Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Ianuarie. Una dintre definitiile invingatorului suna cam asa: "Un invingator este o persoana care stie sa-si contemple corect esecurile". Vreti sa deveniti invingatori? Luna ianuarie va va oferi aceasta ocazie, confruntandu-va cu situatii in care veti fi tentati sa repetati greseli tr...

Zodiacul Lunii Ianuarie

Una dintre definitiile invingatorului suna cam asa: "Un invingator este o persoana care stie sa-si contemple corect esecurile". Vreti sa deveniti invingatori? Luna ianuarie va va oferi aceasta ocazie, confruntandu-va cu situatii in care veti fi tentati sa repetati greseli trecute. Secretul consta in a nu repeta mecanic greselile inscrise, ca niste clisee, in memoria dvs. Si nu va grabiti. In acest fel, veti depasi momentul de inertie care va impinge spre repetarea greselilor. Nu uitati ca nu ne putem depasi limitele decat in masura in care le acceptam.

Berbec
Acceptati responsabilitatile

Va doriti sa calatoriti din motive profesionale, dar circumstantele va impiedica s-o faceti. Prin calatorie putem intelege insa si un drum scurt, la care sa va intalniti cu o persoana cu putere de decizie. Cautati aceasta persoana pentru a lamuri o problema de responsabilitate si nu reusiti, pentru ca, indiferent cat de putin va convine, dvs. trebuie sa preluati povara acelei sau acelor responsabilitati. Mai mult, veti fi apreciati dupa felul in care ii faceti fata. Incercati sa nu intrati in discutii contradictorii cu factorii de decizie intre 3 si 24 si sa va descurcati singuri. Poate nici nu veti observa, dar pe masura ce preluati, rabdatori, aceste atributiuni nedorite, prestigiul dvs. creste constant, pe cand impulsivitatea si nerabdarea va fac sa pierdeti teren.
Bani: Departe de-a va fi lasat cu punga secata, luna ianuarie va ofera inca din prima saptamana o ocazie frumoasa de castig. Am spus "frumoasa", in loc de "buna", pentru ca, departe de-a fi un efort, va fi o placere pentru dvs. si pe deasupra va alegeti si cu bani. Pana pe 17 incercati sa lansati noi initiative, dar nu va asteptati la rezultate prea rapide.
Dragoste: Fondul comunicarii cu persoana iubita e bun, dar entuziasmul v-a cam scazut. Nu va aratati dezamagirea, pentru ca iubirea nu poate fi un continuu foc de artificii. Rezistati tentatiei unei aventuri de dragul aventurii, care poate sa persiste pana pe 18, si folositi aceasta energie de cuceritor cu cel sau cea fata de care aveti cu adevarat sentimente.
Sanatate: Intre 20 si 31 va consumati enorm. Aveti senzatia ca dispuneti de o energie atomica si, purtati de val, va puteti trezi la sfarsitul lunii cu bateriile goale, cu migrene titanice si chiar cu infectii periculoase.

Taur
Zile de tihna

In cea mai mare parte a lunii vreti sa stati confortabil acasa. N-ar fi rau sa va luati o saptamana-doua de concediu la inceputul lunii, pentru a savura placerea de-a va deconecta si de-a va face program de voie. Doriti sa leneviti si sa va lasati rasfatati si, din cand in cand, sa va rasfatati si prietenii care stiu sa se bucure de viata la fel ca dvs. De ce sa va refuzati aceste placeri simple ? Cu atat mai mult cu cat la serviciu sunteti cu problemele la zi si nu se anunta nici un fel de urgente care sa necesite neaparat prezenta dvs. Multor prieteni le lipseati cam de multisor si intre timp v-ati innoit si repertoriul de glume.
Din 21 va apuca din nou cheful de munca si va puneti pe treaba odihniti si bine dispusi.
Bani: Aici sunt probleme. Cheltuieli neprevazute, datornici neseriosi sau situatii care va obliga sa preluati responsabilitati financiare pentru cineva neajutorat va dau mari batai de cap. Sunteti exasperati ca va trebui sa dati iama in economii, dar dupa 8 se iveste posibilitatea unui castig salvator. Atata doar ca va trebui sa va hotarati si sa actionati repede. Suma obtinuta nu rezolva decat partial si temporar problema de fond.
Dragoste: Prima saptamana a lunii este prilej pentru o dulce intimitate in cuplu. Sunteti amandoi tandri si senzuali, dar dupa 8 puteti fi apucati de gelozie, incat pot aparea situatii conflictuale. Impacarile pot fi la fel de incinse ca si disputele, dar in detrimentul caldurii si relaxarii la care tineti atat de mult.
Sanatate: Probleme fizice propriu-zise nu aveti, mai mult probleme cu reflexele, in sensul ca, mai ales intre 3 si 24 s-ar putea sa va simtiti greoi sau sa aveti senzatia de incheieturi "ruginite". Din acest motiv este posibil sa scapati lucruri pe jos sau sa va loviti de diverse obiecte.

Gemeni
Neliniste si framAntari

Incepeti anul framantati de multe griji, atat pe plan personal, cat si profesional. Va imaginati un viitor sumbru. Ei, nici chiar asa. Avansati cu pasi marunti, deseori dificili, insa va deplasati in directia corecta. Oricat de ciudat v-ar parea, felul in care faceti fata responsabilitatilor profesionale acum, in aceasta situatie apasatoare, va determina masura succesului dvs. ulterior. Pe plan personal, situatia se prezinta la fel. Daca nu va lasati coplesiti de frustrarile pe care le traiti acum, nu le exagerati si faceti eforturi de-a va adapta realitatii asa cum este, nu veti mai avea de tras multa vreme. Ce-a fost mai greu a trecut.
Bani: Nu este exclusa o bonificatie sau o situatie in care la serviciu sa puteti castiga ceva in plus din activitati colaterale sau ajutandu-va colegii. Sau, mai degraba, colegele. Acest lucru se poate intampla in prima saptamana a lunii. In restul lunii, banii va pot veni din asocieri. Se poate ca un barbat sa va puna in legatura cu o persoana cu mare putere financiara care ar putea fi interesata sa va coopteze intr-un proiect.
Dragoste: Din 8, viata dvs. sentimentala incepe in fine sa ia amploare. Si nu doar la modul simpatic-declarativ, jucaus. Se pare ca lucrurile devin serioase, pentru ca relatia prezinta toate ingredientele necesare: gentilete, pasiune si bogatie emotionala. N-ar trebui sa va lipseasca nimic, totusi mai aveti retineri. De ce?!
Sanatate: De fiecare data cand seful dvs., Mercur (asociat cu sanatatea in general, dar cu zodia dvs. in particular) o ia de-a-ndoaselea, starea sanatatii dvs. are de suferit. Si cum intre 3 si 24 vindecatorul-sef este suparat, va resimtiti. Vizati sunt in primul rand umerii si caile respiratorii superioare. Dar chiar daca faceti cumva vreun puseu de febra intre 7 si 17, va reveniti destul de usor.

</b><b>Rac
Contati pe prieteni

Porniti in noul an cu o stare buna, plini de idei pe care doriti sa le puneti in practica. Exista totusi o problema care nu va da pace, poate un conflict nerezolvat cu autoritatile sau dusmania ascunsa a unui barbat cu influenta. Deocamdata, aveti posibilitatea de-a atenua aceasta tensiune cu ajutorul prietenilor. Unii dintre ei pot interveni pe langa inamicul dvs. nedeclarat cu destul succes. Adresati-va cu incredere prietenilor dvs., care de-abia asteapta sa va fie si ei de folos.
Dupa 8 va veti simti bine la serviciu, lucrati cu placere si eficienta. Stiti sa creati o atmosfera placuta, fara ca discutiile cu tenta personala sa interfereze cu treaba care trebuie facuta.
Bani: Cu toate ca luna cadourilor s-a incheiat, puteti primi cadouri de la un admirator. Sunt obiecte pe care vi le doreati, deci economisiti bani, asa ca putem considera ca i-ati castigat. Oricum e un castig, nu o pierdere. Dvs. insiva aveti idei potential aducatoare de castig, asa ca n-aveti decat sa treceti la punerea lor in aplicare, pentru ca fonduri exista. Daca nu le aveti dvs., gasiti cu usurinta persoane convinse ca meritati sa investeasca in dvs.
Dragoste:Femeilor din Rac le merge mai bine decat barbatilor, cel putin pana pe 20. Simtiti ca partenerul dvs. este un partener real, ca va este alaturi si se implica in relatia de cuplu, in ciuda unor discutii minore care pot aparea in perioada 3-24. Pentru barbatii zodiei, lucrurile sunt mai complicate. La dvs., discutiile pot avea urmari neplacute, iar implicarea dvs. poate trece drept posesivitate. De care, la un examen obiectiv, nu sunteti departe.
Sanatate: Nu confundati starea sufleteasca buna cu rezistenta. Luati-o usor in primele doua saptamani ale lunii, pentru a va intra in ritm si pentru a nu avea probleme cu sistemul osos. Un supliment de calciu si vitamina D ar fi binevenit. Desi energia v-a mai revenit, obositi totusi destul de usor. Dupa 17, Marte va insufla un plus de energie.

</b><b>Leu
Echilibru perfect

Incepeti anul increzatori, si pe buna dreptate. Stiti ce vreti si cum sa obtineti ceea ce vreti. Daca va mai lipsea un dram de incredere, il veti castiga si pe acesta. Proiectele dvs. personale sunt realiste, este chiar posibil sa va multumiti cu succese modice, cand puteti obtine mai mult. In final, depinde de dvs.
In ianuarie e bine sa primiti musafiri. Intrunirile se vor dovedi animate si interesante si va vor stimula instinctele sociale. Ceea ce e important, pentru ca anul acesta veti fi mai mondeni ca oricand. Luati-o ca pe o incalzire si exersati-va talentele de gazda. Cu toata tentatia mondenitatii, nu-i bine sa va indepartati de prietenii vechi si incercati. Veti avea nevoie de ei mai curand decat va asteptati.
Bani: Stati bine si aveti proiecte in derulare. Se poate sa va fi asteptat la rezultate mai rapide sau mai spectaculoase, dar nici cele de-acum nu sunt de lepadat. Aveti rabdare, cresterea este putin mai lenta, dar sigura.
Dragoste: Inca din ianuarie, planetele va semnalizeaza ca ati intrat intr-un an al implinirilor din acest punct de vedere. Dupa data de 8, s-ar putea sa va sensibilizati la atentiile insistente ale unui admirator infocat. Atat de infocat, incat banuim ca este nascut in zodia Berbecului. In orice caz, dupa data de 18 incepe sa va fie greu sa rezistati atractiei pe care incepeti s-o simtiti. Din 21, va vine mai usor sa decideti cum veti proceda. Poate fi o decizie spontana, dar corecta.
Sanatate: Fiind firi atat de active, s-ar putea sa nu va dati seama la timp cat sunteti de solicitati. De aceea puteti deveni destul de irascibili la serviciu intre 3 si 24, ceea ce nu e de dorit. Dar puteti deveni nervosi si pentru ca nu va simti prea bine si nu vreti sa recunoasteti acest lucru. Feriti-va de gripa, pentru ca va poate afecta inima. Si coloana va poate da de furca.

</b><b>Fecioara
Obsesii profesionale

Anumite probleme profesionale va pot preocupa aproape obsesiv sau pot sa va trezeasca temeri exagerate. Nu sunteti tocmai primii in topul simpatiilor sefului sau sunteti nevoiti sa va confruntati cu niscaiva probleme oficiale ori administrative, care se lasa descurcate cu mare greutate. Pana pe data de 21 va pot ajuta anumiti colegi sau subordonati cu care sunteti amici. Ei nu va rezolva problemele, dar va netezesc calea ca dvs. sa le dati de cap cu mai multa usurinta. Este un ajutor important, pentru care trebuie sa le fiti recunoscatori. Aveti si un ajutor invizibil, in persoana cuiva care va sprijina discret, din culise.
Bani: O buna parte din castigul realizat in primele zile ale lunii va fi cheltuit pentru casa. Nu pentru reparatii, ci pentru a va face locuinta mai frumoasa si mai confortabila. Trebuie sa stiti totusi cat de mult va puteti intinde, pentru ca pe masura ce investiti, va vin noi idei, bune de altfel, dar a caror punere in practica mai poate astepta. Daca vreti sa faceti totul acum, s-ar putea sa ajungeti la un moment dat, dupa data de 18, in impas. Dar nu pentru multa vreme.
Dragoste:E, dar e cu nabadai. Principala problema e cea a comunicarii. Intre 3 si 24, dvs. si obiectul afectiunii dvs. pareti sa vorbiti limbi diferite, care gadila in mod neplacut urechile. Cu rezultatele previzibile. Solutia cea mai la indemana si mai eficienta, cel putin pana pe 20, este sa recurgeti la comunicarea nonverbala.
Sanatate: Acest domeniu care va preocupa constant, pe unii dintre dvs. pana la ipohondrie, nu va va da batai semnificative de cap. Poate nivelul energiei dvs. va fi fluctuant, dar in limite rezonabile. Doar in ultimele 10 zile ale lunii pot aparea aritmii cardiace sau dureri de coloana, in special in zona toracica. Palpitatiile sunt probabil de natura functionala, nu organica, asa ca n-aveti motive serioase de ingrijorare.

</b><b>Balanta
De unul singur

Problemele dvs. personale trec pe primul front in ianuarie. Restul lumii va intereseaza mai putin. Se poate ca intre 3 si 24 sa va retrageti in casa si sa reduceti comunicarea cu cei din jur la minimum. Sau sa fiti reci si distanti.
Unii dintre dvs. au probleme la scoala, fiind timorati de examene sau de anumiti profesori care par sa fie nejustificat de exigenti. Ceea ce nu stiti este ca severitatea lor este cauzata de faptul ca evoluati sub posibilitati si doresc sa va forteze sa va puneti in valoare potentialul. Nu va dati seama acum, insa aceste eforturi va vor fi de folos in viitor si va vor deprinde cu o anumita atitudine, si anume sa va mobilizati fortele atunci cand vi se cere, nu doar cand considerati dvs. de cuviinta. Se poate ca si sefii sa astepte in ianuarie mai mult de la dvs.
Bani: Intrati in 2003 cu o situatie financiara multumitoare, dar banii va plac si nu veti intarzia sa actionati de indata ce se iveste o noua ocazie de castig, ceea ce se va intampla dupa toate probabilitatile pana pe 17. Daca mai tarziu mai apare ceva, nu veti mai fi la fel de motivati s-o exploatati.
Dragoste: Aici este frumusetea si beleaua totodata. Frumusetea, pentru ca va asteptati sa traiti emotii extraordinare, aveti certitudinea ca va este dat sa traiti o pasiune iesita din comun. Beleaua, pentru ca in contrast cu asteptarile dvs. delicate si intense totodata, apar momente care va trezesc brusc, ca un dus rece. Dupa data de 21 intervine insa o schimbare pozitiva, in sensul ca deveniti mai realisti si constatati ca, pana la urma, realitatea contine destule elemente ale visului dvs. pentru a va fi pe plac.
Sanatate: Nimic nu vine sa va tulbure starea fizica. Atata doar ca aveti mai multa energie decat in mod obisnuit. Dupa data de 8, rezistenta dvs. la efort se accentueaza si va reveniti mai usor dupa starile de oboseala.

Scorpion
Ambitii marete

Sunteti destul de multumiti de succesele profesionale pe care le-ati obtinut anul trecut, insa nutriti in continuare mari ambitii. Va decideti - si bine faceti - sa procedati cu moderatie si prudenta, fara a-i lasa pe ceilalti sa intuiasca anvergura scopurilor dvs. Actiunile pe care le intreprindeti in acest sens pana pe 26 vor fi inspirate. Dupa aceasta data, ar fi bine sa faceti un pas inapoi si sa accentuati mai mult comunicarea personala cu partenerii sau sponsorii dvs., lasand deoparte pentru un timp interesele. Intre 4 si 24 ar fi bine sa fiti rezervati in exprimarea opiniilor personale, mai ales daca iesiti cu grupuri mai mari de amici, pentru ca, fara sa vreti neaparat, puteti parea radicali.
Bani: Capitolul castigurilor este in prim-plan in ianuarie, iar posibilitatile sunt multiple. Ele includ tranzactii curente profitabile si afaceri pe termen lung, a caror punere la punct necesita o strategie impecabila si multa rabdare, dar care in final va pot asigura o bunastare de invidiat. Arta consta in a jongla corect cu timpul si de-a fi extrem de corecti in respectarea termenelor si obligatiilor care va revin, mai ales in cazul afacerilor pe termen lung, care va pun uneori la incercare rabdarea.
Dragoste: La inceputul lunii aveti foarte mult farmec personal si pana pe 17 magnetismul dvs. va avea un impact deosebit asupra celor din jur, dar mai cu seama asupra partenerului. Dvs. nu sunteti insa foarte preocupati de probleme sentimentale, poate pentru ca aveti un echilibru interior si un echilibru prin activitatile dvs. care fac sa acordati prioritate altor preocupari in ianuarie.
Sanatate: Pana pe 17 sunteti intr-o superforma, dar nici restul lunii n-avem de ce sa va plangem de mila.

Sagetator
Marii castigatori

Ianuarie este o noua luna stabilizatoare in viata dvs. Va simtiti mult mai increzatori in posibilitatile dvs., optimismul v-a revenit, iar talentele dvs. incep din nou sa se faca remarcate. Aceasta conjunctura, care dureaza pe parcursul intregii luni, ar trebui exploatata la maximum. Pana pe 7, va puteti baza si pe sfaturile sau sprijinul discret, dar eficient, al unei prietene, dupa 18 insa puteti fi tinta unor atacuri indirecte, puse la cale de catre un barbat care are impresia ca-i stati in drum si doreste sa va inlature. S-ar putea sa fie vorba despre un coleg de serviciu, care are insa grija sa evite orice confruntare directa. Din fericire, sefii sunt de partea dvs. si aceasta dusmanie nu va avea repercusiuni asupra carierei, ci poate avea efect opus celui scontat, si anume sa va puna in valoare calitatile.
Bani: Nu este bine sa cedati indemnurilor unui barbat care incearca sa va propuna afaceri, cel putin nu in perioada 3-24. Se pare ca intentiile sale ar fi sa investeasca un minimum de bani, iar dvs. sa faceti toata treaba si, mai mult, sa preluati toate responsabilitatile. Un echilibru mai echitabil poate fi obtinut in ultima saptamana a lunii.
Dragoste: Este dificil sa va tot izbiti de raceala si exigentele unui partener care s-a erijat in singurul factor decizional din relatie si se asteapta ca dvs. sa faceti doar ceea ce va este impus. Dar din 8 ianuarie planeta Venus va adauga un plus de farmec si gasiti suficiente resurse pentru a nu pune capat incercarilor de-a readuce caldura emotionala in cuplu. Sunteti cat se poate de convingatori, daca nu chiar irezistibili, intre 20 si 31. In orice caz, in ianuarie treziti interesul afectiv al multor persoane si nu este vorba despre un interes pasager.
Sanatate: Pe masura ce luna progreseaza, sanatatea dvs. se fortifica. Din 18 se poate sa fiti agitati si foarte grabiti, ceea ar putea duce la incidente nesemnificative.

Capricorn
Atentie cum vorbiti!

Problemele dvs. cele mai importante in ianuarie vor fi, in perioada 3-24, cele legate de comunicare. Puteti fi excesiv de autoritari sau chiar sa bruscati oamenii cu care discutati, cu toate ca asta nu va sta in fire. Asta se petrece din cauza dorintei dvs. de-a fi eficienti cu orice pret si de-a economisi cat mai mult timp. Ganditi-va insa ca ceilalti nu au nici o vina ca dvs. v-ati luat atatea pe cap. Totusi, va puteti astepta la reusite, dar intr-un mod mai ciudat. Cand lucrurile par sa mearga mai greu, va vine fie o idee salvatoare, fie circumstantele se schimba intr-un fel neprevazut, fie va sar in ajutor prietenii, fie intervine o combinatie a acestor trei factori. Rezistenta dvs. psihologica va consolideaza pozitia profesionala.
Bani: Din 21, in problemele dvs. financiare intervine un factor dinamizator, in persoana unui barbat. Proiectul acestuia vi se poate parea pe alocuri hazardat si nu aveti la dispozitie prea multe fonduri de investitie, insa nu respingeti propunerea, cum va vine sa faceti. Examinati potentialul ideii si puteti ajunge la concluzia ca transpunerea sa in practica nu este prea dificila. Efortul initial poate duce la profit mai repede decat sperati.
Dragoste: Intre 3 si 24 nu prea reusiti sa intrati pe frecventa de comunicare cu partenerul. Atitudinea dvs. este destul de pragmatica. Motivul poate fi faptul ca relatia a obosit sau dvs. ati obosit sa investiti in ea. Atitudinea interioara de renuntare la relatia stabila poate duce, dupa 8, la inceperea unei alte relatii, cu o mare incarcatura emotionala, al carei secret il paziti cu strasnicie.
Sanatate: In general buna, cu exceptia problemelor puse de reumatism care va poate afecta incheieturile, in special genunchii, intre 3 si 24. Afectiunea secreta a unor persoane este cea care va incarca pozitiv si va da putere.

Varsator
Siguranta de sine

Ianuarie debuteaza cu un succes profesional, care va inspira sa luati anumite initiative. Si acestea vor fi bine primite, cu conditia sa le faceti cunoscute sefilor dvs. pana pe data de 17. Din 21 simtiti cum individualitatea dvs. se defineste si incepe sa capete din nou acele contururi nete care va caracterizeaza de fapt. Dupa 8, intalnirile cu prietenii vor fi cele care va vor stimula inventivitatea si gandirea originala. Va gasiti in compania unor persoane pline de vitalitate, fara a fi stridente sau obositoare. Discutiile in contradictoriu intre 4 si 24 cu un barbat de la serviciu va pot atrage mici neplaceri. Este totusi preferabil sa le evitati, pentru ca ar putea sa genereze barfe, iar dvs. detestati barfele.
Bani: Sunteti multumiti cu ce castigati acum si nu cautati neaparat castiguri suplimentare in alta parte, pentru ca stiti ca sefii v-au luat la ochi, in sensul bun al cuvantului, si nu va vor neglija din punct de vedere al retributiei. Dupa 7 se poate ivi totusi o ocazie tentanta, fara s-o cautati, dar nu va veti hotari sa treceti la actiune decat dupa 17.
Dragoste: Ciudata zodie, ciudate reactii. Daca relatia in care sunteti acum merge bine - si dvs. sunteti primii care o considera o relatie reusita -, de ce nu renuntati la obsesia dvs. legata de o poveste de dragoste din trecut, de care ar fi trebuit sa va desprindeti de mult? Aveti sentimentul unor obligatii neduse la bun sfarsit sau va simtiti vinovati din motive pe care numai dvs. le stiti? Cautati raspunsul la aceste intrebari, pentru ca situatia asta nu poate dura la nesfarsit.
Sanatate: Sunteti intr-un oarecare echilibru, pe care il simtiti inca fragil. Labele picioarelor si gambele va mai dau uneori senzatii stranii, dar suportabile. Intre 3 si 24 gleznele si genunchii va scapa usor, asa ca purtati incaltaminte comoda. Tonusul fizic si psihic va revine din 21.

</b>
<b>
Pesti
Succes profesional

Sunteti preocupati de visuri de marire, pe care le puteti discuta pana in jurul datei de 21 cu un barbat care da impresia ca va intelege. Problema e ca el va da ghes sa treceti la actiune, dar nu prea reuseste sa va convinga. Unele dintre ideile dvs. sunt foarte bune, altele - total irealizabile, iar acest prieten-confident va ajuta sa le triati. Dar ce folos, daca nu vreti sa treceti la treaba? Aspectele practice va sperie, dar nu puteti sti daca aveti sanse de reusita decat daca incercati. Acasa, figura dvs. ursuza nu mai sperie pe nimeni, toata lumea si-a dat seama ca supararea v-a trecut si pur si simplu nu reusiti sa iesiti din rol. La serviciu aveti o luna neobisnuit de buna, intrunind atat simpatia colegilor, cat si a sefilor. Evitati certurile cu prietenii intre 3 si 24.
Bani:Pentru ca tot intruniti simpatiile sefilor, aflati ca nu este vorba de o simpatie pur personala, ea se datoreaza si respectului acestora pentru competenta dvs. profesionala. Nu trebuie sa cereti o marire de salariu - cei in masura sa decida se gandesc singuri ca meritati mai mult. O asemenea hotarare poate fi luata oricand dupa 18.
Dragoste: Nu sunteti prea hotarati. La inceputul lunii puteti fi atrasi de o persoana care va impresioneaza prin farmecul si eruditia sa, va ambalati si pareti convinsi ca asta vreti (poate chiar sunteti). Mai incolo insa, va simtiti brusc atrasi de o persoana care detine o functie care-o inconjoara cu o aura de putere. Iar sunteti convinsi si, mai grav, convingatori. Este surprinzator ca dvs., care de obicei seduceti intr-un mod aproape insesizabil de subtil, va ambalati acum de parca ati fi Berbeci. Fiti atenti!
Sanatate: Observati o binevenita stabilizare a energiei dvs., iar din 21 puteti conta si pe o portie de energie suplimentara. Eforturile prelungite ar trebui totusi evitate.