Zodiac

Redactia
Zodiacul Anului 2003- Mandatul de guvernare celesta al unei planete se intinde pe perioada unui an. In acest rastimp, planeta guvernatoare isi pune pecetea energetica inconfundabila asupra atmosferei generale si a genului de evenimente care vor marca desfasurarea anului respectiv. Lasam in urma un 2...

Zodiacul Anului 2003</b><b>- Mandatul de guvernare celesta al unei planete se intinde pe perioada unui an. In acest rastimp, planeta guvernatoare isi pune pecetea energetica inconfundabila asupra atmosferei generale si a genului de evenimente care vor marca desfasurarea anului respectiv. Lasam in urma un 2002 agitat, impetuos, care a reflectat energiile razboinicului Marte si incepem un an al carui domnitor, Soarele, aduce cu sine solutii ingenioase pentru multe dintre problemele noastre, ne insufla incredere in noi si in cei din jur -
</b>
<b>
</b><b>Berbec
Iubiri nebune

Anul trecut ati fost prea ocupati sa actionati pentru a mai da cuvenita atentie progreselor sau regreselor suferite. Pur si simplu n-ati avut timp pentru asa ceva. In consecinta, multi dintre dvs. au cam pierdut perspectiva asupra lucrurilor, iar perspectiva nu se poate castiga decat cu ajutorul distantei. Treceti la selectarea si punerea in ordine a domeniilor pe care doriti sa le dezvoltati. Daca nu faceti trierea, carpaceala va deveni evidenta mai curand decat credeti. Puteti sa va permiteti luxul sa asteptati pana pe 4 septembrie, cand trebuie sa aveti foarte clar stabilite prioritatile. In felul acesta, in cea de-a doua jumatate a anului ascensiunea dvs. profesionala va continua neabatut.
Bani: Din 22 martie si pana pe 16 mai este o perioada de mari oportunitati financiare. Manevrele pregatitoare pot dura pana pe 5 aprilie, iar rezultatele concrete incep sa se arate din 22 aprilie. Ar fi bine sa pastrati o parte din acesti bani pentru investitii. Ocaziile pentru investitii bune se vor ivi incepand din 10 octombrie. O alta posibilitate ar fi ca o persoana sa va puna la dispozitie, dupa aceasta data, un fond pe care va permite sa-l administrati sau pur si simplu va daruieste o anumita suma de bani. Din august, atitudinea dvs. fata de bani se schimba, deveniti mai putin impulsivi la capitolul achizitii si va ganditi mai mult la viitor.
Dragoste: Cel mai amplu manunchi de raze solare binevoitoare pogoara asupra vietii dvs. emotionale. Mai mult, ele va vor inzestra si cu o creativitate aparte in manifestarea afectiunii. O sa va dati seama de acest lucru dupa 6 aprilie, iar din 22 este foarte posibil sa va indragostiti lulea. Pana pe 4 iunie sentimentele pot creste in intensitate, iar sfarsitul lui septembrie si inceputul lui octombrie va aduc confirmarea potrivirii in cuplu.
Sanatate: Incepeti anul crezand ca v-ati odihnit, dar pana pe 22 februarie excesul de munca va poate da peste cap. Dureri de tip reumatismal sunt la ordinea zilei si nici cu dentitia nu stati prea grozav. In iunie va veti reveni si veti fi in forma buna tot restul anului, cu conditia sa nu abuzati de alimente nerecomandabile pentru ficat.

Taur
Avantaje financiare

In 2003 vor fi momente in care va veti simti agresati acasa de persoane care vor incerca sa va impuna vointa lor. Presiuni de acest gen vor avea loc pana la inceputul lui aprilie. In iulie si august situatia se echilibreaza, datorita unor persoane pline de bunadispozitie care vor contribui la aplanarea conflictelor.
In iulie, deveniti meditativi si incepeti sa fiti preocupati de viitorul si de menirea dvs. in viata. Luna septembrie va aduce cateva raspunsuri importante. In decembrie, stiti deja mult mai bine cum ar trebui sa procedati pentru a fi mai impliniti.
Bani: Pana pe 22 februarie trageti targa pe uscat. Dupa 13 mai insa, va enervati taureste, va ascutiti coarnele si porniti la atac. Primele rezultate apar dupa 11 iunie si s-ar putea ca tot atunci sa dispara insasi sursa greutatilor dvs. financiare din ultimii doi ani si jumatate. Ce usurare! Pana pe 4 iunie, apar contacte si contracte bune. O noua perioada rodnica se iveste intre 10 octombrie si 8 noiembrie, iar la sfarsitul anului puteti privi linistiti inapoi cu mandrie.
Dragoste: Incepeti anul pe o nota pozitivo-posesiva, in speranta ca turbulentele si confuzia din cuplu nu se vor mai repeta. Pana pe 18 ianuarie va simtiti in control, apasand poate cam tare pe butonase. Pana in mai se instaureaza un fel de liniste, nu prea confortabila. Dar din 17 deveniti atat de calzi si iubareti, incat nimeni nu va poate rezista. Vara nu veti avea de ce sa va plangeti, dar nici cu ce sa va laudati, asta pana pe 28 august, cand planeta norocului, Jupiter, se muta in Casa dragostei, aducand magie in viata dvs. pana la sfarsitul anului si inca.
Sanatate: Oasele o sa va cam scartaie pana in jur de 22 februarie, dupa care veti fi inca destul de tepeni, mai ales in zona genunchilor si-a cefei, pana pe 4 iunie. Din acest moment incolo va regasiti tonusul psihic si capacitatea de efort revine. Cea mai buna forma o veti avea intre 16 septembrie si 9 octombrie.

</b><b>Gemeni
Responsabilitati banesti

Un an bun in multe privinte, cu toate ca poate incepe cu temeri accentuate privind atat viata dvs. profesionala, cat si cea personala. Pana la finele lui februarie nu trebuie sa va asteptati la o schimbare semnificativa. Din 13 mai, toata atentia se concentreaza pe meserie. Capul va fi mult mai limpede decat sufletul, care va zburda pe campii. Barierele, care pareau sa obtureze devenirea dvs. profesionala, incep sa se ridice.
Din 28 august deveniti siguri de reusita. Atentie! Instituiti din cand in cand pauze, altfel ajungeti la stres.
Bani: Pana pe 5 februarie aveti de platit datorii sau primiti facturi neasteptat de mari de achitat. Dupa aceea va intra o suma - eventual un cadou - cu care puteti sa faceti ce vreti. Aveti timp pana pe 21 aprilie sa va ocupati de investitii.
Dupa 5 iunie, preluati probabil responsabilitati financiare destul de mari sau incepeti sa economisiti in vederea unui plan ambitios. Pentru a reusi, aveti nevoie de multa rabdare.
Dragoste: Daca pana pe 22 februarie nu va temeti sa va confruntati cu situatiile dureroase din trecut, iar pana pe 4 iunie nu va grabiti sa intrati intr-o noua relatie doar ca sa nu fiti singuri, in cea de-a doua jumatate a anului solar 2003 vine si rasplata. In primul rand veti fi depasit numeroase inhibitii si veti putea sa va manifestati cu caldura si naturalete, ceea ce va va atrage si multe noi contacte sociale. La mijlocul lunii septembrie puteti sa va indragostiti, iar din octombrie si pana la sfarsitul anului relatia devine stabila.
Sanatate: Prima jumatate a anului este mai dificila, dar sub forma mai acuta pana pe 22 februarie. Multe dintre problemele dvs. sunt generate de stres. Multi Gemeni au acumulat o stare de oboseala cronica. Din iunie se imbunatateste si starea dvs. fizica, si cea psihica. Forma optima o aveti in octombrie si noiembrie.

Rac
Neliniste

In 2003, Saturn le aduce, mai ales Racilor nascuti in primul decan, neliniste si incercari pe plan personal. Ar fi bine daca le-ati putea considera un mod prin care destinul va testeaza capacitatea de rezistenta si gradul de maturitate. Folositi perioada de pana pe 4 iunie pentru a va incheia socotelile pe plan personal. Aveti grija sa actionati cu curaj si sinceritate si acolo unde aveti de clarificat probleme personale ceva mai delicate. Procedand astfel, veti fi pregatiti sa va asumati responsabilitatile dificile care va pot reveni in partea a doua a anului. In cariera, se impune mai multa rabdare ca pana acum. Progresul vine mai greu.
Bani: Afacerile dvs. financiare se dezvolta frumos pana pe 28 august. Pana pe 5 aprilie s-ar putea sa traiti cu impresia ca lucrurile se misca mai greu, insa odata cu 25 iulie ele se precipita si apar multe oferte noi si interesante. Grabiti-va sa finalizati eventualele contracte, a caror semnare se bucura de sprijin planetar intre 14 si 30 iulie.
Din 16 septembrie trebuie sa deveniti deosebit de precauti, pentru ca s-ar putea sa fiti atrasi in proiecte riscante. In ultima saptamana a anului puteti da o noua lovitura.
Dragoste: Se poate sa nu va dati seama ca atitudinea dvs. devine tot mai retrasa fata de partener, ca exigentele dvs. cresc si ca-l tratati cu severitate. Asta se poate intampla pentru ca va simtiti nemultumiti de viata dvs. in general. La inceputul anului, totul se pastreaza intr-un echilibru functional, dar care incepe sa devina fortat incepand din 4 iunie. Intre 5 si 29 iulie va regasiti frecventa de afectiune cu partenerul, dar dupa 26 octombrie situatia se inrautateste. Partenerul va incerca sa va recucereasca in decembrie, reusind partial.
Sanatate: La acest capitol vestile sunt categoric imbucuratoare. Incepand din iunie, scapati de multe probleme si puteti avea chiar surpriza ca anumite afectiuni cronice nu se mai manifesta. Va cresc imunitatea si pofta de viata.

</b><b>Leu
Reusite rasunatoare

Leii sunt favoritii Soarelui, care le si guverneaza zodia. Asteptati-va la reusite rasunatoare, multe dintre ele asociate cu cresterea prestigiului in ochii publicului. O viata mondena activa va pune in legatura cu personaje influente. Sunteti mai creativi ca oricand, aveti o atitudine pozitiva si tonica. Puteti lansa fara teama proiecte indraznete. Din 6 aprilie si pana pe 28 august aveti cale libera, dar cele mai importante realizari personale le veti inregistra in iulie si august, cand nu va poate rezista nimeni si nimic nu va poate stavili pofta de a actiona in forta. Dupa 2 noiembrie puteti avea probleme acasa, care se vor linisti pana pe 23.
Bani: Nu veti avea momente de stramtorare financiara, totusi este bine sa stiti care sunt perioadele optime pentru castiguri materiale. Prima va fi intre 6 martie si 21 aprilie. Ar fi bine ca in martie sa va ocupati mai mult de negocieri, pentru ca luna aprilie s-o dedicati lucrului la proiectul care se anunta atat de propice. Din iunie, trebuie sa va feriti de hotarari impulsive sau arbitrare. Initiativele pornite inainte de 28 septembrie pot sa fie presarate cu obstacole neasteptate si cu neintelegeri. In octombrie va puteti baza din nou pe flerul dvs.
Dragoste: In ianuarie, viata dvs. de cuplu este supusa neprevazutului, dar intr-un mod placut. Atitudinea deschisa si placuta se mentine pana in jurul datei de 23 martie, cand incepeti sa fiti chinuiti de nemultumiri care pot sa fie insa subiective. Din 6 aprilie nu le mai luati in tragic, dar ele raman undeva in subconstient. In septembrie sunteti mai putin deschisi fata de partener, dar mai siguri de sentimentele sale.
Sanatate: Pana pe 4 iunie va chinuiti degeaba sa slabiti, mai ales portiunea coapselor se dovedeste recalcitranta. Aveti insa forta si entuziasm si o mare rezistenta la efort. Dupa aceasta data va veti simti probabil si mai bine, pentru ca energia se egalizeaza.

Fecioara
Succes profesional

Cel mai mare castig vi-l aduce anul 2003 in sfera vietii profesionale. Aveti multe initiative care stagneaza sau autoritati care va pun bete-n roate si veti mai simti aceste neajunsuri pana pe 22 februarie, intr-un mod destul de apasator. Dupa 4 iunie, peisajul se schimba drastic in bine. Important este ca la ora asta stiti cu multa precizie unde vreti sa ajungeti si cum. Planurile dvs. profesionale sunt puse la punct in detaliu. Din 14 iunie, incepeti sa comunicati cu persoane cu care va doriti sa colaborati si totul merge struna. Aliatii dvs. va impartasesc interesele. In septembrie, incep realizarile cu adevarat importante. Tot acum, situatia tensionata de-acasa se normalizeaza.
Bani: La sfarsitul lui martie va straduiti sa impuneti anumite initiative si comunicati de zor cu persoanele care v-ar putea sprijini. Cam o luna trebuie sa va indarjiti pana cand incep sa se faca simtite rezultatele. Pana pe 16 mai reusiti sa strangeti o suma frumusica. In septembrie, va apuca din nou harnicia, ca doar stati sub "semnul recoltei". La recoltat de bancnote puteti porni dupa 16 septembrie. Acum ar fi binevenita si o asociere. O noua initiativa pozitiva poate fi declansata din 17 decembrie.
Dragoste: Prima parte a anului nu anunta schimbari importante in viata dvs. sentimentala. Intre 3 si 24 ianuarie ar fi bine sa nu fiti pusi pe carcoteala, dar si daca sunteti, din 5 februarie se prefigureaza o dulce impacaciune. Din 5 martie, persoana iubita incepe sa devina, timp de o luna, cam artagoasa. Incepand din iunie, deveniti insa o persoana atat de fermecatoare, ca partenerul de cuplu va fi incantat. Pentru Fecioarele care nu au o relatie stabila, exista posibilitatea de-a gasi un partener potrivit.
Sanatate: Tendinta de ingrasare persista tot anul, dar tulburarile de somn dispar dupa 10 martie. Ramane sensibilitatea labelor picioarelor, mai accentuata intre mijlocul lui mai si pana la finele lui octombrie.

Balanta
Prietenie si iubire

Anumite duritati sau inegalitati in comportament de care s-au plans apropiatii dvs. dispar dupa 10 martie. La fel vor disparea si anumite obstacole care obisnuiau sa se infiinteze cand doreati sa calatoriti sau sa va ocupati de studii, dar asta de-abia dupa 4 iunie. Prieteniile joaca un rol foarte important in viata dvs. pana pe 28 august. Prin intermediul prietenilor puteti stabili contacte cu persoane influente, care s-ar putea sa joace un rol important in viata voastra. Cele mai interesante intalniri, soldate cu prietenii, vor avea loc intre 6 aprilie si 28 august. In ascensiunea profesionala s-ar putea sa intampinati probleme din partea unui sef autoritar, care nu-si manifesta insa direct nemultumirile fata de dvs., doar va incarca cu responsabilitati.
Bani:Daca va grabiti sa actionati in prima saptamana a anului, puteti incepe anul cu un succes financiar. Din aprilie si pana pe 10 iunie este bine sa va asociati cu altii pentru a face profit, este posibil sa si semnati contracte avantajoase, dar evitati sa semnati intre 26 aprilie si 21 mai. Nu intrerupeti insa tratativele. Intre 16 septembrie si 9 octombrie, Fortuna, deghizata in Venus, va zambeste din nou.
Dragoste: Incepand cu 10 martie, din comportamentul dvs. dispar anumite asperitati sau inegalitati pe care vi le-a reprosat, probabil, persoana iubita. Martie poate deveni una dintre cele mai placute luni ale anului, pentru ca sunteti dulci si maleabili. Din mai pana in iunie sunt posibile conflicte provocate de neintelegeri sau de sensibilitatea dvs. exagerata. Sunteti visatori si idealisti. La sfarsitul lui octombrie deveniti mai rezonabili, insa arborati o independenta ostentativa.
Sanatate: De la sfarsitul lui februarie si pana pe 21 aprilie, starea dvs. fizica se amelioreaza progresiv, apoi pot incepe probleme cu somnul. Lunile dificile sunt iunie, iulie si august, caracterizate de o energie nervoasa excesiva. Din septembrie si pana la sfarsitul anului in schimb, va veti simti perfect, chiar daca va ingrasati putin.

Scorpion
Bucurie de a trai

Incepeti anul pe o nota optimista si inca din ianuarie va apucati sa va puneti in aplicare intentiile. 2003 este anul in care placerea de a trai explodeaza, o stare benefica pentru toate domeniile vietii. Rezolvati foarte bine probleme complexe in martie.
Din aprilie si pana la jumatatea lui mai, spiritul dvs. intreprinzator functioneaza din nou la cote maxime, dar din 16 mai apare pericolul unor decizii gresite, luate sub impulsul momentului. Nu va varsati nervii pe cei de-acasa, tendinta care devine pronuntata in august si septembrie. Toamna aduce o linistire si noi proiecte, pe care le abordati cu mai mult calm.
Bani: Daca va achitati de toate obligatiile financiare impovaratoare pana pe 22 februarie, lucrurile vor incepe sa se simplifice. Pentru inceput, insesizabil, dar afacerile dvs. prind avant daca va implicati serios in ele pana pe 4 martie. Dupa aceea nu mai e cazul sa fortati, dimpotriva, ar fi mai bine sa incetiniti ritmul pana pe 28 august. Luati-va o marja pentru pierderile calculate. In noiembrie puteti tasni inainte, de asta data spectaculos.
Dragoste: Incepeti anul intr-o dispozitie romantica si erotica deopotriva, dar dupa 19 ianuarie elanul sentimental va cam paraseste. Mai intai intra in joc Luna Neagra, care poate duce chiar la rupturi, apoi intervine Uranus, care in martie va produce, si el, perturbari. Pregatiti-va pentru confruntari. Din iunie, exista riscul sa deveniti dominatori si independenti sau sa faceti o pasiune brusca si poate nesabuita. In noiembrie va regasiti farmecul si echilibrul.
Sanatate: Nu mai puteti conta pe acea energie inepuizabila pe care ati avut-o la dispozitie anul trecut si care v-a permis sa lucrati in stil hei-rupist, fara sa cadeti de epuizare. Un maxim de putere va sta la dispozitie intre sfarsitul lui martie si mijlocul lui mai. Vara trebuie sa va feriti de infectii ale sistemului uro-genital. Toamna va echilibrati fortele, iar in noiembrie va veti simti excelent.

</b><b>Sagetator
An benefic

Puteti realiza multe in 2003, un an in care ambitiile dvs. profesionale vor creste, desi nu va fi prea usor sa le impliniti. Totusi, acest an solar este benefic pentru toate semnele de foc, deci si pentru dvs. Pana la sfarsitul lui martie observati cu placere ca reusiti sa faceti multe dintre lucrurile pe care vi le-ati propus si ca aveti alaturi prieteni sinceri. Oboseala de primavara va incetineste progresul si trezeste incertitudini. Dupa 4 iunie va inveseliti datorita unor oferte de asociere. Iulie si august sunt luni in care va bucurati din plin de protectie si sprijin. Din octombrie incolo nu va mai simtiti descurajati.
Bani: Intre 3 si 24 ianuarie sunteti ispititi sa dati banii pe prostii, insa veniturile va pot creste incepand cu data de 5 februarie, cu ajutorul unor persoane tinere. In martie va ambitionati si lansati dvs. insiva initiative. Entuziasmul tine pana pe 21 aprilie. Din iunie, incepeti sa va ocupati serios de rezolvarea problemelor banesti, probabil pentru ca n-aveti incotro. De-acum trebuie sa dati dovada de chibzuinta si sa urmati sfaturile unor oameni cu experienta.
Dragoste: La inceputul anului suferiti ca urmare a unei relatii rupte sau va simtiti insingurati in cuplu. Pana pe 22 februarie ar fi bine sa va examinati cu onestitate greselile comise. La sfarsitul lui martie puteti cocheta cu cineva din strainatate sau cu un coleg de serviciu, un fel de idila primavaratica. Cel mai tarziu din 11 iunie, starea dvs. de insingurare se disipeaza, facand loc unei reale disponibilitati afective, care va face foarte atragatori in ochii sexului opus. Ati scapat de o lunga si neplacuta perioada de restriste, de care va puteti bucura linistiti pana la sfarsitul anului.
Sanatate: Intre 23 martie si 28 august aveti de luptat din nou cu starea de oboseala cronica, ceva mai putin pronuntata insa decat in anii trecuti. Totusi, ar trebui sa va menajati si sa tineti un regim alimentar sarac in grasimi. Incercati sa prohibiti alcoolul in aceasta perioada.

Capricorn
Perturbatii sentimentale

Fiti atenti la comunicare intre 3 si 24 ianuarie, nu fiti excesiv de rigizi. Februarie este o luna buna si calma. Exista framantari de ordin profesional care pot imbraca forme acute pana pe 22 februarie. In martie prindeti curaj si incepeti sa le solutionati treptat. Dar marea usurare intervine de-abia dupa 4 iunie, cand scapati de o mare apasare in legatura cu cariera. Acum puteti face linistiti urmatorul salt. Temeri mai pot sa apara in toamna, dar de aceasta data sunt doar teoretice.
Bani: Februarie este prima luna a acestui an cand veti atinge o stare de relativ confort financiar. Pe 10 martie dispare un factor perturbator, care v-a incurcat itele timp de peste 6 ani. Situatia dvs. financiara se amelioreaza si se echilibreaza, dar din 16 mai si pana pe 23 octombrie veti fi tinta unor false victime. Refuzati-le de la inceput, politicos, dar ferm. De pe 8 noiembrie incepe sa va mearga din nou bine. La finele anului vi se alatura patroana banilor, Venus.
Sanatate: Un an dificil pentru Capricornii care au o relatie stabila, mai ales daca sunt nascuti in primul decan al zodiei. Puteti avea impresia ca partenerul va impune restrictii de nesuportat sau ca incercati dvs. sa limitati manifestarile partenerului. Teama de a-l pierde va poate fi cel mai mare dusman. Trebuie sa invatati sa aveti incredere si sa nu va izolati emotional de el. Pericolul separarii se acutizeaza dupa 4 iunie. Desi nu va sta in fire, din septembrie veti putea cauta constient o relatie-supapa. Capricornii celibatari pot intalni tocmai in aceasta perioada pe cineva cu care sa inceapa o relatie foarte serioasa.
Cele mai grele vor fi primele doua luni ale anului, cand puteti avea blocaje ale genunchilor si tot felul de probleme care tin de dentist sau dermatolog. O imbunatatire semnificativa a starii dvs. de sanatate are loc dupa prima saptamana a lunii iunie. Veti castiga in rezistenta.

</b><b>Varsator
De mana cu Jupiter

Jupiter va influenteaza in bine viata sentimentala si creativitatea. Prima jumatate a anului veti zburda. In a doua jumatate a anului, prezenta lui Saturn in zona profesionala aduce determinare si realism, dar si o oarecare lentoare in realizarea proiectelor. Intre 10 octombrie si 22 noiembrie va puteti astepta la o deschidere pe plan profesional.
Bani: Intre 20 februarie si 21 aprilie se ivesc destule posibilitati pe care le puteti specula, dar este vorba de castiguri pe termen scurt. Din iunie si pana la sfarsitul lui septembrie e bine sa va feriti de conflicte pe tema banilor, altfel pot aparea pierderi neprevazute sau va puteti alege cu un dusman belicos. Noroc ca tot in septembrie veniturile dvs. de la serviciu cresc si puteti renunta la castigurile ocazionale. In octombrie, situatia intra in linie dreapta.
Dragoste: Relatia dvs. de cuplu merge bine in prima jumatate a anului, dar nu pentru ca dvs. v-ati da nu stiu eu ce silinta sa faceti lucrurile sa functioneze ca lumea. Meritul ii revine partenerului dvs., care s-ar putea satura la un moment dat de toate excursiile dvs. in trecut si sa-si ia talpasita pana in septembrie. Fiti foarte atenti!
Sanatate: Pana pe 21 aprilie nu aveti de ce sa va faceti griji, nici macar din pricina acelor alergii ciudate, pe baza nervoasa, de care tot aveti parte. Factori de risc exista intre 18 iunie si 28 septembrie, cand puteti suferi de migrene acute, insomnii, eventual si tulburari de vedere. Din octombrie insa veti fi intr-o forma de invidiat.

</b><b>Pesti
Cu panzele sus

In mare, va asteapta un an al succesului profesional. Prezenta lui Pluton va decupleaza ambitia si determinarea, iar Uranus va insufla elan. In mic, pana pe 22 februarie veti avea inca destul de multa bataie de cap si acasa, si la serviciu. Aveti insa tendinta de-a da amploare unor probleme care nu sunt chiar atat de grave sau sa tineti mortis sa va impuneti cand e vorba de fleacuri. In martie va inveseliti, iar in aprilie veti fi intr-o stare cat se poate de buna. In mai deveniti indrazneti si independenti, dar din iunie si pana in septembrie sentimentul de independenta va poate crea belele, daca exagerati. Octombrie va aduce constatarea ca sunteti mai puternici decat credeati si va continuati drumul cu mult mai mult curaj.
Bani: Pana la mijlocul lui mai, banii nu inceteaza sa va intre in buzunare. Dupa 15 septembrie, planeta responsabila cu belsugul va aduce un nou castig, care va poate motiva, in octombrie, sa porniti o initiativa proprie, sa nu mai depindeti de altii.
Dragoste: Pana in aprilie nu se intampla mare lucru, pentru ca nu sunteti real dispusi sa intrati intr-o relatie. In aprilie va puneti la incercare farmecul, mai mult sub impulsul hormonilor primavaratici. Vara sunteti destul de plictisiti, cu exceptia lunii iulie, cand puteti incepe o relatie pasionala, dar tare intortocheata. Traiti emotii contradictorii, care va dau peste cap. Cel mai tarziu in iunie va veti gasi insa un partener care vi se potriveste ca o manusa.
Sanatate: Si dvs. va mirati de tonusul bun pe care-l aveti pana hat, in iunie. Aveti si mai mult optimism si o atitudine in general pozitiva fata de viata. Acest echilibru bun se poate "defecta" cu incepere din iunie, cand incepeti sa obositi repede si sa aveti probleme cu coloana. In cea de-a doua parte a anului, problemele dvs. cronice pot avea o revenire spectaculoasa daca le neglijati.