Zodiac

Redactia
Zodiacul Lunii Martie - In luna Martie se petrece unul dintre cele mai importante evenimente celeste ale acestui an: Uranus iese din Varsator si se instaleaza in Pesti. Intinsa pe o perioada de timp mai lunga, aceasta miscare semnifica iesirea din avanscena a excesului tehnologic al omenirii, a curs...

Zodiacul Lunii Martie - In luna Martie se petrece unul dintre cele mai importante evenimente celeste ale acestui an: Uranus iese din Varsator si se instaleaza in Pesti. Intinsa pe o perioada de timp mai lunga, aceasta miscare semnifica iesirea din avanscena a excesului tehnologic al omenirii, a cursei pentru profitul material, in favoarea unei intoarceri spre arta si spre visare, spre sentimentul solidaritatii umane. Doar opozitia dintre Saturn si Pluton risca sa atate instinctele razboinice -

</b><b>Berbec
Asa si-asa Numeroase planete mari continua sa le cante in struna Berbecilor, dar exista si unele configuratii negative, care pot provoca o cadere de tonus vital, precum si mici neplaceri profesionale si financiare.
Cariera: Bunavointa care vi se arata in primele zile ale lunii va incurajeaza sa faceti propuneri proprii sau, pe unii dintre dvs., chiar sa va desprindeti de un loc de munca si sa deveniti dvs. insiva intreprinzatori. Combativi si eficienti, fiti atenti la excesele agresive catre care va impinge razboinicul Marte.
Bani: In prima jumatate a lunii nu stati prea rau cu finantele, asa incat sunteti dispusi sa cheltuiti. Generozitatea de care dati dovada invitandu-va prietenii sau cunostintele in oras nu va fi trecuta cu vederea si va va fi de folos in viitor, dar atentie! Dupa 15, Luna Neagra se instaleaza langa pusculita cu bani, formand o configuratie negativa. Fiti economi.
Dragoste: Aceeasi reticenta interioara va face sa nu va dati seama prea bine in ce masura farmecul dvs. are efect asupra celorlalti. Fiti siguri ca aveti mai mult impact decat va imaginati. Sunteti mai putin deschisi decat ati vrea, poate pentru ca aveti senzatia ca persoana de care sunteti atrasi oscileaza intre prietenie si dragoste si nu prea indrazniti sa o supuneti unui test.
Sanatate: Cadere de tonus la inceputul lunii, cu stari de oboseala si stres. Activitatile de rutina va pot da o stare proasta, de neliniste nelamurita si de lancezeala. Din fericire, pasa proasta e trecatoare.

</b><b>Taur
Avantaj profesional Acasa se intampla lucruri imbucuratoare, se poate sa faceti achizitii noi, sa incercati sa va mariti spatiul locuibil, sa doriti sa va mutati intr-o locuinta mai mare sau sa cumparati un petic de pamant. Poate va doriti mai mult decat va puteti permite pe moment, dar ar fi recomandabil sa incepeti demersuri in acest sens. Dupa 5 s-ar putea sa trebuiasca sa porniti la drum, probabil cam pe nervi sau cu o treaba nu prea placuta de rezolvat. Nu va fie teama, o veti scoate la capat, pentru ca Marte va da energia necesara. Comunicarea cu prietenii va ajuta sa vedeti mai limpede anumite probleme, mai ales dupa data de 11.
Cariera: Multa munca, dar rezultate excelente. Intre 3 si 27 martie, cand veti avea un fler neobisnuit in rezolvarea problemelor, atitudinea superiorilor dvs. devine din ce in ce mai binevoitoare. Calitatile dvs. de organizatori castiga in suplete si finete.
Bani: Faptul ca excelati la serviciu va poate aduce un bonus sau alta rasplata materiala. Insa nu sunteti inca in situatia de-a avea stabilitatea si rezervele financiare pe care vi le doriti. E adevarat ca ati scapat de responsabilitatile banesti stringente, dar mai aveti de tras. Putinul pe care-l puteti economisi acum e bine sa-l pastrati ca rezerva.
Dragoste: Aveti destule probleme de alta natura ca sa va bateti capul cu sentimentele. In primele patru zile ale lunii sunteti de o senzualitate mai agresiva, apoi s-ar putea sa cadeti intr-o stare de indiferenta. Dupa 23, va apuca gelozia, dar probabil ca n-o s-o manifestati direct, ceea ce nu e bine.
Sanatate: In mod paradoxal, va simtiti cel mai bine la serviciu, lucrand. Ati gasit un sistem prin care munca va face placere, in loc sa va oboseasca. Marte, astrul energiei, va protejeaza. Atentie la accesele de bulimie.

</b><b>Gemeni
Schimbari Va simtiti mai bine, aveti un sentiment de usurare, cu toate ca problemele dvs. practice sunt departe de-a fi rezolvate. Ceea ce s-a schimbat in bine este atitudinea interioara. Intr-un fel, v-ati "resemnat", dar intr-un fel bun, in sensul ca luati lucrurile asa cum vin si nerabdarea nu va mai mana de la spate. Cand va apucati sa faceti ceva, va preocupa mai mult sa faceti bine acel ceva, nu neaparat si repede. Noul nivel de responsabilitate va va permite, intr-un viitor nu prea indepartat, sa accedeti la un nou nivel de putere personala. Apucati-va de studiu sau de citit, aprofundati un domeniu care va intereseaza (si de obicei va intereseaza multe), pentru ca in aceasta perioada mintea dvs. absoarbe cu usurinta informatii noi.
Cariera: Sector extrem de animat, protejat de Soare si de Mercur. In plus, dupa data de 10, zona profesiei intra sub dominatia lui Uranus, care va ramane acolo vreme de 10 ani. Astrul schimbarii si al inovatiei poate determina o noua evolutie profesionala. Gemenii se vor implica intens la serviciu, reusind sa influenteze procesul de luare a deciziilor. Insusirile dvs. de comunicatori si negociatori functioneaza splendid intre 6 si 21.
Bani: In primele zile ale lunii puteti primi sume concrete din partea unor persoane care vi le datoreaza sau sub forma de drepturi salariale. Incepand din 5, trebuie sa dati insa dovada de initiativa, daca vreti sa castigati mai mult. Va trebuie ceva curaj, insa sansele sunt mari.
Dragoste: Cocktail planetar foarte ambiguu. Venus va protejeaza, Pluton va joaca feste. Rezultatul? Iubiri pasionate, dar si dispute la sange, care pot provoca rupturi. In fine, exista si o categorie de Gemeni pe care ii asteapta intalniri memorabile. Situatia se poate schimba dupa 23, cand in sufletul dvs. poate incepe sa incolteasca neincrederea in partener. Pentru a evita acest lucru, incurajati-l inainte de aceasta data sa-si manifeste nemultumirile.
Sanatate: Tonus oscilant. Nu accelerati prea tare cand va simtiti bine si nu va scufundati cand va simtiti rau. Feriti-va de infectii dupa 23.

</b><b>Rac
Conflicte si pasiune Multi dintre dvs. au o viziune sau un plan personal pe care doresc sa-l puna in practica. Nu este vorba de ceva ce tine de cariera (poate doar tangential), ci sunteti mai preocupati de impactul social al demersului dvs., cu alte cuvinte este vorba despre prestigiu. Dar poate fi vorba si despre o cauza in care credeti si sunteti destul de motivati pentru a o sprijini activ, daruindu-i mult timp si efort. Dupa 28, veti putea constata cu placere ca dedicatia dvs. a atras mai multe persoane care va impartasesc viziunea in cadrul proiectului dvs. Incepand cu data de 11, va puteti astepta la evenimente surprinzatoare.
Cariera: Exista doua aspecte separate de care e bine sa luati cunostinta. Activitatea de zi cu zi poate fi marcata de nervi si chiar conflicte, unii Raci confruntandu-se cu blocaje, confuzie si instabilitate. Apoi situatia se destinde. Din 23 s-ar putea sa fiti tentati sa actionati pe ascuns intr-o anumita problema, ceea ce nu ar fi tocmai indicat. Alternativ, ati putea fi victimele unor intrigi. Din 22, puteti sa impartiti o parte din responsabilitati cu un barbat care nu stie doar sa conduca, dar stie si sa motiveze oamenii.
Bani: Sunteti implicati in atat de multe activitati, incat nu stiti de care sa va ocupati mai intai. Perioada 3-27 este neobisnuit de buna pentru atingerea unor profituri maxime. Nu stiti prea bine daca e cazul sa investiti din banii personali. E bine, pentru ca aveti si control, si o buna intelegere a domeniului in care investiti.
Dragoste: Jocurile le face Marte, planeta dorintei. Unii dintre Raci vor strabate o perioada foarte senzuala sub influenta lui. Dar Marte e si zeul razboiului. Daca sunteti casatoriti, atentie la dispute care se pot sfarsi rau. Racii celibatari au sansa sa devina veritabili seducatori.
Sanatate: Domeniu foarte delicat. Sunteti intr-un echilibru destul de fragil. Suplimentul de minerale este obligatoriu si nu v-ar strica sa beti cate un ceai de radacina de tataneasa pe zi. Infectiile s-au mai domolit, dar nu sunt inca eliminate.

</b><b>Leu
Pe cai! Parca v-ati speriat de prea mult bine si nu mai aveti incredere ca situatia asta poate sa dureze. Asemenea ganduri alunga norocul, dar chiar daca el se manifesta ceva mai discret in aceasta perioada, daca va uitati atenti in jur, puteti sa vedeti ca va insoteste in continuare la tot pasul. Acum vi se cere tocmai sa va mentineti increderea in multitudinea de succese de care sunteti capabili. Activitatile sociale de la sfarsitul lunii pot sa devina un puternic stimulent pentru dvs., pentru ca puteti intalni personalitati tonice, creative, care sa va trezeasca instinctul competitiv. Ar fi o idee buna sa va alaturati unui proiect social, in cadrul caruia sa va puneti si mai mult in valoare forta personalitatii.
Cariera: Incepeti luna plini de bunavointa, marind ritmul si ridicand stacheta. Puteti deveni chiar agresivi fata de colaboratorii dvs. mai putin energici sau mai putin harnici. Riscul este ca si dvs. sa va supraestimati fortele, si din foarte hotarati sa deveniti foarte nervosi. In orice caz, faceti progrese frumoase.
Bani: In martie, creativitatea dvs. da roade deosebite tocmai la capitolul bani. Este o perioada optima pentru a face investitii, pentru a negocia contracte, pentru a face comert sau orice va suna dvs. bine. Dupa 21 exista insa riscul de-a va hazarda. Sau ca in afacerile dvs. sa intervina elemente neprevazute, care va pot da peste cap anumite planuri.
Dragoste: In primele zile ale lunii puteti avea reactii emotionale intempestive. Puteti avea chiar si o scurta aventura, ceea ce nu ar fi tocmai recomandabil, pentru ca se poate dovedi ca a fost vorba doar despre o pasiune de moment. In acest caz, complicatiile se vor ivi dupa data de 23.
Sanatate: Din 5, stresul de la serviciu se poate solda cu dureri acute de cap, tulburari de vedere, oboseala a ochilor sau aritmii cardiace.

</b>
<b>
Fecioara
Zeul amor Initiativele pe care doriti sa le porniti acasa, in forta, nu sunt tocmai de bun augur si pot duce la conflicte dupa data de 23. Atunci va puteti lamuri cu ceea ce este fundamental "putred" sau sa va dati seama in ce privinta abordarea dvs. este fundamental gresita. In caz ca se aplica cea de-a doua varianta, sunt prea putine sanse ca dvs. s-o recunoasteti in fata celorlalti. Si totusi, asa ar fi cel mai bine, dupa cum va veti lamuri in timp. Aliatii puternici pe care vi i-ati creat actioneaza in continuare asa cum ati planuit impreuna, insa nu o fac neaparat pe fata, ceea ce s-ar putea sa va deruteze intrucatva. Ideea e ca n-aveti de ce sa fiti ingrijorati, ei continua sa impartaseasca interesele dvs. comune.
Cariera: V-ati mai linistit, pentru ca stiti ca principalul obstacol cu care ati avut de luptat pentru ca un plan foarte ambitios de-al dvs. sa reuseasca a fost inlaturat. Stiti, de asemenea, ca au ramas o gramada de chestiuni mai mici, dar tot importante, de care trebuie sa va ocupati serios. Se poate ca un personaj autoritar sa va mane de la spate, exagerand uneori, insa sunteti dispusi sa faceti toate eforturile necesare pentru a nu-l dezamagi.
Bani: S-ar putea sa aveti o surpriza placuta in ziua salariului. O propunere de afaceri poate sosi dupa data de 22 din partea unei persoane foarte convingatoare, pe care merita macar s-o ascultati si care va va da o multime de idei.
Dragoste: Categoric, martie va trezeste din amorteala iernii. Sentimentele se manifesta cu tandrete in primele zile ale lunii, pentru ca, din 5, sa vina randul pasiunii. Fecioarele solitare pot incepe o aventura pasionala.
Sanatate: Intre 3 si 27 va veti simti excelent, cu toate ca pana pe 10, mintea dvs. va fi atat de activa, incat va poate predispune la insomnii. La sfarsitul lunii veti simti o nevoie acuta de somn.

</b><b>Balanta
Romantism In primele patru zile ale lui martie puteti fi destul de artagosi cu vecinii, rudele apropiate sau cu cei pe care-i veti intalni pe parcursul scurtelor dvs. deplasari cotidiene. Dupa 23, aveti tendinta de-a va reprima nemultumirile si de-a va bosumfla sau de-a face remarci intepatoare, cu dus si intors. Acasa ii puteti uimi pe cei care va cunosc placerea de-a lenevi, prin entuziasmul cu care va puneti pe treaba. Ii puteti chiar enerva pe cei care poate n-au chef sa se antreneze in diverse munci casnice, numai pentru ca asa v-a casunat dvs. Dar, in general, entuziasmul dvs. va fi apreciat. Reduceti intrucatva contactele cu prietenii dvs., marginindu-va sa va vedeti cu cei care "chiar au ceva de spus" si care va pot satisface nevoia de-a filosofa.
Cariera: Cei mai multi dintre dvs. sunt multumiti, deocamdata, cu statutul pe care l-au atins. Treceti acum prin perioada in care va formati noi aptitudini, proces care poate fi unul placut si creativ. Retineti repede informatiile noi si doriti sa le puneti imediat in aplicare. Atitudinea dvs. comunicativa pozitiva este apreciata de cei cu care lucrati.
Bani: Nu va preocupa situatia dvs. financiara, pentru ca sunteti probabil in situatia privilegiata de-a nu simti ca faceti vreun efort pentru a castiga bani. Ocupatia dvs. va ofera posibilitatea de-a va desfasura creativitatea si acest lucru este platit suficient de bine pentru ca dvs. sa nu trebuiasca sa va ganditi la ziua de maine.
Dragoste: O luna minunata pentru dragoste. Va exprimati cu caldura si naturalete sentimentele, iar partenerul dvs. va raspunde in acelasi fel. Balantele "cu un singur talger" se vor indragosti aproape inevitabil in aceasta perioada, iar cele care sunt deja intr-o relatie stabila se pot decide sa locuiasca impreuna sau chiar sa faca pasul cel mare.
Sanatate: Aveti multa vioiciune, tonus bun si pofta de miscare.

Scorpion
Ambitie Ambitia este cea care va da tonul acestei luni, ambitia si dorinta profunda de-a va perfectiona, de-a excela ca persoana in tot ceea ce intreprindeti. O multime de Scorpioni sunt preocupati de telurile lor pe termen lung, de notiunea de "putere personala", de felul in care doresc sa si-o exercite si sunt ferm hotarati sa nu se crute pentru a ajunge exact acolo unde-si propun. Fiind Scorpioni, nu va propuneti scopuri usor de atins, dar provocarile nu va sperie. Din 5, puteti porni o adevarata campanie de cultivare a relatiilor utile si s-ar putea ca tot acum sa fiti preocupati de imaginea dvs. si sa incepeti sa faceti sport pentru a va intretine, pentru ca va fixati, printre altele, un ideal despre cum trebuie sa aratati.
Cariera: Planurile dvs. sunt intampinate cu bunavointa de catre persoanele care sunt in masura sa va ajute. Multi va sprijina in ascensiunea dvs., dar s-ar putea sa fiti totusi nemultumiti, pentru ca va asteptati sa primiti si mai mult ajutor, si mai repede. In multe cazuri asteptarile dvs. sunt usor exagerate.
Bani: Nu mai aveti acea stare de panica legata de bani (cu toate ca luna trecuta se poate sa fi pierdut ceva lei) si priviti domeniul acesta cu mai mult realism. Dupa 23, puteti fi tentati sa procedati intr-un mod mai lacom pentru a obtine un castig, dar veti pierde pe termen lung.
Dragoste: Este o luna activa, in care aveti mai multe interese de ordin romantic. Sunteti deschisi contactelor noi, dar in legatura cu unele dintre ele nu stiti prea bine daca sa va orientati catre prietenie sau catre amor si nu va veti lamuri decat dupa 21.
Sanatate: Nimic nu va ameninta starea fizica, asa incat puteti conta pe redutabila dvs. energie. Din 22, o sa fiti si mai energici ca de obicei si va puteti diversifica domeniile de activitate.

Sagetator
Intre doua ape Puteti sa va gasiti intr-un echilibru destul de tensionat, dar, oricum, un echilibru. Motivatia pozitiva, orientata catre actiune, scade dupa data de 4, dar fara a afecta capacitatea de-a va urmari in continuare telurile propuse. De-abia dupa 23, pot sa apara semne de intrebare despre felul in care ar fi bine sa procedati in continuare si dorinta de a va ascunde de ceilalti. Va face bine sa iesiti cat mai mult din casa, sa faceti excursii, chiar deplasari in strainatate. Activitatile in grup va ajuta sa va distantati de problemele dvs. personale si iesirile cu prietenii va pot confirma faptul ca va bucurati de afectiune si ca insemnati mult pentru cei fata de care v-ati manifestat sentimentele de amicitie. Acasa domneste o atmosfera cam bramburita si puteti lamuri anumite situatii sau neintelegeri discutand cu cei implicati, de preferinta intre 6 si 21. Dupa 28 se poate reinstala armonia.
Cariera: Sunteti mult prea ocupati sa va rezolvati situatia dvs. personala, sa va lamuriti anumite probleme de fond cu dvs. insiva, pentru a fi preocupati de ascensiunea profesionala. Va pregatiti insa mai mult sau mai putin pentru asa ceva, studiind sau intretinand relatii cu persoane influente, care va arata simpatie.
Bani: Banii de care dispuneti in primele zile ale lunii pot sa se topeasca rapid dupa data de 4, cand puteti sa-i cheltuiti cu nesabuinta. Dar aceia dintre dvs. care vor sti sa foloseasca acest mic excedent ca motivatie de-a procura mai multi, vor avea posibilitatea sa-si concretizeze initiativa.
Dragoste: Sagetatoarele sunt cele aflate in avantaj in martie, pentru ca, incepand cu data de 22, pot intalni o noua iubire. In relatia stabila de parteneriat exista un armistitiu cam neplacut, oricum va simtiti judecati, limitati sau tratati cu raceala si intoleranta de catre partener.
Sanatate: In primele saptamani ale lunii aveti destula energie si rezistenta, dar dupa 23 pot sa reapara starile de oboseala extrema si trebuie sa va menajati ficatul si coloana.

Capricorn
Visuri de glorie Dvs. ati face bine daca ati examina raportul dintre putere si responsabilitate. Priviti puterea ca pe un bun obtinut in schimbul exercitarii responsabilitatii, caz in care puterea este, de fapt, iluzorie sau aveti forta de-a va asuma in mod responsabil sarcini complexe - pentru ca doar aceasta este puterea reala. Evolutia dvs. viitoare depinde in mare masura de intelegerea corecta a acestui raport. O cheie pentru a intelege cum stau lucrurile in cazul dvs. o aveti in comportamentul colaboratorilor sau al colegilor. Se tem de autoritatea dvs.? Nu e bine. Vin la dvs. cu incredere atunci cand anumite probleme ii depasesc? Sunteti pe drumul cel bun. Din 5, va apuca dorinta de-a va manifesta aptitudinile de conducator si strateg, asa incat pana atunci ar fi bine sa va clarificati directia.
Cariera: Pana pe 4, sunteti autoritatea intruchipata, ceea ce va putea duce la animozitati. Pastrati totusi controlul asupra situatiei, insa cu incepere din data de 23 veti fi in situatia de-a face fata unor atacuri sub centura, care vin din partea unui inamic puternic, nedeclarat ca atare.
Bani: Pe parcursul primelor 10 zile ale lunii va puteti astepta la interventia salutara a unor evenimente imprevizibile, instrumentate, macar in parte, de catre prietenii dvs. Posibilitatile de castig sunt majore, pana pe data de 27, adica in cea mai mare parte a lunii. Plasamentele dvs. financiare continua sa va aduca un profit modic, dar cat se poate de binevenit.
Dragoste: In martie, cariera si autodefinirea stau pe primul loc, ceea ce va ingusteaza preocuparile de ordin emotional. In cele mai multe cazuri, exista insa un fond de afectivitate exprimata cu sinceritate si moderatie. Suficient cat sa va asigure buna functionare.
Sanatate: De-a dreptul gaunoasa. Puteti intampina probleme acute pana pe 4, iar dupa 23 reapare predispozitia la infectii.

Varsator
Bucurie si optimism Pe 10 martie se incheie o etapa din viata dvs. care a durat nici mai mult, nici mai putin decat 7 ani. Planeta Uranus, cea care va guverneaza zodia, a traversat semnul dvs., aducand cu sine schimbari radicale, adesea bulversante, care v-au schimbat in profunzime perceptia asupra lumii. N-a facut-o mereu cu gentilete, ci v-a "scuturat" pentru a va obliga sa va largiti sfera perceptiilor, mai cu seama in ceea ce priveste intelegerea psihologica a dvs. insiva, a celor din jur si a naturii evenimentelor din viata dvs. Nu degeaba Uranus poarta porecla "planeta care desteapta". In cea mai mare parte a lunii martie veti fi intr-o stare de bucurie, de anticipare bucuroasa a viitorului (pe care-l iubiti atat) si astfel veti atrage tocmai un astfel de viitor. Dvs. ati devenit tot dvs. - dar intr-o editie completa.
Cariera: Exista probabil o competitie cu un barbat. Raportul dintre dvs. si competitor arata cam asa: dvs. va place sa gasiti solutii originale pentru problemele profesionale si sunteti si buni organizatori. Oponentul dvs. are multa putere de munca si e foarte hotarat sa se afirme, avand senzatia ca prin ceea ce faceti ii stati in cale.
Bani: Pana pe 21 sunteti extrem de activi, incercand sa puneti la punct un sistem care sa va aduca venituri multumitoare. Si aveti noroc, mai ales daca activati in comert sau in mass-media. Vioiciunea si inteligenta atrag bunavointa si, posibil, noi contracte, dar bani concreti apar abia dupa 28.
Dragoste: Deveniti constienti de blocaje emotionale majore, a caror sursa se gaseste mult inapoi, in timp.
Sanatate: Aveti energie, dupa 5 chiar in exces, insa este probabil mai mult energie nervoasa, pe care o puteti exprima cu greu. Faceti miscare, preferabil in forta.

Pesti
Schimbare de macaz Si pentru dvs. incepe o luna decisiva. Uranus, care si-a parasit supusii Varsatori, isi face intrarea pe meleagurile dvs. pe 11 martie, cu scopul declarat de-a va redefini psihologic din temelii. Uranus este planeta reinnoirii, a schimbarii si a creativitatii. Cum va veti da seama de efectele sale? In primul rand, pentru ca nu veti mai putea fi in contact permanent cu sentimentele dvs. vesnic oscilante, bogate, dar adesea contradictorii. Intervine o detasare care creeaza distanta. Distanta fata de propriile dvs. trairi emotionale, dar si fata de starea de spirit a altora, pe care-i puteti percepe dintr-o data cu o obiectivitate socanta, de parca ar fi straini pe care-i intalniti acum pentru intaia oara. Pe urma, dvs., care aveti atata grija sa menajati sentimentele celorlalti, veti simti imbolduri, adesea de nestapanit, de-a face constatari seci, fara a va gandi la repercusiuni. Constatarea clara, fara echivoc, a unor fapte devine mai importanta decat perceptiile subiective ale celor implicati in ele. Deocamdata e bine sa nu va speriati de aceste noi moduri de manifestare.
Cariera: Explozia de vointa, de dorinta de afirmare, scade dupa data de 4, dar continuati sa lucrati in asa fel incat sa fiti multumiti de felul in care va achitati de obligatiile profesionale. Insa dupa 23, o sa deveniti nemultumiti, daca felul in care ati lucrat nu este apreciat dupa cum credeti dvs. ca se cuvine.
Bani: Din 22 poate aparea o noua posibilitate de castig, pe care v-o poate oferi un barbat. Oferta e simpla, nu presupune mari batai de cap si ar fi bine daca ati accepta-o.
Dragoste: Nici dvs. nu sunteti foarte sentimentali in martie, va intereseaza mai mult comunicarea si aveti o mare disponibilitate de-a vorbi despre dvs., ceea ce nu se intampla prea des. O relatie pe care o pastrati discreta va aduce satisfactii.
Sanatate: Intre 3 si 27 nu va veti putea plange de nimic. Simtiti insa nevoia de-a va rasfata, de-a va ingadui placeri si momente de repaos delicios, si bine faceti.