Sanatate

Redactia
Cititorii Intreaba.... "La 4 ani, fiul colegei mele are sindrom nefrotic". Colega mea are un baietel in varsta de aproape 4 ani, care sufera de sindrom nefrotic cortico-sensibil primar cu recadere. Caile urinare se infunda, iar copilul nu mai poate urina, vezica i se umfla (se vede sub piele ca un gh...

Cititorii Intreaba...

"La 4 ani, fiul colegei mele are sindrom nefrotic"

Colega mea are un baietel in varsta de aproape 4 ani, care sufera de sindrom nefrotic cortico-sensibil primar cu recadere. Caile urinare se infunda, iar copilul nu mai poate urina, vezica i se umfla (se vede sub piele ca un ghem), iar dimineata se scoala umflat in anumite parti ale corpului. Baietelul tine un regim drastic si urmeaza tratament cu Prednison, dar fara nici un rezultat: ajunge foarte des la urgente la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti. In urma cu aproape o luna, a avut o criza puternica, iar acum, dupa o alta criza, medicii l-au externat dupa numai o zi, neputinciosi in fata bolii. Va rog din adancul sufletului meu de mama sa publicati acest mesaj cat mai urgent, deoarece eu am speranta ca exista cineva care sa o poata ajuta pe biata femeie sa nu-si vada copilul murind cu zile. Daca stie cineva un tratament naturist, un cabinet sau un alt spital unde sa i se poata ameliora suferinta bietului copil, il rog sa ne scrie. Desi colega mea nu mai are nici o speranta, eu sunt convinsa ca Dumnezeu va face o minune cu ajutorul dvs. Va multumesc din suflet si cu speranta astept un raspuns.
Adriana Constantinescu - str. Spitalului nr. 23, Ploiesti, jud. Prahova, cod 2000

</b><b>"Fiica noastra a fost operata de cinci ori de astrocitom anaplazic"

Suntem doi parinti disperati a caror ultima speranta sunteti dvs. Avem o fata de 39 de ani care in prezent este intr-o situatie critica, dupa ce s-a luptat cu boala 10 ani. Din 1992 sufera de astrocitom anaplazic G3, pentru care a fost operata la Spitalul Militar Central din Bucuresti, apoi iradiata in scop curativ. Boala a recidivat si a mai suferit patru operatii: in iulie 1999, mai 2001, august 2001 si iunie 2002. A fost iradiata, a facut tratament cu citostatice. Acum, dupa a cincea operatie, se simte foarte rau. Are dureri de cap insuportabile, nu se poate deplasa si ingriji singura. Am ajuns in situatia sa nu mai stim ce sa facem. De aceea ii rog pe cei care stiu un remediu naturist sa ne scoata din aceasta nenorocire care ne-a lovit. Daca cineva s-a mai confruntat cu o asemenea boala, il rugam sa ne raspunda cat mai repede ca sa ne putem scapa copilul de chinul prin care trece. Va multumim.
Elisabeta Varnagyi- com. Livada, str. Victoriei, nr. 35, jud. Satu-Mare, cod 3913

</b><b>"Prietena mea are Sindromul Wallenberg"

In iulie, prietena mea a fost internata la Spitalul de Neuropsihiatrie din Brasov. I s-a spus ca are o artera infundata la cap si i s-a pus diagnosticul Sindrom Wallenberg. Este cumplit de greu sa nu poti inghiti, sa fii alimentat, cu ajutorul unui furtun (introdus pe nas pana in stomac), numai cu lichide. Vin cu marea rugaminte sa ajutati aceasta femeie. Va multumesc din inima si asteptam un raspuns.
Sabina Curca - Calea Bucuresti nr. 101, sc. B, ap. 17, Brasov, cod 2200

</b>
<b>
"De 10 ani am dureri sfasietoare de stomac"

Nu stiu de ce Dumnezeu m-a parasit, caci simt ca nu-mi mai pot duce crucea. Am niste dureri sfasietoare de stomac, de intestine si arsuri pe tot tractul digestiv (cavitatea bucala, stomac, intestine), care nu-mi mai trec nici cu calmante (Papaverina, Piafen). Ma chinui asa de 10 luni si fac tot felul de tratamente, dar in zadar: aciditatea nu dispare. Mi-e frica sa mai bag ceva in gura, ca-mi bolborosesc intestinele si am scaun subtire si des. Arsurile si balonarea sunt permanente. Medicul mi-a spus ca in trei luni ma vindec, dar nu a fost asa. As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si cum a reusit sa se vindece. Multumesc anticipat celor care ma vor sfatui ce sa fac.
Mona Vlad - Timisoara, tel. 0256/14.26.64

</b><b>"Cum pot scapa de punctiile prin care mi se scoate apa de la plamani?"

Sufar de ciroza hepatica si din aceasta cauza fac apa la plamanul drept foarte des. Nu pot elimina apa decat prin punctie. Am consultat un bun specialist si mi s-a recomandat, ca solutie, o interventie chirurgicala prin care sa mi se lipeasca pleura de plaman. Rog cititorii care au trecut printr-o astfel de interventie chirurgicala sa-mi spuna cum se simt. Va multumesc din suflet.
Aurica - Jibou

</b><b>"Nepotica mea are toracele asimetric"

Nepotica mea in varsta de 6 ani are toracele asimetric. Va rog din suflet sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema. Pe cei care imi pot da o informatie sau un sfat ii rog sa o faca prin intermediul revistei. Va multumesc si va urez sanatate si putere de munca. Multi oameni isi pun sperantele in dvs.
Eleonora - Oltenita

</b><b>"Fetita mea are prolaps sistolic de valva mitrala"

Am o fata in varsta de 13 ani, cu care umblu pe la medici de cinci ani de zile. Are diagnosticul de prolaps sistolic de valva mitrala, precordialgii. Mai are si amigdalita acuta, iar calcemia este 8,4. A urmat tratament cu Propanolon, Aspacardin, Meprobamat, Diclofenac, Gluconat lactat de calciu cu magneziu si vitamine, dar nu s-a vazut nici o ameliorare. Mai mult, copilul spune ca o inteapa inima mai rau, are stari de voma, sufocari, dureri de cap, dureri sub coaste, in partea stanga (intepaturile sunt mai dese in perioada ciclului). Rog din suflet cititorii revistei care au suferit de aceasta boala si s-au vindecat sa-mi scrie pe adresa revistei. Pentru fiecare sfat va multumesc din suflet anticipat. Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor!
Geta Nedelcu - com. Bradeanu, jud. Buzau, cod 5118, tel. 0238/53.50.46, 0245/66.46.70

</b>
<b>
"Fiului meu ii curge in permanenta urechea"

Am un baiat caruia ii curge in permanenta o ureche (de cand s-a nascut). Aceasta infectie este urat mirositoare, uneori sangereaza si nu se opreste decat cand ia antibiotice puternice. Sora mea l-a luat intr-o vacanta la Valcea si l-a dus la un doctor care i-a spus ca are un nev in ureche, care se inflameaza. I-a prescris antibiotice si i-a spus ca trebuie sa se opereze cu laser. Poate stie cineva un tratament naturist care sa-l scape de aceasta infectie. Va multumim si va dorim multa sanatate.
Garofita Mateuca -Bals, jud. Olt

</b><b>"Am o secretie la san"

Am 32 de ani, sunt mama unui copil de 5 ani si am luat timp de patru ani anticonceptionale. In urma cu un an (de cand nu mai iau pastile), am inceput sa simt o durere in sani (periodic, nu tot timpul). Rareori am o secretie incolora, cat o lacrima, la unul dintre sani. Am fost la ginecolog, mi-am facut mamografie, am fost la endocrinologie, dar toti mi-au spus ca nu am nimic. Alt medic mi-a spus ca fenomenul se numeste "san secretos" si, daca analizele sunt bune, nu trebuie sa-mi fac probleme. Totusi pe mine ma obsedeaza aceasta secretie. Va rog sa ma ajutati. Cu multumiri,
Lelia - Bistrita

</b><b>"Stie cineva un tratament cu care s-a vindecat de pinteni la calcai?"

Dimineata cand ma ridic din pat parca calc pe cuie. Ma dor calcaiele, iar de o perioada de timp au inceput sa ma doara picioarele de la glezne in jos. Nu se vede nimic iesit in afara, la pipait nu se simt intarituri, dar am facut radiografie si mi s-a spus ca am pinteni. Am facut fizioterapie, dar fara rezultate. Va rog din suflet, daca a scapat cineva de aceste dureri, sa-mi spuna cum a procedat. Am auzit de un medicament nemtesc, Ossiplex retard. Stie cineva daca este bun pentru afectiunea mea? La noi in tara acest medicament nu se importa si nu stiu nimic despre eficienta lui. Va multumesc.
Monica - Botosani

</b><b>"Bunicului meu i se umfla picioarele"

Bunicului meu, in varsta de 85 de ani, i se umfla picioarele. Tratamentele recomandate nu au dat rezultate. Ii rog pe cititorii revistei sa ma sfatuiasca cum il pot ajuta. Va multumesc si va doresc sanatate.
Alina Coroian - Cluj-Napoca

</b><b>"Exista tratament pentru senzatia <<talpi ce ard>>?"

De ceva timp, am senzatia de arsura, foc continuu, in talpi, in special in timpul noptii, cand nu ma lasa sa dorm. Sunt nevoita sa ma plimb prin casa pentru a atenua arsurile. Medicul dermatolog m-a trimis la neurologie, unde mi s-a prescris Finlepsin, cu care nu m-am impacat deloc (de fapt, si medicul reumatolog mi-a interzis sa-l mai folosesc). Cunoaste cineva un tratament eficient? Va multumesc anticipat!
Eufrosina - Bacau, tel. 0234/51.30.88

</b><b>"Cum se foloseste petrolul dublu rafinat in afectiunile prostatei?"

Am o jumatate de litru de petrol dublu rafinat, luat de la Teleajen. As dori sa stiu cum se foloseste pentru combaterea afectiunilor prostatei. Va multumesc!
Nicolae V. - Constanta

Cititorii Raspund

"Fetita mea are negi in jurul anusului"
(Raspuns pentru Elena Pavel - Timisoara,
F. As nr. 512)

Stimata doamna, un remediu pentru tratarea negilor (verucilor) este dat in F. As nr. 470 de C.I. din Craiova, cu pipota de rata. Vi-l redau, poate nu aveti numarul respectiv. Se taie o rata, se ia pipota, se goleste de continut (nu se spala) si cu pielea interioara (partea murdara) se maseaza usor negii. Leacul este garantat. Negii au dat inapoi intr-o singura zi, fara sa ramana semne sau durere. Operatiunea se face o singura data, nu e nevoie sa se repete. Alta reteta sigura este tratarea negilor cu sucul de rostopasca de la planta proaspat culeasa. Prin rupere, la cele doua capete apare o substanta de culoare galben-portocalie cu care se tamponeaza usor negii. (Radacina plantei contine mai mult suc decat tulpina.) Operatia se face dupa scaunele principale ale fetitei sau seara, inainte de culcare, dupa ce in prealabil zona anusului a fost spalata cu apa fara sapun. In urma acestui tratament, care dureaza cateva zile, negii se retrag definitiv si nu mai apar. Planta se gaseste in tot timpul anului la ses, la munte, in santuri si in zonele inverzite. Apelati la cunoscatorii acestei plante. Bunul Dumnezeu sa va ajute!
I. Barnutiu - Oradea, tel. 0259/14.35.15

"Cum pot scapa de dependenta de Bixtonim?"
(Raspuns pentru Liviu Andronache - Iasi,
F. As nr. 523)
Am descoperit recent revista "Formula As" si imi place foarte mult. Doresc sa-i raspund d-lui Liviu Andronache privind dependenta de Rinofug, dar nu cu un tratament naturist, cum solicita dansul. Am fost dependent de Rinofug circa 5 ani, iar tatal meu, mai mult de 10 ani. In 1989 am gasit intamplator o reteta de solutie nazala, eliberata de un medic din Targu-Mures, care dupa o folosire destul de scurta (4-5 flacoane) ne-a scapat, si pe mine si pe tatal meu, de dependenta de solutii nazale. Va redau mai jos aceasta reteta: 2 fiole hidrocortizon, 1 fiola adrenalina 1%, 0,40 g efedrina, 2 picaturi ulei de lavanda (menta), 3 g glicerina si 30 g ser fiziologic. Precizez ca este absolut necesar uleiul de menta sau lavanda. Precizez, de asemenea, ca recent am solicitat unei farmacii prepararea lui (pentru nevoi minore), dar nu a mai avut aceleasi rezultate. Se pare ca este vorba de calitatea preparatului. Cu stima,
Adrian Voica - str. Bejan 66/82, Deva, jud. Hunedoara, cod 2700

</b><b>"Doresc un tratament pentru guta"
(Raspuns pentru Marin Corneliu - Toronto, Canada, F. As nr. 524)

Sufar si eu de aceasta boala de circa 35 de ani, abia in ultima vreme afland un tratament care m-a ajutat si pe care vi-l recomand. 1. Alimentatie mai saraca in proteine, fara alcool si fara sa consumati creier, ficat, rinichi si nici chiar carne de miel si vitel de lapte. 2. Diclofenac supozitoare sau tablete (1-2 pe zi), cand apar primele semne de criza si pana trec (rezolvare de moment, fara sa suferiti acele dureri cumplite). 3. Milurit - cu acest tratament scade concentratia de acid uric si durerile nu mai apar. Se iau 2 tablete pe zi (2 flacoane la fiecare cura), repetand doza de 2-3 ori pe an, dupa caz. Verificati prin analize concentratia de uree, pentru a sti ce masuri se impun. Personal, am avut rezultate bune, ceea ce va doresc si dvs.
Constantin Poleacu - str. M. Eminescu nr. 6, Suceava, cod 5800, tel. 0230/22.11.69
Am 75 de ani si ma confrunt si eu cu accese de guta, afectiune mostenita de la mama mea. Nu stiam ca am guta pana in momentul cand mi-am facut analiza firului de par la d-l prof. Mircea Brasoveanu din Brasov (adresa luata din minunata revista "Formula As"), analiza foarte interesanta, care reflecta din punct de vedere genetic bolile de care suferim si vom suferi. Astfel am aflat ca acele dureri profunde care imi apareau la degetele mari de la picioare, inrosirea lor, usturimile, pielea intinsa si lucitoare erau cauzate de guta. Debutul are loc de obicei noaptea, cand apar dureri la incheieturi, maini si picioare. Pe parcurs, apar nodozitati la degetele mainilor, genunchi, coloana etc. Este o boala care pe parcurs afecteaza oarecum si urina. Deci nu stiam ce medicamente pot inlatura aceste crize insuportabile. Tarziu de tot, am consultat o carte din care am aflat regimul si medicatia pentru aceasta boala. De cand respect regimul alimentar recomandat in aceasta carte nu mai trec prin acele suferinte. In ce priveste medicamentele recomandate de medic, vazand ca au peste 18 contraindicatii, am renuntat definitiv la ele. D-le Marin, va rog sa incercati regimul pe care vi-l recomand, care este sanatos, eficient si cu rezultate sigure. Guta se accentueaza pe fond de consum de multe proteine. Deci consumati carne o data sau cel mult de doua ori pe saptamana, maximum 100 g (in functie de greutatea corporala). Sunt interzise: mezelurile, conservele, fasolea, mazarea, bulionul, alcoolul, otetul, nucile, cacao, dulciurile. Aveti voie rosii crude, in cantitate cat mai mare. Evitati alimentele care va produc hiperaciditate. Acidul uric se face din hiperaciditatea gastrica. Se vor exclude din alimentatie: supele de carne, picioarele de porc, capetele de vita, piftia, crustaceele, sosurile, leguminoasele bogate in acid oxalic (macrisul, ciupercile, smochinele, afinele). Regim hipolipidic (lipidele impiedica eliminarea acidului uric). Se interzic alimentele excitante: cafea, ceai, condimente, alcool. Deci regimul este lacto-fructo-vegetarian, hipoproteic, hipolipidic, hipocaloric si bogat in lichide (peste 2 l zilnic). Atentie: nerespectarea acestui regim duce la complicatii. Consumati numai branza de vaci proaspata (cea fermentata doar de pofta, fiindca va face rau). Ar fi bine sa va faceti si analiza Aslo, care reflecta, in procente, gradul de reumatism pe care-l aveti in organism, poate aveti unul infectios. Ca tratament cu plante va recomand ceaiurile de catina alba, turita-mare, coada-calului, urzica, barba-ursului, fragi, papadie, frasin, pir, hamei, soc, troscot si matase de porumb. (Ceaiul din coada-calului este foarte bun, se face infuzie din 1-2 lingurite de planta la o cana de apa. Se bea timp de trei saptamani, apoi se inlocuieste cu alta planta.) Va doresc multa sanatate!
Elvira Anton - str. Ana Ipatescu nr. 4, bl. F, sc.C, ap. 6, Suceava

"Doresc un tratament naturist pentru insuficienta estrogenica"
(Raspuns pentru Angela Giorgi - Targu-Jiu,
F. As nr. 524)

Firma de medicamente naturiste "Bionet" din Ungaria, cu care eu colaborez, recomanda pacientelor cu aceasta suferinta un ceai, Lacma Dragonului. Am rezolvat un caz identic cu al dvs., in urma cu doi ani. Ceaiul respectiv este recomandat si pentru femei cu ciclu neregulat, cupluri tinere care doresc sa aiba copii, adolescentilor cu probleme de ejaculare precoce, dupa boli grele sau interventii chirurgicale. Scrieti-mi pe adresa de mai jos, pentru a vi-l trimite prin colet postal.
dr. Coman Andeci Jder - O.P. nr. 1, Post-Restant, Petrosani, jud. Hunedoara, cod 2675
Nu putine sunt persoanele de sex feminin care au suferinte din cauza insuficientei estrogenice, adica a hormonului foliculina, asa cum am avut si eu in familia mea si le-am rezolvat pe cale naturista. Aceasta suferinta trebuie tratata la radacina ei, adica la nivelul glandei hipofize, care prin hormonii secretati de portiunea ei anterioara stimuleaza secretia de foliculina a ovarelor si, implicit, rezolva anomaliile ciclului menstrual. Un prim remediu sunt pigmentii porfirinici existenti in frunzele de morcov (Daucus caroten). In consecinta, faceti o infuzie dintr-o mana buna de frunze de morcov, in circa 300-500 ml apa si beti esalonat, pe parcursul unei zile. Un alt stimulent al glandei hipofize este anetolul din semintele de anason, numit si badean (Pimpinella anisum). Se prepara un extract alcoolic din care se consuma circa 20 de picaturi pe zi. Cumestrolul din frunzele verzi de lucerna (Medicago sativa) are un puternic efect estrogenic. Faceti un ceai ca si cel din frunze de morcov sau folositi atat frunze de morcov, cat si de lucerna, bine spalate, taiate marunt si asezonate cu sare, otet (zeama de lamaie) si ulei, pentru a prepara o salata. Estrogeni naturali se afla si in semintele de urzica, seminte pe care le recoltati protejandu-va cu manusi, le frecati usor intre palme, le scuturati in bataia unui curent de aer si obtineti semintele curate. O lingura de seminte fierte in 500 ml vin rosu se consuma esalonat, pe parcursul unei zile. Pe langa indicatiile anterioare, folositi ceaiuri din galbenele (Calendula officinalis), lemn dulce (Glycyrrhiza echinata), Panax ginseng (ginsengul din farmaciile noastre). Exista si remedii homeopate, metode de acupunctura, presopunctura, regim alimentar si de viata care ridica nivelul secretiei de foliculina. Scrieti-mi tot ce ati facut pana acum (analize, tratamente etc.) si alte detalii despre suferinta dvs., pentru a va veni in ajutor.
Enciu Nicanor, biolog pr. medical - str. Baisoara nr. 9, sc. 2, ap. 83, Cluj-Napoca

</b><b>"Sufar de sindrom algoparestezic"
(Raspuns pentru G.A. - Focsani, F. As nr. 524)

Am rezolvat cu succes trei cazuri ca ale dvs. cu medicamente naturiste. Colaborez cu o firma din Ungaria, care are la baza medicina traditionala chineza. Daca credeti ca va pot ajuta, va rog sa-mi scrieti.
dr. Coman Andeci Jder - Petrosani

</b><b>"Rinichii mei sunt plini de pietre"
(Raspuns pentru Ioan Rogojan, F. As nr. 524)

Pentru eliminarea pietrelor de la rinichi va recomand sa folositi un procedeu foarte simplu, ieftin si eficient. Mie mi-a fost de mare folos, fara sa am nici o durere. Luati coaja unei portocale pe care seara o puneti in apa rece, iar dimineata o scoateti din acea apa si o puneti in alta proaspata (500 ml) si o fierbeti intr-un vas acoperit, la foc mic, timp de o ora. Dupa racire, sorbiti aceasta licoare picatura cu picatura, timp de 12 ore. Procedati la fel si a doua zi, cu alta portocala. Dupa ce ati terminat ultima picatura de inghitit, veti gasi in urina din borcan sedimente de nisip, semn ca piatra s-a dizolvat. Deci, prin doua sedinte, cu doua portocale, v-ati rezolvat problema. Mie, in urma unei ecografii, mi s-a depistat piatra la rinichi, iar dupa ce am facut tratamentul mi-am facut o noua ecografie si surpriza: piatra disparuse! Dumnezeu sa va ajute!
inv. Eufrosina Baragoanu - Bacau, tel. 0234/51.30.88

"Mama mea a fost diagnosticata cu carcinom epidermoid"
(Raspuns pentru Silvia Sandu, F. As nr. 525)

Pentru afectiuni asemanatoare cu ale mamei dvs. am recomandat pacientelor mele medicamentul naturist Sanavita. Este un medicament foarte bun si va pot ajuta sa-l procurati. Multa sanatate!
dr. Coman Andeci Jder - Petrosani

"Sufar de scleroza laterala amiotrofica"
(Raspuns pentru Adrian - Canada, F. As nr. 525)

In afectiunea de care suferiti, se poate aplica cu sanse semnificative de ameliorare o formula complexa de terapie naturista, bazata pe extras stabilizat de aloe vera, antioxidanti, acizi grasi polinesaturati (componenti ai substantei albe din sistemul nervos, aflati in deficit), produse apicole, formula armonizata cu acizi aminati esentiali, microelemente, minerale si vitamine, Coenzima Q10. Pentru o prescriptie concreta individualizata si informatii amanuntite pot fi contactata telefonic. Multa sanatate!
dr. Czira M. - str. Cauasd nr. 268, Oradea, cod 3672, tel. 0744/59.18.72, e-mail: czira_m@hotmail.com

</b><b>"Sufar de nevralgia Arnold de 30 de ani"
(Raspuns pentru Elena Olteanu - Ploiesti,
F. As nr. 525)

Citesc "Formula As" si am ramas impresionata de suferinta d-nei Elena Olteanu, care sufera de nevralgia Arnold. Am suferit si eu de aceasta ingrozitoare boala si, desi am urmat tratamente de acupunctura, infiltratii si medicamente, durerea a persistat. Datorita d-nei dr. Lica Buzduga din Iasi (tel. 0232/21.87.58), careia ii multumesc foarte mult pe aceasta cale, am fost supusa unui tratament de cojoterapie, care m-a ajutat foarte mult. Va sugerez si dvs. sa urmati aceasta terapie. Va urez insanatosire grabnica!
P.S. V-as ruga, daca stie cineva un tratament naturist pentru mastoza, sa ma ajute si pe mine. Va multumesc!
Mihaela Panaite - B-dul Alexandru cel Bun nr. 1, bl. X12, ap. 1, Iasi

"Doresc un tratament pentru vulvita mixta"
(Raspuns pentru Irina,
F. As nr. 527)

Am avut si eu o problema asemanatoare cu a ta si am rezolvat-o cu urmatorul tratament: Metronidazol - tablete (80 tablete). Se iau timp de 10 zile cate 4x2 tablete zilnic, la ore fixe. O sa simti probabil o stare de rau, care va disparea imediat ce termini tratamentul. Daca se poate, in aceasta perioada de tratament sa nu mananci grasimi si ulei. Atentie la igiena, la materialul din care este confectionata lenjeria intima. S-ar putea sa ai predispozitie pentru anumite infectii. Cu stima,
Ana Dahbour - str. Burebista nr. 12-14, ap. 17, Cluj-Napoca, cod 3400, tel. 0264/43.42.19

</b><b>"Mama mea are gonartroza la ambele picioare"
(Raspuns pentru Doina Georgescu - Bucuresti, F. As nr. 527)

Mama mea are reumatism cronic si gonartroza si s-a tratat cu foarte bune rezultate la Cabinetul "Fundatiei Mirabilis" din Bucuresti, str. Colentina nr. 10, bl. 6, ap. 2, tel. 021/24.24.300. A urmat tratament de cojoterapie si i s-a facut masaj terapeutic. Ii sugerez d-nei Doina sa ia legatura cu cei de la cabinet si sa o duca pe mama sa acolo, sa o scape de dureri. Sper ca aceste randuri sa ajunga la cei suferinzi si sa le fie folositoare. Cu deosebita stima,
Cristina Manda - Bucuresti, tel. 021/688.01.71