Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Octombrie. - A doua luna a toamnei debuteaza sub auspicii promitatoare. Sunt 13 ani de cand Pluton si Jupiter n-au avut o relatie atat de armonioasa ca acum. O veste la fel de buna e armonia dintre Saturn si Uranus, care revine dupa 28 de animozitati. De ce va comunicam aceste amanunt...

Zodiacul Lunii Octombrie

- A doua luna a toamnei debuteaza sub auspicii promitatoare. Sunt 13 ani de cand Pluton si Jupiter n-au avut o relatie atat de armonioasa ca acum. O veste la fel de buna e armonia dintre Saturn si Uranus, care revine dupa 28 de animozitati. De ce va comunicam aceste amanunte? Pentru ca pacea dintre cele patru planete ne va darui sansa si dinamism: iubiri de vis, progres profesional, sansa la bani. Realinierile planetare nu vor fi lipsite insa de framantari si schimbari in multe domenii ale existentei -

Berbec

Cariera si dragoste
Si in luna octombrie, majoritatea planetelor se afla in semne bine plasate fata de-al dvs., ceea ce va promite o viata profesionala bogata in satisfactii. Principalele dvs. preocupari se indreapta spre cariera si reprezentare. Sunteti interesati sa va definiti rolul social, sa va implicati activ in probleme legate de cariera, dar din punctul de vedere al impactului pe care functia sau meseria dvs. o are asupra altora. Purtati de ambitia de a va cultiva imaginea, va antrenati si partenerul de cuplu in activitatile dvs. sociale frenetice, ceea ce s-ar putea sa-i displaca acestuia. Disensiuni pe aceasta tema pot sa apara pana in jurul datei de 12. Aveti grija sa va onorati promisiunile facute prietenilor apropiati, mai ales pana pe 21, pentru ca promisiunile nerespectate in aceasta perioada va vor fi trecute in cont, la capitolul credit.
Bani:Climatul celest de fond legat de finantele dvs. nu este rau, dar unii Berbeci pot avea dificultati momentane: intarzieri de plati sau datorii care trebuie returnate de urgenta va pot complica viata.
Dragoste: Daca planetele spun adevarul, viata dvs. sentimentala e protejata in octombrie. Jupiter, astrul norocului si al fericirii, va vegheaza iubirile. In orice caz, relatiile anuntate de aspectul favorabil format in aceasta luna vor fi bazate pe onestitate si profunzime emotionala. Intre 21 si 27 sunt cele mai multe sanse de a intalni pe cineva nou sau de a defini in sens pozitiv o relatie inceputa mai ezitant la sfarsitul verii.
Sanatate: In ansamblu, dinamismul nu va lipsi. Prezenta Lunii negre in Berbec va crea totusi un anume sentiment de angoasa legat de viitor. Din pacate, in prima jumatate a lunii, migrenele vor fi si ele prezente. Cea mai periculoasa este prima saptamana a lunii, cand cea mai mica neintelegere de la serviciu va va da, la propriu, dureri de cap.

Taur

Limpeziri profesionale
Cer degajat pe plan profesional. Ambitia dvs. va va ajuta sa faceti progrese, in ciuda unor momente trecatoare de tensiune. Multe dintre problemele de la serviciu, care vi se pareau teribil de confuze si de incalcite, incep sa capete o oarecare structura dupa 21 octombrie. Asta cu conditia sa nu va fi lasat dati peste cap de perturbarile neprevazute, provocate de unii dintre sefii dvs., care par sa-si schimbe ideile si conceptele cum va schimbati dvs. camasile. E important sa retineti ca va puteti impune propriile conceptii si propriile structuri, mai ales ca in partea a doua a lunii atmosfera la locul de munca va deveni agreabila si destinsa.
Bani: Cer astral pozitiv. Va asteapta o perioada fara perturbatii financiare. Atentie insa: un venit constant, pe care va bazati pana acum, ar putea deveni grevat de datorii, cu incepere din data de 12. Faceti-va cu grija calculele, pentru ca exista riscul sa credeti ca veti rezista cu o suma mai mica decat necesarul real. S-ar putea sa fiti tentati sa intrati in rezerve, ceea ce n-ar fi tocmai o idee buna. Inaintea datei de 12, ati putea avea insa succes daca cereti o marire de salariu.
Dragoste: La acest capitol domneste o mare doza de neclaritate, sporita de discutii confuze, purtate, cel putin de catre dvs., pe un fond de manie inabusita. Situatia in cuplu se tensioneaza dupa 11, dar poate sa fie ameliorata cu incepere din 24, datorita interventiei binevoitoare a unui barbat obiectiv. Una dintre problemele principale in disputa ar putea sa fie legata de bani.
Sanatate: Doar primele zile ale lunii aduc cu sine probleme legate de incheieturi si mobilitate in general. Nivelul dvs. energetic creste dupa data de 15 si ar trebui sa-l transformati in miscare, ca sa nu devina o stare de nervi. Din 24, energiile se egalizeaza.

Gemeni

Luna indragostitilor
Ameliorarea care a inceput in august continua. In luna aceasta, cerul va protejeaza mai ales dragostea. Soarele, Marte si Mercur va promit fericire. Exista insa si o cumpana, legata de necesitatea de a lua o hotarare decisiva, care va va afecta in mod profund viata in viitor. Ea poate viza viata dvs. profesionala, unde este posibil sa provocati o schimbare majora, eventual o schimbare radicala a carierei, sau poate fi vorba despre ruperea unei relatii sentimentale, in care ati ramas vreme indelungata din cauza unei inertii sau a unui sentiment al responsabilitatii gresit inteles. E important sa stiti ca, daca nu luati dvs. insiva aceasta hotarare pana pe data de 11, hotararea va fi luata in locul dvs. de soarta, intr-un fel care, categoric, nu va va fi pe plac. Pe o nota mai pozitiva: contactele cu strainatatea se pot solda cu o foarte avantajoasa oferta de asociere sau parteneriat.
Bani: Ati mizat poate excesiv pe capacitatea dvs. de a castiga suficienti bani cand sunteti presati de imprejurari. Vremurile abundentei au inceput insa sa paleasca si se prea poate sa aveti nevoie de un ajutor din partea partenerului de afaceri. Nu veti intampina nici o dificultate in a-l obtine, daca procedati cu sinceritate si fara fite. Nu este nevoie decat sa va descrieti situatia.
Dragoste: Climat astral protejat, in zona relatiilor sentimentale si a pasiunii. In fine, aveti claritate cu privire la sentimentele dvs. reale si profunde. Daca traiti in cuplu si ati luptat pentru a mentine relatia de pana acum, veti culege roadele rabdarii si ale tolerantei. Exista insa si posibilitatea de a va indragosti nebuneste de o persoana inteligenta, cu mult umor. Daca sunteti celibatari, asteptati-va la o intalnire decisiva.
Sanatate: Atentie la excese! Desi nu sunteti un mancacios, in luna asta sunteti pandit de crize de bulimie. Nu depasiti masura, nici cand e vorba de tutun si alcool. Straduiti-va, de asemenea, sa dormiti suficient, fara prea multe nopti albe, fiindca va lasa puterile. Inceputul de luna va gaseste in forma, insa dupa 11 este posibil sa contractati raceli sau infectii ale aparatului uro-genital.

Rac

Tensiuni
Marte, Soarele si Mercur, trei planete ale comunicarii si ale starii de spirit sunt prost plasate fata de semnul Racului. Urmarea: stres si zile destul de incarcate, dar care nu va vor destabiliza in mod grav. Mai ales in zona profesiei, climatul e contrastant. Anumite planete va stimuleaza ambitia (Pluton), in vreme ce altele va ridica obstacole (Marte, Soarele, Luna). Cine va castiga? E greu de spus apriori. Cert este ca numai pastrandu-va calmul va veti putea descurca. Acei dintre Raci care isi pierd rabdarea risca sa-si perturbe grav relatiile cu anturajul de la locul de munca. In cea de-a doua jumatate a lunii veti putea investi multa energie pentru a rezolva probleme de-ale casei, intreprindere in care puteti conta pe sprijinul unui barbat.
Bani: Daca n-aveti, veti avea. Daca aveti, veti primi si mai multi. Cum asa?! Ei bine, datorita aspectului pozitiv remarcabil pe care Jupiter, planeta sansei si a expansiunii, aflata actualmente in Casa banilor azodiei dvs., il face cu planeta Pluton, responsabila, printre altele, cu banii altora. In consecinta, va puteti astepta ca oameni sau institutii cu mari disponibilitati financiare sa se increada in dvs. si sa va ofere ocazii grozave de castig. Nu ezitati. Aspectul dureaza exact din 21 si pana pe 28.
Dragoste: Pozitie astrala benefica, datorita prezentei lui Venus, zeita dragostei, in casa iubirii. Primele 10 zile ale lunii anunta mari satisfactii emotionale. Sunteti calzi si va manifestati afectiunea intr-un mod de-a dreptul incantator. Din 11 incepand, va apuca insa anumite rezerve, pe care probabil nici dvs. insiva nu le pricepeti prea bine. Nu le catalogati drept "intuitii" si incercati sa nu le dati curs.
Sanatate: Sanatate buna de fond, dar atentie la oboseala: cu Saturn prezent in casa solara Xii (unul dintre sectoarele sanatatii) sunt posibile reprize de lipsa de rezistenta si stres. Din 12, trebuie sa fiti din nou pregatiti sa aveti de-a face cu un sistem osos refractar. Genunchii sunt in primul rand vizati de "rugina". Faceti exercitii de mobilitate si luati calciu.

Leu

Protectie totala!
Fericitilor! Pe plan personal va merge din plin si simtiti cum, intr-un mod aproape magic, puterea dvs. asupra celor din jur creste pe zi ce trece. Gasiti echilibrul ideal intre viata sociala (unde sunteti expansivi si cuceritori) si dedicatia concentrata de care dati dovada la serviciu. Chiar daca lucrurile par sa se urneasca incet, trebuie sa stiti ca in cariera dvs. se vor petrece schimbari importante in bine. Ele se anunta de pe-acum, prin semne aparent nesemnificative: secretara va trateaza cu mai mult respect, sefii va cer mai des parerea, partenerii de afaceri au un ton mai respectuos si par a se stradui sa va intre in gratii. Din 16 este recomandabil sa evitati drumurile scurte.
Bani: Pana pe 7 nu este indicat sa faceti nici un fel de tranzactii financiare si sa evitati incheierea oricaror contracte. Nici cumparaturile cat de cat mai importante nu e bine sa le faceti in aceasta perioada, ca sa nu va treziti cu lucruri care sufera de vicii ascunse si care nu vor mai putea fi schimbate sau reparate. Pana pe 15, exista riscul sa fiti prea insistenti in problemele legate de bani. Cel mai bine ar fi sa abordati aceste probleme in cea de-a doua parte a lunii.
Dragoste: Primiti dovezi de afectiune din multe parti, aveti succes la sexul opus, dar parca, in ciuda demonstratiilor de afectiune, aveti inca reticente. Situatia din cuplu este inca fluctuanta si nu se stie incotro se vor indrepta lucrurile. Unele dintre nelamuriri se vor risipi dupa 21, dar sunteti inca destul de pasivi, ceea ce nu se potriveste cu temperamentul dvs.
Sanatate: Tonus excelent toata luna, atat fizic, cat si moral. Singura problema e legata de faptul ca tendinta de ingrasare se accentueaza, mai ales la nativii celui de-al doilea decan.

Fecioara

Sub scutul lui Jupiter
Nu incercati in prima saptamana a lunii sa-i organizati pe altii, pentru ca nu veti fi in stare sa va organizati nici pe dvs. Asta nu este o insulta la adresa capacitatilor dvs. organizatorice, ci un handicap temporar al sefului dvs. astrologic, Mercur, care se poarta de-a dreptul brambura in acest rastimp. Cel mai bine ar fi sa rugati pe altcineva sa va faca programul pentru aceste zile. Din 7 pana-n 15 veti avea suficienta energie pentru a reface handicapul primei saptamani, asa incat nu trebuie sa fiti prea ingrijorati. In ultimele zile ale lunii va paste un mare pericol legat de cariera. Primele semne se vor ivi in jurul datei de 12, iar dupa aceea starea de conflict cu autoritatile se va acutiza. Scandalurile n-au nici un rost, pentru ca masinatiile acestora sunt foarte greu de dovedit.
Bani: Trei planete rapide aflate in sectorul zodiacal legat de bani vor dinamiza aspectul financiar. Unii dintre dvs. veti beneficia de un spor substantial al veniturilor (decanii I si Ii), altii vor mai trebui sa astepte. Cu toate ca faceti o multime de demersuri in acest sens si primiti probabil si o multime de raspunsuri, mai mult sau mai putin promitatoare, situatia dvs. financiara poate inregistra o turnura favorabila de-abia dupa 16. Daca va aruncati la prima propunere aparent favorabila, aparuta in prima jumatate a lunii, puteti rata ceva mai bun, ce apare mai tarziu. Cel mai bine ar fi sa luati decizia dupa 23, sfatuindu-va cu un barbat care va este aproape.
Dragoste: Temporar, Venus, zeita iubirii, va intoarce spatele. Numai de dragoste nu va arde la acest inceput de octombrie! Orice apel la sentimente va trezeste iritarea. Aveti alte lucruri pe cap si va sare tandara la provocarile partenerului. Nu uitati ca nu e vina lui ca aveti problemele pe care le aveti.
Sanatate: Prezenta lui Jupiter va atata apetitul si va ameninta cu kilogramele in plus. Pastrati masura. Mai ales excesul de ciocolata si de alcool va va pune la grea incercare ficatul. In plus: pana pe 7, sunteti impiedicati si nu va puteti coordona prea bine miscarile. Scapati obiecte din mana, dati cu cotu-n usa, chestii din astea. Marunte, dar multe. In ultimele zile ale lunii, puteti avea dureri surde si sacaitoare de cap si veti fi foarte nervosi.

Balanta

Campionii seductiei
Luna excelenta, mai ales pe plan profesional. Conjunctia planetara va favorizeaza oportunitati de exceptie, ajutandu-va sa le folositi. Dinamismul care va anima si facilitatea comunicarii va vor ajuta sa va transformati ambitiile in fapte. Un sfat: evitati sa reactionati la informatiile contradictorii primite pana pe 7 si veti reusi sa rezolvati o multime de probleme personale. Din 12, drumurile si/sau studiile pot suferi intarzieri, din cauza unor documente lipsa sau pentru ca dati peste functionari cu ochelari de cal. Este posibil ca unul sau mai multi dintre cei carora le incredintati secretele dvs. sa gafeze si sa le dezvaluie taman cui, cand si unde nu trebuie. Daca e sa se intample, se va intampla pana pe 15 si se va lasa cu o cearta zdravana.
Bani: Stapana casei dvs. cu bani este Venus, o planeta benefica, care in principiu ar trebui sa va asigure o perioada de protectie financiara. Atentie insa: lipsa de griji materiale va poate impinge la cheltuieli inutile. Cunoasteti prea bine tentatiile: un obiect vi se pare frumos, il cumparati, dupa care va dati seama ca n-aveati, de fapt, nevoie de el. Dupa 24, "sindromul shopping" se mai diminueaza sau apare un barbat care va atrage atentia asupra unor modalitati mai inteligente de-a folosi banii.
Dragoste: Sarmul dvs. face ravagii, daruindu-va o luna de vis. E adevarat ca prezenta Lunii negre poate aduce animozitati in viata de cuplu, dar ele vor fi trecatoare.
Sanatate: Si in domeniul acesta, astrele va favorizeaza. Mai ales Marte si Soarele va vor face dinamici si activi. In prima saptamana a lui octombrie se poate sa va agitati mult si fara rost si sa obositi repede. In ultimele doua saptamani, excesele de orice fel se pot solda cu dureri de cap.

Scorpion

Expansiune sentimentala
Planetele nu va sunt favorabile, dar Venus va impinge in bratele unor mari iubiri si nu veti mai simti gropile din asfalt. Cu sau fara intentie, actionati ca un magnet asupra celor din jur. Fenomenul nu va este strain, insa va surprinde amploarea lui. De aceea, dupa 11 va simtiti tentat sa va incercati puterile asupra altora. Daca va folositi de acest atu pentru a castiga avantaje necuvenite, s-ar putea sa va treziti in situatii destul de ambigue si de neplacute. Ganditi-va bine! Oricum, pana pe 11, sunteti deopotriva irezistibili si plini de bune intentii. Bulversarile de acasa, care va provoaca atata disconfort, mai ales ca nu mai stiti de unde sa le mai apucati, se clarifica dupa 21. Intalnirile cu prietenii va pot aduce mari satisfactii si o groaza de sfaturi bune, dar cu conditia sa le programati dupa data de 7. Un coleg o sa va cam traga de limba, avand motive ascunse. Nu-i acordati incredere.
Bani: Dupa 24 octombrie si pe toata durata lunii noiembrie situatia dvs. financiara se va redresa simtitor. Deocamdata, rezolvati-va problemele financiare pana pe 12, mai ales cele legate de cheltuieli administrative sau de "danii" catre autoritati, pentru ca dupa aceasta data va veti putea trezi cu penalizari usturatoare, daca aveti datorii de acest gen. Posibilitatea unor castiguri substantiale apare prin bunavointa unuia dintre sefii dvs. sau printr-o persoana influenta pe care ati intalnit-o pe plan profesional.
Dragoste: Cu Venus instalata in Scorpion, viata dvs. sentimentala va intuneca orizontul celorlalte domenii ale existentei. Din pacate, dupa 10 octombrie ea incepe o miscare retrograda, ceea ce poate sa produca dificultati. Fiti vigilenti! Ezitarile se pot intoarce impotriva dvs. Nu cedati ispitei unei legaturi ilicite, pentru ca indiferent cat de discret stiti sa fiti de obicei, acum e scris in stele ca veti fi prinsi cu mata-n sac si veti deveni subiectul unor barfe copioase. Se pare ca persoana care nu-si poate tine limba-n frau este tocmai cea cu care doriti sa incepeti relatia.
Sanatate: Luati-o usor cu efortul. In octombrie - mai precis pana in ultima saptamana a lunii - nu va puteti baza pe puterea dvs. obisnuita de munca. Va concentrati mai greu decat de obicei, incurcati lucrurile, iar starea de oboseala se poate lasa cu palpitatii si dureri de coloana.

Sagetator

Fericire si succes
Octombrie are multe surprize placute pentru dvs. Puteti cunoaste o persoana din strainatate, care va remarca potentialul si va ia sub aripa ei protectoare. Puteti incepe un domeniu de studii sau un curs pe care-l veti absolvi cu brio. Puteti face o calatorie in strainatate pe parcursul careia sa aveti parte de bucurii nesperate. In orice caz, fiind firi intuitive, simtiti ca zeita Fortuna va priveste cu zambetul pe buze. Traiti din plin aceasta stare de anticipare a bucuriei, caci in viata dvs. se pot intampla mari cotituri in bine, pe durata lunga. Pe cat de bune se anunta perspectivele dvs. la drum lung, pe atat sunt de incurcate drumurile scurte, pe care ar fi bine sa le evitati, cel putin pana pe 21. Dupa 12, fiti foarte disciplinati la serviciu si lasati la o parte si glumele, care nu vor fi deloc apreciate.
Bani: Luna aceasta nu va veti imbogati, acest lucru e sigur. Insa, daca luati in serios incercarea unei persoane binevoitoare si influente de-a va sprijini si va puneti pe munca - dar serios -, in timp, starea dvs. financiara se poate imbunatati simtitor.
Dragoste: Puteti intalni pe cineva intr-o calatorie sau la locul de munca - o persoana de care sa va simtiti instantaneu atrasi. Dar mai exista problema unei relatii mai vechi, in care lucrurile nu mergeau bine si care, chiar daca mai functioneaza, merge taras-grapis. Dupa 12, ea se poate rupe definitiv, lasandu-va in suflet destula amaraciune. Dar persoana noua pe care-o intalniti stie sa va readuca buna-dispozitie in suflet.
Sanatate: In general, va simtiti bine, aveti o pofta de mancare remarcabila si incepeti sa faceti burtica... La sfarsitul lunii va poate necaji zona lombara a coloanei vertebrale, iar Sagetatoarele pot avea un ciclu mai abundent sau mai lung ca de obicei.

Capricorn

Saturn va trece strada
Soarele, Marte si Mercur, aflate in corpore in zona dvs. profesionala, va vor starni nebuneste ambitia de a izbandi pe plan profesional. Activi si determinati, veti face totul pentru a atinge acest tel. Dar atentie: aceleasi planete, prost pozitionate fata de semnul dvs. natal, pot provoca neintelegeri grave cu colegii de munca. Stapaniti-va accesele de indispozitie si nervii la locul de munca, pentru a nu provoca opozitii inversunate. Pana pe 15 nu este indicat sa porniti la drum lung, chiar daca cineva insista s-o faceti. Timpul petrecut cu prietenii va destinde, dar dupa 11 s-ar putea sa aveti pretentii cam mari de la ei. Din 24, petreceti mai mult timp in compania prietenilor barbati.
Bani: Pana pe 21, in privinta veniturilor dvs. domneste o confuzie cvasidesavarsita. Adica nu stiti azi cat veti castiga (sau pierde) maine. Dupa 12, va vine sa lasati totul balta si sa va apucati de alta meserie. Nu e insa indicat. In cea de-a doua parte a lunii este posibil ca cineva, care doreste sa ramana in umbra, sa va incredinteze o suma importanta de bani pentru a o administra. Alti Capricorni pot primi o mostenire.
Dragoste: Cineva v-a luat in vizor, dar s-ar putea sa nu v-o arate deschis. O face insa in modul cel mai romantic. Se poate sa primiti cadouri, fara sa stiti de la cine.
Sanatate: Energia fizica nu va ajuta sa va realizati planurile ambitioase. Pana pe 12, va simtiti destul de bine, poate chiar cu momente de avant si entuziasm, dar dupa aceasta data se anunta dureri de oase, posibile probleme cu dantura si o slabire a sistemului imunitar.

Varsator

Spirit de initiativa
Va asteapta o luna fecunda pe plan profesional si financiar. Sub protectia lui Uranus, spiritul de initiativa si bunul-simt, luciditatea si eficacitatea va vor ajuta sa luati decizii corecte si sa va impuneti pe plan profesional. Daca va decideti sa faceti o munca suplimentara sau sa initiati o activitate proprie, astrele va sunt favorabile.
Bani: Nici un fel de speculatii financiare nu sunt indicate in prima saptamana a lunii. Nu urmati nici un "pont", daca nu vreti sa ramaneti in paguba. Mai rau e faptul ca aveti un impuls aproape nevrotic sa "faceti ceva cu banii". Dupa 15, puteti aborda situatia ceva mai rezonabil.
Dragoste: In relatia de cuplu, toate se intampla dupa dorinta inimii dvs. Sentimentele se adancesc, la fel si fundamentul de prietenie de care aveti atata nevoie pentru a va simti in largul dvs. Cu toate acestea, dupa 12 se poate intampla ceva care sa va aduca aminte intr-un mod dureros de o relatie trecuta, iar acest lucru va poate afecta destul de serios. Daca aveti constiinta incarcata in legatura cu acea relatie, s-ar putea sa aveti ceva de ispasit. Relatia de cuplu nu va fi insa afectata.
Sanatate: Problema dvs. nu este atat de natura fizica, ci mentala. Varsatorii din ultimul decan sunt puternic afectati de stres si pot suferi serioase tulburari de somn, pe cand cei nascuti in primul decan dorm excesiv de mult si nu reusesc sa se concentreze. Datorita prezentei lui Marte, intre 15 si 31 tonusul dvs. va deveni excelent.

Pesti

Succes profesional
Doua prezente benefice, Pluton si Jupiter, va pun in valoare activitatile profesionale, o zona in care succesele dvs. se vor dubla. Octombrie va poate ajuta sa va faceti un aliat puternic la serviciu sau sa faceti un salt spectaculos in cariera, ajutati cu maxima discretie de un personaj mai mult decat influent. Acest lucru se va reflecta in comportamentul dvs. la serviciu, care va deveni pe zi ce trece mai jovial si mai expansiv. Nu cadeti insa in capcana de-a fi excesiv de increzatori, pentru ca cineva de-acasa va poate face zile fripte din cauza timpului pe care-l petreceti incercand sa avansati in cariera. S-ar putea sa fiti acuzati cu vehementa ca fugiti de responsabilitatile casnice, pe care le lasati pe umerii altora. N-ar fi indicat sa adoptati o atitudine autoritara, ci sa cautati impreuna o solutie de compromis. Unele persoane de la serviciu incearca sa va induca in eroare, dar dupa 21 veti afla cum stau lucrurile in realitate.
Bani:Pe langa faptul ca puteti avea parte de un spor de salariu, din 16 octombrie vi se poate oferi sansa unei investitii cat se poate de avantajoase. Trebuie sa va miscati insa repede. Mergeti pe mana unei femei energice, care se poate ocupa de aspectele practice ale problemei si va poate oferi, la nevoie, si un imprumut, daca dvs. nu dispuneti de intreaga suma necesara.
Dragoste: Desi locuieste in Scorpion, zeita Venus cocheteaza si cu celelalte doua zodii de apa, Racii si Pestii, punandu-le senzualitatea pe jar. Dorinta de a cocheta peste gard va fi la ordinea zilei. Dar atentie: nu va mintiti partenerul stabil, mai ales in primele 7 zile ale lunii, pentru ca adevarul va iesi la iveala si vor sari scantei. Veti fi tentati sa aplicati atacul ca cea mai buna forma de aparare, dar nu reusiti decat sa inrautatiti situatia. Acalmia va interveni de-abia dupa 15, daca veti reusi sa va domoliti erezia erotica.
Sanatate: Suferiti de tot felul de stari ciudate, care n-au nici o cauza organica. Ba zbarnaiti de energie, ba sunteti flasci ca niste moluste. Va reveniti intrucatva dupa 21, dar starea de agitatie mentala persista.