Accente

Redactia
Prin Internet. "Numai cei constienti de valoarea lor umana si spirituala vor supravietui". Draga "Formula As",. Suntem insetati dupa acest ziar, de altfel unul din motivele pentru care ne-am conectat la Internet a fost acela de a va putea citi.. Mesajul meu contine patru puncte:. 1. Stand in Romania,...

Prin Internet

"Numai cei constienti de valoarea lor umana si spirituala vor supravietui"

Draga "Formula As",
Suntem insetati dupa acest ziar, de altfel unul din motivele pentru care ne-am conectat la Internet a fost acela de a va putea citi.
Mesajul meu contine patru puncte:
1. Stand in Romania, am urmarit cu indignare campania de interzicere a anumitor medicamente romanesti, politica Anm-ului. Aparuse ideea ca singura posibilitate pentru acesti medici de a-si continua cercetarile era de a emigra si de a-si produce medicamentele in Occident. Venind in Franta, descopar revista "M?decines Nouvelles", o revista de ecologie medicala, trimestriala, care apare de douazeci de ani. Din paginile ei si ale altor carti descopar o realitate trista: nu sanatatea omului conteaza, ci consumul de medicamente, vaccinuri si ingrijiri medicale care aduc profituri uriase. La nevoie, se anunta epidemii pentru care se fac campanii de vaccinare, se inventeaza boli psihice la copii (sindromul de hiperexcitabilitate acuta, adica puiul nu sta locului, in Sua) care se trateaza cu sedative extrem de toxice. Medicamentele ieftine si fara efecte secundare nu au valoare, se prefera medicamentele foarte scumpe, chimioterapiile etc. Dar asta nu e tot. Sistemul este si agresiv. Cercetarea altor cai decat cele ale sintezei chimice scumpe, aflata in mana acelorasi companii care produc, si pesticidele, si insecticidele, este descurajata. Este descurajata - de la suprimarea fondurilor de cercetare si pana la suprimarea fizica. Este cazul lui Mirko Beljanski - sef de laborator la Cnrs, care producea mai multe medicamente naturiste impotriva cancerului. Pentru ca nu se supune, i se interzic produsele, chiar daca bolnavii care traiau datorita lor urmau sa moara, pentru ca in cele din urma sa i se interzica pana si dreptul de a mai vorbi despre munca lui, ceea ce il face sa moara de inima rea (vezi cartea "Mirko Beljanski ou la chronique d"une <<Fatwa>> scientique", de Monique Beljanski, la Editura "Marco Pietteur", e-mail: infos@mpeditions.com). Este si cazul lui Loic le Ribault, (www.loicleribault.com sau www.g5.loicleribault.com) farmacist care a lucrat ani de zile in Politia franceza, metoda sa de cercetare fiind aplicata in intreaga lume. Refugiat in Irlanda, dupa o intemnitare intr-o celula de beton fara lumina, dupa ce mama batrana ii moare in urma perchezitiei jandarmilor (era acum cativa ani, in Franta), ii moare si un colaborator in conditii neelucidate. In Irlanda are voie sa produca si sa exporte medicamentul ieftin si fara efecte secundare, interzis in Franta, numit "siliciu organic". L-am incercat si eu. Loic le Ribault se pregateste sa dea in judecata Statul francez la Curtea Europeana de Justitie. El este singurul ramas in viata dintre cei doisprezece cercetatori a caror prezentare este facuta in cartea "Savants maudits, chercheurs inconnus".
Documentatia si articolele medicale despre toxicitatea vaccinarilor, despre toxicitatea terapiei hormonale (despre care m-am bucurat ca ati scris), despre cautarile stiintifice inutile si oneroase cu privire la cancer, despre originea Sida, astazi combatuta (www.amcmh.org, Amc-Association de M?decines Compl?mentaires), despre terapia genetica, o mare greseala, despre medicamentele genetice. Toate acestea sunt foarte scumpe si au efecte secundare importante. Medicamentele naturiste si prea ieftine au disparut. Sunt multe de spus si nu am facut decat sa rezum fara sa mai dau date si surse.
2. Fiind student in anul Iii la osteopatie, ma gandeam ca un articol despre aceasta disciplina medicala manuala, atat de raspandita in Occident si in statele anglo-saxone, dar aproape necunoscuta in Romania, ar putea sa intereseze (in Franta sunt peste doua mii de terapeuti si sute de mii de consultatii anual). S-ar putea prezenta osteopatia structurala, viscerala, craniana, ginecologica, prenatala, postnatala, miscarea respiratorie primara (miscarea oaselor craniului si pulsatia celulelor), fascioterapia asociata, posibilitatea de a lucra pe fat etc.
3. Va sugerez sa compilati toate articolele despre spiritualitate si Romania in carti pe care sa le publicati. Sunt sigur ca ar avea succes. As fi primul care le-ar cumpara.
4. Va rog sa-mi trimiteti un formular (prin mail) pentru a strange semnaturi pentru Rosia Montana. Am luat lucrurile din mers si nu v-am putut citi in vara aceasta din lipsa de Internet. Inutil sa va spun ca trebuie blocat acest santier nefericit. Occidentul este deja otravit de pesticide (panza freatica din Bretania este improprie consumului, din cauza pesticidelor) si ei nu mai stiu pe unde sa-si arunce deseurile. Mai nou, fac din ele proiectile pentru a le putea arunca in tarile cu "pete" (un mare articol in "M?decines Nouvelles" despre uraniul saracit).
In concluzie, as vrea sa va spun ca aceasta idee de aderare la Cee si Otan, draga unora, aceste formule de "Europa civilizata in care trebuie sa ne integram" ar merita sa fie nuantate. Evolutia nu mai este liniara. Omul isi distruge astazi planeta, civilizatia lui este toxica. Aderarea la Europa, un lift ale carui usi se deschid..., iar liftul, nu, nu lipseste, dar se prabuseste cu voi. Romania a facut parte dintotdeauna din Europa, din cea de suflet. Lumea orizontala: o lume dura, in care trebuie sa fii puternic daca vrei sa existi. Nu trebuie sa le confundam si ambele Romanii trebuie sa coexiste in lumile lor specifice. A le amesteca inseamna disparitie. Franta exista datorita Ong-urilor care o fac sa traiasca, datorita oamenilor ei de suflet si nu datorita politicienilor. Singura aderare posibila este la omul dinlauntru. Energiile trebuie indreptate catre regasire (sau gasire). Este ceea ce face "Formula As", ne aduce aproape de suflet. Lucrarea dvs. este foarte importanta, de vindecare spirituala. Si numai aceia constienti de valoarea lor spirituala si umana vor supravietui, pentru ca vor sti sa-si apere bogatiile, teritoriul vertical si orizontal de care au nevoie. Curati si puternici.
Va multumesc pentru lucrarea pe care o faceti, va multumesc ca mi-ati citit aceasta epistola, poate cam lunga. Va stau la dispozitie. Cu deosebita stima,Mircea Laurentiu - Noisiel, 77186, Franta