Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Noiembrie. Luna noiembrie le este favorabila in mod special semnelor de aer: Varsator, Balanta si Gemeni. In cazul Gemenilor, rezultatele pozitive depind in mare masura de seriozitatea cu care isi abordeaza programul profesional. Deciziile luate in aceasta luna pot aseza vietile semne...

Zodiacul Lunii Noiembrie

Luna noiembrie le este favorabila in mod special semnelor de aer: Varsator, Balanta si Gemeni. In cazul Gemenilor, rezultatele pozitive depind in mare masura de seriozitatea cu care isi abordeaza programul profesional. Deciziile luate in aceasta luna pot aseza vietile semnelor de aer pe un fagas bine definit. Pentru semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) ultima perioada a lunii este imbucuratoare. Cu incepere din 21, atat in problemele emotionale, cat si in cele financiare, se pot ivi rezolvari de exceptie.

Berbec
Imagine publica

Anumite probleme profesionale, pe care aveti tot interesul sa le puneti la punct cat mai repede, treneaza, si asta nu din vina dvs. Se poate ca unii sefi de care depind niste decizii administrative sa fie cam chitibusari. Dupa 20, veti calatori la propriu sau va veti impresiona colegii si sefii prin seriozitate si agilitate mentala. In oricare dintre cazuri, incepeti sa va bucurati de o imagine publica foarte buna. Sunteti priviti drept competenti, indrazneti si angajati. O eventuala calatorie in strainatate va poate asigura un statut social superior.
Bani: Ciudat, dar banii va sosesc invers proportional cu eforturile facute pentru a-i obtine. Pana pe 22 va agitati, vorbiti cu diverse persoane pe tema asta, negociati, dar nu aveti mare spor. Iar banii de care dispuneti pe moment par sa vi se scurga printre degete. Din 23, va linistiti (sau va resemnati) si de-abia acum banii incep sa va intre in cont. Se poate sa primiti si cadouri sau bonificatii.
Dragoste: V-ati propus fie sa cuceriti o persoana cu care aveti ganduri serioase, fie sa reaprindeti focul pasiunii in cuplu. In orice caz, nu sunteti deloc intr-o dispozitie platonica, dar stiti cum sa includeti romantismul in planurile dvs. Intentiile vi se vor realiza cu atat mai bine cu cat veti pune accent pe latura sentimentala. Asta-i va permite partenerului sa-si manifeste la randul sau afectiunea pe care i-o inspirati.
Sanatate: Mai buna ca oricand, mai ales ca energia dvs. este bine temperata de pozitia planetei guvernatoare, Marte. Reusiti sa va impartiti eficient timpul, de asa maniera, incat puteti face progrese frumoase pe doua fronturi.

</b><b>Taur
Stationar

In prima saptamana a lunii cineva se poate oferi sa va ajute in rezolvarea unor probleme destul de vechi si de sacaitoare legate de casa. La inceput, s-ar putea sa fiti destul de sceptici in legatura cu propunerea primita, dar daca stati sa va ganditi bine, persoana care-si ofera sprijinul se poate ocupa mult mai eficient de problema in cauza. De unii singuri nu puteti s-o scoateti la capat la fel de bine. Incercati sa nu va luati la cearta cu sefii, pana pe data de 5, indiferent cate schimbari enervante de ultim moment vor aparea pe tapet. Din 6, aveti mult mai multe sanse de-a va impune punctul de vedere. Este insa de preferat sa discutati ideile si proiectele dvs. cu sefele, nu cu sefii, macar pana pe 22.
Bani: Sunteti din nou iritati de faptul ca va vin facturi pe care aveti responsabilitatea sa le achitati, desi nu dvs. faceti cheltuielile. Nu putem sa va spunem decat ca este ultimul atac al marelui malefic Saturn asupra pungii dvs. Probabil ca va ganditi la o modalitate de-a reduce din aceste cheltuieli, care pot implica intretinerea unei persoane batrane sau bolnave, dar din pacate nu este posibil. De felul in care va achitati de aceste indatoriri poate depinde prestigiul dvs. in viitor.
Dragoste: Ciudata luna pentru dragostea dvs. Sentimentele fata de partenerul de cuplu sunt puternice, insa nu stiu cum se face, dar le exprimati pe invers. Va puteti simti (in mod justificat) inselati si aveti poate impresia ca partenerul va trateaza cu raceala. Unora dintre dvs. le trece prin cap sa inceapa o aventura. Daca nu dati curs acestei tentatii, comunicarea afectiva in cuplu poate reintra in normal cu incepere din 23. Un "normal" foarte placut...
Sanatate: Tensiunea emotionala din cuplu, cumulata cu excesul de munca ce va revine la serviciu, va pot da dureri de cap si de ceafa sau oboseala pronuntata la nivelul ochilor.

</b><b>Gemeni
Planetele va favorizeaza

Acuma-i acum! Prezent, inca, in semnul dvs. zodiacal, Saturn va daruieste rabdare si capacitate de organizare. Atuuri importante pentru a progresa profesional si pentru a va echilibra bugetul. Iar pentru aceste eforturi, cerul va ofera sansa unei iubiri la fel de aprinsa ca frunzele toamnei.
Bani: Pusculita dvs. nu va fi goala, dar in primele trei saptamani ale lunii puteti avea cheltuieli ceva mai mari decat era prevazut. Nu este o perioada buna pentru cumparaturi. Puteti avea neplacuta surpriza de a constata ca respectivul produs nu este de calitate, ca are defecte ascunse sau v-a costat mai mult decat valora. De asemenea, nu este indicat sa dati bani imprumut colegilor, pentru ca s-ar putea sa intarzie cu restituirea lor. Dupa 22 se pot ivi posibilitati interesante de castig.
Dragoste: Se poate sa aveti mai mult de o singura relatie in aceasta perioada. Cu vechiul partener de cuplu se poate ajunge la o comunicare mult mai buna dupa data de 19. Pana atunci insa, nu stati in expectativa, ci flirtati intens cu cineva care va atrage (deocamdata) fizic. Pe parcursul ultimelor 20 zile ale lunii se va decide de partea cui sunt sentimentele mai puternice.
Sanatate: Evitati surmenajul si excesele alimentare, macar pana pe 21.

Rac
Dragoste si bani

Luati (sau continuati) o initiativa legata de casa. In cazul in care intampinati rezistenta, nu va lasati intimidati. Ceea ce faceti va avea un efect pozitiv pe termen lung. Sfarsitul de luna va fi marcat la serviciu de o activitate frenetica. Veti fi pusi in situatia de a lucra cu multe persoane, foarte diferite ca tipologie si preocupari. Agitatia nu este una sterila, cu toate ca in prezent nu prea intelegeti la ce a servit. Va veti lamuri pe parcursul saptamanilor urmatoare.
Bani: Vin din toate partile. Un contract sau o investitie, care implica o alta persoana, ar fi bine de incheiat dupa data de 5. Pana pe 8 exista posibilitatea de a va ralia cu o persoana de la serviciu care exercita multa influenta - dar cu care ati avut in trecut de mai multe ori conflicte. O asociere intre dvs. si aceasta persoana poate sa va aduca amandurora nu doar un insemnat castig financiar, ci si prestigiu.
Dragoste: Pana pe 22, va straduiti din rasputeri sa faceti sa functioneze o legatura amoroasa. Aparent, ea functioneaza, nu puteti sa va plangeti ca nu comunicati, dar intuitia dvs. va spune ca ceva nu e tocmai asa cum trebuie la capitolul afectiune sau nu sunteti convinsi ca puteti avea incredere in persoana respectiva. Totul se regleaza ca prin farmec in ultima parte a lunii.
Sanatate: Pe un fond de genunchi "ruginiti" si piscaturi ale nervului sciatic, pot aparea aritmii cardiace ocazionale (in ultima parte a lunii) - ceea ce nu trebuie sa va nelinisteasca. Mai ales ca, in ciuda belelelor, nivelul energiei dvs. se mentine bun.

</b><b>Leu
Jupiter vegheaza

In cazul in care mai aveati dubii, prima saptamana a lui noiembrie va va ajuta sa intelegeti exact natura puterii exercitate de dvs. asupra altor persoane. Se prea poate ca pe parcursul acestei luni sa va definiti personalitatea intr-o maniera cu totul diferita decat pana acum. Va percepeti altfel, ati ajuns parca la o viziune mai profunda asupra existentei si a dvs. insiva. Cu nou descoperita putere va porniti neintarziat la drum sau va ambalati intr-un proiect de natura sa va dezvolte si alte aptitudini. Intre multiplele dvs. preocupari mondene si puzderia de oameni (eventual rude) care va intra in casa exista pericolul de-a va neglija prietenii vechi si statornici. Asa cum ii tratati dvs. acum va vor trata ei prin februarie, cand veti avea mare nevoie de ajutorul lor.
Bani: Nici un fel de probleme, ba s-ar putea sa beneficiati de surprize agreabile. Jupiter, aflat in zodia dvs., influenteaza pozitiv veniturile financiare.
Dragoste: Acesta este capitolul care va intereseaza in cel mai inalt grad. Din 6, incepeti sa cititi corect semnalele pe care le da partenerul dvs. de cuplu, reusind sa va clarificati anumite atitudini neintelese sau gresit intelese din trecut. Dupa 20, in viata dvs. se poate ivi un nou personaj, care sa va faca de la inceput o impresie puternica. Dragoste la prima vedere?! Nici asta nu este exclus.
Sanatate: Tendinta de ingrasare se poate accentua, dar nu puteti rezista dulciurilor. Daca aveti seara invitati, bineinteles ca nu puteti face foame. Doar dupa 22, are sens sa va apucati de un regim sau (preferabil) de sport.

</b><b>Fecioara
Prioritari: prietenii

Sunteti atat de prinsi in rezolvarea nenumaratelor probleme cu care va ocupati, incat neglijati multe persoane care va sunt dragi. Dar la un moment dat veti simti dvs. insiva nevoia s-o lasati mai moale si sa stati pe indelete la suete cu prietenii apropiati sau cu unele rude dragi, cu care nu v-ati mai vazut de mult. Aceasta nevoie de apropiere sufleteasca se va face simtita catre sfarsitul lunii, cand va veti putea relaxa si din alt motiv - veti sti ca anumite negocieri au fost incheiate cu succes sau ca un nou proiect promitator este deja pe punctul de a demara.
Bani: Sunteti energici si categorici cu privire la bani. Daca aveti datornici, ii executati scurt si categoric. Nu va bazati doar pe veniturile dvs. curente, ci sunteti activi in cautarea unor noi posibilitati de castig. Initiativa dvs. este rasplatita de planete sub forma a doua oportunitati deosebite. Prima, care va promite un castig considerabil, dar in timp, si care presupune o strategie atenta si ceva investitii prealabile, isi poate face aparitia intre 9 si 17, iar cea de-a doua se poate concretiza in ultima saptamana a lunii, fiindu-va facilitata de un prieten.
Dragoste: Nici luna aceasta dragostea nu prea e in top la Fecioare. Avand multe iesiri si multe drumuri de facut, va intalniti inevitabil cu persoane atragatoare si flirtati. Unele Fecioare vor fi tentate sa aiba si o aventura, pe care nu o vor lua in serios. Atentie, cealalta persoana insa da, ceea ce poate duce la complicatii. Daca vreti o aventura fara complicatii, incepeti-o dupa 22.
Sanatate: Si la dvs. se pot face observate efectele negative ale placerilor excesive. Mai ales daca beti un paharel in plus, ficatul dvs. nu va intarzia sa protesteze. Abtineti-va si de la mancaruri grase.

Balanta
Initiativa si bani

Nici urma de tendinte venusiene de leneveala tomnatica. Aveti energie si stiti exact in ce directie vreti s-o canalizati. Luati decizii cu o usurinta de Berbec si dati dovada de multa initiativa. Iata de ce in noiembrie va puteti atrage aliati sau parteneri de afaceri puternici, cu sprijinul carora va puteti infaptui niste visuri mai vechi. S-ar putea sa va simtiti la inceput mai straniu in postura de oameni cu initiativa, dar veti vedea ca aceasta ipostaza nu va stanjeneste creativitatea si nici nu va atrage dusmanii, asa cum credeati inainte. Calatoriile lungi la care poate va ganditi vor suferi probabil amanari, din pricina unor circumstante intamplatoare. Puteti avea probleme si cu eventuale examene, pe care nu reusiti sa le dati la termenul stabilit. Aceste situatii se pot debloca de la sine dupa 22.
Bani: Tot dupa 22 se finalizeaza si tratativele dvs. privitoare la bani. Eventualele contracte ar trebui semnate pana pe 19, insa clauzele (chestiunile acelea scrise intentionat cu litere minuscule) trebuie verificate cu mare atentie. Aici ar fi bine sa fiti secondati de un tert obiectiv, daca se poate, chiar un expert. De castigat, veti castiga oricum bine, dar mai bine daca va luati precautiile mai sus amintite.
Dragoste: Incepeti sa mai iesiti din starea de zapaceala dupa data de 5, iar dupa acest termen Eros va pregateste surprize frumoase. La o iesire in grup puteti sa va dati seama ca o prietenie s-a transformat in dragoste (sau cel putin intr-o pasiune momentana, caci nu se stie cat va dura). Mai interesanta se anunta insa o cucerire facuta in ultima saptamana a lunii. Cu toate ca pasiunea din primul caz citat nu s-a stins cu totul...
Sanatate: Pana in jurul datei de 19, probleme de coordonare motorie sau stari de ameteala. Alergii si inflamatii ale cailor respiratorii superioare, pana pe 22.

Scorpion
Succes profesional

Sunteti inca putin derutati de problemele legate de casa, dar asta se termina curand, pentru ca dupa 5 sunt toate sansele sa apara cineva care sa preia de pe umerii dvs. cam obositi exact responsabilitatile care va apasau cel mai tare. Va fi si timpul, pentru a va putea dedica activitatilor profesionale aflate la turatie maxima. Efortul depus pana pe 22 va permite sa va destindeti si sa va lasati rasfatati dupa aceasta data. Profitati din plin de faptul ca energia dvs. merge mana-n mana cu intuitia, dandu-va posibilitatea sa actionati cu eficienta maxima. Fiti insa atenti la eforturile unui barbat foarte ambitios care va face concurenta neloiala. Dupa data de 10, ii puteti dejuca planurile, deturnand totul in avantajul dvs.
Bani: Un prieten care vine sa va viziteze va da o idee care e taman pe gustul dvs. Cooptati-l la punerea in aplicare a planului si in curand va veti petrece amandoi timpul numarand bancnote fosnitoare. Ceea ce porneste mai mult in joaca, un fel de "hai s-o incercam si pe asta", se poate transforma intr-un succes nebanuit. Evitati sa faceti tranzactii financiare cu banii altor persoane.
Dragoste: Va doriti sa simtiti din nou starea aceea de a fi indragostit, iar Venus va ajuta s-o transmiteti. Atrageti multe priviri si tot atatea incercari de apropiere, dar va blocati exact cand lucrurile incep sa devina interesante. Dupa 22 reusiti sa va invingeti blocajul. Dar acest lucru este valabil si in privinta exprimarii sentimentelor de prietenie.
Sanatate: Stati foarte bine, dar si dvs. puteti adauga kilograme in plus. Nu va speriati daca regimul sau exercitiile nu dau roade, va reveniti cu incepere din 22, fara efort.

Sagetator
Forma olimpica

Un mare rol il vor juca in noiembrie prietenii, care vor interveni in forta pentru a va convinge sa va puneti pe treaba, sa va desfasurati, in fine, potentialul. Nu aveti nimic impotriva, mai ales ca si in dvs. creste dorinta de a arata ce puteti. Veti accepta, dupa toate probabilitatile, propunerile prietenilor dvs., propuneri care nu sunt pur teoretice. Ei (prietenii) va deschid niste usi, dar nu pot face mai mult. Si nici n-ar fi corect. Restul depinde de dvs. E poate important sa stiti ca veti trezi cu usurinta simpatia celor cu care urmeaza sa lucrati. Sau, mai precis, a celor pentru care urmeaza sa lucrati, fiindca este vorba despre persoane cu influenta, eventual chiar persoane publice.
Bani: S-ar putea sa fiti victima unei masinatii de grup, in sensul ca mai multe persoane au facut in asa fel incat dvs. sa fiti pagubiti de anumite sume de bani care vi se cuveneau de drept. Capul rautatilor pare sa fie o femeie care va poarta ranchiuna din motive emotionale. Dupa 22, aveti posibilitatea de-a recupera o parte din acesti bani sau macar de-a afla despre complot.
Dragoste: Se poate ca partenerul de cuplu sa fie plecat sau sa incerce sa-si ascunda raceala in dosul preocuparilor profesionale. Dvs. nu mai sunteti atat de gelosi ca inainte, dar continuati sa traiti cu spaime. Compania altora va mai pacaleste starea de singuratate interioara, dar nu va aduce alinare.
Sanatate: Doar Sagetatorii nascuti in ultimul decan mai sunt chinuiti de o oboseala iremediabila. Ceilalti isi regasesc incet, dar sigur, energia fizica si pofta de miscare. Cu incepere din data de 20, toti Sagetatorii devin mai vioi, unora pot sa le dispara chiar simptomele unor afectiuni cronice.

</b><b>Capricorn
Mici probleme

Seful dvs. astrologic, Saturn, va chinuie la serviciu. In mersul sau retrograd, el va confrunta cu obstacole cu care ati mai avut de-a face, dar in fata carora nu v-ati descurcat prea bine, sau va constrange sa va realizati propriile dvs. limite. N-o face din rautate, dimpotriva, va pregateste pentru o noua etapa a vietii profesionale. Capricornii nascuti in primul decan se pot simti insa stramtorati in domeniul lor de activitate si pot sa decida sa si-l schimbe. Asteptati pana-n martie, cand schimbarea are loc lin si va fi categoric favorabila. Relatiile dvs. de prietenie sunt intr-o continua dinamica luna aceasta, dar pana pe 22 va vedeti mai ales cu prietenii. Prietenele dvs. se vor bosumfla, dar isi vor intra si ele in drepturi dupa aceasta data.
Bani: In sfarsit, o luna in care surprizele legate de banii dvs. vor fi preponderent pozitive. Nu sutati insa decat dupa data de 5 si in nici intr-un caz nu faceti investitii inainte de aceasta data. Doua aspecte interesante intervin sa va ridice moralul si nivelul veniturilor. In prima jumatate a lunii vi se poate oferi posibilitatea sa participati la un proiect secret (?!), adica unul care nu trebuie facut inca public. Culmea e ca s-ar putea sa fiti cautati de o persoana cu care ati avut conflicte, dar care a invatat sa va aprecieze datorita discretiei dvs. A doua oportunitate se datoreaza propriei dvs. initiative, foarte bine primita de un sef.
Dragoste: Noiembrie nu e o luna in care sentimentele sa va preocupe, preocuparile profesionale sunt cele care ocupa primul plan. Pastrati o oarecare ambiguitate intr-o relatie de prietenie, dar nu veti intreprinde nimic pana pe 22.
Sanatate: Luati toate masurile de precautie, pentru ca starea sanatatii dvs. e fragila. Se poate ca bolile cronice, pe care le tineati cat de cat sub control, sa revina. Atentie la genunchi, la umeri si la infectii. O cura de ceai de tataneasa nu v-ar strica.

Varsator
Vremea schimbarilor
Pentru dvs., luna noiembrie se dovedeste deosebit de buna, mai ales pe plan personal. Starea dvs. de deruta se risipeste dupa data de 5. Prietenii servesc parca drept instrumente ale destinului, care va pun in situatiile in care va doreati sa ajungeti. Se poate sa faceti o calatorie in strainatate, sub imperiul unui impuls, si sa ajungeti astfel sa va imprieteniti cu persoane care vor juca un rol important in viata dvs. Mai este posibil sa va diversificati activitatile profesionale si sa urmati anumite cursuri in acest sens. Din nou, soarta va aduce in cale personaje importante in devenirea dvs. Trageti tare la serviciu, cu toate ca ceilalti par sa nu va prea bage in seama eforturile. Din 22, lucrurile se vor schimba.
Bani: Va preocupa mai putin banii pe care-i aveti sau nu-i prea aveti. O marire a veniturilor se intrezareste oricum dupa 22, cand persoanele indreptatite isi dau seama de masura in care ati contribuit la o reusita semnificativa. Se poate sa vi se propuna o asociere sau un statut de parteneriat.
Dragoste: Sunteti intr-o situatie ciudata. O parte a inimii dvs. salasluieste in continuare in trecut, cu un fel de apasare. Se poate sa fi fugit de anumite responsabilitati sau sa fi pus capat unei relatii care nu apucase sa se consume pana la capat. Pe de alta parte, relatia in care sunteti acum este stabila si promitatoare, mai ales ca va simtiti deschis si in largul dvs. alaturi de ea. Nu cumva duceti dorul complicatiilor?
Sanatate: Tulburarile de somn dispar dupa data de 5. Ceea ce s-ar putea sa ramana si sa va ingrijoreze putin ar putea fi tendinta de a dormi prea mult, cel putin dupa standardele dvs. Continuati sa purtati incaltaminte comoda, pentru ca picioarele vi se umfla usor.

Pesti
Drag de... munca

Daca situatia de acasa se tensioneaza din nou, asta se intampla acum din cauza dvs. V-ati cantonat intr-o atitudine ireconciliabila si v-ati retras, probabil, si intr-un mutism pe jumatate vinovat, pe jumatate bosumflat. In alte parti insa, norocul va surade. De exemplu, la serviciu veti face probabil un pact cu diavolul, ajungand sa lucrati excelent, exact cu persoana sau persoanele cu care v-ati dusmanit pana acum. Participati mai activ la luarea deciziilor, ceea ce este apreciat de catre sefi. Veti primi aprecierile cuvenite in ultimele zece zile ale lunii. Se poate sa fiti invitati la prieteni care locuiesc in strainatate, dar calatoria poate sa se amane din cauza unei lipse temporare de bani. Alternativ, puteti castiga o bursa, dar va mai trebuie bani pentru intretinere. In ambele cazuri, problema se rezolva catre sfarsitul lunii.
Bani: In afara de problemele enuntate mai sus, nu se poate spune ca sunteti stramtorat financiar. Se poate sa aveti cheltuieli casnice ceva mai usturatoare decat va asteptati, dar nu atat de mari incat sa va afecteze echilibrul financiar.
Dragoste: In noiembrie se vede la dvs. o mare dragoste... de munca. Nu sunteti foarte preocupati de cultivarea unei relatii stabile, preferati sa va mentineti in forma prin cuceriri ocazionale. Se poate totusi sa incepeti o relatie cu o persoana sus-pusa de la serviciu, insa aceasta combinatie va starni destule barfe rautacioase.
Sanatate: Probleme majore de sanatate nu se vad in noiembrie, dimpotriva, se poate sa apara o dorinta a dvs. de a va ingriji mai mult. Usoara tendinta de ingrasare nu trebuie sa va ingrijoreze. Ceea ce va mai da bataie de cap este inegalitatea energiei dvs. fizice. Aveti zile in care nu va mai puteti opri din munca si zile in care de abia reusiti sa faceti fata obligatiilor.