Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Februarie. - In multe privinte, Februarie este o luna de rascruce pentru multi dintre noi. Din 13 si pana pe 26 sunt posibile infruntari crancene, legate de putere, atat in plan profesional, cat si in sfera emotionalului. Sa fim atenti sa nu ne ambalam in aceste domenii, procedand far...

Zodiacul Lunii Februarie

- In multe privinte, Februarie este o luna de rascruce pentru multi dintre noi. Din 13 si pana pe 26 sunt posibile infruntari crancene, legate de putere, atat in plan profesional, cat si in sfera emotionalului. Sa fim atenti sa nu ne ambalam in aceste domenii, procedand fara onestitate sau in virtutea nevoii de-a compensa anumite frustrari. Pe parcursul perioadei mentionate este bine sa evitam calatoriile. Putem scapa de o mare parte a pericolelor care ne pasc daca ne urmam intuitia, care functioneaza fara gres -

Berbec
Marte va protejeaza

Marte, planeta Berbecilor, va va proteja toata luna, dandu-va un dinamism de exceptie. Simtiti nevoia imperioasa de-a va misca, de-a merge de colo-colo, pentru a rezolva, unde este cazul, in forta diverse probleme. "Unda verde" la drum aveti insa doar pe parcursul primelor patru zile ale lunii, dupa care ar fi bine sa ramaneti frumusel acasa. Dupa 26, planetele va redeschid posibilitatea de-a va deplasa fara risc.
Cariera: Cu toate greutatile pe care le intampinati, cu toate conflictele pe care trebuie sa le aplanati (ceea ce va vine foarte greu, tinand cont de temperamentul dvs. navalnic si bataios), puteti obtine succese importante. Mai ales daca respectati perioada periculoasa 13-26. Pana pe 19, comunicati cu usurinta si claritate, putand pune la punct probleme legate de structura lucrurilor pe care le faceti.
Bani: O crestere a veniturilor sau o bonificatie grasa va poate reveni, cu conditia de-a va stapani nervii, intinsi la maximum, in perioada nefasta, mentionata mai sus. Daca va lasati antrenati in conflicte, intrigi sau dusmanii, statutul si credibilitatea dvs. pot fi afectate destul de grav si puteti inregistra si pierderi financiare. De dvs. depinde.
Dragoste: Sunteti pe cale sa va indragostiti sau sunteti in postura in care cineva da semnale delicate sau inconfundabile, cum ca ar fi interesat de dvs. Depasiti-va rezervele, daca vreti sa traiti momente de vis, care sa va multumeasca pe deplin nevoia de dragoste romantica.
Sanatate: Incercati sa va descarcati energia nervoasa prin miscare, dar fara a face excese. Miscarea de intretinere este cea pe care v-o recomandam, nu sporturile, in care exista posibilitatea sa va accidentati. Dupa data de 20, s-ar putea sa aveti palpitatii si sa va necajeasca si coloana vertebrala.

Taur
Profesia in prim plan

Va prieste statul acasa. In interiorul placut si confortabil pe care vi l-ati creat, puteti sa va scuturati de multe griji. Daca invitati persoane influente, va veti putea consulta cu ele in privinta unor probleme importante si va vor veni idei de zile mari. Sa nu le respingeti, pe motiv ca ar fi nascute asupra unui pahar cu vin. Sunt idei cu adevarat inspirate si nu depinde decat de dvs. sa le transpuneti in practica, dar pentru asta trebuie sa depasiti o oarecare lene inertiala care v-ar putea tine pe loc.
Cariera: In februarie n-o sa va plangeti de lipsa de munca! O persoana dinamica va insufla entuziasm, atragandu-va intr-un psroiect interesant. S-ar putea sa aveti impresia ca persoana respectiva tine musai sa-si exercite singura autoritatea in cadrul proiectului pe care vi-l propune. Realitatea e insa ca aveti nevoie de autoritatea acestui personaj, pentru a putea demara actiunea. Pana pe 26, nu e indicat sa semnati nici un fel ce contracte sau intelegeri.
Bani:Dupa 22, muntele de exasperari care s-a acumulat, incepe, incet-incet, sa se risipeasca. Procedati cu atentie, inaintea acestei date, nu va razvratiti daca va mai vin niscaiva plati din urma si nu declansati, inainte de aceasta data, discutii pe tema banilor. Un proiect legat de strainatate sau studii poate da roade financiare dupa 5.
Dragoste:Se poate sa aveti mult mai multa nevoie de exprimarea fizica a sentimentelor sau sa fiti coplesiti de emotii amestecate, care provin dintr-un strat profund al fiintei dvs. Manifestarea lor ar trebui insa controlata, pentru ca sunt foarte intense si nici dvs., cu binecunoscutul dvs. echilibru, nu stiti sa le tineti mereu sub control.
Sanatate: Cu toate tensiunile care va afecteaza, sunteti intr-o forma fizica neasteptat de buna, in sensul ca descoperiti noi resurse de energie, exact atunci cand va credeati la capatul puterilor. Nu evitati muncile extenuante, pentru ca prin aceste eforturi deveniti constienti de aceste rezerve incredibile.

Gemeni
Posibile mari schimbari

Februarie se poate dovedi o luna decisiva pentru intreaga dvs. existenta. Va veti simti in stare sa luati hotarari radicale, bine fundamentate, privind viitorul dvs. pe toate planurile. Insa in cazul in care fugiti de responsabilitatea unor astfel de decizii, ele vor fi luate in locul dvs. si se prea poate sa le resimtiti ca fiind lovituri nedrepte ale soartei. Daca v-ati pregatit, cumpanind cu seriozitate prioritatile noii ipostaze in care ati ajuns, nu mai trebuie decat sa stiti ca nu este bine sa le puneti in practica intre 13 si 26 ale lunii, cand puteti cadea prada unor impulsuri emotionale puternice.
Cariera: Aici se poate produce cotitura cea mai vizibila in existenta dvs. de pana acum. Daca ati invatat lectia responsabilitatilor duse pana la capat, daca n-ati cartit la muncile pe care le-ati considerat nedemne de dvs., carora le-ati fost probabil supusi in ultimii 2 ani, si cu toate acestea, circumstantele nu v-au permis sa avansati, este probabil, cazul sa plecati. Nu actionati concret intre 13 si 26, daca vreti sa impiedicati alte neplaceri.
Bani: Zona de echilibru instabil. Daca nu va controlati, puteti sa faceti datorii sau sa cheltuiti economii de care veti avea nevoie.
Dragoste: Foarte probabil, partenerul dvs. nu va va incuraja sau nu va sti sa va stea alaturi in perioada aceasta dificila. Sunt posibile reprosuri, scandaluri in toata regula si chiar rupturi. Daca persoana de langa dvs. nu reuseste sa-si demonstreze devotamentul, ar fi cazul sa reconsiderati intreaga legatura.
Sanatate: Precara, din multe puncte de vedere. Tensiunea din muschi accentueaza "rugina" din incheieturile umerilor si mainilor. Si genunchii sunt afectati. Cea mai buna perioada este 6-13.

Rac
Influente contradictorii

In viata dvs. se intampla ceva paradoxal. Greutatile pe care vi le fac autoritatile sau dusmania ascunsa a unui personaj autoritar si inflexibil se pot intoarce in favoarea dvs., cu conditia sa nu va pierdeti cumpatul intre 13 si 26. In nici un caz nu v-am sfatui sa recurgeti la ajutorul unor persoane influente, care ar actiona, e drept, in interesul dvs., dar pe cai incorecte. Folositi-va armele dvs. cele mai de nadejde: intuitia si diplomatia, dublate de rabdare. In felul acesta, planurile dvs. pot suferi intarzieri, insa tocmai intarzierile in cauza va vor da posibilitatea de-a asigura o baza solida planurilor dvs. viitoare.
Cariera: Aceeasi perioada fatidica va afecteaza direct la serviciu. Pana pe 4, colaborarea cu colegii sau subordonatii merge struna, insa dupa aceea pot sa apara intrigi sau invidii, in fata carora sa fiti neputinciosi. Vedeti-va de treaba fara a raspunde la provocari, altfel autoritatea dvs. poate avea de suferit.
Bani: Jupiter va ofera o mare sansa financiara, pe care Neptun, planeta iluziilor, o poate insa anula. Vigilenta!
Dragoste: Din 6, intervine o relaxare mult asteptata in viata dvs. emotionala. Discutiile purtate cu partenerul de cuplu, inca din primele zile ale lunii, incep sa-si faca simtit efectul. Tot ce va mai ramane de facut este sa primiti cu recunostinta manifestarile sale de afectiune.
Sanatate: In prima saptamana a lunii aveti un tonus bun si energiile dvs. se armonizeaza frumos. Intre 13 si 26, trebuie sa fiti cat se poate de atenti. Femeile din Rac pot avea un ciclu menstrual hemoragic. Infectiile aparatului uro-genital si ale rectului sunt de asemenea posibile, de asemenea migrenele severe. Tensiunea intraoculara poate sa creasca, asa ca ar fi indicat sa va menajati ochii.

Leu
Inspiratie creatoare

Se poate sa fiti obositi de atatea succese sau de prea multa mondenitate. Doriti sa va distantati putin de realizarile dvs. din ultima vreme, pentru a le putea estima obiectiv, dar nu prea reusiti, fiindca sunteti atrasi in tot mai multe si tot mai seducatoare proiecte. Aveti o sensibilitate artistica pronuntata si puteti atrage cu mare usurinta simpatia. Pe dvs., aspectul tensionat, acut in perioada 13-26, va ameninta in relatiile de prietenie.
Cariera: Numerosii nativi din Leu care activeaza intr-un domeniu artistic vor fi propulsati in prim-plan, cucerind admiratia celor care ajung sa le vada realizarile. Puteti deveni favoritii publicului mai ales in cazul in care participati la o actiune de grup, pentru ca veti fi pusi in valoare de cei alaturi de care expuneti, jucati sau cantati. Inspiratia creatoare ii insoteste si pe Leii mai practici, cu conditia sa nu-si respinga intuitia.
Bani: Situatia dvs. financiara devine mai buna in ultimele zece zile ale lunii. Investitiile comune, facute cu sau la initiativa unui barbat energic, pot duce, nu peste mult timp, la castiguri suplimentare. Dar nu luna asta.
Dragoste: Aspectele planetare privind viata dvs. afectiva in februarie sunt cum nu se poate mai ciudate si mai contradictorii. Acea poveste veche de amor, pe care ati incercat s-o rationalizati sau s-o transformati intr-o prietenie, ajunge la un deznodamant hiperemotional si turbulent, probabil in perioada 13-26, cand amandoi va puteti descarca emotiile reprimate. "Descarcarea" va avea un caracter exploziv si poate fi asemenea unei exorcizari, care va elibereaza psihologic pentru urmatoarea dvs. relatie sau pentru a va ajuta sa va faceti ordine in relatia actuala.
Sanatate: Apetenta pentru miscare din prima parte a lunii va ajuta sa va mentineti in forma. Aratati bine si va simtiti bine, fizic si psihic.

Fecioara
Tensiuni

Focarul tensiunilor din aceasta luna se gaseste acasa, unde nemultumiri indelung ascunse sau negate risca sa explodeze vulcanic in perioada 13-26. Lasati-le sa iasa, dar nu le dati amploare si incercati sa nu va lasati antrenati de emotiile puternice care vor iesi la suprafata cu aceasta ocazie. Pana pe data de 4, exista posibilitatea de-a clarifica multe lucruri intr-un mod amiabil si civilizat, asa ca ar fi bine sa incepeti abordarea problemelor din primele zile ale lunii, pentru a va despovara de cat mai mult din incarcatura negativa.
Cariera: Perioada periculoasa de care am pomenit isi face simtit efectul si asupra carierei, unde dvs., disciplinati si rabdatori de fel, va puteti iesi din fire. Aici va sfatuim insa sa nu sariti la beregata sefilor sau a persoanelor in functii de autoritate, de care sunteti nemultumiti, pentru ca exista riscul sa stricati totul la spartul targului. In acest caz, va veti gasi in postura de-a fi muncit pe rupte, in conditii ostile si pentru ca v-ati pierdut cu firea pe ultima suta, altii sa culeaga roadele.
Bani: Va faceti probabil nervi din cauza cheltuielilor legate de casa, care va secatuiesc. Dar intre 5 si 13 gasiti solutii inventive pentru a va reface deficitul. Tranzactiile sau negocierile efectuate in aceasta perioada vor fi rodnice. Folosim pluralul, pentru ca oportunitatile care se ivesc pot fi multiple.
Dragoste: O noua relatie se poate infiripa cu incepere de pe data de 5, una in care comunicarea afectiva cu obiectul interesului dvs. sa decurga cu multa naturalete si caldura. Ceea ce va surprinde la aceasta relatie incipienta este probabil amestecul de inteligenta si spontaneitate a respectivei persoane.
Sanatate: Aveti un ritm foarte inegal de munca si cel mai mult spor il aveti pana pe 19. Agitatia mentala se instaleaza dupa data de 14 si va poate accentua problemele legate de somn (somn greu, neodihnitor sau insomnii). Nu prea va puteti baza pe reflexe.

Balanta
Pe cai

Sapte planete va protejeaza, garantandu-va o forma fizica excelenta si succes profesional. Dar atentie: sa nu porniti la drum in februarie decat in primele patru sau ultimele patru zile ale lunii. Chiar daca ar trebui sa calatoriti in interes de serviciu sau studii, incercati sa ocoliti aceste deplasari, care nu se petrec sub auspicii bune.
Cariera: Totul decurge normal, pe o nota pozitiva. Dupa 20, puteti incepe sa lucrati la un proiect nou, care sa va permita sa va aplicati cunostintele acumulate intre timp. Veti avea surpriza de-a constata cat de mult va ajuta experienta dobandita.
Bani: Nu va bateti prea mult capul cu banii, aveti cele necesare asigurate si va ganditi mai mult cum trebuie sa-i rostuiti decat cum sa-i obtineti. Se poate sa investiti in casa, dar nu pe obiecte utilitare, ci pe lucruri frumoase.
Dragoste: Sunteti intr-o stare de mare disponibilitate afectiva si aveti nevoie sa va manifestati sentimentele cu multa delicatete. Receptati starea persoanelor care va sunt dragi cu o usurinta incredibila si sunteti in stare sa va puneti, practic fara nici un efort, in pielea lor. Aceasta situatie favorizeaza noile legaturi si nu este deloc exclus sa va indragostiti de cineva la prima vedere.
Sanatate: Aveti mai multa activitate ca de obicei, cel putin pana pe data de 13. Mobilitatea crescuta si apetenta pentru miscare ar putea sa va motiveze sa va duceti la sala sau sa va apucati de un sport care sa dezvolte reflexele fine. Dupa 20, primiti un aport de energie, dar daca va implicati in prea multe lucruri, puteti avea aritmii cardiace sau dureri de coloana, mai ales in zona toracica.

Scorpion
Provocarile va mobilizeaza

Numeroase planete prost plasate fata de semnul dvs. zodical va cauta pricina... Veti izbuti sa le tineti piept, mobilizandu-va exemplar, mai ales in jurul datei de 16 (momentul de criza). Unul din domeniile agitate este legat chiar de casa, vesnica problema a Scorpionilor. S-ar putea sa fie nevoie sa va mutati pe neasteptate, din cauza unui incident (teava sparta sau ceva de genul acesta), sau sa fiti pusi in situatia de-a amana o mutare. Alternativ, este posibil sa nu stiti ce sa mai faceti cu persoanele care apar pe neasteptate in pragul locuintei dvs. si care va dau peste cap toate planurile. Aceste "scoateri din ritm" nu va afecteaza insa in totalitate intr-o maniera negativa, ci va sunt si de folos.
Cariera: Daca veti confunda puterea banilor cu influenta personala si va repeziti la castiguri mari, in timp scurt, cariera dvs. poate avea de suferit pe termen lung. Mai mult, se pot isca o groaza de neintelegeri, intre 13 si 26, daca nu veti lua in seama sfaturile unei persoane mai in varsta, cu multa experienta.
Bani: In aceeasi perioada aveti tendinta de-a cadea dintr-o extrema in alta, respectiv sa treceti de la o atitudine excesiv de "economicoasa" la cheltuieli "de ciuda". Daca nu va iese o speculatie, va poate apuca cheful sa va razbunati, tocandu-va din rezerve.
Dragoste: Unii dintre dvs. au probleme cu sexualitatea - se poate sa treceti printr-o perioada in care sa nu va recunoasteti propria natura emotionala si erotica. Nu va speriati, este ceva temporar. Raceala si dezinteresul dvs. pot fi rezultatul unor emotii negative, pe care nu le-ati manifestat la timp. Dupa 20, in peisajul vietii dvs. amoroase poate aparea cineva nou.
Sanatate: Intre 13 si 26 nu este bine sa conduceti sau sa va manifestati furiile fara restrictii. In ambele cazuri, exista pericol de accidente.

Sagetator
Probleme!

Oluna plina de turbulente. Pluton se dueleaza cu Saturn chiar in zodia dvs. Ar fi bine daca v-ati face bilantul tuturor traumelor si starilor negative acumulate in ultimii ani. In felul acesta, impulsul de-a da frau liber nemultumirilor dvs., pe care-l veti resimti foarte puternic intre 13 si 26, va produce mai putine pagube - dvs. si celor din jur. Inca un sfat: anuntati-i pe cei fata de care nutriti resentimente ca ele exista si ca se afla in stare iminenta de-a rabufni. In felul acesta nu vor fi luati atat de tare prin surprindere, iar dvs. nu veti mai avea remuscari dupa ce izbucniti. Nu va fortati sa tineti in continuare in dvs. "otrava" adunata, dar luati-va mijloace de precautie ca s-o faceti in limite civilizate.
Cariera: In multe cazuri, aveti senzatia ca partenerul dvs. este sursa stagnarii dvs. sau a locului nesatisfacator in care va gasiti. Aveti impresia ca, daca partenerul nu s-ar fi cramponat atat de mult de o siguranta meschina, ati fi putut risca mai mult si ati fi putut progresa in consecinta. Nu va transformati partenerul in tap ispasitor, pentru ca, vorba americanilor, "pentru a dansa tango e nevoie de doua persoane".
Bani: Nu riscati! Acelasi Saturn negativ va poate juca feste pe plan financiar.locul potrivit, in , a
Dragoste: Rutina pentru unii, foc aprins pentru altii, dispute. Atitudinea dvs. fata de partenerul de cuplu nu este tocmai una iubitoare si nu intarzie sa iasa la iveala in intervalul fatidic 13-26. Aici aveti dreptate sa atribuiti partenerului raceala si un spirit dominator excesiv. In masura in care nu exagerati, puteti sa va lamuriti in perioada de certuri daca relatia dvs. mai are vreo sansa sau s-a epuizat. Daca nu sariti peste cal, puteti salva ceva din sentimentele care v-au legat.
Sanatate: Perioada grea 13-26 se poate manifesta intr-un mod aparent negativ - in sensul ca pot razbate la suprafata infectii latente, sub forma violenta. Paradoxal, e bine ca ele sa apara, pentru ca doar astfel pot fi diagnosticate si tratate.

Capricorn
Sansa la bani

Micul benefic Venus, care intra in zodia dvs. cu incepere din data de 5, va ajuta sa treceti cu bine printr-o perioada agitata si dificila. E bine sa abordati problemele dvs. personale pana pe data de 13, cand aveti suficienta disponibilitate pentru a accepta argumentele rezonabile ale altora. Ar fi de asemenea indicat ca pana la aceasta data, sa puneti la punct un fel de strategie a evolutiei dvs. personale. Dupa 20 s-ar putea sa trebuiasca sa va faceti bagajele, nu pentru a va distra, ci pentru ca vi se incredinteaza rezolvarea unei probleme importante si complexe, care va incita.
Cariera: Cu toata atitudinea dvs. controlata, acumularile nervoase de la serviciu pot sa duca la ciocniri indarjite intre 13 si 26, mergand pana acolo incat puteti renunta la unul sau mai multi colaboratori sau va puteti da dvs. insiva demisia. S-ar putea ca o primenire la locul de munca sa fie indicata, dar nu pe un asemenea fond de emotivitate necontrolata. Straduiti-va sa pastrati situatia sub control si actionati numai dupa 26, cand veti fi in stare de mai multa obiectivitate.
Bani: S-ar putea ca o simpla idee, enuntata la locul potrivit, in momentul potrivit, sa va puna intr-o situatie din care sa puteti obtine un castig apreciabil. Sunteti inspirati in legatura cu banii si va puteti deda pana si unor speculatii, daca asa va vine, pentru ca simtiti cu mare precizie pulsul banilor.
Dragoste: Pe plan personal sunteti relaxati, ceea ce va face sa depasiti abordarea formala in dosul careia va cantonati de obicei, ceea ce atrage atentia sexului opus asupra dvs. Reactiile la adresa dvs. va fac placere, desi nu vor depasi, probabil, amploarea flirtului social.
Sanatate: Grija maxima la intregul sistem osos, la dinti si la infectii ale aparatului uro-genital. Crizele acute pot avea loc in intervalul 13-26.

Varsator
Echilibru stabil

Pana pe 19, va croiti drum cu energie si relativ succes prin hatisul confuziei din viata dvs. si reusiti sa intelegeti nu putine dintre lucrurile care pana de curand vi se pareau incomprehensibile. Dupa 14, incepeti sa fiti in stare sa le formulati la nivel verbal si asta va ajuta mult sa le puneti in perspectiva. Procedand astfel, va creati dvs. insiva un nivel superior de intelegere a evenimentelor care v-au bulversat in ultimii aproape sase ani. Alocati cat mai mult timp intalnirilor cu prietenii, mai ales cu cei intuitivi, care va pot ajuta sa nu va cantonati in modele mentale corecte, dar sarace sau incomplete.
Cariera: Nu sunteti, deocamdata, preocupati de urmatorul pas in cariera. Se poate insa sa aveti preocupari care vin in completarea profesiei dvs. si care va ajuta sa va ridicati, intr-un mod interesant, nivelul intelegerii asupra domeniului in care activati. Acest plus calitativ se va reflecta pozitiv, in timp, asupra felului in care va exercitati meseria.
Bani: Din 20 se poate ivi o ocazie de castig, dar trebuie sa va mobilizati fortele, pentru ca veti evolua alaturi de persoane foarte energice. Intre 13 si 26 sunt posibile certuri serioase cu prietenii, avand ca subiect si banii.
Dragoste: Situatia contradictorie in care va aflati "s-a copt" si va rabufni oricand intre 13 si 26. Tot ce ati adunat intr-o relatie trecuta, sub forma sentimentelor de vinovatie sau de repros neexprimate pe fata, va iesi la lumina, fie cu privire la fosta iubire, fie in relatia actuala, ceea ce ar fi contraindicat. Este pacat sa stricati amintirile frumoase, in primul caz, si la fel de pacat sa inveninati noua relatie, in care lucrurile merg atat de bine.
Sanatate: Cu toate ca energia dvs. este fluctuanta si aveti unele manifestari psihosomatice, mai ales la nivelul gambelor si labelor picioarelor, starea dvs. generala este buna. Puteti gasi remedii inspirate pentru tratarea simptomelor, recurgand la medicina alternativa.

Pesti
Clarificari

Din 20, va revine simtul propriei identitati, pe care o credeati pierduta prin cele neanturi. Va puteti trezi imbogatiti, cu o reprezentare mai clara asupra a cine sunteti si ce doriti sa faceti. Situatia cvasiimposibila de acasa se apropie de un deznodamant, cu tunete si fulgere, in perioada 13-26. Tendinta dvs. este sa fiti reci si inchisi si sa respingeti cu duritate atacurile emotionale, mai mult sau mai putin justificate, cu care veti fi bombardati. Cu toate ca e greu, incercati sa va pastrati calmul, dar si sa aratati cum va afecteaza situatia creata. Se va produce o separare care, desi neplacuta in sine, va duce totusi la detensionarea situatiei. Nu efectuati insa actiunile concrete legate de aceste imprejurari decat dupa data de 26.
Cariera: Tot intre 13 si 26 este posibil sa aveti mari neplaceri cu sefii, daca acestia va vor critica cu rea-vointa. Se poate ca atacul sa va ia prin surprindere, pentru ca dvs. simtiti ca v-ati mobilizat exemplar fortele. Ar fi bine sa stiti ca la originea atacului se afla un dusman care v-a ponegrit insistent in fata celui mai puternic dintre sefi. Rezistati impulsului de-a va da demisia la nervi. Dupa 26 situatia incepe sa se calmeze.
Bani: Luna Neagra pleaca, in fine, de langa casa dvs. de bani si odata cu ea - limitarea castigurilor dvs. Nu va veti imbogati, dar situatia dvs. materiala se va relaxa.
Dragoste: Nu este exclus ca aceasta luna sa improspateze si sa adanceasca o legatura pe care dvs. preferati s-o tineti deocamdata secreta. Din data de 14, comunicarea emotionala primeste un plus de empatie, iar sincronizarea afectiva cu partenerul dvs. secret se mentine la cote foarte inalte pe parcursul intregii luni. Starea dvs. interioara este caracterizata de generozitate si sensibilitate, calitati carora li se raspunde in acelasi fel.
Sanatate: Starea interioara de incredere si echilibru afectiv se reflecta pozitiv asupra starii fizice. Sunteti vioi, agili si reusiti sa rezolvati concomitent probleme diverse.