesionala. Pentru majoritatea Taurilor, lucrul acesta se va realiza. Altii isi vor vedea, insa, franate proiectele si vor mai trebui sa astepte. Motivul? Ceata despre care vorbeam, risipita de Neptun.
Bani: Situatia dvs. financiara s-a stabilizat, dar nu neaparat intr-o maniera care va prieste. Fie aveti de returnat niste imprumuturi pe termen lung, fie situatia de la locul de munca este de asa maniera incat persoanele de care depinde aceasta decizie nu va pot mari retributia. Poate este mai important sa stiti ca aceasta situatie este o consecinta a unei conjuncturi obiective si nu are la baza nici o intentie rea la adresa dvs.
Dragoste: Acest capitol compenseaza toate potentialele dvs. necazuri din alte sfere ale existentei. Cel putin pana pe 23 ale lunii, sentimentele dvs. si ale partenerului debordeaza pur si simplu. Chiar daca cuplul dvs. este unul de veterani, descoperiti ca flacara pasiunii nu tine cont de rutina si obisnuinta atunci cand sentimentele sunt adevarate. Caldura sentimentelor se regaseste si in comunicarea cu partenerul, ceea ce face sa preferati de multe ori sa va petreceti timpul liber in prezenta exclusiva a acestuia.
Sanatate: Pana pe 8 sunteti intr-o forma fizica buna. Dar dupa 15, reflexele incep sa va joace feste si va puteti trezi cu intinderi musculare care vizeaza indeosebi zona umerilor, claviculei si a cefei. Faceti exercitii de mobilitate pentru a detensiona aceste zone.

Gemeni
Graba strica treaba

Septembrie se prefigureaza ca o luna de respiro dupa perioada destul de lunga presarata cu dificultati si obstacole de tot felul de care ati avut parte. Este cazul sa profitati din plin de calmul si multumirea sufleteasca redobandite, dar nu confundati sentimentul de usurare, cu impresia ca totul va este permis. Nu ardeti etapele. Dati dovada de putina rabdare, altfel va speriati norocul. Sanse mari aveti, mai ales pe plan profesional.
Bani: Dupa 9, situatia dvs. financiara se imbunatateste, pentru ca initiativele pe care le-ati avut in ultima vreme la serviciu s-au dovedit de bun augur. Acest lucru nu a trecut neobservat si acum puteti culege roadele. Insa este, de asemenea, posibil sa castigati bani pe cont propriu, eventual sub forma de colaborari sau comisioane, pentru ca se intrevad mai multe oferte foarte bune in acest sens. Ele nu sunt de durata, dar succesul primelor dvs. intreprinderi in acest sens v-ar aduce la repetarea sansei. Intr-un fel, depinde de harnicia si intuitia dvs. cu cate venituri suplimentare va veti alege.
Dragoste: In prima jumatate a lunii va complaceti intr-o stare de rezerva emotionala senina, in care singuratatea interioara devine aproape o obisnuinta placuta. Dar la sfarsitul lui septembrie apar niste complicatii, poate din cauza unor neintelegeri. Persoana care va atrage din ce in ce mai mult pare sa nu inteleaga sau sa nu doreasca sa inteleaga ceea ce vreti sa-i comunicati. Sau poate abordarea dvs. a devenit stangace, cauza fiind lipsa de practica din ultima vreme.
Sanatate:Din nou veti fi intr-o frumoasa armonie fizica si energetica.

Rac
Senin sufletesc

Cer senin in septembrie. Planetele mari ale zodiacului va lasa in pace, iar cele mici sunt plasate bine fata de zodia dvs. Aveti in fata perspectiva unei luni agreabile, fara modificari spectaculoase de situatie. Si pe plan profesional toamna debuteaza sub cer senin, in sensul ca veti dobandi o claritate de invidiat asupra proiectelor dvs.
Bani: Talentul dvs. de-a cultiva relatii cu persoane influente da rezultate foarte bune in aceasta perioada, pentru ca prin intermediul acestor persoane vi se ofera ocazii excelente de-a avea mari realizari financiare. Nu este insa vorba doar de bani, ci si de un prestigiu sporit pe care vi-l confera noul gen de activitati lucrative de care ati inceput sa va ocupati.
Dragoste: Cu incepere din data de 9, micul benefic Venus, planeta dragostei, va ia sub razele sale ocrotitoare. Casatoriti sau nu, racusorii pot intalni o persoana sensibila si artistica, alaturi de care sa se simta relaxati si inspirati, pana in momentul in care vor uita de propria lor timiditate (bine mascata) si-si vor putea marturisi la ran-dul lor sentimentele. Aceasta relatie, a carei durata este imprevizibila, va fi marcata de o mare tandrete.
Sanatate: Cu toate ca starea de oboseala pare sa se fi cronicizat, dispuneti totusi de o energie minima, care va permite sa va achitati de obligatiile de zi cu zi. Feriti-va in continuare de infectii si mai ales de cele de tip reumatismal.

Leu
Profitati de sansa

Parca ati inceput sa va acomodati cu binele, care in august vi se parea inca excesiv. In pofida faptului ca nu faceti nimic neobisnuit, atentia oamenilor pare sa se indrepte in mod firesc asupra dvs. Fiind deschisi si volubili, atrageti simpatia unor persoane influente. Acestea se pot implica activ in reusita dvs. profesionala, asta cu conditia sa nu le refuzati ajutorul din prea mult orgoliu. Nici dvs. nu va strica o mana de ajutor, macar pe ici pe colo, prin punctele esentiale.
In ultima saptamana a lunii s-ar putea sa fie necesar sa faceti un drum, cam fara tragere de inima, drum pe parcursul caruia este posibil sa aveti ciocniri cu persoane cu doua fete sau o serie de incidente minore, dar neplacute.
Bani: Fiti precauti pe plan financiar. Configuratiile astrale nu va favorizeaza, ceea ce poate sa va duca la intarzieri de plati, cheltuieli neprevazute sau o pofta nebuna de-a cheltui.
Dragoste: Daca ati fost necrutator de sinceri cu dvs. insiva si cu o persoana in care ati investit enorm din punct de vedere emotional, roata destinului se poate intoarce in favoarea dvs., in sensul ca acea persoana incepe sa dea dovada de tenacitate in a va recastiga. Nu-i usurati stradaniile, dar nici n-o respingeti. In felul acesta veti avea de castigat fie o relatie reluata la un nivel net superior, fie o cunoastere superioara a propriei dvs. emotionalitati.
Sanatate: Picioarele dvs. isi pot pierde din gratia felina din cauza varicelor. Evitati statul prelungit in picioare si Leoaicele ar face bine sa renunte la tocuri. Aceasta renuntare are un dublu beneficiu, pentru ca nici coloana dvs. nu o duce prea bine.

Fecioara
Pastrati-va cumpatul

Purtati de nevoia dvs. de autoafirmare, riscati ca ascutitul dvs. simt critic sa se transforme, in anumite situatii, in agresivitate. Nu asa veti reusi. Daca in loc sa insistati sa va impuneti vointa asupra altora, biciuindu-i cu ascutimea mintii si a limbii, va veti folositi energia ca pe un catalizator pentru cei din jur, veti face mult mai repede pasi mari catre reusita. Dupa data de 9 ar fi recomandabil sa iesiti cat mai mult in societate. Veti nimeri mereu in cercuri agreabile, care va vor stimula spiritul artistic si vor avea un efect binefacator asupra creativitatii dvs. Din aceasta cauza, v-ar face foarte bine sa mergeti la teatru, concerte sau expozitii. S-ar putea sa fiti obsedati de senzatia ca ati ajuns la un punct mort in cariera. Senzatia este provocata de faptul ca ati atins anumite limite in domeniul in care lucrati si ele nu vor putea fi depasite decat daca veti incepe sa exploatati si alte potentialitati, deocamdata latente, ale personalitatii dvs.
Bani: Pana pe 8, veti putea inregistra un mic succes financiar, dar dupa 15 ati putea intra in oarecare incurcaturi, umbland dupa doua afaceri; si stiti ce se intampla cand umbli dupa doi iepuri. Pe scurt, ati putea iesi in paguba. Mai ales ca tindeti sa ignorati recomandarile unui barbat care incearca sa intervina dupa data de 24.
Dragoste: Nu se intampla mai nimic, de altfel si dvs. sunteti destul de plictisiti. Dupa data de 9, mai flirtati ocazional cand iesiti in oras, dar fara intentii serioase. Ceea ce s-ar putea numi flirtul de intretinere. Aveti grija ca jocurile dvs. sa nu fie luate prea in serios.
Sanatate: Cea mai sanatoasa saptamana a lunii e prima. A doua este asa si-asa, dar dupa 15 senzatia de umflare (cauzata de retentia de lichide si de lenevirea ficatului) poate sa revina si, odata cu ea, tulburarile de somn.

</b><b>Balanta
Climat excelent

Sustinuti de cele mai puternice planete din zodiac, climatul astral de baza va fi excelent. Luna incepe cu o mare disponibilitate afectiva si comunicativa. Sunteti foarte atenti la felul in care comunicati, pentru ca doriti sa nu creati decat armonie in jurul dvs. Dupa 15, incepeti sa exagerati la capitolul comunicare: este foarte frumos sa va exprimati ideile si conceptele dvs. clar, dar redundant sa va transmiteti omenirii pana si cel mai marunt gand care va trece prin cap. Pana pe 23 e bine sa stiti ca aveti un inamic ascuns, dar foarte activ, care incearca sa va faca atmosfera in randul colegilor si isi propune chiar sa va aduca prejudicii serioase pe plan profesional, desi in aparenta e numai lapte si miere.
Bani: Din 9, punga dvs. se umfla precum Dunarea in urma ploilor abundente, ceea ce va ajuta sa va motivati din ce in ce mai puternic si sa castigati si mai multi bani. Este interesant ca nici nu simtiti activitatea dvs. ca fiind un efort, pentru ca sunteti prinsi in proiecte care va solicita intreaga creativitate.
Dragoste: Prima jumatate a lunii este cat se poate de favorabila manifestarii sentimentelor de afectiune si reusiti sa transmiteti emotii si ganduri de mare finete. In cea de-a doua jumatate insa, comunicarea devine imprecisa si va ajung din urma vechi dubii si nesigurante. Poate asta va ajuta sa realizati ca starea de confuzie este mai degraba in mintea dvs. decat in inima partenerului.
Sanatate: Aveti impresia ca aveti mai multa energie decat este cazul. Din acest motiv, va repeziti sa faceti mai multe lucruri deodata si apar momentele de epuizare totala. Stiti bine ca la oboseala extrema deveniti iritabili, iar dupa 24 va veti resimti si fizic in urma managementului gresit al propriilor dvs. energii.

</b><b>Scorpion
Provocari si... moral bun

Gratie protectiei Soarelui si a lui Marte, toamna va gaseste cu un moral ridicat si cu multa vitalitate. Ce-i drept, aveti dusmani (Jupiter, Neptun si Uranus) dar nu vor izbuti decat sa va enerveze usor, mai ales pe plan profesional, unde speranta alterneaza cu incertitudinea. Inarmati-va cu rabdare. Impreuna cu un bun prieten barbat va puteti sfatui asupra unor probleme relationale. Nu este insa vorba despre relatii de ordin sentimental, ci de felul in care sunteti perceputi in societate. Doriti sa schimbati aceasta imagine.
Bani: Starea de panica in legatura cu stabilitatea dvs. financiara, care va facea sa credeti ca rezervele puse deoparte sunt insuficiente si ca o sa ajungeti sa muriti intr-un sant pe marginea drumului, face loc unei atitudini mai rationale, pe masura ce va lamuriti ca afacerile dvs. inregistreaza o crestere lenta, dar constanta.
Dragoste: Senzatia de izolare emotionala care va bantuie de o vreme incoace poate duce la doua atitudini asumate in exterior. Prima ar fi o retragere intr-o carapace de raceala, care sa va protejeze de superficialitatea cu care aveti impresia ca au fost intampinate sentimentele dvs., a doua - sa va angajati serios intr-o relatie care va ofera siguranta, echilibru financiar si cam atat.
Sanatate: Pana pe 8 aveti energie suficienta si capacitatea de a o administra intr-un mod inteligent. Sanatatea dvs. tinde sa se inrautateasca in doua etape. Prima dupa 15, cand coordonarea dvs. incepe sa dea rateuri, atat cea nervoasa, cat si cea fizica. Nervii rezultati pot sa provoace dupa 24 dureri surde, dar persistente, de cap sau chiar aritmii cardiace.

Sagetator
Nu va risipiti!

Ebine ca puneti accentul pe prietenie in cursul lunii septembrie, numai ca si aici este valabila zicala potrivit careia "Ce e prea mult strica". Excesul de socializare la care sunteti tentat sa va dedati in cea de-a doua jumatate a lunii va poate face sa pierdeti nu numai timp in discutii sterile, ci chiar sa pierdeti anumite oportunitati sau o parte a credibilitatii in cazul in care preferati sa va distrati, in loc sa va onorati angajamentele. Farmecul personal ii va ajuta doar pe Sagetatorii nascuti in primul decan sa scape de urmarile neseriozitatii lor. Drumurile si studiile sunt favorizate in continuare de marele benefic Jupiter.
Bani: Pana pe 15, prietenii sunt dispusi sa va ajute cu bani, insa ulterior acestei date e bine sa va faceti un calcul precis al datoriilor si sa incercati sa evitati intarzierile. Poate cea mai gresita atitudine ar fi sa luati bani dintr-o parte pentru a achita o datorie cu alta, pentru ca aceasta solutie facila va poate atrage intr-un cerc vicios, dificil de depasit.
Dragoste: Aveti senzatia instrainarii de partenerul de cuplu, dar acest lucru are un scop precis, legat de insusi sensul vietii dvs., in aceasta stare de "singuratate in doi" sau in alte cazuri de singuratate "natur". Puteti gasi un punct de echilibru mai profund si mai sigur in insusi sensul fiintei dvs. O atitudine corecta fata de aceasta perioada de introversiune fortata poate atrage in viata dvs. partenerul potrivit, pentru a putea evolua impreuna.
Sanatate: Dupa o prima saptamana in care trebuie sa va mai spuneti in gand ca veti face fata si zilei care urmeaza, starea dvs. fizica si emotionala se imbunatateste considerabil, probabil si datorita unui confident sau confidente de care va leaga mai mult decat o simpla prietenie.

Capricorn
Pasi pe loc

La dvs. starea de stagnare se face simtita mai ales in plan profesional. Se poate sa fi ajuns la un grad de saturatie, in sensul ca v-ati perfectionat intr-un anumit domeniu si simtiti nevoia sa intrati intr-o noua etapa, pentru a integra mai multe dintre cunostintele dvs. dobandite in ultima vreme. Nu aveti insa momentan posibilitatea de a face o schimbare concreta. Asta si din pricina unei persoane puternice care face manevre subtile pentru a va mentine in situatia actuala. Nu este vorba atat despre o rivalitate sau o invidie profesionala, ci mai mult despre resentimente care nu tin de planul constient. Dupa 9, relatiile de prietenie devin o incantare si reusiti sa le aprofundati pe acelea cu persoane care vi se pareau simpatice, dar distante.
Bani: Principiul fluxului si refluxului se manifesta in starea finantelor dvs., dar, spre deosebire de cel care guverneaza matematic miscarile marii, al dvs. este cu totul haotic si imprevizibil. Este posibila o crestere a venitului daca va jucati corect cartile fata de sefi si speculati perioada cea mai propice, care dureaza pana pe 9. Dupa 15 insa, negocierile pentru venituri suplimentare sunt sortite esecului.
Dragoste: Dragostea dvs. va fi la drum lung sau nu va fi deloc. Daca nu aveti in program o calatorie mai lunga, eventual in strainatate, sau daca nu va miscati intr-un mediu academic, va trebui sa va resemnati cu starea de celibat sau cu rutina cuplului. Inclinatiile dvs. sentimentale sunt minime, pentru ca nu va intereseaza, in aceasta perioada, schimbul emotional, ci mai degraba cautati raspunsuri cu privire la propria dvs. emotionalitate.
Sanatate: Energia este in continuare scazuta, insa va concentrati cu mai multa usurinta decat luna trecuta. Pericolul infectiilor mai exista, dar este diminuat.

</b><b>Varsator
Alba-neagra

Pentru dvs. septembrie va fi o luna foarte interesanta, care va va pune fata in fata cu multe situatii provocatoare, dandu-va ocazia sa va conectati la rezerva dvs. de solutii ingenioase. Pentru a evita incarcatura nervoasa care se prefigureaza in cea de-a doua parte a lunii, e de preferat sa luati lucrurile in joaca. Vestile bune primite de la un barbat, dupa 24, vi se vor parea atat de neasteptate, incat va va veni greu sa credeti ca sunt reale. Aveti grija sa nu-l jigniti exprimandu-va prea vehement dubiile cu privire la veridicitatea noutatilor. Dupa 9, micul benefic Venus intra in casa succesului profesional, promitand sprijin si un statut social elevat.
Bani:Pe parcursul celei de-a doua saptamani a lunii, aveti sanse mari sa obtineti o marire de salariu, dar cel mai probabil este ca o crestere a veniturilor sa vina ca urmare a cresterii functiei. Noua pozitie in care va veti afla vi se potriveste de minune, pentru ca va permite mai multa libertate de exprimare si va degreveaza de anumite cheltuieli de reprezentare.
Dragoste: Relatia dvs. de parteneriat este una foarte ciudata, care reuneste doua principii contrare. Principiul singuratatii, restrictiilor si obstacolelor, care isi pune amprenta asupra manifestarii sentimentelor dvs. frumoase, si principiul optimismului, sansei si expansiunii, care marcheaza relatia de cuplu in sine. Cum cele doua principii contrarii sunt dificil de reconciliat, majoritatea Varsatorilor fiind radicali, se vor identifica fie cu unul, fie cu celalalt. Pentru Varsatorii singuri, o relatie inceputa foarte prudent se poate transforma intr-un parteneriat pe viata.
Sanatate: Varsatorii din primul decan au probleme cu labele picioarelor si tendinta de a retine lichide, pe cand cei nascuti in ultimul decan continua sa sufere de tulburari de somn si de o stare continua de surescitare nervoasa.

Pesti
Scadere de tonus

Starea dvs. este una paradoxala: evenimentele care va conduc pasii in cariera si in studiu sunt preponderent pozitive. La fel de bine sunt conturate relatiile cu strainatatea. Increderea dvs. in propriile forte incepe sa dea din nou semne de viata, dar in timp ce in exterior totul pare sa justifice optimismul, starea dvs. emotionala e intr-o scadere de tonus. Chiar daca evenimentele exterioare nu justifica senzatia dvs. de vid interior, de nemultumire fara cauze aparente, ele va vor duce intr-un punct din care va trebui sa va reevaluati sistemul de valori, dar mai cu seama credinta in ceea ce puteti face pentru altii. Cel mai mult va bucura recastigarea sentimentelor de amicitie si colegialitate la locul de munca.
Bani: Exista doua potentiale surse de venit pe care le puteti exploata in luna septembrie. Una ar fi legata de un set de cunostinte acumulate destul de recent, care va pot ajuta sa va puneti mai bine in valoare calitatile profesionale si prin asta sa va aduca un castig mai substantial, iar cea de-a doua se refera la o calatorie de afaceri, care se poate solda cu rezultate frumoase.
Dragoste: Starea dvs. de iritare poate fi tolerata de partenerul dvs. de cuplu doar pana in jurul datei de 24, dupa care acesta va izbucni la randul lui si atmosfera poate deveni foarte incarcata. E bine sa stiti ca este vorba despre o simpla incarcatura nervoasa, nu de o incarcatura negativa a emotiilor. Izbucnirile au efectul indepartarii acestor tensiuni, iar impacarile pot fi la fel de temperamentale, dar evident mult mai placute.
Sanatate: In primele doua saptamani ale lunii, oscilatiile energiei dvs. sunt minime. Aveti suficienta energie pentru a fi expeditivi cu problemele cotidiene si va mai ramane si un surplus pentru miscare. Exercitiile de intretinere din prima jumatate a lunii va asigura echilibrul necesar pentru cea de-a doua.