Medicina naturista

Redactia
Leacuri de la cititori"De la lume adunate si iarasi la lume date..."...Pentru vindecarea insomniei S-a scris de curand in revista despre efectele campurilor magnetice naturale asupra sanatatii omului. Ei bine, ele au un efect direct si asupra insomniei. Va propun cea mai simpla reteta de vindecare d...

Leacuri de la cititori</b><b>"De la lume adunate si iarasi la lume date..."</b><b>...Pentru vindecarea insomniei S-a scris de curand in revista despre efectele campurilor magnetice naturale asupra sanatatii omului. Ei bine, ele au un efect direct si asupra insomniei. Va propun cea mai simpla reteta de vindecare definitiva a insomniilor si a durerilor de cap nocturne, aplicata de subsemnatul, de rude si prieteni cu aceeasi problema: seara, la culcare, insomniacii sa se intinda pe pat, cu capul la picioare, adica in partea opusa fata de cum au dormit pana acum, obligand astfel corpul sa fie strabatut de fluxul gravitational in sens opus. Dupa cum se stie, liniile de forta magnetice strabat si dirijeaza lichidul existent in organism in sens invers, fara nici un efect secundar daunator. Pana va obisnuiti, puteti proceda si altfel: prima parte a somnului sa se desfasoare la un capat al patului, iar partea a doua - la celalalt capat (se imparte durata somnului in doua). Procedeul este cat se poate de simplu, iar rezultatele uluitoare. Nota: se va evita dormitul cu capul spre apus, pentru a lasa fluxul magnetic al pamantului sa-si faca datoria.
ing. Gh. Costache - str. Petrolistilor nr. 4,
loc. Boldesti-Scaieni, jud. Prahova, cod 2085

...Pentru tratarea durerilor de picioare Se pregateste un amestec din: o bucata de hrean rasa + o lingura de sare grunjoasa + o lingura cu varf de faina alba + spirt medicinal (cat cuprinde, ca sa se formeze o pasta). Se amesteca bine toate componentele si se intinde compozitia pe un bandaj. O seara se aplica pe talpa dreapta, seara urmatoare pe talpa stanga. Se repeta procedeul vreme de 10 zile, seara de seara. Daca boala e veche, se face o pauza de 5 zile, apoi tratamentul se repeta. Separat: in fiecare dimineata, cu o ora inainte de micul dejun, se ia o lingurita de polen, iar seara, dupa cina, se bea o cana cu ceai depurativ (se gaseste la Plafar).
Maria Peptan - str. 23 August nr. 48, Targu-Jiu, jud. Gorj, cod 1400

...Pentru revitalizarea si fortificarea organismului - Ceapa si miere: intr-o sticla de 1 l se pun 150 g ceapa tocata marunt, 100 g miere poliflora si se completeaza cu vin natural. Se lasa la macerat 10 zile, dupa care se consuma cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa.
- Ceapa, zeama de lamaie si patrunjel: 3 cepe + 1 radacina curatata de patrunjel + sucul unei jumatati de lamai se baga in centrifuga. Sucul rezultat se bea dimineata, pe stomacul gol.
- Macese si miere: peste 250 g macese uscate si zdrobite se pune 1 l de apa clocotita si se lasa la macerat 12 ore. Se filtreaza si se amesteca cu 1/2 kg miere poliflora, fierbandu-se pana la consistenta unui sirop. Se consuma cu apa minerala.
- Lapte de soia: peste 250 g boabe de soia bine spalate se pune 1 l de apa plata si se lasa timp de 12 ore. Laptele rezultat se bea in ziua respectiva, iar peste boabe se mai poate adauga inca 1 l de apa.
- Macerat de usturoi: 2 catei de usturoi pisati se macereaza vreme de o saptamana intr-un sfert de litru de vin alb natural. Se bea cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol.
Pentru rezultate bune, se recomanda ca o cura sa dureze trei saptamani.
Marcela Constantin - str. Hipodrom nr. 22, bl. A20, ap. 74, Braila, jud. Braila, cod 6100

...Pentru normalizarea glicemiei la diabetici Se iau 3 stiuleti de porumb fara boabe (coceanul sa fie rosu) si se pun la fiert in 2 l de apa, pe flacara mica, in vas acoperit. Cand lichidul se reduce la jumatate (1 l), se imparte in 4 cani a 250 ml fiecare si se bea toata cantitatea in decursul unei zile. Cura se repeta trei zile. Se masoara glicemia inainte de a incepe tratamentul si la cateva zile dupa. Eu asa am procedat, si rezultatul e multumitor.
Profira Enescu- str. Saturn nr. 3, bl. 3,
sc. A, ap. 14, Brasov

...Pentru vindecarea cataractei Aflandu-ma in cabinetul unui medic oculist, a intrat la un moment dat o femeie, careia doctorul i-a reprosat ca n-a venit sa se opereze de cataracta, desi fusese programata inca in urma cu un an. Femeia a raspuns ca nu mai are nevoie de operatie, pentru ca acum vede perfect. Controland-o cu aparatele, doctorul a spus ca intr-adevar nu mai are nimic la ochi si, mirat, a intrebat-o ce a facut? Persoana in cauza a raspuns ca vreme de un an si-a pus zilnic o picatura de miere de albine in ochi. Curioasa de asa o minune, cand femeia a plecat, m-am furisat dupa dansa rugand-o sa-mi spuna si mie reteta exact. Iat-o, asa cum am "cumparat-o": un varf de lingurita cu miere curata (nefalsificata) se incalzeste putin ca sa se mai inmoaie. Se vara in ea degetul mic de la mana dreapta si se ridica pleoapa de sus a ochiului drept, cu degetul aratator de la mana stanga. Se unge marginea pleoapei, fara sa se atinga globul ochiului. Apoi se lasa pleoapa in jos si se clipeste mult si repede. La fel se procedeaza si cu ochiul stang, care trebuie uns imediat dupa dreptul. Ustura putin, dar nu mai mult de o jumatate de minut. In cazul cand se produce lacrimare, spalati-va fata, dar nu si ochii. Efectul se simte imediat: privind in zare, percepem mult mai clar imaginile, chiar si dupa prima aplicare a mierii. Eu insami sunt beneficiara acestui tratament. Am avut un inceput de cataracta, inca de la 30 de ani. Acum am 82 de ani, lucrez, bag ata in ac si pe drum nu am nevoie de ochelari. Mierea este un medicament formidabil!
Aneta Sanpetru - str. Brandusei nr. 19, bl. A24, ap. 9, sc. 2, Micro 16, Galati

Reteta pentru tratamentul cancerului mamar Imi permit sa comunic cititorilor revistei un leac al cancerului mamar, folosit de matusa mea, care a fost diagnosticata cu neoplasm la san si a refuzat sa se opereze. A mai trait 20 de ani, murind in urma unui accident stupid. Reteta o avea de la un biolog batran, care-si tratase cunostintele operate sau neoperate de cancer. Era un foarte bun cunoscator al plantelor si, in plus, ii studiase pe toti marii promotori ai medicinii naturiste. Iata procedura urmata de matusa mea:
- In fiecare dimineata (dupa trezire) si dupa fiecare masa de peste zi se clateste gura cu apa sarata (1 lingurita de sare grunjoasa dizolvata intr-un litru de apa).
- Se beau ceaiuri neindulcite, circa 2 l pe zi, folosind alternativ urmatoarele plante: menta, busuioc, chimen, nuci, levantica, anason si valeriana. In caz de constipatie, ceaiul de menta va fi indulcit cu miere de albine sau va fi inlocuit cu ceai de galbenele. (Cele 7 plante recomandate au fost alese pe motivul ca ele nu pot fi atinse de cancer, cumplita boala care ameninta nu doar omul, ci si regnul animal si vegetal. Ele figureaza in vol. 5 al "Operelor alese" ale acad. I.C. Parhon, fiind recomandate - prin analogie - ca anticancerigene.)
- Dupa fiecare masa se iau cate 1-2 lingurite sirop de busuioc (preparat cu miere). Poate fi inlocuit cu infuzie de busuioc + miere.
- Seara se iau 2-3 picaturi de valeriana pe o bucatica de zahar sau 1-2 Extraverale.
- Se consuma zilnic miezul de la 10-15 nuci.
- Spalatul pe cap se face numai cu fiertura de frunze de nuc sau de flori de galbenele (vara proaspete, iarna uscate).
- Alternativ, se pun pe san comprese cu frunze de nuc caldute (oparite in prealabil) sau se maseaza usor sanul cu alifie de galbenele.
- Se mananca numai legume si fructe (fara carne, oua, lactate). Mancarea se condimenteaza cu piper, cimbru, lamaie si mult patrunjel verde tocat. Uleiul (presat la rece) se pune dupa ce mancarea e gata.
- Se mananca zilnic 2-3 catei de usturoi.
- Se beau sucuri de varza, telina, morcovi, sfecla rosie, fructe (in special fructe de padure - macese, coacaze, catina, mure, coarne).
- Se mananca paine graham, doar 2 felii. Mai bune sunt cerealele incoltite (grau, ovaz).
Tratamentul cu plantele descoperite de Parhon se urmeaza incontinuu, timp de 60 de zile. Se face o pauza de 15 zile, dupa care se reia. Regimul vegetarian se tine minimum doi ani de zile, dar cel mai indicat ar fi sa nu se renunte niciodata la el.
Tratamentul le este recomandat preventiv si persoanelor cu risc crescut de cancer, din cauza antecedentelor familiale (rude bolnave).
Julieta Popa - str. Rapsodiei nr. 2, bl. 144, ap. 52, Ploiesti, cod 2000, jud. Prahova

Cititorii multumesc pentru vindecari

"Cu reteta d-nei Mirela Ardeleanu din Canada mi-am vindecat metastazele" Am 77 de ani si vin catre dvs. cu o mare bucurie. Fiind cel mai fidel cititor al revistei "Formula As", am dat de mai multe articole de mare importanta pentru mine, dar cel mai fericit am fost gasind in nr. 510, la pag. 5, Reteta pentru vindecarea metastazelor cancerigene (cu unt de casa, untura, lamaie si miere) a d-nei Mirela Ardeleanu din Canada. Vazand cat este de simpla, m-am grabit sa o aplic si dupa o saptamana deja efectul tratamentului a inceput sa se vada. Numai Cel de Sus stie ce chin si suferinta am tras cu boala mea, dar acumÊnu am decat cuvinte de multumire bunului Dumnezeu, fiindca pe langa metastaze s-au vindecat si alte neplaceri, ca urinatul des, naduseala, o constipatie groaznica. Doi vecini, suferinzi de boli vechi si grave de plamani, se simt si ei mai bine in urma aplicarii retetei, asa ca doamnei care a transmis acest tratament ii uram multa sanatate si spor in toate. Ca intarire a celor spuse de mine, va trimit o copie a ultimului buletin radiologic.
Costica Cercel - str. Principala, bl. H1, sc. A, ap. 1, loc. Cumpana, Constanta

"Am crezut in Electropunctor si nu m-am inselat" La inceput a fost un numar de telefon pe care l-am luat din "Formula As", in iunie 2002. Apoi a urmat o convorbire de o ora cu un om minunat, d-na Luminita Barlea de la "Senerg" Cercetari Aplicate din Cluj, primirea aparatului si sfaturile "de lupta". Mi-am fixat doua obiective pentru nepotul meu de trei ani: sa se vindece de enurezis, ca sa nu se mai trezeasca noapte de noapte si sa inceapa sa vorbeasca. Azi, le multumesc creatorilor Electropunctorului, pentru ca telul a fost atins: copilul doarme linistit toata noaptea si are in vocabular peste 50 de cuvinte. Multumesc "Formulei As" pentru spiritul novator si curajul de care da dovada, gazduind in paginile sale realizari de exceptie ale unor oameni de exceptie - asa cum sunt si sotii Luminita si Nicolae Barlea, carora le multumesc cu multa recunostinta.
Tereza Balog - str. Liviu Rebreanu nr. 4,
ap. 8, Cluj-Napoca
Adresa: "Senerg" Cercetari Aplicate S.R.L. - str. Somesului nr. 43, Cluj-Napoca, cod 3400, tel. 0264/13.87.68

"Cu tratamentul d-nei Aurora Bantas din Constanta m-am vindecat de o rana pe uter" Sunt o fidela cititoare a revistei "Formula As", pe care o cumpar de cativa ani, fiind profund impresionata de promptitudinea cu care sunt rezolvate multe din problemele semenilor nostri nefericiti, printre care, pana ieri, ma numaram si eu. Iata insa ca in numarul 526 al revistei am gasit reteta d-nei Bantas Aurora din Constanta, referitoare la ranile de pe uter. Pentru mine a fost o mana cereasca, fiindca in scurta vreme m-am vindecat. Va multumesc ca existati atat dvs., cat si d-nei Bantas. Oameni ca dumneaei salveaza vieti omenesti. Pentru mine a fost un sol trimis de bunul Dumnezeu la momentul potrivit.
Marioara Cretu - str. Calea Nationala 88, bl. E3, sc. B, ap. 10, Botosani

"Reflexo Life mi-a redat increderea in viata" Nu am cuvinte sa va multumesc pentru informatiile pe care ni le dati permanent in revista privind vindecarea diferitelor afectiuni. Datorita dvs. am aflat de Centrul de Sanatate Reflexo Life.
M-am prezentat la acest cabinet cu dureri in zona lombo-sacrala, insomnie, constipatie, dureri de cap si o accentuata stare de nervozitate. Dupa zece sedinte de reflexoterapie m-am simtit atat de bine, incat l-am convins si pe sotul meu sa urmeze acest tratament. Datorita profesionalismului de care a dat dovada personalul de aici, in urma unei investigatii mai amanuntite, s-a descoperit o afectiune la coloana vertebrala a sotului, lucru de care nu stiam. In aceste conditii, medicul cabinetului a hotarat trimiterea pacientului la un examen de specialitate, evitandu-se complicatiile ulterioare. Tuturor celor care au astfel de probleme le recomand sa vina cu incredere la acest cabinet, care le va schimba viata.
Ecaterina Ciobanu - str. Macrisului nr. 32,
sector 2, Bucuresti
Adrese: Centrul de Sanatate Reflexo Life - Calea Serban Voda nr. 256, bl. 13, sc. B, et. 1, ap. 32, interfon 32, sector 4, Bucuresti, tel. 021/337.20.46, 0722/43.33.89; Constanta - B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 27, bl. L30, sc.C, ap. 36, tel. 0241/69.44.95