Pop-Rock

Redactia
Pop-Rock. Acorduri Muzicale Pentru Sarbatorile IerniiDoru Isaroiu. (Parlament). "Un Craciun plin de dragoste". Iarna asta ne-a luat cam pe neasteptate. N-am prea avut timp sa simtim cum vine, pentru ca am tot fost plecati in turnee. Acum dam zor cu noul album, caruia ii mai lipsesc doua piese. Probabil...

Pop-Rock

Acorduri Muzicale Pentru Sarbatorile IerniiDoru Isaroiu
(Parlament)
"Un Craciun plin de dragoste"

Iarna asta ne-a luat cam pe neasteptate. N-am prea avut timp sa simtim cum vine, pentru ca am tot fost plecati in turnee. Acum dam zor cu noul album, caruia ii mai lipsesc doua piese. Probabil la primavara il vom lansa. Cand l-am compus, am fost intr-o dispozitie mai romantica, am lasat putin ironia deoparte si am scris mai mult cantece de dragoste. Poate de vina este si iarna, cand suntem cu totii mai sensibili, din cauza Sarbatorilor, pe care le astept si eu nerabdator. Pentru mine, Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare, chiar mai importanta decat ziua mea de nastere. Gandul la acea atmosfera deosebita si faptul ca poti sa-i faci o bucurie celuilalt cumparandu-i un cadou ma face mai optimist. Ani la rand sarbatoream Craciunul acasa, la Targu-Mures, si ce-mi placea cel mai mult era faptul ca atunci imi intalneam toti prietenii vechi si noi. Mergeam sa ne colindam unii pe altii, era o ocazie de a ne aduna la un loc. Anul acesta voi ramane insa in Bucuresti, cu iubita mea, si vom petrece un Craciun plin de dragoste. Insa ma voi revansa de Revelion, cand voi canta chiar la Targu-Mures. Se pare ca muresenii tin foarte mult la formatia noastra.

Radu Almasan
(Bosquito)
"O sa sarbatorim cantand"

Am avut un an nici greu, nici usor, dar oricum deosebit de ceilalti ani, prin faptul ca am scos un album care reprezinta primul nostru succes comercial. E un album care s-a vandut foarte bine, deci a placut mult. Iar cea de-a doua piesa de pe el, "Doua maini", este acum pe locul intai in topul romanesc. Acest sfarsit de an ne-a mai adus si o schimbare in trupa. Darius Neagu a decis ca e mai bine sa plece, pentru ca isi doreste un alt stil de viata, mai linistit. De altfel, cred ca o sa se insoare curand. Ce sa-i faci, asta e stilul de viata al unei formatii. Ce-i drept, noi am avut foarte multe concerte in ultima vreme, chiar si cinci pe saptamana, cred ca asta a fost definitoriu pentru decizia lui Darius. Avem acum un nou tobosar, il cheama Axi Buzac si e foarte talentat. A studiat muzica la Berlin cu profesorul lui Phil Collins. E prima oara cand in formatia noastra se produc schimbari. Pana acum am fost o echipa extraordinar de bine sudata si sper ca lucrul asta se va pastra. Norocul e ca, avand atatea concerte, petrecem mult timp impreuna. Cand mai avem un ragaz, inseamna somn, ceva carti si din nou muzica. De Craciun vom canta. Familiile noastre sunt deja obisnuite cu ideea. Oricum, vorba noastra este "E Craciun atunci cand ne intalnim cu totii". Vom recupera dupa aceea. Cred ca e o sarbatoare pe care fiecare ar trebui sa o traiasca asa cum ii place. Cand eram mic, parca avea alta savoare. Acum o sa o sarbatorim cantand. De Revelion, vom fi intr-un concert la Timisoara. Iar dupa, vom face ce facem in fiecare an. Ne vom strange pentru un bilant si ca sa ne fixam tinta pentru anul care vine. Partea frumoasa este ca anul acesta am anticipat corect si ne-am atins toate punctele propuse. Ne-am dovedit responsabili fata de public, iar publicul a fost foarte aproape de noi.

Mihaela Cernea
(Class)
"Impodobim un brad frumos si la 12 noaptea il asteptam pe Mos Craciun"

Vom sarbatori Craciunul impreuna cu prietenii nostri, la mine acasa. Intotdeauna il facem sa fie ca-n povesti. Impodobim un brad frumos si la 12 noaptea il asteptam pe Mos Craciun. Acum doi ani a fost Calin Geambasu, anul acesta cred ca se va imbraca Florin. Intotdeauna avem parte de o atmosfera deosebita de Craciun, in schimb, in ultimii ani n-am mai simtit deloc bucuria Revelionului. Vom canta anul acesta la Pro Tv. Dar pana atunci, incercam sa ne mai si odihnim, pentru ca ne simtim foarte-foarte obositi. Am fost intr-un turneu in care am cantat alaturi de HiQ si Impact pentru copiii bolnavi de Sida; i-am distrat si am incercat sa-i incurajam. In rest, eu incerc sa-mi termin casa, mai am de cumparat mobila. Catelusa mea impreuna cu catelusul Ancai au facut trei puiuti, dintre care unul i-l vom da Cristinei de la Impact. Anca vrea sa-si schimbe masina, Vladut munceste la studio, mai ales ca in ianuarie vom avea o lansare si planuieste sa plece la schi. Iar Florin a avut din pacate un mic accident, dar totul e bine acum. Le dorim tuturor Sarbatori fericite!

Marcis Nut
(Krypton)
"Sa fim mai buni!"

De Craciun, ar trebui sa incercam sa fim mai buni, sa lasam doar partea frumoasa din noi la vedere, desi, in ceea ce ne priveste, am avut un an in care am tras greu. Suntem fericiti ca albumul "Stresat de timp" este deja lansat pe piata, dar noi speram ca la inceputul anului 2003 sa provocam o schimbare radicala, care sa ne avantajeze. Vom lansa si un nou videoclip la piesa "Am dansat cu norii", acum, inainte de Sarbatori. E o perioada speciala pentru noi. Am avut parte fiecare de multe impliniri personale. Linda asteapta al doilea copil, un baietel. Razvan asteapta sa-i creasca iubita, ca sa o poata lua de nevasta, Eugen asteapta sa-i creasca baietelul, ca sa-l faca chitarist la Krypton, iar eu si cu prietena mea asteptam sa ne terminam facultatile. Si, bineinteles, il astept si pe Mos Craciun, care imi va aduce anul acesta in dar un apartament cu doua camere. In Ajunul Craciunului vom iesi undeva in oras, cu formatia, iar pe 25 vom sta acasa, cu familia. In ianuarie ne vom lua si noi vacanta, iar daca lucrurile vor merge bine, probabil vom incheia un contract si vom pleca sa cantam in Canada, la Toronto. Noroc si sanatate in 2003!Dia Radu